ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبیه ساز لینوکس معرفی کنید....جایی برای مبتدی ها

PASREZAN17
17-04-2011, 23:22
سلام
اقا من فقط یه بار لینوکس دیدم اون هم روی لپ تاپ یکی از اساتیدمون بود....میخوام یاد بگیرم.....یه شبیه ساز میخوام که رو ویندوز نصب کنم و با اون کارکنم تا راه بیافتم.....راستی همه برنامه ها برای لینوکس پیدا میشن؟؟؟بازی پطور...اونجا هم باید کرک کرد و از این جور کارا انجام داد یا یه بعد جدید رو از نرم افزار درک میکنم؟؟؟؟

mefmef
18-04-2011, 10:46
دوست عزیز شما می تونی از live cd یا اصطلاحا سی دی زنده استفاده کنی

PASREZAN17
18-04-2011, 21:37
دوست عزیز شما می تونی از live cd یا اصطلاحا سی دی زنده استفاده کنی
این چی هست؟؟؟؟؟
بیشتر توضیح میدین در مورد لینوکس؟؟؟مقاله معرفی کنید که در مورد برنامه های قابل نصب و غیره در لینوکس توضیح بدن....
ممنون

taia
18-04-2011, 23:03
توضیح نیاز نداره، اکثر توزیع های لینوکس قابلیت بوت به صورت زنده را دارند، یعنی کافی هست سی دی و یا دی وی دی را در درایو قرار بدید و بوت کنید، هنگام بوت از شما سوال میشه که می خواهید به صورت زنده استفاده کنید و یا نصب کنید، که شما با انتخاب حالت زنده می تونید توزیع رو بدون نصب استفاده کنید، بدیهی هست که با توجه به اجرا شدن بر روی رم سیستم، هر تغییری با یکبار ریستارت شدن از بین خواهد رفت. کلا راه خوبی هست اگر می خواهید فقط یک توزیع را ببینید و با امکاناتش آشنا بشید، در غیر اینصورت هیچ راهی جز نصب امکان استفاده ی کامل از امکانات لینوکس رو به شما نمی ده.

در مورد نرم افزار شبیه ساز هم به نظرم virtualBox که رایگان هم هست خیلی خوب کار می کنه.

cdp
19-04-2011, 17:03
سلام
اقا من فقط یه بار لینوکس دیدم اون هم روی لپ تاپ یکی از اساتیدمون بود....میخوام یاد بگیرم.....یه شبیه ساز میخوام که رو ویندوز نصب کنم و با اون کارکنم تا راه بیافتم.....

سلام
همونطور که دوستان گفتن می تونید از Live CD یا برنامه Virtual Box یکی از توزیع های لینوکس رو بدون نصب روی هارد، اجرا کنید...

راستی همه برنامه ها برای لینوکس پیدا میشن؟؟؟
- بعضی از برنامه ها مشترک هستن یعنی هم برای لینوکس نسخه دارن و هم برای ویندوز...مثل VLC Media Player
- بقیه برنامه ها هم جایگزین دارن...مثلا به جای فتوشاپ میتونید از Gimp استفاده کنید...
- بعضی از برنامه هایی که جایگزینی ندارن رو می تونید از طریق برنامه های شبیه ساز ویندوز (مثل برنامه Wine) روی لینوکس نصب کنید...(البته این روش دردسر های خودش رو داره...)

بازی پطور...
بازی های سنگین گرافیکی مثل ویندوز نداره...ولی تا اونجایی که من دیدم بازی های خوبی داره...
(با Wine هم میشه بعضی از بازی های ویندوز رو نصب کرد (مثل کانتر) ولی یکم دردسر داره...یا شاید هم نشه!)

اونجا هم باید کرک کرد و از این جور کارا انجام داد یا یه بعد جدید رو از نرم افزار درک میکنم؟؟؟؟
توی لینوکس تمام نرم افزار ها رایگان هست و هیچ کرکی وجود نداره!