ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Shut down نشدن ویندوز بعد نصب و پارتشن بندی سیستم وکند شدن سیستم وضمنا Generic Host Process میداد و خیلی کند شده

mohgold
20-04-2011, 22:48
سلام
دوستان من 1 سیستمو که ویروس و تروجان داشت ، پارتیشن یندی کردم و دوباره Win XP نصب کردم ، منتها بعد نصب Generic Host Process for Win32 داد که با 1 فایلی که از فروم های خارجی گرفتم این دیگه نمیاد ، البته Dont Sent error زیاد شد بعدش ، حالا سیستم Shut Down نمیشه
با کیس باید Off یا Reset کرد ، ضمنا کم کم کند شده خیلی

ویروس یا ورم هاش مشخص نمیشه

باAvg و و,nod32,Avira spy sweeper, Norton , یه سری ANTI TROJAN و .... چک کردم یا چیزی پیدا نمیکنه یا اگه پیدا کنه ، دیلیت می کنه ولی سریهای بعد دوباره 1 جای دیگه پیدا میشه

Shut downesh خیلی مهمه و بعد سرعت و کلین کردن سیستم

دوستان صاحب تجربه چی کار کنم؟؟؟

خیلی حیاتیه و حیسیتیه ، لطف کنید سریع جواب بدید

AlexanderMahone
20-04-2011, 23:51
سلام
دوستان من 1 سیستمو که ویروس و تروجان داشت ، پارتیشن یندی کردم و دوباره Win XP نصب کردم ، منتها بعد نصب Generic Host Process for Win32 داد که با 1 فایلی که از فروم های خارجی گرفتم این دیگه نمیاد ، البته Dont Sent error زیاد شد بعدش ، حالا سیستم Shut Down نمیشه
با کیس باید Off یا Reset کرد ، ضمنا کم کم کند شده خیلی

ویروس یا ورم هاش مشخص نمیشه

باAvg و و,nod32,Avira spy sweeper, Norton , یه سری ANTI TROJAN و .... چک کردم یا چیزی پیدا نمیکنه یا اگه پیدا کنه ، دیلیت می کنه ولی سریهای بعد دوباره 1 جای دیگه پیدا میشه

Shut downesh خیلی مهمه و بعد سرعت و کلین کردن سیستم

دوستان صاحب تجربه چی کار کنم؟؟؟

خیلی حیاتیه و حیسیتیه ، لطف کنید سریع جواب بدید
دوست من ممکنه کرک ویندوز مشکل داشته یا از این ویندوز های اکتیوشده شده نامرغوب بوده
با اون نرم افزار هایی که پیدا میکنن مشکل رو که در بالا گفتی حتما تو سیف مود اسکن کن از دیسک نجات کاسپرسکی هم میتونی استفاده کنی ضمنا اگر اسم فایل هایی که پیدا میکنن رو هم بگی خوب میشد
ضمنا یه سی دی ویندوز دیگه تهیه کن و موقع نصب کل درایو هارو فرمت کن و ویندوز جدید رو نصب کن اگر این کارهارو انجام بدی نباید مشکلی پیدا کنی ضمنا بعد از ورود به ویندوز با نرم افزار تون اپ یا دفراگر خود ویندوز یه دیسک دفراگ انجام بده همه درایو ها رو :11: ضمنا بعد از نصب ویندوز یه اینترنت سیکوریتی قوی مثل بیتدفندر یا نورتون نصب کن اپدیتش کن و بعد از اپدیت یه فول اسکن انجام بده بعد اقدام به نصب نرمافزارای دیگه کن تا مشکلی برات پیش نیاد ضمنا مالویربایت یا امسی سافت انتی مالویر رو هم به عنوان اسکنر در کنار نرم افزار امنیتی اصلی نصب کن تمامی نرم افزار های مهم و امنیتی سیستمت رو جمعه تا جمعه حداقل اپدیت نگه دار اما انتیویروس رو هر روز اپدیت کنی بهتره

mohgold
21-04-2011, 08:01
دوست من ممکنه کرک ویندوز مشکل داشته یا از این ویندوز های اکتیوشده شده نامرغوب بوده
با اون نرم افزار هایی که پیدا میکنن مشکل رو که در بالا گفتی حتما تو سیف مود اسکن کن از دیسک نجات کاسپرسکی هم میتونی استفاده کنی ضمنا اگر اسم فایل هایی که پیدا میکنن رو هم بگی خوب میشد
ضمنا یه سی دی ویندوز دیگه تهیه کن و موقع نصب کل درایو هارو فرمت کن و ویندوز جدید رو نصب کن اگر این کارهارو انجام بدی نباید مشکلی پیدا کنی ضمنا بعد از ورود به ویندوز با نرم افزار تون اپ یا دفراگر خود ویندوز یه دیسک دفراگ انجام بده همه درایو ها رو :11: ضمنا بعد از نصب ویندوز یه اینترنت سیکوریتی قوی مثل بیتدفندر یا نورتون نصب کن اپدیتش کن و بعد از اپدیت یه فول اسکن انجام بده بعد اقدام به نصب نرمافزارای دیگه کن تا مشکلی برات پیش نیاد ضمنا مالویربایت یا امسی سافت انتی مالویر رو هم به عنوان اسکنر در کنار نرم افزار امنیتی اصلی نصب کن تمامی نرم افزار های مهم و امنیتی سیستمت رو جمعه تا جمعه حداقل اپدیت نگه دار اما انتیویروس رو هر روز اپدیت کنی بهتره

آقا من پارتیشنارو پاک کردم ، و دوباره پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز نصب کردم ولی همچنان گفتم ، سیستم مشکلات فوق را دارم

آقا اینارو کسپر تشخیص داد
Net-Worm.Win32.Kido.ih
Rootkit.Win32.Stuxnet.a
Rootkit.Win32.Stuxnet.b
Worm.Win32.Stuxnet.a.Crypt

البته پاکشون (Delet) میکنه ولی دوباره میاد و مشکل پابرجاست

jolan57
21-04-2011, 13:36
سلام با این برنامه امتحان کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

goldgalaxy90
21-04-2011, 23:04
این نرم افزار مخصوص پاک کردن ویروس Stuxnet است این ویروسو اسرائیل ساخته .این ویروس برای مختل کردن سیستم های صنعتیه اگه این نرم افزار ها رو سیستمت نصبه اونها رو پاک و دوباره نصب کن. Step7 وٌ Wincc

mohgold
25-04-2011, 08:49
این نرم افزار مخصوص پاک کردن ویروس Stuxnet است این ویروسو اسرائیل ساخته .این ویروس برای مختل کردن سیستم های صنعتیه اگه این نرم افزار ها رو سیستمت نصبه اونها رو پاک و دوباره نصب کن. Step7 وٌ Wincc

سلام
آقایون ممنونم
Stuxnet با راه کار شما حل شد ولی مشکل ویروسهای دیگه پا برجاست و ضمنا Shut Down هم نمیشه؟

goldgalaxy90
25-04-2011, 15:07
این نرم افزار رو دانلود و توی درایو D از حالت zip خارج کنید سپس کامپیوتر را از روی کیس ری استارت کنید و ویندوز را دوباره در درایو C ( این درایو فرمت شود) نصب کنید سپس هنگامی که ویندوز نصب شد My computer را باز کرده و بدون اینکه وارد درایو کامپیوتر شوید از روی آدرس دهی بالا مسیر \:D را دنبال تا نرم افزار را پیدا و با Enter زدن آن را اجرا کنید. بعد از نصب این ویروس اسکن به احتمال زیاد مشکلت حل بشه.

پسورد: