مشاهده نسخه کامل
: مشکل مشکل مشکل !!!
nicholas206
17-05-2011, 08:15
مشکل از کجاست ؟؟
من ویندوزم رو عوض کردم کارت شبکه رو نصب کردم تا local area connection ساخته بشه، اما هنوز نمیتونم به اینترنت وصل بشم. با کسی که اینترنتو راه اندازی کرده بود تماس گرفتم، گفت نیاز به ساخت کانکشن و یوزرو پسورد نیست. اتصالات مودم هم مشکلی نداره و چراغ ها روشنه، واقعا گیج شدم نمیدونم مشکل از کجاست. تنها ایرادی که میبینم اینه که علامت دوتا مانیتوری که باید توی نوار تسک بار باشه نیست! البته همون طور که گفتم اگه بری تو قسمت network connection، میتونی local area connection رو ببینی که چراغشم روشنه(اتصالات کامله)
K A R I M I
17-05-2011, 08:34
سلام
مودمتان چه مارکی هست ؟
آیا چراغ Link برای ADSL و Lan روشن می باشد ؟ چراغ ها چه رنگی هستند ؟
آیا کانکش لن شما بدین صورت می باشد ؟
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
niki2934
17-05-2011, 08:54
از توی کنترل پنل تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید مودم در حال استفاده همون مودم خودتونه همینطور کشور ایران و کد ایران رو هم وارد کنید
nicholas206
17-05-2011, 08:54
مودم TP-Link مدلTD-W8901G ، فکر نکنم اشکال از مودم باشه.4تا چراغ سبزی که باید روشن باشه هم روشنه
کانکشن لن هم مثل شکل هستش، چراغشم روشنه. فقط تو قسمت تسک بار ایکونش نیست که این به نظرم مشکوکه[COLOR="Silver"]
nicholas206
17-05-2011, 09:04
از توی کنترل پنل تنظیمات مودم رو چک کنید ببینید مودم در حال استفاده همون مودم خودتونه همینطور کشور ایران و کد ایران رو هم وارد کنید
بازهم میگم بعید میدونم اشکال از مودم باشه. قبلا سالم بود. هرچی هست توی این ویندوز عوض کردنه
K A R I M I
17-05-2011, 11:03
مودم TP-Link مدلTD-W8901G ، فکر نکنم اشکال از مودم باشه.4تا چراغ سبزی که باید روشن باشه هم روشنه
کانکشن لن هم مثل شکل هستش، چراغشم روشنه. فقط تو قسمت تسک بار ایکونش نیست که این به نظرم مشکوکه[COLOR="Silver"]
در هنگامی که کارت شبکه شما کانکت باشه به طور پیش فرض آیکن تسکبار مخفی میشه ولی اگر می خواهید در هنگام کانکت بودن آیکونش رو هم روی سیس ترای ببینید مطابق شکل زیر عمل کنید :
اگر مطمئن هستید که مودم شما مشکلی نداره ، پس به احتمال زیاد مشکل از کانفیگور هست !
قبل از وصل کردن مودم به برق ، اتصالات آنرا بررسی کنید .از مودم به کامپیوتر با کابل شبکه ، از مودم به اسپلیتر ، تلفن به اسپلیتر و درنهایت اسپلیتر به خط تلفن ( پریز ) .
همانند شکل زیر .
تذکر مهم : برای کانفیگ حتما از کابل شبکه استفاده کرده ، از کانفیگ به صورت وایرلس خودداری کنید .
پس از نصب درایور ، در Address bar مرور گر خود ، آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید .
برای ورود به صفحه تنظیمات از شما User name و Password می خواهد . هردوی اینها به طور پیشفرض عبارت admin میباشد
تذکر : 1- پسورد ورودی را میتوان تغییر داد .
2- تصویر بالا در مرورگر اپرا گرفته شده .
درمرحله بعد بر روی RUN WIZARD کلیک کنید
منطقه زمانی را تنظیم کنید :
نوع Connection خود را انتخاب کنید .
pppoe: به صورت اتوماتیک با استارت ویندوز به اینترنت وصل میشود .
Bridge Mode : اتصال به صورت دستی است و باید یک کانکشن بسازید .همزمان یک نفر میتونه از وایرلس استفاده کنه .
تذکر : البته در حالت PPPoE هم میتوان تنظیماتی انجام داد تا به صورت اتوماتیک وارد اینترنت نشد .
شما روی PPPoE تنظیم کنید .
username: همان شماره تلفن شماست (معمولا) به همراه کد مخابراتی شهرتان .
Password , VPI , VCI , Connection Type : را از شرکتی که ازش ADSL گرفتید بپرسید .
مرحله بعد تنظیم نام و پسورد برای مودم است
ssid: نامی است که روی مودم میگذارید و هنگامی که برای شبکه وایرلس جستجو میکنید نشان داده میشود .
پسورد وایرلس به صورت پیشفرض غیر فعال میباشد . بهتر است با انتخاب یک Authentication بر روی وایرلس خود رمز بگذارید . این رمز برای مرتبه اول ( بعد از کانفیگ ) که میخواهید به اینترنت وصل شوید از شما پرسیده می شود.
بهترین و امن ترین حالت ، حالت WPA2-PSK است .
( در تصویر بالا من قبلا روی حالت WEP 128 –bits تنظیم کرده ام .)
خسته نباشید .
به نقل از فروم پرشین آدمین
این کارها رو انجام بدید و ببینید که آیا مشکل شما حل میشه یا نه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.