PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گرافیک قدیمی و مانیتورهای full hd

sheytoon001
10-05-2011, 22:20
سلام به همه دوستان
من قصد دارم یک مانیتور LG 2261VP بخرم اما گرافیک کامپیوترم خیلی قدیمیه (ATI RADEON 9250) و برای همین نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد
از دوستانی که در این ضمینه اطلاع دارند ممنون میشم راهنماییم کنن:10:
و اگه مانیتوری بهتر از این مدل اما بین 200 تا 250 هزار تومن سراغ دارید معرفی کنید:10:
اینم بگم که من بیشتر این مدل رو در نظر گرفتم تا در آینده چنانچه کامپیوترم رو ارتقا دادم مجبور نشم مانیتور رو عوض کنم
با تشکر از همه دوستان

pasargadd
10-05-2011, 22:48
گرافیکتون ضعیفه و باید تعویض کنین.البته اگر بازی میکنین.
بهتر مانیتور ارزونتر بردارین و گرافیک هم بگیرین.

jack426
10-05-2011, 23:07
اینجور که معلومه سیستم ضعیفه برای full hd بقیه قطعات رو هم بنویسید

millad1388
10-05-2011, 23:45
سلام به همه دوستان
من قصد دارم یک مانیتور LG 2261VP بخرم اما گرافیک کامپیوترم خیلی قدیمیه (ATI RADEON 9250) و برای همین نگرانم که نکنه مشکلی پیش بیاد
از دوستانی که در این ضمینه اطلاع دارند ممنون میشم راهنماییم کنن:10:
و اگه مانیتوری بهتر از این مدل اما بین 200 تا 250 هزار تومن سراغ دارید معرفی کنید:10:
اینم بگم که من بیشتر این مدل رو در نظر گرفتم تا در آینده چنانچه کامپیوترم رو ارتقا دادم مجبور نشم مانیتور رو عوض کنم
با تشکر از همه دوستان
مشکل که ریاد میشود و به این نکات هم توجه کنید که
صفحه نمایش lcd برخلاف crt فقط در وضوح اصلی صفحه نمایش کیفیت قابل قبولی دارد
و از اونجا که کارت گرافیک شما تقریبا قادر به هیچ بازی در وضوح full hd نیست پس تعویض گرافیک=پیشنهاد میشود
صفحه نمایش lcd کیفیت رنگ پایینتری به نسبت crt 6500k اصل دارد ...16 میلیون در مقابل یک میلیارد رنگ
صفحه نمایش lcd دارای فرکانس رفرنس پایینتری به نسبت crt است ...60 hz ......
صفحه نمایش lcd دارای مصرف برق کمتر+اعجوجات کمتر + تشعشعات مضر کمتر=نسبت به crt است
اگر هم مادر بورد شما از اسلات AGP استفاده میکند=وقت تعویض سیستم رسیده است

sheytoon001
11-05-2011, 00:17
دوستان میدونم گرافیک کامپیوترم در حال انقراضه:31: اما مسئله ای که هست اگه بخوام گرافیک رو عوض کنم باید کل سیستم رو عوض کنم چون اسلاتش AGP هست و الان دیگه PCI E.. شده و همینطور رم ها از نوع ddr هستن cpu هم سلرون 2.8
من فعلا می خوام یه lcd بگیرم که از دست این مانیتور crt راحت شم (خیلی چشم رو اذیت میکنه)
یعنی اونقدر تصویر lcd بد میشه که ارزش نداره بگیرم؟ چجوری میشه فهمید این کارت گرافیک تصویر قابل قبولی روی یک مانیتور نشون میده یا نه؟ آیا به رزولیشن بستگی داره؟ کسی نمیدونه این گرافیک نهایت تا چه رزولیشنی ساپورت میکنه؟
دوستان ببخشید خیلی عجله دارم، همین چند روزه می خوام lcd رو بخرم، لطفا راهنمایی کنید:10:

millad1388
11-05-2011, 07:57
دوستان میدونم گرافیک کامپیوترم در حال انقراضه:31: اما مسئله ای که هست اگه بخوام گرافیک رو عوض کنم باید کل سیستم رو عوض کنم چون اسلاتش AGP هست و الان دیگه PCI E.. شده و همینطور رم ها از نوع ddr هستن cpu هم سلرون 2.8
من فعلا می خوام یه lcd بگیرم که از دست این مانیتور crt راحت شم (خیلی چشم رو اذیت میکنه)
یعنی اونقدر تصویر lcd بد میشه که ارزش نداره بگیرم؟ چجوری میشه فهمید این کارت گرافیک تصویر قابل قبولی روی یک مانیتور نشون میده یا نه؟ آیا به رزولیشن بستگی داره؟ کسی نمیدونه این گرافیک نهایت تا چه رزولیشنی ساپورت میکنه؟
دوستان ببخشید خیلی عجله دارم، همین چند روزه می خوام lcd رو بخرم، لطفا راهنمایی کنید:10:

من که به CRT روزی 10-12 ساعت زل زدم:31:چی بگم:31:ممکنه مانیتور شما قدیمی باشه ولی خود من معمولا رو 17 CRT وضوح 768×1024 استفاده و از فرکانس 85 هرتز هم استفاده میکنم+برای خوندن نوشته و اینکه از مانیتور فاصله کافی داشته باشم بزرگنمایی را تا 50 درصد اضافه میکنم یعنی میشه 150 درصد
ممکنه شما رو LCD هم چشمت اذیت بشه
اگر هم زیاد سردرد میگیری شاید چشمت مثل من آستیگمات شده و...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم سیستم شما کلا باید برای بازی و..عوض بشه
و یک کارت گرافیک ATI\AMD هم امتحان کن تا معنی کیفیت رنگ و شفافیت را قشنگ بدونی =البته اگر تونستی
و کارت شما مشکلی برای وصل شدن به اکثر مانیتور ها ندارد به غیر از مدل جدید HP که لینکش را برات گذاشتم

sheytoon001
11-05-2011, 14:37
من که به CRT روزی 10-12 ساعت زل زدم:31:چی بگم:31:ممکنه مانیتور شما قدیمی باشه ولی خود من معمولا رو 17 CRT وضوح 768×1024 استفاده و از فرکانس 85 هرتز هم استفاده میکنم+برای خوندن نوشته و اینکه از مانیتور فاصله کافی داشته باشم بزرگنمایی را تا 50 درصد اضافه میکنم یعنی میشه 150 درصد
ممکنه شما رو LCD هم چشمت اذیت بشه
اگر هم زیاد سردرد میگیری شاید چشمت مثل من آستیگمات شده و...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور که گفتم سیستم شما کلا باید برای بازی و..عوض بشه
و یک کارت گرافیک ATI\AMD هم امتحان کن تا معنی کیفیت رنگ و شفافیت را قشنگ بدونی =البته اگر تونستی
و کارت شما مشکلی برای وصل شدن به اکثر مانیتور ها ندارد به غیر از مدل جدید HP که لینکش را برات گذاشتم
نمی دونم چند وقته از مانیتور crt استفاده می کنین اما به عنوان کسی که 6 سال با crt کار کرده (با همون رزولیشن و فرکانسی که گفتید) به شما توصیه میکنم crt زو بیخیال شید مانیتور من اون زمان بهترینش هم بود (LG F700P) اما بعد این مدت دید چشمم واقعا تار شده بود تا اینکه پارسال لپ تاپ خریدم و الان فقط با لپ تاپ کار میکنم و دیدم خیلی بهتر شده:31:
دوست من، فعلا برای بازی نمیخوام از مانیتور استفاده کنم
اگه ممکنه دقیقا بگین با این گرافیک(ATI RADEON 9250) تصویر در مانیتور چطور نمایش داده میشه، خودتون تا حالا چنین تجربه ای داشتید؟
راستی گرافیکم پورت DVI هم داره، با همین به lcd وصل میشه دیگه؟
این مشخصات هم از یه سایتی گرفتم که ظاهرا برای همین گرافیک(البته برای من مدل 128 بیتشه)

Features
Tech Features Manufacturer Ati Technologies
Tech Features Software Included CATALYST
Tech Features Processor ATi RADEON 9250
Tech Features Standard Memory 256MB DDR SDRAM 400MHz 128-bit DDR
Tech Features Interfaces/Ports 1 x 15-pin D-Sub VGA
1 x Composite / S-Video TV-out
Tech Features Manufacturer Part Number 100-436012
Tech Features Standard Warranty 3 Year(s) Limited
Tech Features System Requirement Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP Available PCI slot 64MB of system memory Installation software requires CD-ROM drive DVD playback requires DVD drive gameplay
Tech Features Host Interface PCI
Tech Features Product Name RADEON 9250 Graphics Card
Tech Features Graphics Resolution 2048 x 1536 @ 85Hz 16.7 Million Colors (24-bit)
2048 x 1536 @ 85Hz Maximum
Tech Features Package Type Retail
Tech Features Product Type Graphics Card
Tech Specs
Tech Specs Software Included CATALYST
Tech Specs Package Contents RADEON 9250 Graphics Card Set-up CD Manuals
Tech Specs Form Factor Plug-in Card
Tech Specs Processor ATi RADEON 9250
Tech Specs Manufacturer Ati Technologies
Tech Specs Standard Memory 256MB DDR SDRAM 400MHz 128-bit DDR
Tech Specs Interfaces/Ports 1 x 15-pin D-Sub VGA
Tech Specs Host Interface PCI
Tech Specs Standard Warranty 3 Year(s) Limited
Tech Specs Additional Information SMARTSHADER enabling more complex and cinematic-quality visual effects. RADEON 9250 is compatible with latest Microsoft DirectX 9.0 games SMOOTHVISION delivers the sharpest, clearest textures, removes jagged edges and brings out the finest texture details without sacrificing frame ratesCatalyst Software: Unified graphics software suite for the ultimate in stability, performance and innovation Software suite includes: Unified driver software, HYDRAVISION, MULTIMEDIA CENTER and REMOTE WONDER Software CATALYST is upgraded regularly, delivering consistent performance improvements CATALYST software provides industry's most stable 3D, 2D and video acceleration support
Tech Specs RAMDAC Dual 400MHz
Tech Specs Clock Speed 240MHz
Tech Specs Manufacturer Part Number 100-436012
Tech Specs System Requirement Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP Available PCI slot 64MB of system memory Installation software requires CD-ROM drive DVD playback requires DVD drive gameplay
Tech Specs Graphics Resolution 2048 x 1536 @ 85Hz 16.7 Million Colors (24-bit)
Tech Specs Product Line RADEON
Tech Specs Compatibility DDC-1 DDC-2B VESA DPMS DDC-2B+Operating System Support: Microsoft Windows 98 Microsoft Windows 98 Second Edition Microsoft Windows ME Microsoft Windows XP Microsoft Windows 2000
Tech Specs Signaling Type Analog
Digital
Tech Specs Product Name RADEON 9250 Graphics Card
Tech Specs API Support OpenGL
DirectX
Tech Specs Video Formats RGB
S-Video
Tech Specs Package Type Retail
Tech Specs Video Features FULLSTREAM and VIDEO IMMERSION generate unprecedented quality in streaming Internet video
Four rendering pipelines for fast 3D gameplayImmerse yourself in visual realism courtesy of the highly optimized 2D and 3D features in the RADEON 9250
Tech Specs Product Type Graphics Card
Tech Specs Multiple Monitor Support 2
Tech Specs Platform Support PC

sheytoon001
11-05-2011, 22:42
کسی تا حالا چنین مسئله ای براش پیش نیومده ؟
دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا میتونم با این گرافیک تصویر خوبی از مانیتور 2261vp ببینم؟ منظورم بازی نیست چون اصلا با این گرافیم هیچ بازیه جدیدی اجرا نمیشه!! برای کار با ویندوز و اینترنت و..

msi674
11-05-2011, 23:02
من فک نکنم واست مشکلی به وجود بیاد تنها بدیش همون لذت نبردن از وضوح تصویر باشه

Vaioman
12-05-2011, 08:57
دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا میتونم با این گرافیک تصویر خوبی از مانیتور 2261vp ببینم؟ منظورم بازی نیست چون اصلا با این گرافیم هیچ بازیه جدیدی اجرا نمیشه!! برای کار با ویندوز و اینترنت و..

اگه بازی و کارهای گرافیکی سنگین انجام نمیدی.با خیال راحت بخر و مطمئن باش که به مشکل نمیخوری.:46:

millad1388
13-05-2011, 05:32
نمی دونم چند وقته از مانیتور crt استفاده می کنین اما به عنوان کسی که 6 سال با crt کار کرده (با همون رزولیشن و فرکانسی که گفتید) به شما توصیه میکنم crt زو بیخیال شید مانیتور من اون زمان بهترینش هم بود (LG F700P) اما بعد این مدت دید چشمم واقعا تار شده بود تا اینکه پارسال لپ تاپ خریدم و الان فقط با لپ تاپ کار میکنم و دیدم خیلی بهتر شده:31:
دوست من، فعلا برای بازی نمیخوام از مانیتور استفاده کنم
اگه ممکنه دقیقا بگین با این گرافیک(ATI RADEON 9250) تصویر در مانیتور چطور نمایش داده میشه، خودتون تا حالا چنین تجربه ای داشتید؟
راستی گرافیکم پورت DVI هم داره، با همین به lcd وصل میشه دیگه؟
این مشخصات هم از یه سایتی گرفتم که ظاهرا برای همین گرافیک(البته برای من مدل 128 بیتشه)

Features
Tech Features Manufacturer Ati Technologies
Tech Features Software Included CATALYST
Tech Features Processor ATi RADEON 9250
Tech Features Standard Memory 256MB DDR SDRAM 400MHz 128-bit DDR
Tech Features Interfaces/Ports 1 x 15-pin D-Sub VGA
Tech Features Manufacturer Part Number 100-436012
Tech Features Standard Warranty 3 Year(s) Limited
Tech Features System Requirement Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP Available PCI slot 64MB of system memory Installation software requires CD-ROM drive DVD playback requires DVD drive gameplay
Tech Features Host Interface PCI
Tech Features Product Name RADEON 9250 Graphics Card
Tech Features Graphics Resolution 2048 x 1536 @ 85Hz 16.7 Million Colors (24-bit)
Tech Features Package Type Retail
Tech Features Product Type Graphics Card
Tech Specs
Tech Specs Software Included CATALYST
Tech Specs Package Contents RADEON 9250 Graphics Card Set-up CD Manuals
Tech Specs Form Factor Plug-in Card
Tech Specs Processor ATi RADEON 9250
Tech Specs Manufacturer Ati Technologies
Tech Specs Standard Memory 256MB DDR SDRAM 400MHz 128-bit DDR
Tech Specs Interfaces/Ports 1 x 15-pin D-Sub VGA
Tech Specs Host Interface PCI
Tech Specs Standard Warranty 3 Year(s) Limited
Tech Specs Additional Information SMARTSHADER enabling more complex and cinematic-quality visual effects. RADEON 9250 is compatible with latest Microsoft DirectX 9.0 games SMOOTHVISION delivers the sharpest, clearest textures, removes jagged edges and brings out the finest texture details without sacrificing frame ratesCatalyst Software: Unified graphics software suite for the ultimate in stability, performance and innovation Software suite includes: Unified driver software, HYDRAVISION, MULTIMEDIA CENTER and REMOTE WONDER Software CATALYST is upgraded regularly, delivering consistent performance improvements CATALYST software provides industry's most stable 3D, 2D and video acceleration support
Tech Specs RAMDAC Dual 400MHz
Tech Specs Clock Speed 240MHz
Tech Specs Manufacturer Part Number 100-436012
Tech Specs System Requirement Intel Pentium 4/III/II/Celeron, AMD K6/Duron/Athlon/Athlon XP Available PCI slot 64MB of system memory Installation software requires CD-ROM drive DVD playback requires DVD drive gameplay
Tech Specs Graphics Resolution 2048 x 1536 @ 85Hz 16.7 Million Colors (24-bit)
Tech Specs Product Line RADEON
Tech Specs Compatibility DDC-1 DDC-2B VESA DPMS DDC-2B+Operating System Support: Microsoft Windows 98 Microsoft Windows 98 Second Edition Microsoft Windows ME Microsoft Windows XP Microsoft Windows 2000
Tech Specs Signaling Type Analog
Digital
Tech Specs Product Name RADEON 9250 Graphics Card
Tech Specs API Support OpenGL
DirectX
Tech Specs Video Formats RGB
S-Video
Tech Specs Package Type Retail
Tech Specs Video Features FULLSTREAM and VIDEO IMMERSION generate unprecedented quality in streaming Internet video
Four rendering pipelines for fast 3D gameplayImmerse yourself in visual realism courtesy of the highly optimized 2D and 3D features in the RADEON 9250
Tech Specs Product Type Graphics Card
Tech Specs Multiple Monitor Support 2
Tech Specs Platform Support PC

:5:کارت گرافیک شما همانطور که خودتانن با تحقیق به آن رسیدید از کیفیت 24 بیت استفاده میکند ودرست بعد از این نسل بود که ATI از کیفیت 30 بیت استفاده کرد :5: یگزریم از این که الان همه گرافیکهای عادی NVIDIA از کیفیت 24 بیت استفاده میکنند:27::27::27:

نه مشکلی نیست

من فک نکنم واست مشکلی به وجود بیاد تنها بدیش همون لذت نبردن از وضوح تصویر باشه
به نظر شما لذت نبردن از وضوح تصویر و..مشکل نیست:18::18::18:

اگه بازی و کارهای گرافیکی سنگین انجام نمیدی.با خیال راحت بخر و مطمئن باش که به مشکل نمیخوری.:46:
منم همین نظر را دارم