ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راه یا برنامه ای برای تهیه لیست html یا txt از فایل های موجود در یک FTP server ?!~!؟

DaRiOuShJh
19-04-2011, 20:28
دوستان خیلی سره این موضوع لنگم:31:
هر چی برنامه ftp هم تست کردم هیچکدوم این کار رو نمیکنن
چیزی سراغ ندارید شما؟

میخوام لیست کل فایل های موجود رو از یه اف تی پی بگیرم و بدم idm دانلود کنه چون خوده ftp ]م محدودیت داره هم سرعته خودش جالب نیست:46:

sobhdami
20-04-2011, 23:14
فکر نمی کنم پرتکل ftp رو دانلودمنیجر ها پشتیبانی کنند ولی می تونی با یه کد سادهاین امکان رو با http انجام بدی

Mahdi.p30
21-04-2011, 00:04
برادر می خوای از پروتکل اف تی پی دانلود کنی؟
کلا منظور چیست؟
آدرس ftp رو توی مرورگر به اینصورت وارد کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینطوری لیست فایلها رو میاره و در صورتی که روی هر لینک کلیک کنی ، آدرسش با همین فرمت به idm اضافه میشه و نیازی به وارد کردن یوزر و پسورد برای هر فایل نیست

فکر نمی کنم پرتکل ftp رو دانلودمنیجر ها پشتیبانی کنند ولی می تونی با یه کد سادهاین امکان رو با http انجام بدی
ساپورت می کنن

DaRiOuShJh
21-04-2011, 01:05
مهدی جان متوجه منظور بنده نشدید
منم میخوام این سایت رو کله لیست فایل هاش رو در بیارم
چون فولدر بندی هست اینطوری باید دونه دونه برم تو هر کدوم که کلی زمان بره اونم با سرعت لاگ این ftp که کمه

sobhdami
21-04-2011, 19:28
ببخشید حرفمو پس میگیرم
چون من از دانلود منیجر استفاده نمی کنم نمیدونسم میشه با دانلود منیجر از ftp هم دانلود کرد.
اگه حالشو داشته باشی خیلی راحت میتونی این کارو بکنی ولی باید یکمی از php سر در بیاری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا همین سه کد میتونی در مدت 15 دقیقه یه برنامه بنویسی که کل فایل رو به راحتی استخراج کنه فقط باید فایل رو در ریشه قرار بدی تا هر وقت به یه پوشه برسه اونو بگرده.

راستی خود دانلود منیجر اینکارو میکنه تو منوی file گزینه برگر .
ولی قبلش باید در قسمت تنظیمات تب سایتهای پسورد دار مشخصات عبوری رو وارد کنی.
موفق باشی.

DaRiOuShJh
21-04-2011, 20:14
برگر یا گربر برادر؟
IDM گربرش FTP رو ساپورت نمیکنه
من همه ی اینارو تست کردم
کد php رو هم متوجه نشدم، اگر بتونید بنویسید که ممنون میشم اگر نه هم بازم ممنون

sobhdami
21-04-2011, 21:56
خواهش می کنم معذور من الان دارم lamp رو به صورت حرفه ای یاد می گیرم وقت ندارم ولی انقدری بگم که باید این کد رو یکم دستکاری بکنی
اگه php می دونی که باید بتونی، اگرم نمیدونی بیخیال کد بالا شو، و تو انجمنها انگلیسی و فارسی بده برات می نویسن.

DaRiOuShJh
21-04-2011, 22:34
خوب شما وقت نداری بی زحمت آدرسه جایی که اینو گرفتی رو بده که من توضیحاتش رو ببینم
بعد این گمونم از رو هاست خودش میگیره
من میخوام از یه هاست دیگه بگیره

sobhdami
21-04-2011, 23:12
پس پیچیده شد نه من اون کدی که دادم باید رو همون هاست اجرا بشه php.net

DaRiOuShJh
21-04-2011, 23:44
مرسی
منکه از اول گفتم آدرس سایته هم دادم:31: