PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين تلويزيون سه بعدي

baran77777
07-05-2011, 14:29
با سلام
دوستان بهترين تلويزيون سه بعدي كه ميشناسيد يا تاكنون استفاده كرديد رو لطفا معرفي كنيد

3dtv
10-05-2011, 09:00
من تو مراسم رونمایی تلویزیون های Cinema 3D ال جی بودم و ازنزدیک کیفیت و سایر مسایل اون رو با مدل قبلی مقایسه کردم. می تونم بگم که واقعا قابل مقایسه نبود. تلویزیون های جدید ال جی که اسمشون Cinema 3D هست از تکنولوژی Passive استفاده می کنند و قبلی ها از Active.
میتونی فرق این دو تا تکنولوژی رو تو این لینک بخونی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ال جی تو ایران تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ور فکر کنم با مدل های LW5700 و LW6510 تا یک ماه دیگه عرضه کنه.
اون چیزی من اونجا تجربه کردم و با مدل های قبلی مقایسه کردم رو میتونم تو نکات زیر بگم:
1. سردرد و چشم دردی که با مشاهده سه بعدی تو Active ها به سراغ آدم می آمد تو Cinema 3D اصلا ازش خبری نیست ، منی که مشکل چشم دارم و لنز هارد دارم، اصلا بیش از 5 دقیقه نمیتونستم از اکتیو ها استفاده کنم و لی خوب این رو راحت بودم باهاش.
2. عبنکش خیلی سبک بود و مثل یه عینک معمولی، اصلا هم باطری و شارژ و این ها نیاز نداره، طبیعتا وزنش هم خیلی سبک تر بود، خودشون می گفتن که 16 گرم. جالب این بود که برای افراد عینکی یه موردی بود که روی عینکشون می ذاشتن و نیاز نبود دو تا عینک رو هم سوار کنن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. تصویر خیلی روشن تر بود و وقتی با زاویه (غیر مستقیم) به تلویزیون نگاه می کردی، دیگه تصویر دچار مشکل نمی شد. با هر زاویه ای که می خواستی می تونستی بشینی یا تو هر حالتی سه بعدی ببینی .

4. قیمت عینک هارو می گفتند حدود 10 هزار تومان هست برای عینک های Cinema 3D ، اما خوب این برای عینک های اکتیو که الان هم تو بازار موجوده بالای 120 هزار میشه. طبیعتا ادم های مختلفی می تونند همزمان سه بعدی نگاه بکنند و شما 10 تا عینک بخری میشه 100 هزار .
5. تو تصاویر دو بعدی اصلا مشکل نداشت و خیلی خوب به سه بعدی و با کیفیت تبدیل می شد.
موردهای دیگه هم داشت که فنی است و به طورت کل همین رو میشه بهش اشاره کرد.
یه نکته جالب دیگه هم ایکه چند تا از هنرمندان مثل آقای مهرجویی هم اونجا این رو تجربه کردند و خیلی خوششون آمد.

MAPNAZ
10-05-2011, 09:54
panasonic vt20 شک نکن. همه سایت های معتبر به آن اذعان دارند. قیمت 50 اینچ سری p با یک دستگاه بلوری و دو عینک در بانه 2530000 تومان

آدرس

baran77777
11-05-2011, 23:09
من خودم در فروشگاه هاي مختلف از هر شركت يك نمونه سه بعدي امتحان كردم . در تست سه بعدي سوني چشمم درد گرفت سامسونگ بهتر بود تلويزيون ال جي خيلي خوب و راحت بود و كيفيت پخش سه بعدي اون بهتر از سوني و سامسونگ بود امروز هم وي تي 20 پاناسونيك رو امتحان كردم كه از نظر پخش سه بعدي خيلي عالي بود . اما تلويزيون Cinema 3D ال جی كه دوستمون معرفي كردند به نظر داراي مزاياي زيادي هست . اين تلويزيون كي به بازار مياد ؟ چه سايزهايي داره ؟ و قيمتش چقدر هست؟

apachi7000
14-05-2011, 15:59
panasonic vt20 شک نکن. همه سایت های معتبر به آن اذعان دارند. قیمت 50 اینچ سری p با یک دستگاه بلوری و دو عینک در بانه 2530000 تومان

حرف شما کاملا تایید میشه.من خودم vt20 رو دارم و خیلی ازش راضی هستم.

apachi7000
14-05-2011, 16:07

حرف شما کاملا تایید میشه.من خودم vt20 رو دارم و خیلی ازش راضی هستم.

3dtv
15-05-2011, 17:14
من خودم در فروشگاه هاي مختلف از هر شركت يك نمونه سه بعدي امتحان كردم . در تست سه بعدي سوني چشمم درد گرفت سامسونگ بهتر بود تلويزيون ال جي خيلي خوب و راحت بود و كيفيت پخش سه بعدي اون بهتر از سوني و سامسونگ بود امروز هم وي تي 20 پاناسونيك رو امتحان كردم كه از نظر پخش سه بعدي خيلي عالي بود . اما تلويزيون Cinema 3D ال جی كه دوستمون معرفي كردند به نظر داراي مزاياي زيادي هست . اين تلويزيون كي به بازار مياد ؟ چه سايزهايي داره ؟ و قيمتش چقدر هست؟

فکر می کنم اواخر خردادماه عرضه بشه، سایزهاشم مثل هم LED ها متفاوت است . از لحاظ قیمتی هم از همه سه بعدی های فعلی ارزون تره، بخاطر تکنولوژی که استفاده می کنه . مخصوصا عینک هاش که یک دهم قیمت عینک های قبلی است. اگه قصد خرید دارید، به نظر من کمی صبر کنید تا عرضه بشه...پشیمون نمیشید هم از لحاظ قیمت و هم کیفیت سه بعدی.

baran77777
15-05-2011, 21:38
من قصد داشتم سي 8000 سامسونگ يا ال ايكس 9500 ال جي رو بگيرم ولي با اين امكانات تلويزيون جديد ال جي حتما صبر مي كنم كه اين مدل به بازار بياد . ايا اطلاعاتي در مورد فرمتهاي قابل پخش اين تلويزيون داريد ؟؟؟

imana
17-05-2011, 13:41
من قصد داشتم سي 8000 سامسونگ يا ال ايكس 9500 ال جي رو بگيرم ولي با اين امكانات تلويزيون جديد ال جي حتما صبر مي كنم كه اين مدل به بازار بياد . ايا اطلاعاتي در مورد فرمتهاي قابل پخش اين تلويزيون داريد ؟؟؟

در مورد این دو تا که گفتی c8000 و lx9500 اصلا فکرش هم نکن چون اینا مدل های 2010 هستن و اولین نسل سه بعدی ان که طبیعتا باگ های زیادی دارن ولی هم سامسونگ هم سونی و هم Lg در مدل های 2011 خیلی از مشکلات تلویزیون هاشون رو حل کردن و الان high-end هر کدوم حرفی واسه گفتن دارن sony HX-929 سامسونگ D8000 و lg LW9500 که از هیچکدومش نمیشه گذشت ولی اینکه کدوم مدل ها تو ایران بیاد و با چه قیمتی مساله دیگه ایه

این لینک ها رو یه سری بزن مقایسه مدل های مختلف رو واست گذاشتم

خودت مقایسه کن به نظر من از مدل های 2011 هر کدوم اومد بهتر از مدل های موجود بازار هست

FCSS1982KIAN
17-05-2011, 16:57
من قبل از عید C5000 سامسونگ خریدم اما از اونجائیکه یو اس بی رو شرط کرده بودم با اینکه گارانتی نداشت اشنا بود و بعد از گذشت 1 ماه کل پولم رو زنده کردم و تصمیم گرفتم چند ماهه دیگه سه بعدی C7000 بگیرم تا پولم به حد نصاب برسه همش فکر و ذکرم شده بود سامسونگ تا باز دوباره یه سری به انجمن زدم و مطالب بچه های گل رو خوندم الان بی صبرانه منتظر ورود مدلهای جدید ال جی هستم ببینم سه بعدی 2011 ال جی کی وارد میشه چه کیفیت و چه قیمتی داره و یو اس بی اون چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه الان کانالهای 3بعدی ازاد خیلی کمه اما در اینده بسیار نزدیک رواج بیشتری پیدا میکنه و برای من مهمه که تی وی بتونه مستقیم و با بالاترین کیفیت تصویر سه بعدی روپخش كنه

خدا اموات اونهایی رو بیامرزه که بدون جانبداری از برند خاصی در پی مشاوره خوب در راه خرید خوب به دوستانشون هستند

soheil_julio
29-06-2011, 09:46
سلام دوستان گلم اگه کسی از مدل های جدید lg خریده و استفاده کرده بیاد و اینجا تجربه شخصی شو قرار بده ..مرسی..من قصد خرید تلویزیون 3بعدی دارم میخواستم سامسونگ بگیرم ..فعلا صبر کردم..ممنون میشم راهنمایی کنید