مشاهده نسخه کامل
: نحوه بروزرسانی تلویزیون LED سامسونگ سری5 مدل ua46c5000qr
نحوه بروزرسانی تلویزیون LED سامسونگ سری5 مدل ua46c5000qr
سلام دوستان ممنونمیشم طریقه آپدیت و لینک محل دریافت آپدیت به من بگین
راستی نمیدونم چرا گزینه تصوی ر در تصویر برای من غیر فعال؟؟؟؟
t_tanhayam
07-05-2011, 20:59
نحوه بروزرسانی تلویزیون LED سامسونگ سری5 مدل ua46c5000qr
سلام دوستان ممنونمیشم طریقه آپدیت و لینک محل دریافت آپدیت به من بگین
راستی نمیدونم چرا گزینه تصوی ر در تصویر برای من غیر فعال؟؟؟؟
-عزيز توي تاپيك خودش مطرح كنيد كه قبلا صحبت هم شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اينجا هم ميتونيد دانلود كنيد فريمور رو:
همونجا هم نحوه اپگريد رو توضيح داده
مورد خاصي نداره خيلي راحته
-عزيز توي تاپيك خودش مطرح كنيد كه قبلا صحبت هم شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اينجا هم ميتونيد دانلود كنيد فريمور رو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونجا هم نحوه اپگريد رو توضيح داده
مورد خاصي نداره خيلي راحته
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون فقط چندتا سوال
در این آپدیت چه تغییراتی بوجو امده ؟ ارزش ریسک هست؟
زبان فارسی که بعد از آپدیت خراب نمیشود؟
آخه شنیده بودم یجا باید آپدیت خاورمیانه دانلود کنی صحت داره؟
t_tanhayam
09-05-2011, 15:05
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون فقط چندتا سوال
در این آپدیت چه تغییراتی بوجو امده ؟ ارزش ریسک هست؟
زبان فارسی که بعد از آپدیت خراب نمیشود؟
آخه شنیده بودم یجا باید آپدیت خاورمیانه دانلود کنی صحت داره؟
-معمولا در hdtv هاي غير 3d با اپديت فريمور باگ هاي نرم افزاري خيلي كمي ممكن هست رفع ويا بهبود پيدا كنه
-از نظر من تفاوتي نداره
-نه باعث خراب شدن نميشه
-نه ربطي به زبان نداره
-خوب بايد با ريجن دستگاهتون همخواني داشته باشه ديگه
-خوب بايد با ريجن دستگاهتون همخواني داشته باشه ديگه\
این یعنی چی؟
t_tanhayam
10-05-2011, 11:59
-خوب بايد با ريجن دستگاهتون همخواني داشته باشه ديگه\
این یعنی چی؟
-يعني بايد فريمور هاي مربوط به اسيا رو دانلدو اپديت كنيد نه مربوط به ريجن هاي اروپايي يا امريكايي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که دادید آسایی هست یا اروپایی؟
t_tanhayam
10-05-2011, 15:39
این لینکی که دادید آسایی هست یا اروپایی؟
ua براي اسياست واين لينك مالزيايي هست كه براي اكثر مدل هاي سامي در ايران رفرنس هست
دوست عزیز آپدیت با موفقیت انجام شد ولی میتونید بگید که چه تغییراتی تئی این آپدیت جدید شده من تغییری ندیدم
t_tanhayam
11-05-2011, 19:23
دوست عزیز آپدیت با موفقیت انجام شد ولی میتونید بگید که چه تغییراتی تئی این آپدیت جدید شده من تغییری ندیدم
-تغييرات خاصي صورت نميگيره در اپديت ها يك مقدار ممكنه باگ هايي كه وجود داشته رو كمتر ويا حذف كنند
من شنیدم مثلا مثل کدک پخش فیلم هم حل میشه درسته؟
t_tanhayam
11-05-2011, 21:12
من شنیدم مثلا مثل کدک پخش فیلم هم حل میشه درسته؟
-نه عزيز تا حالا كه همچين موردي نديدم با اپديت هاي مختلف شايد بعدها ...
-بيشتر اپديت هاي مفيد براي hdtv هاي 3d مياد
سلام به همه دوستان
جناب t_tanhayam خدمت شما هم سلام عرض میکنم من از تجربیات شما کلی استفاده کردم . ممنونم از زحماتی که برای امثال من که کم تجربه هستم می کشید. سوالی داشتم از خدمتتون من با استفاده از راهنمایی های شما به تازگی یک تی وی ال ای دی سامسونگ سری 5 مدی دی 5000 خریدم بدون گارانتی به قیمت یک میلیون و صد و بیست تومان .
برای نصب بخاطر اینکه مشکلی پیش نیاید یک نصاب آن را برایم نصب کرد دستگاه من دارای گیرنده داخلی است ولی کانالی را پیدا نمی کند سیم َآنتن را هم عوض کردم ولی بازهم نشد آیا باید در منوی مخفی یا سرویس منو گزینه ای را تغییر داد اون نصاب هم توی این منو ها نرفت و فقط سرچ کرد و گفت شاید از سیم یا آنتن باشد ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید قبلا از زحمات شما متشکرم
در ضمن توی شهر ما کانال های دیجیتال پشتیبانی میشه بازم ممنونم
t_tanhayam
23-05-2011, 20:46
سلام به همه دوستان
جناب t_tanhayam خدمت شما هم سلام عرض میکنم من از تجربیات شما کلی استفاده کردم . ممنونم از زحماتی که برای امثال من که کم تجربه هستم می کشید. سوالی داشتم از خدمتتون من با استفاده از راهنمایی های شما به تازگی یک تی وی ال ای دی سامسونگ سری 5 مدی دی 5000 خریدم بدون گارانتی به قیمت یک میلیون و صد و بیست تومان .
برای نصب بخاطر اینکه مشکلی پیش نیاید یک نصاب آن را برایم نصب کرد دستگاه من دارای گیرنده داخلی است ولی کانالی را پیدا نمی کند سیم َآنتن را هم عوض کردم ولی بازهم نشد آیا باید در منوی مخفی یا سرویس منو گزینه ای را تغییر داد اون نصاب هم توی این منو ها نرفت و فقط سرچ کرد و گفت شاید از سیم یا آنتن باشد ممنون می شوم اگر راهنماییم کنید قبلا از زحمات شما متشکرم
در ضمن توی شهر ما کانال های دیجیتال پشتیبانی میشه بازم ممنونم
-مبارك باشه دوست عزيز
-سري 5 تيونر ديجتال نداره
من متوجه نشدم شما كانال هاي انالوگ رو هم نميتونيد بگيريد؟
با سلام مجدد
ممنونم
نه من با كانالهاي آنالوگ مشكلي ندارم
يعني طبق گفته هاي خودتان از لحاظ نرم افزاري پيش بيني شده ولي از لحاظ سخت افزاري خير درسته؟
آخه اين كه دستگاه رو نصب كرد گفت كه تازه يكي دوتا از اينها رو براي ديگران نصب كرده بود و احتمالا داشته
بازم ممنونم از وقتي كه گذاشتيد و جواب داديد
t_tanhayam
24-05-2011, 12:17
با سلام مجدد
ممنونم
نه من با كانالهاي آنالوگ مشكلي ندارم
يعني طبق گفته هاي خودتان از لحاظ نرم افزاري پيش بيني شده ولي از لحاظ سخت افزاري خير درسته؟
آخه اين كه دستگاه رو نصب كرد گفت كه تازه يكي دوتا از اينها رو براي ديگران نصب كرده بود و احتمالا داشته
بازم ممنونم از وقتي كه گذاشتيد و جواب داديد
-متاسفانه اين سري تيونر ديجيتال نداره دوست عزيز
-زياد به حرفشون اعتماد نداشته باشين :46:
rock-record
02-07-2011, 15:26
با سلام
دوستان عزیز من وقتی فیلم داخل فلش میریزم و از طریق تلوزیون نگاه میکنم زیرنویس فیلم که فارسی هست به صورت مربع نمایش داده میشه میتونید راهنماییم کنید تا زیرنویس تو تلوزیون درست بشه مدلشم led ua46 c5000
rock-record
08-07-2011, 01:41
با سلام
دوستان عزیز من وقتی فیلم داخل فلش میریزم و از طریق تلوزیون نگاه میکنم زیرنویس فیلم که فارسی هست به صورت مربع نمایش داده میشه میتونید راهنماییم کنید تا زیرنویس تو تلوزیون درست بشه مدلشم led ua46 c5000
یعنی کسی نیست جواب مارو بده خواهش میکنم کمک کنید:19:
سلام دوست عزيز،
ممنون ميشم اگر كمي وقتتان را براي رفع اشكال بنده بگذاريد، يك ال اي دي سامسونگ سري 5 جديد اخيرا خريدم كه گيرنده ديجيتال داخلي دارد، اما هر چي جستجوي ديجيتال ميكنم هيچ كانالي را تشخيص نميده! مشخصات اين ال اي دي را ميتونيد توي لينك زير مشاهده كنيد :
لطف ميكنيد اگر راه حلي براي مشكل بنده نشونم بدهيد.
ata_webmaker
22-08-2012, 21:49
منم یک led سری 5 خریدم ua22es55550 که معادله اروپاییش 22es5000 هستش ایا نرم افزاری براش هشت برای اپگرید؟
مدله اروپاییش نرم افزار بیرون داده ایا اون به این میخوره؟
در ضمن سری 5 تیونره دیجیتال داره ماله من به صورته کارخونه ای داشت و اسکن هم کردم خیلی عالی هم اورد
لطفا راهنمایی بفرمایید
smhsh121
22-08-2012, 22:13
منم یک led سری 5 خریدم ua22es55550 که معادله اروپاییش 22es5000 هستش ایا نرم افزاری براش هشت برای اپگرید؟
مدله اروپاییش نرم افزار بیرون داده ایا اون به این میخوره؟
در ضمن سری 5 تیونره دیجیتال داره ماله من به صورته کارخونه ای داشت و اسکن هم کردم خیلی عالی هم اورد
لطفا راهنمایی بفرمایید
این تاپیک مال سری C هست که تولید 2010 هست ولی تلویزیون شما سری ES هست که ساخت امساله و نمیشه با هم مقایسشون کرد. اگر تلویزیونتون قابلیت اتصال به اینترنت داره بهترین راه آپدیت مستقیم هست.
ata_webmaker
23-08-2012, 19:58
نه قابلیت وصل شدن به اینترنت نداره
smhsh121
24-08-2012, 00:08
نه قابلیت وصل شدن به اینترنت نداره
مگه ES ها اسمارت نیستند؟ باید پورت لن برای اتصال به اینترنت داشته باشند.
ata_webmaker
24-08-2012, 01:03
نه اسمارت نیست و پورته لن هم نداره اون مدله ua22d5550 بود
Hamidnch
12-02-2013, 09:09
سلام دوستان.من تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل 6980 گرفتم.مشکلی که باهاش دارم اینکه وقتی هارد اکسترنال یک ترا رو بهش وصل می کنم اونو میشناسدش.اما وقتی می زنم لودش کنه.ساعتها طول میکشه تا بارگذاری کنه.آیا این نیاز به بروزرسانی داره یا راه حلی داره.لطفا راهنمایی بفرمایید.
matinpour
28-02-2013, 19:42
سلام دوستان.من تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل 6980 گرفتم.مشکلی که باهاش دارم اینکه وقتی هارد اکسترنال یک ترا رو بهش وصل می کنم اونو میشناسدش.اما وقتی می زنم لودش کنه.ساعتها طول میکشه تا بارگذاری کنه.آیا این نیاز به بروزرسانی داره یا راه حلی داره.لطفا راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز
فرمت آن را عوض کن شاید درست بشود
سلام
من هم همین مدل رو دارم ، هارد 320 دارم حداقل 25 ثانیه میکشه تا هارد رو کاملا بارگذاری کنه ، هر چقدر هاردت بیشتر اطلاعات ( فیلم ، عکس ، موزیک و ...) داشته باشه ، بیشتر طول میکشه تا بارگذاری کنه . من فرمت های NTFS و FAT32 رو امتحان کردم فرقی در بارگذاری ندارن .
ضمنا یه چیز دیگه ، نرم افزارش رو آپدیت نکن . من این کارو کردم الان نمبتونم باهاش اینترنت برم . :n13:
موفق باشی
سلام من تازه یه ال ای دی مدل ue40eh5000w خریدم متاسفانه فارسی نداره. دوستان راهی هست فارسی بشه/ مععذرت میخوام اگر جای این سوال تو این تاپیک نیست با تشکر
matinpour
01-06-2013, 18:50
سلام من تازه یه ال ای دی مدل ue40eh5000w خریدم متاسفانه فارسی نداره. دوستان راهی هست فارسی بشه/ مععذرت میخوام اگر جای این سوال تو این تاپیک نیست با تشکر
دوست عزیز
در این تایپیک جواب شما را دادم
بروزرسانی تلویزیون پلاسما51سری دی 495سه بعدی سامسونگ راازکجا یاکدوم سایت میشه روی فلش ریحته وانجام داد اصلابروزرسانی خوب خواهدبو لطفا پاسخ دقیق بدید ممنون
matinpour
03-12-2013, 19:45
بروزرسانی تلویزیون پلاسما51سری دی 495سه بعدی سامسونگ راازکجا یاکدوم سایت میشه روی فلش ریحته وانجام داد اصلابروزرسانی خوب خواهدبو لطفا پاسخ دقیق بدید ممنون
دوست عزیز
بروز رسانی برای رفع مشگلات و نواقص سیستمی است و اگر تلویزیون شما مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نمی باشد,و برای دانلود به این سایت بروید
سلام میشه راحتر راهنمایی کنید که من بتونم تلویزیونم را بروزرسانی کنم
matinpour
24-06-2019, 00:14
سلام میشه راحتر راهنمایی کنید که من بتونم تلویزیونم را بروزرسانی کنم
دوست عزیز
اگر تلویزیون تان قدیمی است آبدیت ندارد.
مجید آریاد
22-09-2019, 21:23
با سلام من led با مدل 46c5000qr دارم که بعداز قطع برق دیگه ورودی av1وav2 و کامپونت رو نصبشو اعلام میکنه و حتی تو لیست source میاره اما تصویر نشون نمیده حتی از منو مخفی ریست فکتوری کردم بازم نشون نداد ممنون میشم راهنماییم کنید برای رفع این مشکل
مجید آریاد
24-09-2019, 19:00
لطف میکنید راهنمایی کنید در مورد کامنت قبل
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.