PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخفی شدن فایلهای فلش

rassool
22-04-2011, 20:06
من یه فلش داشتم که ویروسی شد الان با avast چکش کردم همه ویروسها (7 تا ویروس) رو کشت اما الان تمام فایلها مخفی هستن چجوری برشون گردونم؟ با فولدر آپشن و تیک شو مشکل هل نشد چیکار کنم؟ممنون :10:

jolan57
22-04-2011, 22:53
من یه فلش داشتم که ویروسی شد الان با avast چکش کردم همه ویروسها (7 تا ویروس) رو کشت اما الان تمام فایلها مخفی هستن چجوری برشون گردونم؟ با فولدر آپشن و تیک شو مشکل هل نشد چیکار کنم؟ممنون :10:

سلام این برنامه را اجرا و یک بار سیستم خود را ریست کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rassool
23-04-2011, 08:06
سلام این برنامه را اجرا و یک بار سیستم خود را ریست کنید

ممنون. اما پسورد میخاد. و روی فلش جواب میده؟ چون فقط فلش ویروس گرفته بود آنتی ویروس نزاشت وارد سیستم بشه و فقط الان فایلهای فلش مموری هاید شدن ویندوز هیچ مشکلی نداره. :10:

water_lily_2012
23-04-2011, 08:16
شما در Folder Option و سربرگ View دو تا تيك را بايد عوض كنيد.
يكي تيك نمايش فايلهاي مخفي را بزنيد.
دو تا گزينه پايين تر تيك Hide protected Operating System File را برداريد.
تمام فايلهاي شما نمايش داده مي شود.

rassool
23-04-2011, 09:33
شما در Folder Option و سربرگ View دو تا تيك را بايد عوض كنيد.
يكي تيك نمايش فايلهاي مخفي را بزنيد.
دو تا گزينه پايين تر تيك Hide protected Operating System File را برداريد.
تمام فايلهاي شما نمايش داده مي شود.
بسی ممنون مشکل حل شد با این کار:11::10:

water_lily_2012
23-04-2011, 10:17
آیا فایل ها را از حالت مخفی خارج کردید.

rassool
23-04-2011, 20:12
آیا فایل ها را از حالت مخفی خارج کردید.
تیک هاید خورده اما غیر فعاله نمیشه هم برش داشت. :13:

Karkas20
23-04-2011, 20:50
اگر منظور شما این هست که شو هیدن برنمیگردد.

این برنامه را دانلود و اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:
میتونید از این روش / درصورتی که روش بالا کار نداد / از این روش پیش بروید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rassool
23-04-2011, 21:23
اگر منظور شما این هست که شو هیدن برنمیگردد.

این برنامه را دانلود و اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونید از این روش / درصورتی که روش بالا کار نداد / از این روش پیش بروید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شو هیدن که هست مشکلی نداره اصلا سیستمم ویروس نگرفته فقط فلش گرفته بود که فایلها رو مخفی نشون میداد که با راهنمایی water_lily_2012 حل شد. رفتم تو فولدرا فایلها رو کپی کردم بیرون که مشکل حل شد ظاهرا اما عصری که فلشمو بردم پروژه روشو بدم استاد دیدم باز همه فایلها مخفی شده مجبور شدم 2 ساعت یه استاده بگم برو اینجا اینکار کن برو اونجا اونکار کن حالا کپی کن حالا فولدر بساز و ... خلاصه کشتمون. موندم فلشه رو چیکار کنم باز اینجوری نشه :13:

Karkas20
23-04-2011, 21:38
نه شو هیدن که هست مشکلی نداره اصلا سیستمم ویروس نگرفته فقط فلش گرفته بود که فایلها رو مخفی نشون میداد که با راهنمایی water_lily_2012 حل شد. رفتم تو فولدرا فایلها رو کپی کردم بیرون که مشکل حل شد ظاهرا اما عصری که فلشمو بردم پروژه روشو بدم استاد دیدم باز همه فایلها مخفی شده مجبور شدم 2 ساعت یه استاده بگم برو اینجا اینکار کن برو اونجا اونکار کن حالا کپی کن حالا فولدر بساز و ... خلاصه کشتمون. موندم فلشه رو چیکار کنم باز اینجوری نشه :13:

بیشتر مواقع این مشکل زمانی رخ میده که سیستمی که فلش را بهش میزنی الوده باشه و وقتی ویروس وارد فلش میشه فایل ها را هیدن میکنه.

شاید سیستم شما الوده شده باشه؟

این دوتا را یک تستی بکن:

این دوبرنامه که معرفی شد شما از مالواربیتس استفاده کنید و نصب و اپدیت و درایو ویندوز را اسکن کنید / نیازی نیست با سریالی هم اسکن کنید.

این هم لینک دانلود MALWAREBYTES

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی پیدا کرد ریمو کنید؟

برنامه ای دیگر هم که معرفی میکنم و رایگان هست..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دو برنامه میان ریجستری هم اسکن میکنن و در این صورت نیازی به ریمو دستی نیست.

rassool
23-04-2011, 22:43
بیشتر مواقع این مشکل زمانی رخ میده که سیستمی که فلش را بهش میزنی الوده باشه و وقتی ویروس وارد فلش میشه فایل ها را هیدن میکنه.

شاید سیستم شما الوده شده باشه؟

این دوتا را یک تستی بکن:

این دوبرنامه که معرفی شد شما از مالواربیتس استفاده کنید و نصب و اپدیت و درایو ویندوز را اسکن کنید / نیازی نیست با سریالی هم اسکن کنید.

این هم لینک دانلود MALWAREBYTES

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچی پیدا کرد ریمو کنید؟

برنامه ای دیگر هم که معرفی میکنم و رایگان هست..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دو برنامه میان ریجستری هم اسکن میکنن و در این صورت نیازی به ریمو دستی نیست.

نه سیستم خودم ویروس نگرفت فلش رو به 2 تا سیستم وصل کردم بعد که اومدم خانه تا زدم انتی ویروس 7 تا ویروس مختلف شناخت و همه رو پاک کرد الانم که سیستمم هیچ مشکلی نداره 99 درصد سیستم نگرفته و از فلشم پاک شده فقط فولدرای داخل فلش به صورت سوپر هایدن هستن که نمیدونم چجوری باید سوپر هایدن رو از روشون بردارم کلا رو فولدر که کلیک راست میکنم و بعد میرم پراپرتیز اونجا هاید تیک خورده و به صورت کمرنگه که نمیشه تیک رو برداشت. این 2 تا هم چیزی پیدا نکردن پاکشون کردم از رو سیستم . ممنون :11:

gypsy_mariachi
23-04-2011, 23:06
تیک هاید خورده اما غیر فعاله نمیشه هم برش داشت. :13:

سلام
یه نگاهی به این پست بنداز

دوستمون هم همون مشکل شمارو داره، با اون کاری که تو پست گفتم مشکلت حل میشه. ولی اینکه چکار کنی اینطوری نشه تقریبا هیچی! ولی یه کارایی می تونی بکنی که امنیت فلش تو تو جابجایی اطلاعات مخصوصا تو سیستم خودت بیشتر کنی، غالب ویروس ها از یه شیوه مشخص اقدام به گسترش می کنن. وقتی فلش رو به سیستم آلوده می زنی ویروس معمولا دوتا فایل توش کپی می کنه. اول virus.exe (حالا می تونه به هر اسمی باشه) دوم فایل راه انداز ویروس به اسم Autorun.inf (این یکی همه جا اسمش همینه)
یکی از option هایی که بصورت پیش فرض تو ویندوز فعاله autorun است که اگه برای مثال یه سی دی فیلم یا نرم افزار داخل سیستمت گذاشتی خود ویندوز بره و اجراش کنه، این کارو این طوری انجام میده که به محض اینکه درایوی به سیستم اضافه میشه دنبال راه اندازه اون (Autorun.inf) می گرده. حالا فرض کن فلش آلودرو زدی به سیستمت، ویندوز دنبال autorun.inf میگرده و پیداش می کنه، ویروس نویسم داخل اون نوشته run virus.exe حالا شما ویروس گرفتین! به همین سادگی!!
برای اینکه حداقل اینقدر ساده ویروس نگیرین 2 تا روش پیشنهاد می کنم:
1 - عطای سیستم اتوران ویندوزو به لقاش ببخشین! یعنی آقا بی خیال اتوران هر چیزی که تو سیستم گذاشتین خودتون اجراش کنین. مسیر زیرو دنبال کنین
start > run تایپ کنین gpedit.msc حالا group policy ویندوز اجرا میشه
برین به >
user configuration > administrative tamplates >system
سمت راست دنبال disable autoplay بگردین و روش دبل کلیک کنین، حالا رو enable تیک کنین و از dropdown menu پایین عبارت all drives انتخاب کنین، ok کنین بیاین بیرون.
2 - توی ریشه اصلی فلش مموری یه newfolder بسازین بعد تغییر نامش بدین به autorun.inf
حالا توی run ویندوز بزنین cmd ، بعد باز شدن command promp برین به داخل فلش، برای مثال فلشتون شده J میزنین: j: (جی - دو نقطه)
حالا میزنین
attrib autorun.inf +s +h
اگه این فولدر همیشه توی فلشتون باشه هیچ ویروسی نمیتونه فایل autorun.inf خودشو توی فلش شما کپی کنه (دلیلشم بیخیال! از حوصله بحث خارجه، بعدا یجای دیگه توضیح میدم :46: )
در نتیجه اگه فلشتون توسط یه سیستم آلوده شد، اگه اونو به یه سیستم سالم بزنین ویروش نمیتونه خودشو فعال کنه (حتی اگه autorun سیستم فعال باشه)
موفق باشین

water_lily_2012
24-04-2011, 09:11
براي اينكه بتوني فايل ها را از حالت هايدن خارج كني كارهاي زير را انجام بده.
در Run تايپ كن CMD و در پنجره داس سپس مسير فلش خود را وارد كن.
مثلا تايپ كن \:E
در پنجره داس دستور زير را تايپ كن:

نام فايل يا فولدر attrib -s -h

بين هر قسمت دستور يك فاصله هست. در ضمن بين نام فايل يا فولدر فاصله نباشد. مثلا براي New Folder مشكل دارد.

با اين دوستور فايل ها از حالت هايدن خارج مي شوند.
اگر برنامه نويسي بلد باشيد مي توانيد با چند خط كد كاري كنيد كه برنامه تمام فايل هاي كامپيوتر را درست كند.

alexjan
26-04-2011, 14:17
من هم مشکل شما رو داشتم که خوشبختانه حل شد دوستان هم در دوتا پست بالا توضیحات خوبی دادن ولی خب شاید تو فلش شما 100 تا فایل یا فولدر باشه که نوشتن 100 تا دستور برا هر فایل خب خیلی سخته.بهتره از دستور زیر استفاده کنی و کلا هر چی فایل و فولدر تو فلش داری آشکار شه: با فرض اینکه فلش شما درایو m هست بنویسید: بعد رفتن به run و تایپ cmd m: attrib -s -h