PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ری استارت شدن خود به خود

miss leila
09-05-2011, 09:32
سلام
به تازگی ویندوز رو عوض کردن واسم ،بعد حالا یهویی خود یه خود ریست میشه لپ تاپ !قبل از این هیچ مشکلی نداشته خواستم راهنمائی کنید بدونم مشکل از کجاست؟

jafarian
09-05-2011, 10:55
سلام
به تازگی ویندوز رو عوض کردن واسم ،بعد حالا یهویی خود یه خود ریست میشه لپ تاپ !قبل از این هیچ مشکلی نداشته خواستم راهنمائی کنید بدونم مشکل از کجاست؟

قبل ازورود به ویندوزریست میشه یا داخل ویندوز قبل ازریست شدن صفحه آبی هم ظاهرمیشه؟:20:

miss leila
09-05-2011, 11:32
قبل ازورود به ویندوزریست میشه یا داخل ویندوز قبل ازریست شدن صفحه آبی هم ظاهرمیشه؟:20:
نه ! ویندوز بالا میاد در حین کار حالا آهنگ ،اکسل ،اینترنت و. .....یهویی ریست میشه :و وقتی ریست میشه صفحه آبی هم ظاهر نمیشه

jafarian
09-05-2011, 14:29
نه ! ویندوز بالا میاد در حین کار حالا آهنگ ،اکسل ،اینترنت و. .....یهویی ریست میشه :و وقتی ریست میشه صفحه آبی هم ظاهر نمیشه

دمای لپ تاپ با این برنامه HWinfo چک کنید....درایورهای لپ تاپ همه رو آپدیت کنید....بایک آنتی ویروس بروزسیستم اسکن کنید....به وسیله این برنامه هم رجیستری رو اسکن کنید Vit Registry Fix.

miss leila
09-05-2011, 15:26
دمای لپ تاپ با این برنامه HWinfo چک کنید....درایورهای لپ تاپ همه رو آپدیت کنید....بایک آنتی ویروس بروزسیستم اسکن کنید....به وسیله این برنامه هم رجیستری رو اسکن کنید Vit Registry Fix.
مرسی ولی من سر در نیاوردم از این چیزایی که گفتید میشه یه جوری بفرمائید که متوجه شم ؟!
آخه مشکل اینجاست که آنتی ویروسمم کار نمیکنه اصلا آپدیت نمیشه هر کاری میکنم:41:
مرسی از راهنمائیتون

nooshabeh
09-05-2011, 15:39
سلام دوست عزیز شما می تونی از یک دیست نجات استفاده کنی که قبل از ورود به ویندوز چک کنه البته آنتی وروس AVAST این خاصیت رو داره گزینه ی boot time scan
منظور دوستمون اینه که اول به صورت نرم افزاری چک کن بعد برو سراغ سخت افزار
راهنمایی که دوستمون کردند کامل بود

pooriya_hp
09-05-2011, 16:02
- توسط یه آنتی ویروس آپدیت شده ، اسکن کنید
- ویندوزتون رو ریکاوری کنید
- بطور مستقیم ( یعنی باتری داخل دستگاه نباشه ) لپ تاپ رو روشن کنید

- به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست ... ( اللخصوص رم )

miss leila
09-05-2011, 21:47
- توسط یه آنتی ویروس آپدیت شده ، اسکن کنید
- ویندوزتون رو ریکاوری کنید
- بطور مستقیم ( یعنی باتری داخل دستگاه نباشه ) لپ تاپ رو روشن کنید

- به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست ... ( اللخصوص رم )
وای آخه چرا سخت افزاری ؟حدودا یه 1سالی میشه خریدیمش ولی زیاد استفاده نمیکردم تازه شاید یه چند وقتی ازش استفاده میکنم بیشتر از pcاستفاده میکردم فقط چون ویروس داشت دادم بیرون .یعنی ممنکنه قطعاتشو عوض کرده باشن؟؟

pooriya_hp
09-05-2011, 21:49
امکان تعویض قطعه که وجود داره !!

اگه گارانتی داره ببرید گارانتی !!

--------

ضمنن این مشکل می تونه از خود ویندوز هم باشه !

jafarian
09-05-2011, 22:02
وای آخه چرا سخت افزاری ؟حدودا یه 1سالی میشه خریدیمش ولی زیاد استفاده نمیکردم تازه شاید یه چند وقتی ازش استفاده میکنم بیشتر از pcاستفاده میکردم فقط چون ویروس داشت دادم بیرون .یعنی ممنکنه قطعاتشو عوض کرده باشن؟؟

به احتمال زیاد مورد نرم افزاری چند گیگ رم دارین رو لپ تاپ شما دمای سیستم بااون برنامه که گفتم مشاهده کردین HWinfo.

miss leila
09-05-2011, 22:04
امکان تعویض قطعه که وجود داره !!

اگه گارانتی داره ببرید گارانتی !!

--------

ضمنن این مشکل می تونه از خود ویندوز هم باشه !
مرسی از لطفتون
گارانتی که داره .
بعد اینکه ویندوزم قبلا اکس پی بود وواسه اینکه سیدی درایورش رو نداشتم یه سری از برنامه ها رو واسم ریختن بعداز کلی روز چون سیدی درایورش رو نداشتن ویندوز رو دوباره عوض کردن و واسم سون رو ریختن
یعنی به نظر شما ویندوز رو عوض کنم امکانش هست درست بشه؟یا به خاطر این نیست که ویندوز سون هست ؟

pooriya_hp
09-05-2011, 22:42
بله امکان داره از ویندوز باشه ...

شما درایورها رو از سایت شرکت سازنده دانلود کنید !

miss leila
09-05-2011, 22:55
به احتمال زیاد مورد نرم افزاری چند گیگ رم دارین رو لپ تاپ شما دمای سیستم بااون برنامه که گفتم مشاهده کردین HWinfo.
نه هنوز موفق نشدم آخه برنامشو نداشتم

Netw0rks
09-05-2011, 23:11
با ریستارت شدن سیستم والپیپر هم میره و به جاش یه صفحه سیاه ظاهر میشه ؟

miss leila
10-05-2011, 13:41
با ریستارت شدن سیستم والپیپر هم میره و به جاش یه صفحه سیاه ظاهر میشه ؟
آره دیگه مثل همون اول که دکمه پاور رو فشار میدم که روشن بشه،دقیقا همون مراحل طی میشه

Dr Hannibal
10-05-2011, 13:49
آره دیگه مثل همون اول که دکمه پاور رو فشار میدم که روشن بشه،دقیقا همون مراحل طی میشه

مورد ویروسی بودن رو چک کنید اول که کم هزینه تره:

₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

اگه مشکل حل نشد برید سراغ سخت افزاری.

اگه از ویروسی بود توی اورژانس و اصولی پیش برید.

موفق باشید

Netw0rks
10-05-2011, 22:25

منظورم این بود که بعضی وقتا خود به خود والپیپر میره و به جاش یه صفحه سیاه بیاد ؟ ( بدون ریستارت شدن! )
یا اینکه بعد از ریستارت والپیپرت میره ؟

PersianMatrix
11-05-2011, 17:43
دوستان سلام
منم همین مشکل رو دارم
البته من پی سی دارم
چند وقت پیش سون نصب کردم، تقریبا هر یک ربع یکبار ریست میشد
با اکس پی همچین مشکلی نداشتم
چند روز پیش سون سرویس پک 1 نصب کردم, هم ویروس کش قانونی و آپدیت شده دارم و هم سون رو فول کرک کردم و آپدیت میشه
تا الان موقع کار با این نرم افزارها ریست شده:
1. چند ماه پیش بیشتر موقع کار با کورل ویدئو
2. دیروز موقع نصب نرو 10
3. امروز موقع اتمام رندر با وگاز پرو
مشکل کجا میتونه باشه؟

miss leila
14-05-2011, 12:09
منظورم این بود که بعضی وقتا خود به خود والپیپر میره و به جاش یه صفحه سیاه بیاد ؟ ( بدون ریستارت شدن! )
یا اینکه بعد از ریستارت والپیپرت میره ؟
نه این ریست میشه بعد سیاه میشه