ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تردید در خرید تبلت یا نوت بوک

mefmef
18-04-2011, 09:41
من زیاد سفر می رم
می خوام در حین مسافرت موسیقی گو ش کنم - فیلم نگا کنم - کمی هم بازی
اگر فرصت شد کارهام که اکثرا با افیس هست رو انجام بدم
حالا موندم تبلت بگیرم یا نوت بوک

Mig33
18-04-2011, 10:28
دوست عزیز تبلت ها هنوز به اون درجه نرسیدن...برای ایجاد محتوا قطعا نوت بوک برای شما بهتره...
پیشنها من به شما :
خرید یه نوت بوک 13 اینچی و سبک ....بر پایه ویندوز 7

البته تبلتی که روش ویندوز سواره هم بد نیست مثل مدل های viewsonic و این :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این Archos تو ایران داره خوب میفروشه تو سایت دیجی کالا هم سری جدیداش گویا اومده (البته اندروید )

pooriya_hp
18-04-2011, 13:24
100% تبلت بهتره !!

Pessimist
18-04-2011, 13:29
خریدن تبلت تو ایران غیر منطقیه اونم با این وضعیت اینترنت!
همون نوت بوک به نظر من خیلی بهتره به شرط اینکه ویندوز 7 رو به راحتی اجرا کنه!
یکی از مشکلات تبلت ها اینه که با ویندوز 7 سازگاری کامل ندارن!

mad86
18-04-2011, 14:25
تو این فروم ها خیلی در این زمینه خیلی مطلب هست کاش اول اونها رو میخوندید و اگر به نتیجه نرسیدید دقیقا بگید مشکل کجاست تا بهتر بشه کمک کرد

مسلما برا سفر اگر میخوای فیلم و اینترنت بازی و موسیقی و یا دیدن چندتا PDF همین اسمارت فون ها یا اصطلاحا تبلت هایی مانند IPAD2 یا xoom یا مثلا اسمارت فون های HTC، اپل و سامسونگ بهترین انتخابتون هستند

اما اگر نیاز بکار با نرم افزار سبک دارید...یا میخواید تایپ کنید...یا نیاز دارید یک برنامه تو رشته خودتون رو نصب کنید و یا... این مدل های مینی لپ تاپ....و یا تبلت هاشون ..بخصوص تو سایز 12 اینچی بهترین انتخابند..بخوام ساده بگم اگر به ویندوز احتیاج دارید تنها انتخابتون همین میشه..مثلا 1215 اسوس یا S10 لنوو یا HP mini و..یا حتی نوکیا که روش سیم کارت هم داره...واگر تبلت میخواید ارزون ترینش همین T10 خانواده اسوس که میتونید...یا برای طراحی ازش استفاده کنید یا نوشتن مطلب تو کلاس محل کار و...

باید نیازتون رو بیشتر ریز کنید همینطور درمورد تفاوت این نوع دستگاه ها از هم بیشتر تحقیق کنید تا اینکه به انتخاب مناسب رسید

iMosi
18-04-2011, 14:44
تو تبلت ها ویرایش ودیدن فایل های آفیس فارسی منتفیه....حتی تو آیپد که فارسی روپیش فرض فارسی پشتیبانی میکنه:31::13:

mefmef
18-04-2011, 17:49
تو تبلت ها ویرایش ودیدن فایل های آفیس فارسی منتفیه....حتی تو آیپد که فارسی روپیش فرض فارسی پشتیبانی میکنه

یعنی حتی اونهایی که ویندوز روشون نصبه و افیس دارن امکان ویرایش متن فارسی رو ندارن ؟

iMosi
18-04-2011, 18:17
اونا که باتریشون 3 الی 4 ساعت دووم داره فکر نکنم به درد بخوره....فعلا تبلت های ویندوزی به درد نمیخورن...باتری تبلت باید 10 ساعت دووم بیاره...وگرنه به چه دردی میخوره؟....10 ساعت پخش فیلم:10:

shahab_f
18-04-2011, 18:26
تفاوت ما و خارجی ها در حین قرار گیری در سر 2 راهی انتخاب بین نت بوک و لپ تاپ ، یکی همین پشتیبانی فارسیه که دوستان گفتند، دومی دسترسی بیشتر ، و ارزون تر به اینترنت در بین اونهاست ، و سومی در نظر گرفتن قیمت نرم افزار ها (مثلا آفیس یا آنتی ویروس) از طرف اونهاست . در حالی که نرم افزار ها برای ما همگی هزار تومن قیمت دارند.

mojtaba_14
18-04-2011, 18:52
بیشتر تبلتهایی که الان هستند،چه اونهایی که اندرویدین،چه اونهایی که تحت ios اپل هستند،یعنی ipad 1 , 2 هنوز هم سیستم عاملشون ،بیشتر یه سیستم عامل موبایله،منظورم اینه که عملاً یه اسمارت فون هستند با صفحه بزرگتر پس اول ببینید کارهایی رو که با بهترین گوشی های تو بازار می تونید انجام بدید،جوابگوی نیازتون هستند؟اگه اینطوره تبلت گزینه خوبیه،چون کارهای یه اسمارت فون رو،با سرعت بهتر و در صفحه نمایش بزرگتر براتون انجام میده.
اما اگه نیاز به نرم افزارهایی دارید که تولید محتوا می کنند،یا برای ویرایش متن یا تصویر به کار می رن،بهتره برید سراغ لب تاپ،چون تبلت های ویندوزی،نه باتری مناسبی دارند،نه اینکه ویندوزشون بهینه شده برای استفاده تو تبلت ها،چه از لحاظ اینترفیس و استفاده از قابلیتهای تاچ و مولتی تاچ چه از لحاظ بهینه بودن برای اجراء شدن روی سخت افزارهایی که تا الان برای تبلت ها ساخته شده.

iMosi
18-04-2011, 19:03
البته سیستم عامل هانی کومب برای تبلته وخیلی بهتره :20:

mojtaba_14
18-04-2011, 19:12
البته سیستم عامل هانی کومب برای تبلته وخیلی بهتره :20:

آره می دونم،چندتا ریویو هم خوندم ازش خوشم میاد.ولی مسئله اینجاست که بعدش چقدر نرم افزار برای کار کردن(،منظورم غیر از نرم افزارهای وب گردی،شبکه های مجازی،پخش کننده فیلم و بازی هستش،)نرم افزار های تخصصی هر رشته،یا حداقل یه ورژن سبک تر از اون نرم افزارها،مخصوص تبلت،نوشته میشه،من فک می کنم،هنوز خیلی راه مونده تا شرکت های تولید نرم افزار به این بخش قضیه هم فکر کنن.
اگه قرار باشه که تبلت پر کننده فاصله بین اسمارت فون و لب تاپ باشه،این چیزهایی که تو بازار هست،بیشتر به اسمارت فون شبیهند تا لب تاپ.

mojtabaalemi
18-04-2011, 19:25
اکثر کارایی که میگی میشه با تبلت ولی واقعیت اینه که سیستم تبلتا بستست و مثلا کار آفیسی نمیشه کرد باهاش یا اینترنت باید فقط وایرلس باشه من میگم اینو بخر عالیه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu n550 هست که از n450 که تا بحال توی نت بوکا بوده خیلی بهتره .

mahbod_v
19-04-2011, 13:22
من یک نوب بوک سونی 13 اینچی دارم در کنارش هم یک ایپد 2 گرفتم هرکدام را جهت کاری ساخته اند خوب تو دفتر و سر کار و... قطعا نمی شه سراغ ایپد رفت ولی در مسافرتها من ایپدم را با خودم می برم به دلایل ذیل
1- سبک و جمع جوره
2- بسیار سریعتر ار لپتاب می شه توش اینتر نت گردی کرد و فالهای مختلف را باز و بسته کرد ، کلا دم دست تره
3- تو مسافرت که قرار نیست فایلی تولید بکنم حد اکثرش یک فایلی که قبلا تولید شده را می خوام باز کنم شاید یک دست مختصری به سر و گشش کشیدم
4- ایمیلهام را باید نگه کنم که صد البته ایپد بهتره
5- اپلیکیشنها بسیار زیاد ایپد که تو این تیپ کارها مثل مسافرت و اطلاعات عمومی و از این جور کارها واقعا شاهکار هستند
6 - اگه بخوای تو اینترنت گشت بزنی فقط و فقط ایپد

در پایان بدون هیچ تعصبی اگه کسی می خواد یک تبلت بخره اگه غیر از اپل چیز دیگه ای بخره واقعا ، واقعا ..... اشتباه کرده اصلا قابل مقایسه نیست که نیست

m9780d
19-04-2011, 20:06
دوست عزیز تبلت سه تا رسالت بزرگ داره
1-جابجایی و سبک بودن
2-خواندن کتاب های الکترونیکی
3-اینترنت
شما با این قابلت هاش اگه ارضاء میشید بخرید اما این رو مد نظر داشته باشید که برای بازی اصلا مناسب نیست اما برای آفیس/فیلم/موسیقی مناسبه اگه من جای شما باشم یک نت بوک 12-13 میگیرم توی محصولات وایو چیزهای خوبی می تو نید پیدا کنید

pooriya_hp
19-04-2011, 20:58
Laptop vs Mini Laptop
در این مواقع بیشتر لپ تاپ بدرد میخوره اگر اهل مسافرت هم هستید 13 یا 11 اینچی ها موجود فوق العاده هستند !!

mini laptop vs Tablet
در این مواقع من ترجیحا از تبلت استفاده می کنم

mohandes
21-04-2011, 23:51
من زیاد سفر می رم
می خوام در حین مسافرت موسیقی گو ش کنم - فیلم نگا کنم - کمی هم بازی
اگر فرصت شد کارهام که اکثرا با افیس هست رو انجام بدم
حالا موندم تبلت بگیرم یا نوت بوک

منم مثل شما نمیدونم چی کار کنم . دلمم نمیاد پولمو خرج کنم و چیزی بخرم که زیاد به دردم نخوره .

همونطور که یکی از دوستان گفت آیپد به درد دستکاری فایلهای آفیس فارسی نمیخوره . اما باقی شرایطی که در نظر دارید رو داره . البته باید محدودیتهای استفاده از آیتونز رو هم در نظر بگیرید . من یه آیپاد تاچ دارم و کار با آیتونز برام زجرآوره ! فقط باهاش بازی میکنم و آهنگ گوش میدم . دیگه اگه پای فیلم دیدن بیاد وسط که واویلاس ! (با هر نرم افزاری بخواید فیلم ببینید ، یک بار باید آیپد رو سینک کنید و فیلم مربوطه رو جداگانه برای اون نرم افزار بریزید داخل آیپد !!! مموری کارت هم که نمیخوره و باید حجم بالا بگیرید که برای ریختن چند فیلم به مشکل نخورید .) اما خوب از طرفی آیپد ها شارژ بسیار خوبی دارند و این خودش مزیت بزرگیه . چون یکی از موارد اصلی که باید در دیوایس های پرتابل در نظر داشت ، مدت زمان کاردهی باطریه .

مواردی که من مد نظر دارم و منتظرم ببینم قضیشون چی میشه اینها هستند :

- گلکسی تب های جدید با هانی کام . شارژ بالایی دارند و سیستم عاملشون مثل ios دست و پاگیر نیست . اما فکر کنم در اینها هم ادیت فایل های آفیس فارسی امکان پذیر نباشه (تا جایی که دیدم با به کار بردن کلمات فارسی و اعداد ریاضی ، ترتیب حروف به هم میریزه )

- خرید نوت بوک با سایز حداکثر 14 اینچ و وزن حداکثر 2.5 کیلو . نمونه هایی رو هم در نظر گرفتم . مثل :

سری Z سونی و چندین مدل 15.6 اینچی هم در نظر گرفتم که اگه زیر 14 اینچ خوب پیدا نکردم شاید (شاید... ) رفتم سراغ اونها . (سری z هم که بیش از حد گرونه :( )
هر لپتاپی هم که پیدا میشه یه عیبی داره . یکیش SSD نداره ، یکیش پورت USB 3.0 نداره ، یکیش گرافیک قوی داره و شارژش کمه ، یکی دیگه گرافیکش ضعیفه اما شارژش خوبه ! خلاصه هر کدوم یه جایی میلنگن .

امروز هم خبری دیدم که شرکتی میخواد تبلت ویندوزی بزنه با پردازندهء نسل جدید اینتل (Oak Trail Atom Z670 1.5GHz) . توی سایتش یه سری مشخصات واسش گذاشته که نمیدونم آرزوهاشونه یا واقعا قراره در تبلتشون قرار بگیره . لینک مشخصاتش :

CPU / Chipset
1.5GHz Intel Z670 “Oak Trail”

Operation System
Windows 7™ Home Premium, Android/Maemo (MeeGo)

Memory
2G DDR2 800Mhz

Storage
32GB High Performance 1.8” SSD standard
(supports up to 64GB SSD SATA interface)

Display
10.1” Capacitive Touch, 1024 x 600 resolution 16:9

WiFi
Built-in WiFi 802.11b/g/

3G
WCDMA /HSPA (2100/1900/900/850MHz)

- Next G Compatible

GSM/ GPRS/EDGE (1900/1800/900/850MHz)
21Mbps D/L
(3G Version Only)

GPS
Standalone, A-GPS (3G Version Only)

Bluetooth
V2.1

Camera
1.3 MP front facing camera

Sound effect
Built-in 2 stereo speaker 1.5W x 2

Sensor
G-sensor, Ambient Light Sensor

Microphone
1 Mic

USB Port
2 USB ports

HDMI Port
1 HDMI port

Micro SD Slot
1 Micro SD Slot (support up to 32GB)

Earphone
1 Earphone Jack 3.5mm standard

Battery
Li-polymer Pack, 11.1V / 4750mAh 6 Cell

10+ Hours Running Time (Windows 7)

16+ Hours Running Time (Android)

Video Format
1080p - AVI, MOV, WMV, RMVB, 3GP, FLV,
MPEG, DAT, AVCHD, MP4, DivX, Xvid…etc

Size
264mm x 170mm x 14.5mm

Weight
910g (net weight, with battery, SSD, RAM)

from AUD$799

نمیدونم چطوری با این باطری روی ویندوز 10 ساعت قراره کار کنه ! در هر صورت قدرت گرافیکی و محاسباتی پردازندهء جدید اینتل و پرفورمنس وین 7 روی اون معلوم نیست ! (لا اقل من اطلاعی در موردش ندارم ! )

لطفا اگر دیوایس دلخواهتونو انتخاب کردید بقیه رو هم بی نصیب نزارید و در مورد کارکرد و رضایتتون از عملکردش همین جا بنویسید .