مشاهده نسخه کامل
: درخواست APEX SDK
سلام
اونطور که من دیدم شاید هم اشتباه می کنم واسه APEX . شرکت انویدیا یه SDK یا یه چیز شبیه این داده بود. کسی می تونه یه لینک مستقیم واسه دانلودش بهم بده ؟ یه چیزی نگین توی درایور ها هست چون نیست .
parvizamd
26-04-2011, 18:30
حسن جان این APEX چیه؟
میشه یک توضیح بدی.
شما حتما می دونید که AGEA فیزیک چیه دیگه ؟ این قبلا یه شرکت بوده که نرم افزار معروف فیزیک خودش رو معرفی کرده و کلا خیلی معروف شده . حالا این وسط انویدیا هم سوئ استفاده کرده و اون رو خریده . الان هم یه تکنولوژی جدید معرفی کرده به نام APEX که واقعا دیوانه کنندست:18: .شما فکر کن بازی داشته باشی که انفجارهاش طبیعی تر . تخریب شدن اجزاش قوی تر . فیزیک تقریبا واقعی بادنیای طبیعی و غیره و غیره... این کار رو اپکس واست میکنه . من در اصل این رو واسه یو دی کی می خوام که اگه گیرش بیارم که عالی میشه . می خوام یه صحنه تخریب پذیری هزار تیکه ای بسازم . حالا..
حالا کسی می تونه این رو واسم گیر بیاره .؟
من نمی دونم چرا نمی تونم سایت انویدیا رو باز کنم . واقعا مشکل داره ؟ اقا توی این صفحه ادرسش رو پیدا کردم ولی نمی تونم بهش دسترسی داشته باشم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اینجا نوشته چه طوری بهش دسترسی داشته باشید . هر کسی می تونه زحمتش رو برای ما هم بکشه.
lord arthas
26-04-2011, 19:09
جب چیزیه ها!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:(ما تحریمیم برا همین برات باز نکرد)
APEX is already integrated into some of the most popular game engines, e.g. UE3/UDK
پس برای udk هم هست :31:
apex-beta@nvidia.com
به این میل بزن بعد هر کدوم از apex هارو خواستی بگو بهشون تا بقیه رو خدشون بهت میگن
لیست apex های موجود:
APEX Clothing
APEX Destruction
APEX Particles
APEX Turbulence
APEX Vegetation
:13:
خدای من . چرا اینقدر کش دارش می کنید من Apex sdk رو می خوام . یه فایل نصبیه همین . با وی پی ان میشه گرفت . کسی می تونه ؟
اینی که شما می گی انواع اونه و اگه این اس دی کی نصب بشه همه این توی یو دی کی قابل دسترسیه.
lord arthas
26-04-2011, 19:44
من نتونستم لینکی از sdk اش پیدا کنم برو تو شما اگه لینک داری بده تا جوابشو بهت بدم
farshad286
26-04-2011, 19:54
دست شما درد نکنه
farshad286
26-04-2011, 20:01
نرم افزار خوبیه
من اگه می تونستم برم که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم از شما ها بخوام.
farshad286
26-04-2011, 20:13
خیلی عالی بود دستت درد نکنه
اونطور که من فهمیدم یه سایت هست که باید توش عضو بشی اونوقت بهت میدن. یه فایل exe به همراه سورس هاشه .
اقا من دو سه تا سمپل دانلود کردم . دوستان یو دی کی دار ببینید تا کف کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$fxh4dCYCLVUETARGUGl2EVIJYm0qOTBucmxIVkF0OWc3Q2 w=/Apex%20walls%20and%201%20cloth%20file.rar
چند تا فایل که شامل یه دیوار که اگه بهش شلیک بشه تیکه تیکه میشه و اپکس پارچه و دوتا دیگه که ندیدم .
اونطور که فهمیدم با دانلود اونی که گفتم پلاگین های تری دی مکس و مایا واسه ساخت اپکس هم توش پیدا میشه .
از دوستان کسی می تونه این دوتا لینک یوتیوب رو فیلم هاش رو در بیاره و مستقیم کنه؟
anti-military
26-04-2011, 23:12
من بلد نیستم از Youtube دانلود کنم . اما اگه خواستی بگو وی پی انم رو واست بفرستم و کارتو انجام بدی ...
M.Mehrazin
27-04-2011, 10:10
بفرمایید
بلاخره کسی تونست لینک دانلود Apex Sdk رو گیر بیاره؟
بی شرفا رو میبینید . تا دیروز رفته بودم تو سایتش درخواست عضویت میدادم من رو فعال نمی کردن . الان رفتم با وی پی ان . با اسم مایکل درجا فعالم کردم .
اقا لینکش رو گیر اوردم .
کسی می تونه واسم دانلود کنه ؟ حجمش خیلی زیادی من هم اینترنت ندارم . ((یعنی 11 مگ مونده . چون اخر ماه نزدیک می خوام صبر کنم تا ماه بیاد بعدا شارژ کنم .))هرکسی می تونه بهم بگه . پ.خ کنه یا نمی دونم هرکاری تا من بهش لینک بدم هم ویدئو اموزشی داره و هم نرم افزار حتی پلاگین مکس و مایا هم داره .
ok ?
هرکی می تونی سریعا بهم بگه .
-
anti-military
27-04-2011, 22:09
بی شرفا رو میبینید . تا دیروز رفته بودم تو سایتش درخواست عضویت میدادم من رو فعال نمی کردن . الان رفتم با وی پی ان . با اسم مایکل درجا فعالم کردم .
اقا لینکش رو گیر اوردم .
کسی می تونه واسم دانلود کنه ؟ حجمش خیلی زیادی من هم اینترنت ندارم . ((یعنی 11 مگ مونده . چون اخر ماه نزدیک می خوام صبر کنم تا ماه بیاد بعدا شارژ کنم .))هرکسی می تونه بهم بگه . پ.خ کنه یا نمی دونم هرکاری تا من بهش لینک بدم هم ویدئو اموزشی داره و هم نرم افزار حتی پلاگین مکس و مایا هم داره .
ok ?
هرکی می تونی سریعا بهم بگه .
-
زیر 1 گیگ باشه من توان دانلودشو دارم ...
فکر کنم بشه . می تونی واسه بفرستیش؟اگه می تونی بگو لینک بدم.
anti-military
27-04-2011, 22:43
فکر کنم بشه . می تونی واسه بفرستیش؟اگه می تونی بگو لینک بدم.
آره حتما . بفرست ...
M.Mehrazin
27-04-2011, 23:14
بی زحمت لینکو به منم بدین شاید تونستم دانلود کنم
honestbud
28-04-2011, 09:58
بی زحمت لینکو به منم بدین شاید تونستم دانلود کنم
آفا اینا رو همراه با اون 2 تا ویدئو رو اگه لینکش رو دارید به بگید که ما هم بزنیم دانلود بشه(اگه زیاد نیست) اگرم زیاده یکی برامون بفرسته(مثلا با اتوبوس:46:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.