مشاهده نسخه کامل
: Resident Evil: Operation Raccoon City
برق همه جای شهر قطع میشه به غیر از برق شرکت آمبرلا که مصادف میشه با اواخر داستان اویل دو و سه که ما توی تشکلات آمبرالا هستیم و قطع شدن برق شهر رو متوجه نمیشیم! :31:
خوب گیر همینجاست . اویل ۳ بعد از اویل ۲ هستش .
Squall Leonhart
24-04-2012, 08:39
خوب گیر همینجاست . اویل ۳ بعد از اویل ۲ هستش .
بین این دو تا یه سری اتفاقات میافته که باز هم جا داره یه بازی واسه اون قسمت ساخته بشه یعنی از آخر اویل دو تا اول اویل سه احتمالا یه چند روز فاصله باشه که توی این فاصله هم برق شهر رو برگردوندن و هم اینکه خیلی از درها رو تخته زدن و بستن. حتی حیاط اداره پلیس هم کوچیک تر شده ...
بی صبرانه منتظر اون قسمت از بازی هستم که ببینم بین اون فاصله چه اتفاقاتی افتاده!
بین این دو تا یه سری اتفاقات میافته که باز هم جا داره یه بازی واسه اون قسمت ساخته بشه یعنی از آخر اویل دو تا اول اویل سه احتمالا یه چند روز فاصله باشه که توی این فاصله هم برق شهر رو برگردوندن و هم اینکه خیلی از درها رو تخته زدن و بستن. حتی حیاط اداره پلیس هم کوچیک تر شده ...
بی صبرانه منتظر اون قسمت از بازی هستم که ببینم بین اون فاصله چه اتفاقاتی افتاده!
ولی حضور لیون - کلر و شری بعد از فرار از شهر توی شهر اون هم توی شب و نه توی روز خودش کلی خرابکاریه !
Squall Leonhart
24-04-2012, 20:25
ولی حضور لیون - کلر و شری بعد از فرار از شهر توی شهر اون هم توی شب و نه توی روز خودش کلی خرابکاریه !
یه جورایی یادم میاد که آخر اویل دو همون جا که سپیده دم میشه و هر سه تا بیرون تونل قطار هستن لیون میگه خدا رو شکر همه چیز تموم شد ولی کلر برمیگرده میگه نه هنوز تموم نشده! شاید منظورش این بوده که خودش رو به یه جایی برسونه و گزارش بده و نیروی کمکی از ارتش آمریکا بگیره بعدش برمیگردن به شهر تا بقیه رو نجات بدن! چون فکر میکرد که هنوز برادرش توی شهر هست و باید پیداش بکنه!
ولی شری که حالش زیاد خوب نبود رو چرا دوباره با خودشون میارن اونجا جای سوال داره ولی خب کاریش نمیشه کرد احمق بودن این کار رو کردن و فکر نمیکردن که گیر من که از آدم خوار هم بدتر هستم، بیفتن! :31:
Angel Of Darkness
05-05-2012, 16:22
چند روزه برا pc رو تورنت منتشر شده
نسخه لورفتست ؟
این ماسکای مسخره 24 ساعته رو صورت بازیکن هست ؟ نمیشه برش داشت ؟
چند روزه برا pc رو تورنت منتشر شده
نسخه لورفتست ؟
این ماسکای مسخره 24 ساعته رو صورت بازیکن هست ؟ نمیشه برش داشت ؟
بله متاسفانه
کلا همین تیپ هستن که میبینید
تغییر نمیکنه
هرچی بیشتر با بازی آشنا بشی بیشتر حالت بهم میخوره
Zaghan_13
06-05-2012, 11:50
لینکهاش که توی اینترنت پخش شده ... ولی گویا بازی مزخرفیه ..
چطوریاست؟ دانلود کنیم یا نه؟
CRIS Joon CR7
06-05-2012, 12:00
لینکهاش که توی اینترنت پخش شده ... ولی گویا بازی مزخرفیه ..
چطوریاست؟ دانلود کنیم یا نه؟
حیف ترافیک نیست الان فیلم های خوبی تو اینترنت هست برو اونارو دانلود کن::31:
مثل Chronical و Avengers خیلی توپه:21:
اگه وجود باگ های خفن تو گیم پلی و گرافیک و ... آزارت نمیده حتما دانلود کن خیلی حال میده:31:
من بازی رو دانلود کردم نصب کردم ولی میخوام برم توی بازی این ارور رو میده مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو دانلود کردم نصب کردم ولی میخوام برم توی بازی این ارور رو میده مشکل از کجاست؟
این فایل MSVCP 100 رو باید از اینترنت دانلود کنی و بزنی تو فولدر System 32:46:
دوستان انلاینش حال میده ؟
این نسخه کرک pc رو میشه آنلاین بازی کرد ؟
اصلا پیشنهاد میکنید این بازی رو ؟
CRIS Joon CR7
06-05-2012, 23:30
دوستان انلاینش حال میده ؟
این نسخه کرک pc رو میشه آنلاین بازی کرد ؟
اصلا پیشنهاد میکنید این بازی رو ؟
شما پست صفحه ی قبل من رو بخون به جواب آخرت میرسی:11:
playstation 3
07-05-2012, 14:58
ای بابا سخت نگیرید دیگه مگه اسم این بازی رزیدنت داویل نیست؟والا ما هر بازی رزیدنت اویل که کردیم خوشمون اومده ازش
حتما اینم خوبه.راستی بازسازی نسخه ی 2 هست؟ولی از تریلرش مشخصه اصلا ترسناک نیست؟برای pc اومده؟
goldenmember
07-05-2012, 19:05
نه هنوز نسخه پی سی تاخیر داره
CRIS Joon CR7
07-05-2012, 19:26
نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن مجبورن اطلاعات غلط بدن به مردم:19:
بازی سه روزه اومده:11:
دوستان برام ایرور msvcr100.dll رو میده.
وقتی هم فایل Dll رو دانلود میکنم و میذارم توی سیستم 32, باز یه ایرور جدید میده:msvcr100 is either not designed to run
playstation 3
08-05-2012, 08:11
سلام دوست من این کارا رو انجام بدبد تا دیگه اون ارور رو نبینید
1- برنامه ی MICROSOFT .NETFRAMEWORK4.0 رو از لینک زیر دانلود کنید:
2-حالا MICROSOFT VISUAL C++ 2010رو دانلود کنید:
حالا اول MICROSOFT .NETFRAMEWORK4.0 و سپسMICROSOFT VISUAL C++ 2010 رو نصب کنید مشکل حل میشه
بازم اگه مشکلی بود در خدمتم
*Forgotten*
08-05-2012, 08:55
من دارم دانلودش میکنم:31:
Alireza.M67
08-05-2012, 10:34
ای بابا سخت نگیرید دیگه مگه اسم این بازی رزیدنت داویل نیست؟والا ما هر بازی رزیدنت اویل که کردیم خوشمون اومده ازش
حتما اینم خوبه.راستی بازسازی نسخه ی 2 هست؟ولی از تریلرش مشخصه اصلا ترسناک نیست؟برای pc اومده؟
نه آقا جان ، من خودم خوره ی رزیدنت اویلم ، هر کدومشو دو سه بار تموم کردم ، ولی اینو یه مرحلشو رفتم دیگه تا امروز توی دستگاه نذاشتمش !
بازسازی هیچ نسخه ایم نیست .
از نظر من که اصلا رزیدنت اویل نیست ،یه بازی شوتر مزخرفه :2:
*Forgotten*
08-05-2012, 11:14
نه آقا جان ، من خودم خوره ی رزیدنت اویلم ، هر کدومشو دو سه بار تموم کردم ، ولی اینو یه مرحلشو رفتم دیگه تا امروز توی دستگاه نذاشتمش !
بازسازی هیچ نسخه ایم نیست .
از نظر من که اصلا رزیدنت اویل نیست ،یه بازی شوتر مزخرفه :2:
یعنی انقدر مزخرفه:18: این دانلودام بر فنا رفت یعنی؟:31:
mahyarSAMSUNG
08-05-2012, 23:04
نه عزیز اینها نظرات شخصیه شما دانلود کن شاید خوشت اومد.البته چون اویل 6 در راهه این راکن سی تی دیگه نمیدونم چی بود زد اصلا چه دلیلی داشت اینو بزنه؟شاید تکمیل کننده داستان شماره 6 باشه
منم خودم با سرعت 30 کیلوبایت دارم دانلودش میکنم عجله ندارم
نه عزیز اینها نظرات شخصیه شما دانلود کن شاید خوشت اومد.البته چون اویل 6 در راهه این راکن سی تی دیگه نمیدونم چی بود زد اصلا چه دلیلی داشت اینو بزنه؟شاید تکمیل کننده داستان شماره 6 باشه
امیدوارم که بعد از دانلود کردن از کاری که کردید پشیمون نشید !
من بدبختِ فلک زده رفتم پیش خریدش کردم - سوای پول پیش خرید ۵۰ یورو هم سولفیدم . آخرش یه دور تا تهش رفتم و از شکری که خوردم مثل سگ پشیمونم :31:
امیدوارم این همه حس سرخوردگی و احساس کلاه به سر رفتن که برای من ایجاد شده برای شما نشه :11:
AMIR.KIK
08-05-2012, 23:51
من بدبختِ فلک زده رفتم پیش خریدش کردم - سوای پول پیش خرید ۵۰ یورو هم سولفیدم . آخرش یه دور تا تهش رفتم و از شکری که خوردم مثل سگ پشیمونم :31:
امیدوارم این همه حس سرخوردگی و احساس کلاه به سر رفتن که برای من ایجاد شده برای شما نشه :11:
داداش تو که آلمان هستی چرا دانلود نکردی با اون سرعت بالا؟؟؟
ببخشید این سوال رو کردم :10:
داداش تو که آلمان هستی چرا دانلود نکردی با اون سرعت بالا؟؟؟
ببخشید این سوال رو کردم :10:
چون کنسولم کپی خور نیست :31:
CRIS Joon CR7
09-05-2012, 09:23
چون کنسولم کپی خور نیست :31:
میلاد جان شما شاید از فیلمی که سینما دیدی شاید لذت برده باشی ولی ما از فیلمی که کپکام واسمون ردیف کرد حالمون به هم خورد:2:
Alireza.M67
09-05-2012, 10:42
اگه دانلودتون محدودیت حجمی داره که باید بگم واقعا متاسفم ...
اگه نداره ، خب ضرری که نداره ، امتحان کنید ببینید چیه .
فقط یه چیزی بگم : هرچقدر بیشتر به سری رزیدنت اویل علاقه داشته باشید ، بیشتر از این بازی متنفر خواهید بود .
میلاد جان شما شاید از فیلمی که سینما دیدی شاید لذت برده باشی ولی ما از فیلمی که کپکام واسمون ردیف کرد حالمون به هم خورد:2:
من بدبخت که نوشتم مثل سگ پشیمونم ! :31:
Angel Of Darkness
09-05-2012, 18:15
من بدبخت که نوشتم مثل سگ پشیمونم ! :31:
داداش آنلاینشو که دیگه میتونی بازی کنی و حالشو ببری نکنه مالتیپلیرشم داغونه !!!
داداش آنلاینشو که دیگه میتونی بازی کنی و حالشو ببری نکنه مالتیپلیرشم داغونه !!!
آنلاینشو بازی نکردم . انقدر حالم بد شده بود که دیگه به بقیه اش ور نرفتم .
saeedblack
09-05-2012, 22:44
ببخشید تو قسمت campigan بازی چجوری سیو میشه من تا وسط مرحله رفتم بعد اومدم بیرون دوباره از اول اومد؟
CRIS Joon CR7
09-05-2012, 22:52
ببخشید تو قسمت campigan بازی چجوری سیو میشه من تا وسط مرحله رفتم بعد اومدم بیرون دوباره از اول اومد؟
بازی از تکنولوژی (( سیو شدن اتوماتیک )) بهره میبرد:18:.........:31:
به تقطه ی مورد نظر برسید تا سیو بشه:11:
CRIS Joon CR7
10-05-2012, 19:50
خوب فروخته ها:31:
این آمار نشان دهنده ی عظمت نام رزیدنت اویل میباشد که ۲ میلیون بیگناه را به کام مرگ کشاند….!!:31:
فروش ۲ میلیونی Operation Raccoon City در سرتاسر جهان:16:
شرکت کپکام در خبری اعلام کرد که بازی Resident Evil:Operation Raccoon از زمان عرضه بر روی کنسول ها و تا پایان ماه مارس و اوایل ماه اوریل بیش از ۲ میلیون در سرتاسر جهان و همچنین کشور ژاپن فروش داشته است.وقتی که این امار فروش را با امتیازات بازی و همچنین متاکریتیک ۵۲% بازی مقایسه می کنیم می فهمیم که این بازی فروش بسیار خوبی داشته است.
.
dbazi
Angel Of Darkness
10-05-2012, 21:58
من دیشب دانلودم تموم شد فقط 2 ساعت بازی کردم
خیلی مسخره بود از همه بدتر ماسکاشونه که رو اعصابه
حتی یه شوتر خوبم نیست
فقط اسم اویلو یدک میکشه
تو مرحله 2 نظرم عوض شد ازش خوشم اومد :13:
ولی هنوز از ماسکاشون متنفرم
امیدوارم تا آخرش فاز بده
playstation 3
11-05-2012, 08:50
نمیدونم چرا بعضی ها همینجور بیخود خراب می کنن این بازی رو
به نظرم ارزش یک بار تموم کردنو داره
منم خوشم نيومد از هيچيش ! نه گيم پلي نه گرافيك اصلا جالب نبود
آقا من هر چی این فایل های dll رو کپی میکنم بی فایده هست!
ایرور میده. هر چی هم msv++ و دات نت فریم ورک رو نصب میکنم بی فایده هست.
الان هم رفتم از بازی شنک اون فایلهای dll رو کپی کردم الان وارد بازی میشه ولی هیچ چیز نمیاد و صفحه کاملا سیاهه و بعد از چند ثانیه هم don't send میاد.
CRIS Joon CR7
11-05-2012, 13:27
آقا من هر چی این فایل های dll رو کپی میکنم بی فایده هست!
ایرور میده. هر چی هم msv++ و دات نت فریم ورک رو نصب میکنم بی فایده هست.
الان هم رفتم از بازی شنک اون فایلهای dll رو کپی کردم الان وارد بازی میشه ولی هیچ چیز نمیاد و صفحه کاملا سیاهه و بعد از چند ثانیه هم don't send میاد.
تاپیک جدا داره این بحث ها: :11:
مشکلات نصب و اجرا Resident Evil: Operation Raccoon City ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
swastika
11-05-2012, 13:54
از دست جوونای این دوره
بابا جون ایول نه اویل
Angel Of Darkness
11-05-2012, 23:34
به چش سریای قبل و انتظارای بالا مثل سریای قبل نیگا نکنی تقریبا شیرینه بد نیست ولی باید با یه چش دیگه نیگاش کرد اینجوری :18:
mf.designing
13-05-2012, 10:08
دوستان سلام. ببخشید برای سیو بازی باید با اکانت live اومد تو بازی اما من اکانت ندارم و نمیشه creat کرد ! چیکار کنم ؟!
CRIS Joon CR7
13-05-2012, 10:17
دوستان سلام. ببخشید برای سیو بازی باید با اکانت live اومد تو بازی اما من اکانت ندارم و نمیشه creat کرد ! چیکار کنم ؟!
من روی PC بازی نکردم
ولی طبق روشی که از قبل بلدم شما
دکمه ی HOME رو بزنید و یه اکانت آفلاین بسازید و اون رو روی حالت Auto Sign قرار بدید:46:
goldenmember
13-05-2012, 17:58
چطوری متیتونم با لیون و آدا و جیل بازی کنم؟
goldenmember
13-05-2012, 19:24
وقتی اون بوس اول(همونی که تو رزیدنت 2 بود و روی بازوی گندش یه چشم هستش)میاد طرفم همین طوری فقط نگاش میکنه.چیکار کنم؟
goldenmember
13-05-2012, 19:38
تریلری از حالت Heroes Mode در Resident Evil : operation racoon city ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fp%3D19362)
در این قسمت می توانید تریلری از روند بازی رزیدنت اویل:عملیت راکون سیتی در حالت قهرمانان مشاهده کنید در این حالت شما میتوانید به جای کارکترهای اصلی رزینت اویل مثل لیون اسکندی یا جیل و … بازی کنید
مشاهده ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3D11366)
خب چطوری تو این حالت بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
goldenmember
13-05-2012, 19:39
اول هرکیو انتخاب کردم تا آخر بازی اون طوری میریم؟
Angel Of Darkness
13-05-2012, 20:58
راهی برا آنلوک لباسهای نسخه pc هنوز پیدا نشده ؟؟؟
mojtaba57
14-05-2012, 06:45
دوستان من با صداي بازي مشكل دارم. صداي تيراندازيش خيلي ضعيفه و فقط يه تق تق مي كنه . براي شما هم همينطوره و يا ممكن مشكل از كرك باشه.
تو تنظيماتشم ميرم صدا رو دست كاري ميكنم ولي وقتي بيرون ميام باز تنظيمات به حالت اوليه است.
Angel Of Darkness
14-05-2012, 09:50
دوستان من با صداي بازي مشكل دارم. صداي تيراندازيش خيلي ضعيفه و فقط يه تق تق مي كنه . براي شما هم همينطوره و يا ممكن مشكل از كرك باشه.
تو تنظيماتشم ميرم صدا رو دست كاري ميكنم ولي وقتي بيرون ميام باز تنظيمات به حالت اوليه است.
نسخت انشاالاه که blackbox نیست ؟
سیوش میکنی وقتی صدارو دستکاری میکنی ؟
انقدرها هم که از بازی بد میگین،بد نیستا........!
درسته حس ایولو نمیده ولی بازی خوبیه
در ضمن منم دقیقا مشکل دوستمو داره.تیر میزنم صداش در نمیاد :دی
ali_n2011
15-05-2012, 15:15
سلام چطوری مثل اویل 5 با جویستیک بازی کنیم من داخل بازی هر کاری می کنم درست تنظیم نمی شه با کیبورد اصلا حال نمی کنم.
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 15:29
سلام چطوری مثل اویل 5 با جویستیک بازی کنیم من داخل بازی هر کاری می کنم درست تنظیم نمی شه با کیبورد اصلا حال نمی کنم.
فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد:46:
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sofya133
15-05-2012, 16:21
8 گيگ پياده شدم .ملت شما نشيد
با يه تفنك بادي و 3 نفر احمق نفهم تو يه شهر خراب شده 8 ساعت دور خودمون چرخيديم اخر سر زديم يه بنده خدارو ناكار كرديم
البته تو اويل 6 زنده ميشه حالا چطوري خودمم نميدونم
ali_n2011
15-05-2012, 18:05
فقط از دسته ی مخصوص 360 پشتیبانی میکنه ولی اصلا نگران نباش یکی از دوستان تاپیکی زده که میشه دسته معمولی رو به دسته ی 360 تبدیل کرد:46:
اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکش کار نمی کنه
CRIS Joon CR7
15-05-2012, 18:41
لینکش کار نمی کنه
باع :31:
یفرما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [آموزش] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
sofya133
16-05-2012, 09:07
خيلي عالي بهترين بازي تمام عمرم همين بود هر كي بازي نكرده نصف عمرش بر فناست
فقط 8 گيگ ريختم دور
kavehj4488
16-05-2012, 09:35
راستش خیلی بازی بدی هم نیست چون کلا" Resident Evil داره به سمت اکشن پیش می ره. از طرفی اگه به این بازی به عنوان یه بازی اکشن و نه نسخه ای از بازی پرافتخار resident evil نگاه کنید خیلی بد نیست...
وقتی این بازی رو شروع کردم یاد Resident Evil Survivor کنسول PS1 افتادم (بهش اویل 4 هم میگن) که دقیقا" یه بازی صرفا" اکشن و نه دارای المانهای سری رزیدنت اویل بود.
mInI_ClockEr
17-05-2012, 16:16
با سلام
ببخشید دوستان اسلحه ها ارتقا پیدا نمیکنن؟؟؟؟
اگه میشه چجوری هست ؟؟؟مگنوم نداره توش ؟؟؟
به به
بازی در ۱ کلام: مزخرفی بیش نیست
حیف از اون پولی که بابتش دادم:41:
گرافیک و صحنه های سینماتیکی بازی خوب از آب دراومده ولی گیم پلی بازی واقعا رو مخه.تیراندازیش واقعا مزخرفه.
آقا این قسمتی که 2 تا گزینه داری و انتخاب میکنی . من انتخاب کردم لیون زنده باشه بعد بازی یه قسمت کوتاهی امد و تموم شد . اگه اون گزینه دیگه رو انتخاب میکردم چی میشه ؟ راستی اینی تو این تاپیک بحث میکنید اصلا به RE 1 2 3 ربط داره پاک گیجم کردم احساس میکنم داستان یه چیزه دیگه بوده .
سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم برای سیو بازی و شروع بازی باید چیکار کنم ؟ لطفا مرحله به مرحله بگین
سلام من بازی رو گرفتم و نصب کردم برای سیو بازی و شروع بازی باید چیکار کنم ؟ لطفا مرحله به مرحله بگین
آموزش ساخت اکانت آفلاین GFWL برای ذخیره سازی بازی:
۱) در منوی ظاهر شده اول بازی بر روی گزینه Done کلیک کنید. ۲) سپس بر روی منوی I Don’t Participate کلیک کنید ۳) گزینه Create New Profile را انتخاب کنید ۴) حال یک سری نوشته ظاهر می شود که این نوشته ها را پایین آورده تا به ۳ خط مونده به آخر برسید ، اونجا نوشته شده Create Local Profile با رنگ آبی . اونو کلیک کنید. ۵) یک اکانت با اسم خودتون بسازید تا بازی رو بتونین ذخیره کنین.
منبع : دانلود ها
من زدم مرورگر باز شد برای اکانت همینو باید پر کنم ؟
goldenmember
21-05-2012, 19:11
چطوری میشه تو حالت heroes mode بازی کرد?یعنی با لیون و جیل و ایدا و ...
هزاران بار این سوالو پرسیدم ولی جوابی ندیدم.خیلی نامردین
دوستانی من یکجای بازی گیر کردم اونجایی که سه تا ژنراتور رو باید فعال کنه کلی سرباز و خون اشام میاد خونم دوستام همش میمرن و نمیتونم ردش کنم یکی راهنمایی کنه چیکار باید کنم تا ردش کنم
mInI_ClockEr
22-05-2012, 20:40
چرا فقط توی این تاپیک همه فقط سوال میپرسن توی 3 صفحه قبل تا این پست تقریباً همه فقط سوال پرسیدن و بی جواب مونده
mInI_ClockEr
22-05-2012, 20:45
خب کاری نداره این تراینر رو دانلود کن و بازی رو تموم کن چون ارزش نداره با اعصابتون بازی کنید
بفرمائید اینم تراینر
hesam_g59
23-05-2012, 00:14
چرا اینقدر مقدار فریمش پایینه؟
با سی پیو 4 هسته ای amd و 4 گیگ رم ...باز هم اینطوری؟
mInI_ClockEr
23-05-2012, 01:18
چرا اینقدر مقدار فریمش پایینه؟
با سی پیو 4 هسته ای amd و 4 گیگ رم ...باز هم اینطوری؟
فکر کنم با گرافیکای انویدیا بهتر جواب میده
کارت شما چی هست ؟؟؟؟
برای من هم 5670 هست ولی نمیکشه توی فول اچ دی
منم چهار هسته ایی AMD دارم + 4 گیگ رم تازه کلی هم سی پی یو رو اوور کردم
ترینر رو دانلود کردم هر دوتا فایل رو هم توی پوشه بازی بازی ریختم ولی فعال نیستش باید چیکار کنم ؟
mInI_ClockEr
23-05-2012, 12:15
ترینر رو دانلود کردم هر دوتا فایل رو هم توی پوشه بازی بازی ریختم ولی فعال نیستش باید چیکار کنم ؟
با سلام
دوست گرامی اصلاً لازم نیست که ترینر بازی رو جایی که بازی نصب هست بریزید
بعد از اینکه 2بار کلیک کنید روی ترینر صفحه مربوط به ترینر باز میشه و اونجا نوشته که برای بی نهایت شدن خون کلید F1 و بی نهایت شدن مهمات F2 و به همین ترتیب
البته این کلید ها رو بعد از وارد شدن به بازی میزنید تا فعال بشه
پس در کل به این صورت میشه
1- ترینر رو اجرا میکنید
2- وارد بازی میشید
3 - کلید های ذکر شده برای خون و ... رو داخل بازی میزنید :46:
من همین کارو کردم توی بازی دکمه های F رو میزنم یک زنه میگه dactivated!
دوباره میزنم یک مرده میگه oh no
عمل نمیکنه
hesam_g59
23-05-2012, 16:38
فکر کنم با گرافیکای انویدیا بهتر جواب میده
کارت شما چی هست ؟؟؟؟
برای من هم 5670 هست ولی نمیکشه توی فول اچ دی
منم چهار هسته ایی AMD دارم + 4 گیگ رم تازه کلی هم سی پی یو رو اوور کردم
nvidia Gforce 240 GT
ولی خیلی بد لگ میزنه ... حالم بد شد !
CRIS Joon CR7
23-05-2012, 17:47
nvidia Gforce 240 GT
ولی خیلی بد لگ میزنه ... حالم بد شد !
خیلی بازی قشنگیه نسخه PC ش هم مثل آدم پورت نشده
مثل اینکه این مشکلات همگانیه :دی
goldenmember
24-05-2012, 14:27
چطوری میشه شخصیت لیان رو کنترل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب بدین:19:
1-تو multiplayer
2-کد خاصی میخواد
3-تو pc نمیشه
4-تریلر سرکاری بود
5-هنوز کسی کشفش نکرده
6-کار راحتیه و دارین بهم میخندین
7-عمدا بهم نمیگین
اگه هیچ کدوم پس لطفا توضیح بدین
:41:من این بازی رو نصب کردم ولی خیلی کند اجرا میشه :41: من تا الان هیچ بازی ای رو روی PC به این کندی اجرا نکرده بودم :41: میخواستم بپرسم برای روون اجرا شدن میشه پچی یا چیزی نصب کرد
من از WIN 7 و کارت گرافیک 1GB و رم 2GB استفاده میکنم
این Lctrl و Z تو بازی فعال نمیشن چرا؟ همه ی امکاناتش هم آزاد کردم و خریدم. ولی بازم کار نمیکنه تو بازی.
مثلا برای ویکتور که باید غیب بشه غیب نمیشه.چرا؟
Alex Fera
25-05-2012, 13:45
ابر و باد و ماه و فلک و تمام طبیعت دست در دست هم دادند تا خاطرات خوبمون رو از RE به گند بکشن،احساس بازیهای FPS بهم دست میده وقتی پای این بازی میشینم............................
در ضمن:
توصیه سراغ نسخه PC اصلا نرید،اعصاب خرد کنه به شدت،طوری که حاضرید با کله برید تو صفحه نمایش ولی از شخصیت تویه بازی هر دقیقه یک بار تویه در و دیوار گیر نکنه و سیو رو به گند نکشه...................
Karistias
26-05-2012, 12:37
دوستان یک افتخار به افتخارات دیگر ای بازی اضافه شد گیم اسپات به نسخه ی pc این بازی نیم نمره هم کمتر از امتیاز کنسولیش داد یعنی امتیاز 4 . امتیاز های این راکون سیتی هم فانیه واسه خودش دی
دوستان یک افتخار به افتخارات دیگر ای بازی اضافه شد گیم اسپات به نسخه ی pc این بازی نیم نمره هم کمتر از امتیاز کنسولیش داد یعنی امتیاز 4 . امتیاز های این راکون سیتی هم فانیه واسه خودش دی
واقعا آبروی اویل رو برد ! همه بهتر میشند اینها بدتر !
متال گیر توی شماره ۴ اش ۱۰ از ۱۰ گرفت ! یعنی پیشرفت کرد .
کوجیما بیا به داد اویل برس :41:
smallfrank
28-05-2012, 09:17
متال گیر توی شماره ۴ اش ۱۰ از ۱۰ گرفت ! یعنی پیشرفت کرد .
اونم که نسخه جدیدش که میخاد بیاد چنگی به دل نمیزنه و H&S شده...
همون Revgeance
اونم که نسخه جدیدش که میخاد بیاد چنگی به دل نمیزنه و H&S شده...
همون Revgeance
اون متال گیر 5 نیست که
کارگردانشم کوجیما نیست
مطمعنا شماره 5 هم 10 رو میگیره
امروز این بازیو نصب کردم گفتم بعد از مدتها یه خرده بازی کنم بدتر اعصابم خرد واقعا بازیه مزخرفیه فک نمیکردم تا این حد چرت باشه 10 تا باید به کله ی طرف تیر بزنی تا بمیره اعضای تیم هم همش میان جلوی میدان تیر ادم بعد به من میگن مواظب باش!!! معمولا تو بازیای اویل هدشات (headshot)نقش مهمی داره مثلا میزنی کله زامبی منفجر میشه :5:ولی تو این سر با ... هیچ فرقی نداره!!!!!اه اه اصلا خوشم نیومد بد بد بد :31:
mahyarSAMSUNG
30-05-2012, 15:44
به نظر شما این بازی قشنگه ؟ من این بازی رو نصب کردم اولشو رفتم .. عین lost planet هستش . موسش دیلی داره اصلا نمیشه بازی کرد .. گیم پلیش خیلی بده . انگار خیلی ابتدایی ساخته شده
CRIS Joon CR7
30-05-2012, 16:20
به نظر شما این بازی قشنگه ؟ من این بازی رو نصب کردم اولشو رفتم .. عین lost planet هستش . موسش دیلی داره اصلا نمیشه بازی کرد .. گیم پلیش خیلی بده . انگار خیلی ابتدایی ساخته شده
پست های قبلی و نمرات رو ببین حساب کار میاد دستت:46:
مخصوصا این صفحه:
Little Sparrow
30-05-2012, 18:37
هی پشت ویترین مغازه میبینمش ولی یاده نقد های اینجا و سایت های دیگه میافتم که همه یه نظر دارن اونم اینه که بازی خوبی نیست.
منتظر اویل 6 بمونم بهتره تا ذهنیت خودمو از RE بیشتر خراب کنم با این.
mahyarSAMSUNG
30-05-2012, 19:05
این همه دانلودش کردم ... فکر نمیکردم اینقدر بد باشه ... پس باید صبر کرد تا 6 ... من میدونم که شماره 6ش خیلی قشنگه
peyman-yasi
01-06-2012, 23:15
سلام
من با گرافیک و نصب این بازی مشکلی ندارم
تنها مشکلم یوزر نیم و پسورد Windows Live ID هست که ندارم
اگه هم یوزر نیم و پسورد وارد نکنم بازی رو سیو نمیکنه
رفتم هرکار کردم عضو بشم ، نشد ، همش ارور میداد که بعدا سعی بکنید و...
لطف میکنین کمکم بکنین . اگه کسی میتونه واسم یه یوزر نیم پسورد درست بکنه یا مال خودشو اضافی داره بده
خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سيو كامل مراحل بازي رو از كجا بگيرم . تا مرحله 3 سيو داشتم اما پاك شده و بعد از هر بار بر ميگرده مرحله اول
دوستان سيو كامل مراحل بازي رو از كجا بگيرم . تا مرحله 3 سيو داشتم اما پاك شده و بعد از هر بار بر ميگرده مرحله اول
چه نسخه ای از بازی رو دارید ؟! مشخصات دقیقش رو بگید .
لطفا یکی بگه با این نمسیس چیکار کنم ؟ یه ساعته دارم با دوربین دار به اون کله قشنگش میزنم چیزیش نمیشه فقط گهگاهی همون نعره معروفش رو میکشه. (یاد اویل سه افتادم)
beammada
07-06-2012, 00:07
لطفا یکی بگه با این نمسیس چیکار کنم ؟ یه ساعته دارم با دوربین دار به اون کله قشنگش میزنم چیزیش نمیشه فقط گهگاهی همون نعره معروفش رو میکشه. (یاد اویل سه افتادم)
همونجا یکم بزنیش چند بار نعره !!!!!!!! میکشه بعدم اون سربازا میان ! بعد از اینکه اونا اومدن بری از پشتش یکم بزنیش میوفته بعد میگه بری یک چیزی رو برداری از روی زمین که از نمسیس خـــــان میفته :39: ! (یادم نیست کامل روی xbox بازی کردم فقط هم میخواستم تند تند برم تموم شه ... حالم بد شده بود ! :31:) ولی همینجوریه ! فقط یکم زنده بمون تیر بزن تو سرش آخر میوفته :24:
همون بالا که میری تو - دیگه پایین نرو - از همون بالا بزنش - کنارتم که تیر فراوونه . انقدر بزنش تا بیوفته بعد برو جلو تعمیرش کن :31:
half life g.
08-06-2012, 22:59
من این بازی رو گرفتم ولی صحنه آهستس خیلی خرابه چیکار کنم؟
تنظیمات گرافیکیش رو بیار پایین درست میشه.
اگه هوس اویل بازی کردن به کله ادم بزنه باید چه کرد؟ این بازی مزخرف رو هم که نمیشه به عنوان اویل بازی کرد :24:
اگه هوس اویل بازی کردن به کله ادم بزنه باید چه کرد؟ این بازی مزخرف رو هم که نمیشه به عنوان اویل بازی کرد :24:
اگر کامپیوتر قوی داری یه دلفین نصب کن و Resident Evil : Archive رو بازی کن . مالی ویی و گیم کیوب هستش . بنده گارانتی میکنم که بعد از بار اول تموم کردن دوباره بازیش میکنید . اگر هم wii دارید که چه بهتر . دلفین هم نمیخواد :31:
اگر کامپیوتر قوی داری یه دلفین نصب کن و Resident Evil : Archive رو بازی کن . مالی ویی و گیم کیوب هستش . بنده گارانتی میکنم که بعد از بار اول تموم کردن دوباره بازیش میکنید . اگر هم wii دارید که چه بهتر . دلفین هم نمیخواد :31:
والا کامپیوتر قوی که نه ولی بدک نیست ram 4 gig , cpu athlon ii x3 , ati 4770 512 با این مشخصات میشه بازی کرد آیا؟
چه نسخه ای از بازی رو دارید ؟! مشخصات دقیقش رو بگید . خب همین نسخه ای که تاپیک در موردش بحث میکنه راکون سیتی برای کامپیوتر
Angel Of Darkness
17-06-2012, 11:47
من dlc برا کامپیوترو یه 319 مگی دانلود کردم گروه استارز اضاف شده با سلاح جدید تو dlc نوشته بود لباس برا گروه آمبرلا هم هست اما لباسا باز نمیشه کسی راه حلی داره ؟
resident evil remake هم خوبه با jill و chris میتونی باز کنی البته اینم ماله gamecube هست ولی با دلفین راحت اجرا میشه (همون اویل 1 هست که گرافیگش بهتر شده عکساشو ببینی خوشت میاد) کلا ورژنای زیادی واسه وی و گیم کیوب هست
سلام
من با گرافیک و نصب این بازی مشکلی ندارم
تنها مشکلم یوزر نیم و پسورد Windows Live ID هست که ندارم
اگه هم یوزر نیم و پسورد وارد نکنم بازی رو سیو نمیکنه
رفتم هرکار کردم عضو بشم ، نشد ، همش ارور میداد که بعدا سعی بکنید و...
لطف میکنین کمکم بکنین . اگه کسی میتونه واسم یه یوزر نیم پسورد درست بکنه یا مال خودشو اضافی داره بده
خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو سایت live.com یه ایمیل بساز بعد اونو بزن
خب همین نسخه ای که تاپیک در موردش بحث میکنه راکون سیتی برای کامپیوتر
منظورم این نبود !
یک بازی نسخه های زیادی داره ! مثلا :
ورژنش
زبانش
ریلیزش
اینها رو باید بگید .
والا کامپیوتر قوی که نه ولی بدک نیست ram 4 gig , cpu athlon ii x3 , ati 4770 512 با این مشخصات میشه بازی کرد آیا؟
مطمئن نیستم - امتحان کنید .
تو این بازی نمیشه بعد از اینکه با گروه امبرلا بازی رو تموم کردیم بتونیم با گروه های دیگه تموم کنیم؟
Amir Hossein
23-06-2012, 23:03
سلام/
بچه ها همون طور که خیلی ها مشکل دارن/
منم فریم پایینی میگیرم/
سیستمم ضعیف نیست...تنظیمات هم تا آخر آوردم پایین/
ولی باز هم همونه؟/
ینی تمام دوستانی که دارن بازی میکنن.سیستمشون فضاییه؟/
سلام/
منم فریم پایینی میگیرم/
ولی باز هم همونه؟/
من با Dual CPU Xeon و ۲ تا کارت گرافیک GTX680 و ۲۴ گیگ رم کم نیاوردم :31:
سلام/
منم فریم پایینی میگیرم/
ولی باز هم همونه؟/
من با Dual CPU Xeon و ۲ تا کارت گرافیک GTX680 و ۲۴ گیگ رم کم نیاوردم :31:
Amir Hossein
24-06-2012, 09:10
من با Dual CPU Xeon و ۲ تا کارت گرافیک GTX680 و ۲۴ گیگ رم کم نیاوردم
احتمالا شما 12 گیگ رم + یه 680 داشتی. دوتا پست دادی دو برابر شده:31::31:
نه بابا ما سیستممون اگه این بود که خودمونو از پشت بوم پرت میکردیم پایین:31::31:
احتمالا شما 12 گیگ رم + یه 680 داشتی. دوتا پست دادی دو برابر شده:31::31:
نه بابا ما سیستممون اگه این بود که خودمونو از پشت بوم پرت میکردیم پایین:31::31:
اون قضیه دو تا شدن پست ها به خاطر اینه :
Server load is too high.
Please try again in a few minutes...
حجم درخواست های روی سرور بسیار زیاد است
لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان کنید ...
و متاسفانه هنوز مسئولین پی سی فکری به حال سخت افزار سرورشون نکردند :41:
حالا سخت افزار سیستمتون چی هست که کم میاره ؟!
با این سخت افزار باید بتونید بازی رو روون اجرا کنید :
پردازنده در صورتی که اینتل باشه :
Core 2 Quad Q9400 2.66GHz
پردازنده در صورتی که AMD باشه :
Phenom II X4 940
چیپ گرافیک در صورتی که NVidia باشه :
GeForce GTX 560
چیپ گرافیک در صورتی که AMD باشه :
Radeon HD 6950
+
حد اقل 4 گیگ رم
ویندوز 7 ترجیحا 64 بیتی
دایرکت ایکس 9
و حداقل 8 گیگ فضای خالی روی هارد
اینها سخت افزار توصیه شده توسط خود بازی ساز هست - اگر از اینها کمتر دارید بازی روی سیستم شما روون اجرا نمیشه .
Amir Hossein
28-06-2012, 09:12
آخه بازی چیزی هم نداره که بخواد انقدر سنگین باشه
من سیستمم اینه ولی دیگه با حد اقل تنظیمات باید 28 فریم بده که!
ram:4 gb ddr3
vga:9600 gt
cpu:یه خورده ضعیفه g530
dx:10
ali_agha1981
01-07-2012, 21:27
سلام..
میخواستم بگم این بازی اونقدر هم که میگن بازی مزخرفی نیست..
من بازی کردم..ارزش یکبار بازی کردن رو داره..حداقل اونایی که سه نخسه قبلی رو روی ps1 بازی کردن.پیشنهاد میکنم این نخسه رو بازی کنن.
درسته به پای سری بازی های RE نمیرسه..ولی نقاط مثبت بازی کاورگرفتن + حرکت هنگام شلیک کردن هست که تو شماره 4 و 5 خیلی اذیت میکرد....گرافیکشم خوبه...
اونایی هم که مشکل افت فریم دارن من تنظیمات رو آوردم medium..گرافیک بازی زیاد پایین نمیاد..خیلی خوب شده لگ نمیزنه..بهتره با dx9 بازی کنین...
خیلی گند بود این بازی :-&
پنج دقیقه بیشتر دووم نیاوردم حیف وقتی که واسه دانلودش گذاشتم:|
DJ POLESTAR
07-07-2012, 23:53
یعنی حیفه دی وی دی رام مبارک و هارد مبارک را صرف نصب این بازی کرد... خاک تو سرشون:31:
Khan gholi
11-07-2012, 21:07
خداییش من هر چی بازی شروع کنم تا تهش نرم ول کن نیستم ولی چند وقتی هست تعداد بازی های مزخرف روز به بوز داره زیاد میشه.اینو اومدم شروع کردم چپتر یک رو رفتم گفتم اولش بود. چپتر دو رو هم رفتم گفته الان دیگه یکم یکم بازی پیشرفت میکنه دیدم هیچ فرقی نکرد .نه داستانی , نه گرافیکی , نه گیم پلی .به قول دوستان حیف برقی که برای دانلودش رفت. خدا وکیلی دلم برای کسایی میسوزه که الان هر دونه دی وی دی رو تو این بی پولی ,1000 تومان پول میدن.
goldenmember
14-07-2012, 13:32
این دیگه چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟
باید یه خشاب تو سر اون سربازا خالی میکردی تا بمیرن.
سلام..
میخواستم بگم این بازی اونقدر هم که میگن بازی مزخرفی نیست..
من بازی کردم..ارزش یکبار بازی کردن رو داره..حداقل اونایی که سه نخسه قبلی رو روی ps1 بازی کردن.پیشنهاد میکنم این نخسه رو بازی کنن.
درسته به پای سری بازی های RE نمیرسه..ولی نقاط مثبت بازی کاورگرفتن + حرکت هنگام شلیک کردن هست که تو شماره 4 و 5 خیلی اذیت میکرد....گرافیکشم خوبه...
اونایی هم که مشکل افت فریم دارن من تنظیمات رو آوردم medium..گرافیک بازی زیاد پایین نمیاد..خیلی خوب شده لگ نمیزنه..بهتره با dx9 بازی کنین...
به نظرم 5-6برابر اون چیزی که میگن مزخرف بود!
واقعا گند زدن
یه وقت خریت نکنین این بازیو بخرین حالم به هم خورد ازش:41:
با سلام لطفا کد نسوز یا سیو مراحل راکون سیتی رو اگر دارین بذارین . من نمیدونم چند مدل از این راکون سیتی منتشر شده اما هر سیوی که از نسخه پی سی دارین بذارین بالاخره یکیش جواب میشده
من که رفتم مغازه بگیرم ولی دم فروشنده گرم که گفت بازیش آشغاله وگرنه اگه میگرفتم که:2:!!!!!!
بچه ها کسی این بازی رو کرده لب تابم بالا هستش وقت میخوام بدونم از اویل پنج بهتر ه یا نه
بچه ها کسی این بازی رو کرده لب تابم بالا هستش وقت میخوام بدونم از اویل پنج بهتر ه یا نه
من تمومش هم کردم . گ.ه ترین چیزی بود که توی عمرم دیدم (البته در مقایسه با اویل ها) .
اگه لذت حال بهم خوردن رو فراموش کردی حتما بازی کن...:38:
چطور بعضی دوستان تونستن تموم کنن؟!؟! این هنوز برام سواله!
با اینکه با اویل بزرگ شدن نتونستم این بازی رو 5 مین هم تحمل کنم:(
چطور بعضی دوستان تونستن تموم کنن؟!؟! این هنوز برام سواله!
با اینکه با اویل بزرگ شدن نتونستم این بازی رو 5 مین هم تحمل کنم:(
عزیزم اگر شما هم از 5 ماه قبلش پیش خریدش میکردی بعدش هم موقع تحویل 55 یورو دیگه میدادی میشستی تا تهش میرفتی حد اقل ک....ت نسوزه !:31:
hossein e
17-09-2012, 12:28
سلام دوستان.کسی روش آنلاین بازی رو میدونه؟غیر از خرید اورجیال روش دیگه ای هست؟
Oracle_Eldorado
14-04-2013, 08:00
با سلام
این بازی رو نصب کردم
کرک Skidrow رو هم کپی کردم
وقتی بازی رو اجرا میکنم چند ثانیه یه صفحه ی سیاه میاد و از بازی میاد بیرون
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
باسلام من یه مرحله ازاین بازی گیرکردم اگه دوستان کمک کنن ممنون می شم
اون قسمتی که توزیرزمین هستش که نمسیس تیرباردستشه وداره شلیک می کنه اون قسمت منوکلافه کرده یک تیرمیخوره میمیره من تو اون قسمت باید چی کارکنم :n03::n03::n03::n04::n28:
باسلام من یه مرحله ازاین بازی گیرکردم اگه دوستان کمک کنن ممنون می شم
اون قسمتی که توزیرزمین هستش که نمسیس تیرباردستشه وداره شلیک می کنه اون قسمت منوکلافه کرده یک تیرمیخوره میمیره من تو اون قسمت باید چی کارکنم :n03::n03::n03::n04::n28:
فقط نمسیس رو هدف قرار بده و به طرفش شلیک کن، کمی طول میکشه تا بمیره اما تنها راهش همینه بعد یک دمو نشون میده و مرحله رد میشه.
اخه یک تیرمی خوره زود میمیره مشکل من اینه
تازه وقتی میمیره توزیرزمین هیچ علامتی نمیده من اون قسمت ومیگم که بااسانسور میان تویه زیرزمین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.