مشاهده نسخه کامل
: فرکانس یا هسته؟
با سلام
دوستان در انتخاب cpu تعداد هسته مهمتره یا فرکانس (به مگاهرتز)؟
مثلا cpu دو هسته ایی با فرکانس 3.4 مگاهرتز قویتره یا 4 هسته ای با 3.2 مگا هرتز؟
happyfeat
03-05-2011, 22:47
با سلام
تو بعضی برنامه ها فرکانس کادی اهمیت داره و تو بعضی کارها تعداد هسته ها اهمیت داره
برای مثال تو بازی یه پردازنده 2 هسته ای با فرکانس 3.6 ممکنه سریع تر از پردازنده 4 هسته ای با فرکانس 2.8 باشه
این دیگه بستگی به کاربرد برنامه یا بازی داره
اما میشه گفت در بیشتر جاها فرکانس کاری ممکنه اهمیت بیشتری داشته باشه:10::46:
بعضی از برنامه ها هستن فقط توی یه هسته اجرا می شن اونا اعصاب برای من نمی زارن ! هیچ کاری نمی شه کرد ؟
ممنونم دوست عزیز happyfeat
Ali*Reza
04-05-2011, 18:38
همونطور که دوستمون گفتن ، فقط بستگی به کاربردتون داره.
یه سوال دیگه..
پورت های ساتای جدید که رو برخی مادربوردها هست که 6گیگا بایت بر ثانیه ساپورت میکنه با همین هاردهای ساتایی که ما داریم هم کار میکنه؟ یا هارد مخصوص میخواد.
در کل یه مادربورد خوب که USB 3 داشته باشه و AMD ساپورت باشه حدود 150 یا 160 چی پیشنهاد میکنین؟
پیشاپیش ممنونم
Ali*Reza
05-05-2011, 15:37
پیشنهاد من :
Asrock 890FX Deluxe3 با قیمت حدودا 160 که سوکت AM3 رو ساپورت میکنه.
پورتهای ساتا 3 قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت 6 گیگابیت در ثانیه رو دارن و هاردهایی که این پورت رو ساپورت میکنند ، میتونن از این پورتها استفاده کنن.
millad1388
08-05-2011, 17:46
با سلام
الان بهترین انتخواب 4 هسته ایی و کمتر از اون توصیه نمیشه
بعضی از برنامه ها هستن فقط توی یه هسته اجرا می شن اونا اعصاب برای من نمی زارن ! هیچ کاری نمی شه کرد ؟
بازم میشه چند تا برنامه رو همزمان اجرا کرد و هر برنامه رو یک هسته اجرا میشه
همونطور که دوستمون گفتن ، فقط بستگی به کاربردتون داره.
ولی تمام بازی ها با 4 هسته بهینه شدن:5:
یه سوال دیگه..
پورت های ساتای جدید که رو برخی مادربوردها هست که 6گیگا بایت بر ثانیه ساپورت میکنه با همین هاردهای ساتایی که ما داریم هم کار میکنه؟ یا هارد مخصوص میخواد.
در کل یه مادربورد خوب که USB 3 داشته باشه و AMD ساپورت باشه حدود 150 یا 160 چی پیشنهاد میکنین؟
پیشاپیش ممنونم
نخیر تمام پورتهای ساتا چه نسلهای اول باشه چه سوم به تمام هاردهای ساتا چه نسل اول باشه چه سوم میخوره
بعدش هم پورت ساتا 2 هم برای هاردیسکهای عادی HDDکه بالاترین سرعتش 120 مگابایت در ثانیه هست زیادیه
seyediali3
14-05-2011, 16:08
دوست عزيز به دليل ست شدن تقريبي تمامي بازي ها و برنامه ها با پردازنده هاي 4 هسته اي (و يا حتي 6 هسته اي براي برنامه ها) استفاده از پردازنده اي كه داراي فركانس هسته بيشتري نسبت به پردازنده اي كه داراي هسته بسشتري است كاريست بس عبس و بيهوده. ضمن اينكه فركانس هسته را ميتوان در اكثر موراد به ميزان قابل توجهي آوركلاك كرد در صورتي كه نميتوان تعداد هسته را افزايش داد....افتاد الان
دوستاني كه با اين مطلب من حال كردن يه تشكر بفرستن بياد كه ما هم يه حالي بكنيم.......!!!!!:21:
saeed_2007r
17-05-2011, 01:03
برنامه ای که با یه هسته اجرا بشه در تمام سی بی یو ها به یه سرعت اجرا میشه فرقشون در کارای سنگین معلوم میشه
به نظر من هسته 100%مهمتره
sir payman
17-05-2011, 15:38
الان دیگه نمیشه گفت که فرکانس مهمتره یا تعداد هسته چون فرکانس پردازنده های 4 یا حتی 6 هسته ای تا 3.4 گیگا هرتز هم رسیده و پردازنده های 2 هسته ای هم فرکانسی بالاتر از این ندارند. همچنین همونطور که دوستان هم گفتن شما میتونید با یک اور ساده به فرکانسهای بالایی برسید.
hezarpa1001
18-05-2011, 19:22
دوستان هسته و فرکانس دقیقا بستگی به کاربردتان دارد. مثلا برای اکثر بازی ها پردازنده 2 هسته با 4 هسته هیچ تفاوتی نداره و فقط فرکانس است که حرف اول رو می زند. اما مثلا در اموری مثل رندرینگ تعداد هسته حرف اول رو می زند.
البته اینطور نیست که بازیها از استفاده از هسته عاجز باشند. چرا که الان با پیشرفت موتور بازیها استفاده از چند هسته دارد بیشتر می شود.
به همین علت هم است که پیشنهاد میکنند که پردازنده را بر اساس کاربردتان انتخاب کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.