PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امروز رفتم یک مانیتور ml238h خریدم ولی.........

reza_khan2006
14-05-2011, 22:49
با سلام
من چندین سال بود که یک مانیتور قدیمی crt داشتم امروز رفتیم و یک ml23 خریدیم 340 هزار تومان

بعد از روشن کردن چند مورد بود که حسابی زد تو ذوقم

1 یک پیکسل سوخته داشت که البته زیاد پیدا نبود
2.فکر کنم اگر به جای led یک lcd و یا یک مارک دیگر هم می خریدم همین کیفیت تصویر را داشت و پول بیخودی دادم
3.تصویر بسیار روشن است (باید روشنایی تصویر را نزدیک صفر ببرم تا بتوانم کار بکنم )
4.یک عکس سیاه را fullscreen کردم .به خاطر نور مانتیور رنگ سیاه صد در صد سیاه نشان داده نمی شد و حالت ابی تیره داشت
5. کنار یک لپ تاب گذاشتم و مقایسه کردم به نظرم تصویر لپ تاب خیلی شفاف تر و بهتر بود(شاید به خاطر کوچکتر بودن مانیتور لپ تاب می باشد)

ایا دوستان با مانیتور های دیگر هم این مشکلات را دارند خوش حال می شوم نظر بدهید یکی از اعضای خانواده ازم پرسید این مانیتور چه ویژگی دارد که حدود 100 هزار تومان از بقیه مارک ها گران تر می باشد،موندم چی جوابش بدهم
راستی این مانتور led واقعی می باشد یا از نوع backlight است?

cold398
14-05-2011, 23:32
با سلام
من چندین سال بود که یک مانیتور قدیمی crt داشتم امروز رفتیم و یک ml23 خریدیم 340 هزار تومان

بعد از روشن کردن چند مورد بود که حسابی زد تو ذوقم

2.فکر کنم اگر به جای led یک lcd و یا یک مارک دیگر هم می خریدم همین کیفیت تصویر را داشت و پول بیخودی دادم
3.تصویر بسیار روشن است (باید روشنایی تصویر را نزدیک صفر ببرم تا بتوانم کار بکنم )
4.یک عکس سیاه را fullscreen کردم .به خاطر نور مانتیور رنگ سیاه صد در صد سیاه نشان داده نمی شد و حالت ابی تیره داشت
5. کنار یک لپ تاب گذاشتم و مقایسه کردم به نظرم تصویر لپ تاب خیلی شفاف تر و بهتر بود(شاید به خاطر کوچکتر بودن مانیتور لپ تاب می باشد)

ایا دوستان با مانیتور های دیگر هم این مشکلات را دارند خوش حال می شوم نظر بدهید یکی از اعضای خانواده ازم پرسید این مانیتور چه ویژگی دارد که حدود 100 هزار تومان از بقیه مارک ها گران تر می باشد،موندم چی جوابش بدهم

خوب عزیزم چرا تو مغازه این موارد رو چک نکردی ؟؟؟؟

اکثر دوستان از خرید این مدل راضی هستن !!!!

ضمنا این مانیتور ال ای دی Backlight هستش .

mersoft
14-05-2011, 23:37
نمیدانم برای خرید از اینجا مشورت خاستی یا نه اما متاسفانه اگر هم اکنون هم در این فروم تاپیکی با محتوای "مشاوره برای خرید مانیتور با بودجه 340 هزارتومان" ایجاد کنید پاسخی جز ASUS نخاهید یافت.
توصیه میکنم با شرایط کنونی عطای نمایشگرهای ASUS را در ایران اسلامی را به لقایش بخشیده سراغ نمایشگری خارج از سه برند AOC و LG و SAMSUNG نروید.

masoud 3
14-05-2011, 23:58
دوست عزیز مبارکه ولی دیگه گذشته به خدا بچه ها بیخود یچیزو نمیگن لطفا دقت کنید شخصا اگه بخوام چیزی بگیرم از 10 نفر میپرسم اگه 7نفر موافق باشن اره ئلی این مدل کاملا برعکسه توی p30w تنها چند نفر هستن که این مدل رو پیشنهاد میدن اونم کاملا احساسی.بی احترامی به اون دوستان نیست اما واقعا این مونیتور مشکل داره از هر 10 تاش 6تاش پیکسل سوخترو داره من بالای 8تا مانیتور داشتم سامی و الجی هیچ کدوم این مشکلاتو نداشتن لطفا بیشتر دقت کنید اصلا هم ناراحت نباش اینا همش تجربس جونت سلامت عوضش کن و اینبار خودت برو بازار اونیکه عقلت میگرو بگیر سامسونگ الجی همه جا غرفه دارن شما هرجور بخوای میتونی ور بری باهاشون و بعد بخری این برند توی هرچی خوب باشه تو مانیتور گامها عقبه حالا کجان اون 2.3 نفری که میگن ایسوس ایسوس البته بیانم باز تعصب کور کورانه متاسفم واسه کسایی که خوشونو در قبال پول هموطنشون مسعول نمیدونن یه طناب پوسیده هم میدن بهت بری ته چاه شاید یه بدبختی به کسی بر نخوره پولشو با زحمت بدست اورد اقا جان یکم دلسوزانه تر راهنمایی کنید اونایی که میگن اسوس خوبه مطمعن باش از تعداد انگشتای یه دست کمترن توی این فروم زیادن و اینم نتیجش ناراحت نباش ببر پیش خود یارو بگو یچیزی کم کنه برند مطح و تاپشو برداره به کسی بر نخوره من تو هرچی تجربه نداشته باشم تو مانیتور دارم اگه یه روز گنج پیدا کنم مانیتور asus نمیخرم بازم میگم عیبی نداره فدا سرت

reza_khan2006
15-05-2011, 00:41
دوست عزیز مبارکه ولی دیگه گذشته به خدا بچه ها بیخود یچیزو نمیگن لطفا دقت کنید شخصا اگه بخوام چیزی بگیرم از 10 نفر میپرسم اگه 7نفر موافق باشن اره ئلی این مدل کاملا برعکسه توی p30w تنها چند نفر هستن که این مدل رو پیشنهاد میدن اونم کاملا احساسی.بی احترامی به اون دوستان نیست اما واقعا این مونیتور مشکل داره از هر 10 تاش 6تاش پیکسل سوخترو داره من بالای 8تا مانیتور داشتم سامی و الجی هیچ کدوم این مشکلاتو نداشتن لطفا بیشتر دقت کنید اصلا هم ناراحت نباش اینا همش تجربس جونت سلامت عوضش کن و اینبار خودت برو بازار اونیکه عقلت میگرو بگیر سامسونگ الجی همه جا غرفه دارن شما هرجور بخوای میتونی ور بری باهاشون و بعد بخری این برند توی هرچی خوب باشه تو مانیتور گامها عقبه حالا کجان اون 2.3 نفری که میگن ایسوس ایسوس البته بیانم باز تعصب کور کورانه متاسفم واسه کسایی که خوشونو در قبال پول هموطنشون مسعول نمیدونن یه طناب پوسیده هم میدن بهت بری ته چاه شاید یه بدبختی به کسی بر نخوره پولشو با زحمت بدست اورد اقا جان یکم دلسوزانه تر راهنمایی کنید اونایی که میگن اسوس خوبه مطمعن باش از تعداد انگشتای یه دست کمترن توی این فروم زیادن و اینم نتیجش ناراحت نباش ببر پیش خود یارو بگو یچیزی کم کنه برند مطح و تاپشو برداره به کسی بر نخوره من تو هرچی تجربه نداشته باشم تو مانیتور دارم اگه یه روز گنج پیدا کنم مانیتور asus نمیخرم بازم میگم عیبی نداره فدا سرت

با تشکر

اگر فروشنده پس برداشت شما چه مدلی پیشنهاد می کنید؟(تا 300 تومان)

من زیاد text و pdf می خوانم و چشمام به نور کم عادت داره

cold398
15-05-2011, 00:48

دوست عزیز جسارت نباشه اینجور که شما میگید هم نیست ، مانیتور های سامسونگ و ال جی هم کم مشکل ندارن .

بالاخره ASUS در زمینه های مختلف همیشه جز بهترین ها بوده ، پس همچین تولید کننده ای نمیاد سابقه ی خودشو با تولید مانیتور های مشکل دار خراب بکنه .

Arash4484
15-05-2011, 01:14
اگر مانیتورتون حتی یک پیکسل سوخته داشته باشه ، از هر برندی ؛
وظیفه مغازه دار این است که ظرف 24 ساعت اولیه بدون سوال جواب قبول کنه و بلافاصله تعویض کنه،
بعد از اون مدت هم باید از شما تحویل گرفته، یا در نمایندگیها بلافاصله تعویض میشه،یا در غیر اینصورت ارسال میشه و ظرف دوسه روز مدل مشابه نو رو به شما رمیگردونند

البته اگر به این شدت ناراضید و به اصطلاح توی ذوقتون زده و هزینه تون بی نتیجه جلوه میکنه نظر من اینه که با مغازه دار ضمن اثبات عیوب با حوصله کنار بیاید و مدل دیگه ای رو بگیرید ( آگر شد و گرنه بر همون گارانتی اصرار کنید)

خودم خیلی با خوندن پای مانیتور سروکار دارم ، ولی تمام مانیتورها از گذشته تا الان دارای تنظیم نورند، و بسیاری از نرم افزارهای مربوط به مطالعه هم دارای امکاناتی مثل خاکستری کردن ضمینه نوشته و... هستند . این مورد زیاد به مانیتور برنمیگرده

mersoft
15-05-2011, 02:36
با تشکر

شما از میان LCDهای مات نمایشگر خود را برگزینید، مانند مدل W2261VP از LG که 225 هزارتومان قیمت دارد. چشمان شما با نورهای ملایم سازگار بوده و نیازی به تغییر این عادت نیست.

masoud 3
15-05-2011, 03:06
با تشکر

اخه اونقدر دستت باز نیست توو انتخاب مدل خوب محدوده ماشال ... همشونم یه عیبایی دارن که کاملا طبیعیه اما من جات بودم با توجه به نیازم مثلا بهترین انتخابم میتونست m2394 lg باشه قدیمیه اما اچار فرانسس انواع اقسام ورودی خروجیا و . . . فوله tv digital داره چشماتم اذیت نمیکنه

اگه ته دلت led میخوای تنها انتخابت میتونه px23720 باشه از برند الجی هم فعلا e2250t هست که خوبه خداییش اما hdmi نداره اسپیکرم نداره و خروجی صدام نداره ولی فوله
اگه میتونی صبر کنی 2 ماه وایسا ببینیم دسته گل جدید سام سرویس چیه bx2485 که همون bx2450 اونور ابه

2261vp هم که دوست عزیزمون پیشنهاد داد خوبه ارزونم هست

با توجه به معیاراتون من پیشنهاد شخصیم فقط m2394 lg هست

masoud 3
15-05-2011, 03:29
دوست عزیز جسارت نباشه اینجور که شما میگید هم نیست ، مانیتور های سامسونگ و ال جی هم کم مشکل ندارن .

بالاخره ASUS در زمینه های مختلف همیشه جز بهترین ها بوده ، پس همچین تولید کننده ای نمیاد سابقه ی خودشو با تولید مانیتور های مشکل دار خراب بکنه .

نه عزیز جسارت چرا؟ داریم حرف میزنیم حرفتم کاملا منطقیه موافقم من vga asus رو چشمم میذارم و خیلی محصولات دیگشو ولی خداییش مانیتورش هنوز عقبه چرا ve278q من از نزذیک کار کردم اما بازم ایراد داره اساسیم داره میدونی چرا چون مغزمو . . گاز نگرفته این جنسو با گارانتی ضعیفش 550 پول بدم led هست اما زشته یه روز اوردم خونه خودم p2770 داشتم گذاشتم رو میز. مادرم که 55 سالشه اولین لحظه که دید گفت اه اه چقد زشته در صورتیکه من توی تصویرش فرقی ندیدم که بخوام نزدیک 600 بدم مانیتور بگیرم به خدا سامسونگ و الجی بهترن ولی نمیذارن چیز درست بیاد دست منو شما اینجا الان برو fx2490hd سامسونگو ببین. کو؟یکی دو سال دیگه اگه بیاد اگه. اونوقت اونور اینو میندازن دور ta750 و ta950 3d زیر دستشونه.یا همین الجی 2286 میاره میخواد 30 میلیونتا بفروشه به ملت خوب پدر جان w2486l بیار بده به ملت.چی داریم ماها تو مارکتامون؟ جز 3 تا مدل خوب اگه باشه

Arash4484
15-05-2011, 04:25
m2394 lg

من هم با پیشنهاد ایشون در LCD ها موافقم، این مانیتور قبلی من بود که هنوز هم دارمش و استفاده میکنم (بخاطر فول پورت و TV بودن کاراییش از LED برام بیشتره)

همونطور که گفتم مانند باقی مانیتورها دارای تنظیمات نور بصورت دستیه
ضمن اینکه تنظیم در مودهای مختلف داره که گزینه سینماییش برای مطالعه صددرصد مناسبه( وجالبه که برای تماشای فیلم گزینه درخشان جالبتره)

ضمن اینکه استقامت بینظیری در ساعات متمادی روشن بودن داشته و هیچ مشکلی براش پیش نیامده

happyfeat
15-05-2011, 07:59
با سلام

مبارک باشه قیمتی که خریدید مناسبه

اگه ببرید نمایندگی و زیاد بهشون گیر بدی احتمال داره برای پیکسل سوخته براتون تعویض کنند
من یه مدل ms238 رو تعویض کردم با 1 پیکسل سوخته

این مورد دیگه بر میگرده به انتخاب شما اما به نظر شخصی من ال ای دی شفاف تر از ال سی دی هستش

تنضیمات نور رو می تونید هم به وسیله مانیتور و هم با درایور کارتتون درست کنید
من هم این مدل مانیتور رو دارم و چند تا عکس ازش تو لینک های زیر تو تاپیک های دیگه قرار دادم که می تونید ببینید و مقایسه کنید
به نظر من نشت نورش از هم مدل سامسونگش خیلی کمتر هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یکی از اعضای خانواده ازم پرسید این مانیتور چه ویژگی دارد که حدود 100 هزار تومان از بقیه مارک ها گران تر می باشد،موندم چی جوابش بدهم

شما اگه قیمت بقیه مدل ها رو هم داشته باشید مدل های led تو همین رنج هستن 23720 سامسونگ 370 به بالا هم مدل ال جی هم همین حدوده مگه Aoc که به شخصه باهاش کار نکردم و از کیفیتش هیچ اطلاعی ندارم

همه led های موجود backlight می باشند

Erfan.
15-05-2011, 08:11

دوست عزیز من تجربه ای با مانیتور های اسوس ندارم ولی در این مورد روشنایی...
من خودم Samsung P23500 دارم و این مورد در رابطه با این مانیتور هم صدق میکنه هر چند کاملا مربوط به عادت شما هست.

من خودم اوایل موقع وبگردی برایتنس و کنتراست رو روی 30-35 از 100 قرار میدادم...
و الآن که عادت کردم روی 50 هستن...
ولی موقع بازی و فیلم روی 80 قرار میدم.

شما باید بسته به موقعیت این تنظیمات رو عوض کنی...

موفق باشید.