مشاهده نسخه کامل
: مشکل در باز کردن فن از سی پی یو amd
roohroba
23-04-2011, 23:30
سلام
من پردازنده phenom x4 955 روی مادربورد asus m4a87td دارم،چون دمای cpu یه کم بالا بود و صدای زیادی داشت خواستم فن فابریکشو باز کنم و خمیر سیلیکون را چک کنم،ولی نشد بازش کنم.چه جوری باید فن را جدا کرد؟اون 4 تا پیچ که به مادربورد وصل کرده رو هم باید باز کرد؟
سلام
من پردازنده phenom x4 955 روی مادربورد asus m4a87td دارم،چون دمای cpu یه کم بالا بود و صدای زیادی داشت خواستم فن فابریکشو باز کنم و خمیر سیلیکون را چک کنم،ولی نشد بازش کنم.چه جوری باید فن را جدا کرد؟اون 4 تا پیچ که به مادربورد وصل کرده رو هم باید باز کرد؟
اون پیچ هارو نباید باز کنید
فن های ارجینال amd یک ضامن دارند باید اون ضامن رو بچرخونید بعد اونو بدید جلو و از جاش دربیارید و قسمت پایین فن هم باید از جاش دربیارید تا فن باز بشه
به اون 4تا پیچ کاری نداشته باشین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون میله و اهرم کاملا توی شکل معلومه
roohroba
23-04-2011, 23:42
دقیقآ منم اول همین ضامنو از جاش در آوردم،خواستم فن را در بیارم نشد،ترسیدم زور بزنم خراب بشه،ممکنه فن به سی پی یو چسبیده باشه و نشه بازش کرد؟
دقیقآ منم اول همین ضامنو از جاش در آوردم،خواستم فن را در بیارم نشد،ترسیدم زور بزنم خراب بشه،ممکنه فن به سی پی یو چسبیده باشه و نشه بازش کرد؟
نه اهرم رو باز کنید تا از جایگاه هاش بیاد بیرون بعد که کلا اهرم از دو طرف باز شد میتونید فن رو باز کنید
ممکنه
بعضی اوقات به خاطر خمیر سیلیکون فن به سی پی یو میچسبه بنابراین یک دفعه نکشید
فن رو محکم ببندید سیستم رو روشن کنید
سی پی یو رو تحت فشار قرار بدید تا دمای سی پی یو بالا بره اینطوری خمیر روی سطح سی پی یو یکم
حالت سفتی خودشو از دست میده بعد سیستم رو خاموش کنید و به آرامی فن را باز بکنید
roohroba
24-04-2011, 11:14
تونستم بازش کنم!میخواستم ببینم اصلآ خمیر سیلیکون داره یا نه،چون دمای cpu وقتی کار سنگین میکنم میره بالا.من دور فن را دستی تنظیم کردم روی 2500 اما خیلی داغ میشه،تا 60 درجه میرسه،اگرم دور فن را زیاد کنم که صداش اذیت میکنه!
حالا چندتا سوال: 1-دور فن معمولآ باید روی چند باشه؟ 2- نویز فن فابریک phenom 955 حدود چند دسیبله؟ 3- فن گرین بوفالو چقدر با این فن فعلی فرق میکنه از نظر صدا و خنک کنندگی؟
تونستم بازش کنم!میخواستم ببینم اصلآ خمیر سیلیکون داره یا نه،چون دمای cpu وقتی کار سنگین میکنم میره بالا.من دور فن را دستی تنظیم کردم روی 2500 اما خیلی داغ میشه،تا 60 درجه میرسه،اگرم دور فن را زیاد کنم که صداش اذیت میکنه!
حالا چندتا سوال: 1-دور فن معمولآ باید روی چند باشه؟ 2- نویز فن فابریک phenom 955 حدود چند دسیبله؟ 3- فن گرین بوفالو چقدر با این فن فعلی فرق میکنه از نظر صدا و خنک کنندگی؟
شما برید تو ستاپ سیستم و smart fan رو رو حالت auto بزارید که از قابلیت pwm فن استفاده بشه
در مواقع بیکاری رو دور پایین باشه و نویزش کم بشه و در پردازش بیشتر خودکار دور فن بالا رفته و به 2500 برسد
دور فن رو روی یه مقدار ثابت نزارید
چون اگر رو دور 2500 ثابت باشه علاوه بر اینکه مصرف برق بالاتر میره عمر فن هم کم میشه
گرین بوفالو حدود 20 تومنه و خنک کنندگی خوبی داره pwm نداره و روی 1900 ثابت میچرخه ولی از فن ارجینال
نسبتا بهتر عمل میکنه
و نویزشم اونقدر زیاد نیست
ولی این فن برای اورکلاک اصلا مناسب نیست وبرای اورکلاک باید به فکر فن 40 تومن به بالا باشید
برای خمیر سیلیکون هم از یه خمیر با کیفیت بالاتر استفاده کنید
و سیستم تهویه ی کیس رو هم چک کنید که هوا قشنگ جریان داشته باشه
وقتی که هم دور فن بالا میر این یعنی دمای سی پی یو بالا رفته
roohroba
24-04-2011, 12:37
گرین بوفالو چون pwm نداره برای اورکلاک خوب نیست؟ coolermaster hyper tx3 برای اورکلاک چه طوره؟ pwm داره ولی نویزش از بوفالو بیشتره
گرین بوفالو چون pwm نداره برای اورکلاک خوب نیست؟ coolermaster hyper tx3 برای اورکلاک چه طوره؟ pwm داره ولی نویزش از بوفالو بیشتره
نه من در حالت کلی گفتم به pwm نداره
گفتم یکی از ایراد هایی که بوفالو داره اینه که pwm نداره
ولی کلا برای اور بالا اصلا فن قوی نیست و نباید از این فن توقع زیادی داشت
برای شما tuniq extreme فکر کنم خوب باشه حدود 40 تومن برای اور هم خوبه
معمولا رو این فن ها سیم برق با مقاومت میزارن که میتونید نصبش کنید تا دور فن کم بشه و نویزش بیاد پایین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.