مشاهده نسخه کامل
: تاثیر کارتریج مشکی در چاپگرهای رنگی لیزری
آیا در چاپ رنگی چاپگرهای لیزری ۴ کارتریج، کارتریج مشکی هم درگیر می شود؟
mehran gorji
10-05-2011, 14:09
آیا در چاپ رنگی چاپگرهای لیزری ۴ کارتریج، کارتریج مشکی هم درگیر می شود؟
قطعا استفاده میشود.
پس اگر چاپگر لیزری رنگی hp 1025 بخرم (که دارای چهار کارتریج است) اگر استفاده تک رنگ مشکی چند برابر استفاده رنگی باشه، بنابراین کارتریج مشکی زود تموم میشه. بنابراین:
۱- کارتریج مشکی که تموم بشه، در چاپ رنگی به مشکل بر میخورم. درسته؟
۲- اگر بخوام کارتریج مشکی که تموم شده رو با کیفیت نا مرغوب شارژ کنم، روی کیفیت چاپ عکس رنگی تاثیر گذار هستش. درسته؟
۳- برای حل مشکل میتونم دوتا کارتریج مشکی داشته باشم، که یکیش رو برای چاپ رنگی به کار ببرم و اون یکی رو (که شارژ نا مرغوب داره) برای چاپ تک رنگ مشکی؟
- راستی در چاپ تک رنگ، فقط کارتریج مشکی درگیر هستش دیگه؟
mehran gorji
10-05-2011, 14:58
پس اگر چاپگر لیزری رنگی hp 1025 بخرم (که دارای چهار کارتریج است) اگر استفاده تک رنگ مشکی چند برابر استفاده رنگی باشه، بنابراین کارتریج مشکی زود تموم میشه. بنابراین:
۲- اگر بخوام کارتریج مشکی که تموم شده رو با کیفیت نا مرغوب شارژ کنم، روی کیفیت چاپ عکس رنگی تاثیر گذار هستش. درسته؟
۳- برای حل مشکل میتونم دوتا کارتریج مشکی داشته باشم، که یکیش رو برای چاپ رنگی به کار ببرم و اون یکی رو (که شارژ نا مرغوب داره) برای چاپ تک رنگ مشکی؟
بله کارتریج مشکی.
اما ترکیب رنگ هم داریم مثلا شما اگر شما قهوه ای پرینت کنی از قرمز هم استفاده میشود.
کمک می کنین جواب این چندتا سوال رو پیدا کنم.
بله کارتریج مشکی.
اما ترکیب رنگ هم داریم مثلا شما اگر شما قهوه ای پرینت کنی از قرمز هم استفاده میشود.
ممنون.
لااقل بگین این جواب میده: خیلی ضروریه.
برای حل مشکل میتونم دوتا کارتریج مشکی داشته باشم، که یکیش رو برای چاپ رنگی به کار ببرم و اون یکی رو (که شارژ نا مرغوب داره) برای چاپ تک رنگ مشکی؟
mehran gorji
11-05-2011, 07:38
لااقل بگین این جواب میده: خیلی ضروریه.
برای حل مشکل میتونم دوتا کارتریج مشکی داشته باشم، که یکیش رو برای چاپ رنگی به کار ببرم و اون یکی رو (که شارژ نا مرغوب داره) برای چاپ تک رنگ مشکی؟
از پودر نامرغوب استفاده نکن ترانسفر دستگاهتو صدمه میزنه.
یه کارتریج 80 تومن پولشه.1515 یا 1215 بخر
از پودر نامرغوب استفاده نکن ترانسفر دستگاهتو صدمه میزنه.
یه کارتریج 80 تومن پولشه.1515 یا 1215 بخر
چرا ۱۰۲۵ نخرم؟ لطفا راهنمایی کنید. راستش من دانشجو هستم و بیشتر تمایل دارم یدونه لیزری سیاه و سفید بخرم(برای ebook ها) ولی خانواده به خاطر چاپ عکس رنگی خانوادگی، اسرار دارن رنگی بگیرم. بین رنگی ها هم که تحقیق کردم ۱۰۲۵ رو برای کار منزل خوب تعریف کرده بودند. نظر شما چیه؟
mehran gorji
11-05-2011, 08:23
چرا ۱۰۲۵ نخرم؟ لطفا راهنمایی کنید. راستش من دانشجو هستم و بیشتر تمایل دارم یدونه لیزری سیاه و سفید بخرم(برای ebook ها) ولی خانواده به خاطر چاپ عکس رنگی خانوادگی، اسرار دارن رنگی بگیرم. بین رنگی ها هم که تحقیق کردم ۱۰۲۵ رو برای کار منزل خوب تعریف کرده بودند. نظر شما چیه؟
1 کارتریج 1025 هنوز خودشو نشان نداد با مدل های جدید فرق میکند.
2.لیزری رنگی به درد چاپ عکس نمیخورد و روی گلاسه مات مبهم میماند و کدر میشود.
3.لیزری رنگی به علت هزینه بالای ان معمولا برای مصارف اداری و کافی نت ها و ... توصیه میشود.
4.یرای خانه در صورتی توصیه میشود که جند دانشجو باشد و نیاژ به پرینت رنگی دارند.
پس به این نتیجه میرسیم که شما اگر یه دستگاه تک کاره جوهر افشان بخری بهتره و لیزری سیاه سفید هم بخرید به صرفه است.
لیزری رنگی هر رنگش با 25 تومن همراه با چیپ شارژ میشود که هر کدامش نصف لیزری سیا سفید هم نمیزند و قیمت درامشان هم 20 تومان است.
مبلغ اخرتو مشخص کن تا یه دستگاه خوب معرفی کنم
والا قصد خریدم واسه LASERJET PRO P1102W صد در صد بود، میخواستم برم بگیرم که یهو بحث عکس رنگی اومد وسط. حالا هم چند روز معطل شدم. این مدلی که گفتم همونطور که حتما آگاه هستین حول ۱۴۰ هستش وبنظرم برای ماهی ۳۰۰ تا برگ خوبه.
اگر بخوام چاپگر جوهر افشان بگیرم، قضیه خشک شدن جوهرش واسم دردسر ساز میشه. چون شاید یه هفته ۱۰ تا بزنیم ولی تا یکی دو ماه هیچی نزنیم.
خلاصه بودجه تا ۲۵۰ در نظر گرفتم. واقعا لیزری رنگی برای چاپ عکس خوب نیست؟
mehran gorji
11-05-2011, 09:05
والا قصد خریدم واسه LASERJET PRO P1102W صد در صد بود، میخواستم برم بگیرم که یهو بحث عکس رنگی اومد وسط. حالا هم چند روز معطل شدم. این مدلی که گفتم همونطور که حتما آگاه هستین حول ۱۴۰ هستش وبنظرم برای ماهی ۳۰۰ تا برگ خوبه.
اگر بخوام چاپگر جوهر افشان بگیرم، قضیه خشک شدن جوهرش واسم دردسر ساز میشه. چون شاید یه هفته ۱۰ تا بزنیم ولی تا یکی دو ماه هیچی نزنیم.
خلاصه بودجه تا ۲۵۰ در نظر گرفتم. واقعا لیزری رنگی برای چاپ عکس خوب نیست؟
hp 2055 بخر سرعتش 3 برابره 1102 است و درامش هم تا قویتر از ان است و مخزن تونرش 3 برابر 1102 است و کلا دستگاه خری است و مواد مصرفی ارزان
260 تو تهران قیمتشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این که تک رنگه. من برای تک رنگ تا مدل LASERJET PRO P1102W بیشتر هزینه نمیخوام کنم. این مدلی که شما گفتین 2055 این برای محیطهای کاری هستش. من فوقش ماهی ۳۰۰ تا چاپ دارم. تازه اون ۲۵۰ هم که گفتم واسه رنگی بود یا رنگی و تک رنگ با هم ۲۵۰.
آقا مهران فعلا بی خیال چاپگر رنگی شدم بعدا سر فرصت یدونه دیگه میگیرم (اگه واسه چاپ عکس چیزی سراغ دارین معرفی کنین). موضوع تایپیک هم که کلا منحرف شد.
حالا بین hp laserjet p1102 و وایرلس دارش کدو رو بگیرم واسم خوبه؟ یا اگه مدل و مارک دیگه ای سراغ دارین بهم معرفی کنین. دور و بر ۱۲۰ تومن.
mehran gorji
11-05-2011, 12:25
آقا مهران فعلا بی خیال چاپگر رنگی شدم بعدا سر فرصت یدونه دیگه میگیرم (اگه واسه چاپ عکس چیزی سراغ دارین معرفی کنین). موضوع تایپیک هم که کلا منحرف شد.
حالا بین hp laserjet p1102 و وایرلس دارش کدو رو بگیرم واسم خوبه؟ یا اگه مدل و مارک دیگه ای سراغ دارین بهم معرفی کنین. دور و بر ۱۲۰ تومن.
hp 1102 بخر ارزان تر از w است البته اگه وایرلس واست مهم نیست.
پرینتر برای چاپ عکس از 125 تومان شروع میشود hp photosmart c4783
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.