ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل صدا در فایل خروجی کانورت

OSEN
18-04-2011, 20:09
سلام .

من با نرم افزار Any Video Convertor فیلم هام رو تبدیل میکنم به Avi Xvid. مشکلی که بعد از کانورت پیش میاد اینه که صدا با تصویر هماهنگ نیس و از چند میلی ثانیه تا یکی دوثانیه جلوتر یا عقب تر از تصویر هست .
میخواستم ببینم مشکل از چی هست ؟ اول فکر کردم شاید موقع کانورت کردن نباید کار سنگینی با کام انجام بدیم . ولی صبح گذوشتم برا کانورت و هیچ کاری هم با کامپیوتر نداشتم اما الآن که میبینم باز همون مشکل رو دارن !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نرم افزار کار درستی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید :11:

پ.ن : خوب میشه اگه برای مباحث مربوط به کانورت کردن و نرم افزارهای مربوطش هم یه تاپیک مرجع ایجاد بشه و استیکی بشه . فکر میکنم کار راه انداز باشه (البته اگه نباشه . چون الآن از سرچ که جوابی نگرفتم).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alastoor
18-04-2011, 22:39
سلام

اول اینکه توصیه اکید میشه اگه برای منظور خاصی کانورت نمی کنید و صرف آرشیو هست اصلا کانورت نکنید و همیشه سورس اصلی فیلم ها رو حفظ کنید حتما. بعد اینکه برنامه خوبی انتخاب نکردید . قبلا با ورژن های قدیمی این برنامه کار کرده بوودم که همین مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر رو داشت -که ظاهرا هنوز اصلاح نشده .

تعدادی از برنامه هایی که بیشتر توصیه میشه :

TMPGEnc XPress
MediaCoder
Avidemux
AllToAVI
MeGUI
AutoMKV
ImTOO MPEG Encoder
WinAvi Video Converter
VirtualDub
...

* البته یک تاپیک داریم با عنوان "برنامه های مبدل و ویرایشگرهای ویدیویی" . به شکل پراکنده هم برای انواع کانورت تاپیک زیاد زده شده .

OSEN
18-04-2011, 23:06
ممنون Alastoor جان :11:.
من الآن فیلمی که از TV کپچر شده رو میخوام تبدیل کنم . یا بعضی مواقع هم برای استفاده روی موبایل .

حالا راستی فرمتی که همه ی دستگاه ها (دستگاه دی وی دی ، سیستم بدون کدک و ...) بتونه پخش کنه چیه ؟ همون Avi Xvid رو همه ی سیستم ها و دستگاه ها میتونن پخش کنن ؟

.

Alastoor
18-04-2011, 23:46
ممنون Alastoor جان :11:.
من الآن فیلمی که از TV کپچر شده رو میخوام تبدیل کنم . یا بعضی مواقع هم برای استفاده روی موبایل .

حالا راستی فرمتی که همه ی دستگاه ها (دستگاه دی وی دی ، سیستم بدون کدک و ...) بتونه پخش کنه چیه ؟ همون Avi Xvid رو همه ی سیستم ها و دستگاه ها میتونن پخش کنن ؟

.

بله غالب دی وی دی پلیرها Xvid/DivX رو پشتیبانی میکنن و شاید معمول ترین فرمت در حال حاضر همین باشه . توجه کنید که دی وی دی پلیرهای معمولی محدودیت سایز تصویر دارن که طول تصویر نباید بیشتر از 720 باشه .
در سیستم هم کدک xvid باید نصب باشه که الان تقریبا روی اکثر سیستم ها نصب میشه .