ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب پردازنده مناسب

amin_pwa
03-05-2011, 09:20
سلام دوستان من بین پردازنده i3 , i5 , i7 گیر افتادم . کدام را باید برای کارم بگیرم ؟
کار با افیس و اتوکد و مطلب و ویژیال بیسیک و اهنگ و موزیک و بازی .
تا حالا لپ تاپ و کامپیوترم سیلیکونی بودن از این تک هسته ای ها روشم xp بود از بس فایل های مختلف را با هم باز می کردم خیلی کند می شد . مثلا در حین کار با ورد کپی می کردم و اهنگ می گذاشتم و تو اینترنت چرخ می زدم .
یا مثلا در حین بازی اهنگ گوش می کردم یا صفحه را کوچک می کردم و چند فایل حجیم را کپی .
حالا موندم کدام پردازنده را بگیرم که رایانم فریز نشه برای مثال ورد را که باز می کردم چندین صفحه با عکس و متعلقات توش می ذاشتم رایانم سرعتش خیلی کم می شد .
ایا پردازنده مهمه یا رم هم باید قوی بگیرم ؟
شما چه پردازنده و رمی را معرفی می کنید . فقط حواستون باشه که ویندوز ٧ روش نصب می کنم .
بازی های مورد علاقم just cause 2 , gta , کلا بازی های سوم شخص . علاقه به دیدن فیلم های hd دارم . کارم با اتوکد و مطلب و ویژیال بسیک در حد کارهای نیمه سنگین هست .
نمی خوام رایانه کم بیاره یا سرعتش کم بشه یا فریز بشه .
با تشکر منتظرم

jafarian
03-05-2011, 09:30
سلام دوستان من بین پردازنده i3 , i5 , i7 گیر افتادم . کدام را باید برای کارم بگیرم ؟
کار با افیس و اتوکد و مطلب و ویژیال بیسیک و اهنگ و موزیک و بازی .
تا حالا لپ تاپ و کامپیوترم سیلیکونی بودن از این تک هسته ای ها روشم xp بود از بس فایل های مختلف را با هم باز می کردم خیلی کند می شد . مثلا در حین کار با ورد کپی می کردم و اهنگ می گذاشتم و تو اینترنت چرخ می زدم .
یا مثلا در حین بازی اهنگ گوش می کردم یا صفحه را کوچک می کردم و چند فایل حجیم را کپی .
حالا موندم کدام پردازنده را بگیرم که رایانم فریز نشه برای مثال ورد را که باز می کردم چندین صفحه با عکس و متعلقات توش می ذاشتم رایانم سرعتش خیلی کم می شد .
شما چه پردازنده و رمی را معرفی می کنید . فقط حواستون باشه که ویندوز ٧ روش نصب می کنم .
بازی های مورد علاقم just cause 2 , gta , کلا بازی های سوم شخص . علاقه به دیدن فیلم های hd دارم . کارم با اتوکد و مطلب و ویژیال بسیک در حد کارهای نیمه سنگین هست .
نمی خوام رایانه کم بیاره یا سرعتش کم بشه یا فریز بشه .
با تشکر منتظرم

شماازپردازندهای سری جدیداینتل سندی بریج میتونید استفاده کنید درضمن پردازنده ازرم هم واسه پردازش مهمتره مثلا
intel i5 2500k 1155 واسه شما خوبه:20:

amin_pwa
03-05-2011, 11:15
اگر بخوام سیستمم واسه ٥ یا ٧ سال دیگم همین طور قوی باشه ایا باز هم این i5 کافیه ؟ بهتر نیست i7 بگیرم ؟
ویندوز ٧ چند سال دیگه توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشه . ایا این پردازنده واسه سیستم عامل اینده مایروسافت مناسب هست ؟ ضعیف نباشه ؟

jafarian
03-05-2011, 11:29
اگر بخوام سیستمم واسه ٥ یا ٧ سال دیگم همین طور قوی باشه ایا باز هم این i5 کافیه ؟ بهتر نیست i7 بگیرم ؟
ویندوز ٧ چند سال دیگه توسط مایکروسافت پشتیبانی نمیشه . ایا این پردازنده واسه سیستم عامل اینده مایروسافت مناسب هست ؟ ضعیف نباشه ؟

دررابطه باسئوال اولتون که به مراتب i7 بهتره امابه همون نسبتم قیمتش بالاتره واسه ساپورت ویندوز بعدی مایکروسافتم هیچ مشکلی نداره راحت ساپورت میکنه اختلاف قیمتشونم 127 تومن میشه یک بنچمارکم ازاین دوcpu پایین میزارم زیادتفاوتی نداره تو این سایت ازلحاظ قدرت

لینک بنچمارک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amin_pwa
03-05-2011, 15:25
از راهنمایی تان بسیار متشکر . ولی اگر بخواهم لپ تاپ بگیرم ان وقت کدام پردازنده بهتر است ؟
i5 460 , i7 26###

happyfeat
03-05-2011, 15:33
از راهنمایی تان بسیار متشکر . ولی اگر بخواهم لپ تاپ بگیرم ان وقت کدام پردازنده بهتر است ؟
i5 460 , i7 26###
اگه محدودیت بودجه ندارید i7 26xx

Mezzo
03-05-2011, 20:56

بستگی به بودجه داره. اگه اصلا محدودیت بودجه ندارید مشخصه که i7.

بهتره از ظرفیت رم نزنید، سیستم باید متعادل باشه. ولی فکر نکنم رم گرون قیمت با فرکانس بالا زیاد به کار شما بیاد.

amin_pwa
03-05-2011, 22:14
خودم می خواستم یه i5 با رم ٤ بگیرم ولی از نظر بودجه می تونم ٣٠٠ تومن بیشتر بدم چون واقعا ارزش داره . این i7 تا ٥ سال دیگه مناسب هست یا نه چون ٥ سال دیگه دویاره عوضش می کنم . اگه i5 بگیرم تقریبا چند سال دیگه مناسبه ؟

jafarian
04-05-2011, 14:41
خودم می خواستم یه i5 با رم ٤ بگیرم ولی از نظر بودجه می تونم ٣٠٠ تومن بیشتر بدم چون واقعا ارزش داره . این i7 تا ٥ سال دیگه مناسب هست یا نه چون ٥ سال دیگه دویاره عوضش می کنم . اگه i5 بگیرم تقریبا چند سال دیگه مناسبه ؟

به نظرم همون i5 که معرفی کردم بگیرین مابقیشم بزارین رم بگیرین خیلی بهتره 3 تا 4 سالم ساپورتین یا صبرکنید پردازنده های جدید AMD به نام Bulldozer وارد بازاربشه بعد اقدا م به خرید کنید اما اگر عجله دارین همون i5 واسه شما کافیه

اینم یک بنچمارک دیگه

esoo
04-05-2011, 19:23
سلام...خواستم بدونم غیر از دفترچه مادر برد راهه دیگه ای هست که بشه فهمید تا چه ظرفیت cpu میتونم نصب کنم.مادربوردم elitegroup سیپیوم هم intel pentium4/celeron 2.6MHZ

jafarian
04-05-2011, 19:47
سلام...خواستم بدونم غیر از دفترچه مادر برد راهه دیگه ای هست که بشه فهمید تا چه ظرفیت cpu میتونم نصب کنم.مادربوردم elitegroup سیپیوم هم intel pentium4/celeron 2.6MHZ

مشخصات مین بدونید بعدش ازسرچ گوگل میتونید میتونید مقدارسی پی یو مورد نیازپیدا کنیدواسه مینتون این برنامه پایین دان کنید کلیه اصلاعات سیستم ازمین تا مابقی چیزهارو به شما نشون میده:20:

لینک دانلود

IM-UR-LEGEND
07-05-2011, 22:33
esoo جان بله ! راه دیگش اینه که مدل دقیق مینو ببینی چیه بعد بری سایت elitgroup تا ببینی چیو ساپورت میکنه اما من فکر میکنم مدلهای Pentium Dual-Core بالاتر دیگه ساپورت نکنه .

m.r.hasti
10-05-2011, 14:14
بستگی به بودجه داره. اگه اصلا محدودیت بودجه ندارید مشخصه که i7.

بهتره از ظرفیت رم نزنید، سیستم باید متعادل باشه. ولی فکر نکنم رم گرون قیمت با فرکانس بالا زیاد به کار شما بیاد.
بستگی به نیاز شما داره دوست عزیز