مشاهده نسخه کامل
: تايمينگ رم چيست
seyediali3
18-05-2011, 17:48
سلام كسي ميدون اين تايمينگ رم چيست اگه ميشه يك كم توضيح بدهيد.
sir payman
18-05-2011, 18:21
این تایمینگ مدت زمان تاخیر رم هست
مثلاا یک رم 1.12.4.4.4 بهتر از یه رم با باس مشابه ولی با تایمینگ 21.15.5.5.5 هست
این اعداد هم هر کدوم معنای خودشون رو دارن(اگه خواستی و به دردتون میخوره توضیح میدم) و بر حسب میلی ثانیه هستن.
این تایمینگ مدت زمان تاخیر رم هست
مثلاا یک رم 1.12.4.4.4 بهتر از یه رم با باس مشابه ولی با تایمینگ 21.15.5.5.5 هست
این اعداد هم هر کدوم معنای خودشون رو دارن(اگه خواستی و به دردتون میخوره توضیح میدم) و بر حسب میلی ثانیه هستن.
پيمان جان اگه لطف كني كامل توضيح بدي ممنون مي شم واسه اور كردن كه نياز مي شه ، ولي كلاً مي خوام فلسفه اش رو دقيق بدونم.
درکل زمان پاسخگوی رم به cpu و سایر قطعات رو می گن
seyediali3
18-05-2011, 18:53
درکل زمان پاسخگوی رم به cpu و سایر قطعات رو می گن
خسته نباشيد بريد يه ليوان چايي بخوريد خستگيتون در بره.(من باب مزاح گفتم به دل نگيريد:46:)
سلام و درود
تایمینگ رم از پنج مقدار که بر اساس Clock Cycle معنا پیدا میکنند تشکیل شده. این اعداد CL-tRCD-tRP-tRAS-CMD نامگذاری شده اند که سعی میکنم توضیح کوتاهی در مورد هریک ارایه کنم:
- CL: مختصر شده ی Column Address Strobe latency است و نشان دهنده ی زمان بین ارسال درخاست از طرف پردازنده تا ارسال دیتا به پین های ماژول حافظه است.
- tRCD: گزیده ی عبارت RAS to CAS Delay است و اشاره به زمان میان فعال سازی سطر تا فعال سازی ستون سلولی از حافظه که دیتا مورد نظر در آن قرار گرفته دارد.
- tRP: کوتاه شده ی RAS Precharge بوده و بیانگر زمان بین غیر فعال سازی دسترسی به سطر جاری تا آغاز دسترسی به سطری دیگر.
- tRAS: گزیده ی عبارت Active to Precharge Delay است و نشان دهنده ی مدت زمانی است که حافظه بایستی منتظر بماند تا دسترسی بعدی به حافظه بتواند آغاز شود.
- CMD: همان Command Rate است و بیانگر طول زمان بین فعال شدن چیپ حافظه تا ارسال اولین دستور به حافظه است.
پی نبشت: تایپ اینگونه متون کلافه کننده است، ابتدا از موتورهای جستجو کمک بگیرید اگر به نتیجه نرسیدید آنگاه سوال بفرمایید.
من سال پیش یه پک 2x2 GB Corsair 1600 CL8 خریدم حالا میخوام 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که الان این رم تو بازار نیست از برند دیگه ای هم نمیخوام خرید کنم. فقط میخوام بدونم که اگر یه ماژول با تایمینگ متفاوت مثلا CL9 اضافه کنم چی میشه؟ اصلا این امکان وجود داره؟ از دوستان متخصص در این زمینه میخوام که منو راهنمایی کنن
ess_1362
28-05-2011, 18:57
من سال پیش یه پک 2x2 GB Corsair 1600 CL8 خریدم حالا میخوام 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که الان این رم تو بازار نیست از برند دیگه ای هم نمیخوام خرید کنم. فقط میخوام بدونم که اگر یه ماژول با تایمینگ متفاوت مثلا CL9 اضافه کنم چی میشه؟ اصلا این امکان وجود داره؟ از دوستان متخصص در این زمینه میخوام که منو
توصیه میشه از همون مدل با همون تایمینگ و فرکانس بگیرید
ولی اگر شما زا ماژول های 1600 با تایمینگ cl9 استفاده کنید تمام ماژول ها با همین تایمینگ کار خواهند کرد
بعبارتی شما باید از درون بایاس برای تمام ماژول ها تایمینگ cl9 را ست کنید وگرنه سیستم اشیبل نمیشه
saeed_136915
30-05-2011, 02:43
سلام دوستان یه سوال داشتم نخواستم تاپیک جدا بزنم همینجا میپرسم.:31: تاثیر تایمینگ رم تو سرعت سیستم(عموما اجرای بازی) بیشتره یا فرکانس رم؟؟
سلام دوستان یه سوال داشتم نخواستم تاپیک جدا بزنم همینجا میپرسم.:31: تاثیر تایمینگ رم تو سرعت سیستم(عموما اجرای بازی) بیشتره یا فرکانس رم؟؟
پاسخ مطلق نمیدهم اما میتوان بگویم در کاربری بازی معمولن زمان تاخیر تاثیرگذارتر از فرکانس مسیر است. بر فرض رمی با CL=8 و Bus=1333MHz اولویت دارد بر ماژولی با CL=9 و Bus=1600MHz اما تفاوت کارایی محسوس نخاهد بود. البته مثال نقض هم وجود خاهد داشت اما عمومیت بر این قرار است پس حین اورکلاک کاربردی برای بازی باید تمرکز کنید روی پایینتر آوردن اعداد تاخیر.
ztczt328
14-06-2011, 14:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه این تایپک مراجعه کنید توضیح دادم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.