مشاهده نسخه کامل
: درخواست پروژه
tornado.mh0
23-04-2011, 10:05
با سلام خدمت همه دوستان. اگه کسی برنامه مدیریت سالن ورزشی با دیتابیس اکسس داره یا میتونه بنویسه لطف کنه اینجا قرار بده ممنون میشم.موضوع حیاتیه
میتونم برات بنویسم ولی وقتگیره چه سالن ورزشی باشه؟ چه امکاناتی؟
tornado.mh0
24-04-2011, 09:57
سالن ورزشی فوتبال. امکاناتی نظیر:
مدیریت تایم ها شامل ایجاد قرارداد جدید با سازمانها، تایم های رزرو شده، هزینه هر تایم، صاحبان تایم ها، پیش پرداختها، جلسات باقی مانده ، فروش تایمها تا مدت یک سال و از این قبیل چیزها.
خیلی ممنون از لطفت، مرسی...
tornado.mh0
25-04-2011, 11:18
میتونم برات بنویسم ولی وقتگیره چه سالن ورزشی باشه؟ چه امکاناتی؟
مدیریت تایم ها شامل ایجاد قرارداد جدید با سازمانها، تایم های رزرو شده، هزینه هر تایم، صاحبان تایم ها، پیش پرداختها، جلسات باقی مانده ، فروش تایمها تا مدت یک سال و از این قبیل چیزها.
چقدر طول میکشه بنویسی
چقدر طول میکشه بنویسی
دوست عزیز این برنامه ای که شما میخوای بصورت اختصاصی مدت زیادی برای نوشستنش طول میکشه اگه این برنامه را رایگان میخوای میتونی توی اینترنت سرچ کنی اینجور برنامه ها زیاد پیدا میشه اگه کمبودی هم داشته باشه یا باید باهاش بسازی یا اینکه پول خرج کنی تا برات اختصاصی بنویسن . من اختصاصی رو نوشتم و سورسشو دارم اما متاسفانه چون دارم باهاش کار نمیکنم نمیتونم آپلود کنم
tornado.mh0
27-04-2011, 00:03
دوست عزیز از این جور برنامه ها زیاد دارم اما مشکل اینجاس که این برنامه رو تو اینترنت سرچ کردم،اما نتونستم پیداش کنم.اگه کمبودی هم داشته باشه میتونم حلش کنم. یعنی میتونین وقتی کارتون باهاش تموم شد ،آپلود کنی؟
tornado.mh0
27-04-2011, 00:24
دوست عزیز این برنامه ای که شما میخوای بصورت اختصاصی مدت زیادی برای نوشستنش طول میکشه اگه این برنامه را رایگان میخوای میتونی توی اینترنت سرچ کنی اینجور برنامه ها زیاد پیدا میشه اگه کمبودی هم داشته باشه یا باید باهاش بسازی یا اینکه پول خرج کنی تا برات اختصاصی بنویسن . من اختصاصی رو نوشتم و سورسشو دارم اما متاسفانه چون دارم باهاش کار نمیکنم نمیتونم آپلود کنم
دوست عزیز از این جور برنامه ها زیاد دارم اما مشکل اینجاس که این برنامه رو تو اینترنت سرچ کردم،اما نتونستم پیداش کنم.اگه کمبودی هم داشته باشه میتونم حلش کنم. یعنی میتونین وقتی کارتون باهاش تموم شد ،آپلود کنی؟
tornado.mh0
30-04-2011, 07:10
دوست من خواهش می کنم جواب بده. منتظرم. گفتم که، موضوع حیاتیه
دوست عزیزم اگه صبر دارین من سر فرصت این برنامه رو واست مینویسم ولی کل نیازمندیهای برنامه ایت رو واسم بنویس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.