مشاهده نسخه کامل
: p67 OR H67
ســلام
آیا برای اینکه سیستم از GPU سی پی یو های سندی بریج استفاده کنه حتما باید یه مادربردی خرید که گرافیک آنبرد داشته باشه؟
یکی از دوستان می گفت برای استفاده از گرافیک Cpu های سندی بریج باید مادربرد H67 خرید؟
آیا مادربردای سری P67 نمیتونن از گرافیک Cpu استفاده کنن؟؟؟
بله باید حتماً از چیپست h67 استفاده کنید. به طور کلی p67 نمیتونه از گرافیک cpu استفاده کنه در عوض اجازهی اورکلاک رو میده. h67 برعکس کار میکنه یعنی اجازهی اورکلاک نمیده و اجازه میده که از گرافیک cpu استفاده کنید. اینم بگم که اگه تو خط تبدیل فرمتهای ویدئو هستین باید بگم که گرافیک cpu سندی بریج تو این کار خیلی قویتر ار تکنولوژی NVidia و AMD هست (تو گوگل Quick Sync رو جستجو کنید). اگه مشکل زمانی ندارید صبر کنید تا چیپست z68 بیاد که هم بشه اور کرد و هم از گرافیک cpu استفاده کرد.
happyfeat
15-04-2011, 17:15
همون طور که دوستمون گفتم برای استفاده از گرافیک مجتمع پردازنده باید از مادربردهای h استفاده کنید
اما طوری که من شنیدم و پرس و جو کردم بعضی مدل های سری h هم یه سری قابلیت های اور برای کاربر دارن:20:
من اصلا اهل اور نیستم ، تنها مشکلم با سری H67 ساپورت نشدن باس 2000 برای رم هست
داداش p67 هم پشفرض 1333 رم رو می شناسه شما می تونید با یه گریز ( عجب اصطلاحی گفتما) کوچولو به بایوس باس رمتون رو بکشید بالا ولی درکل زیاد به باس رم گیر نده بچسب به تایمینگش یعنی سرعت جواب دادن به سی پی یو که با حرف CL نشون داده می شه رم های باس 2000 خیلی گرونند 1600 بسه برات به خدا من که کارم 3dmax هست باس 2000 نگرفتم
داداش p67 هم پشفرض 1333 رم رو می شناسه شما می تونید با یه گریز ( عجب اصطلاحی گفتما) کوچولو به بایوس باس رمتون رو بکشید بالا ولی درکل زیاد به باس رم گیر نده بچسب به تایمینگش یعنی سرعت جواب دادن به سی پی یو که با حرف CL نشون داده می شه رم های باس 2000 خیلی گرونند 1600 بسه برات به خدا من که کارم 3dmax هست باس 2000 نگرفتم
یعنی با دستکاری بایوس میشه رو سری H67 هم رم باس 1600 انداخت!!!؟
یه سوال دیگه اگه رو H67 یه کارت گرافیک بندازیم بازم از گرافیک Cpu استفاده می کنه؟
بله می شه تا 2000 من مطمئنم درضمن پیشفرض مادربرد رو حالت اتوماتیک هست که خودش نسبت به کارایی فرکانس رو از پایی سط ح که 1333 هست تا بالاترین سطح که بستگی به رمتون داره افزایش میده
درمورد سوال دومتون هم : بله میشه هم مارت ببندی هم گرافیک می تونی پورت مانیتور رو از خروجی گرافیک سی پی یو دربیاری بزنی به خروجی خود کارت گرافیکت
happyfeat
15-04-2011, 23:20
یه سوال دیگه اگه رو H67 یه کارت گرافیک بندازیم بازم از گرافیک Cpu استفاده می کنه؟
وقتی شما کارت گرافیک جدا بخرید و رو سیستم قرار بدین گرافیک مجتمع پردازنده disable میشه و میتونید از گرافیک مستقل استفاده کنید:10:
بله می شه تا 2000 من مطمئنم درضمن پیشفرض مادربرد رو حالت اتوماتیک هست که خودش نسبت به کارایی فرکانس رو از پایی سط ح که 1333 هست تا بالاترین سطح که بستگی به رمتون داره افزایش میده
در مادربرد های H67 این امکان وجود نداره!
نمی دونستم ؟!!!!شرمنده
البته من هم صد در صد مطمئن نیستم ولی در کل چیپست H67 توانایی خوبی در آورکلاک و ساپورت رم نداره...
عزیز من نگفتم که قابلیت اورکلاک داره گفتم می تونه رم با اباس 2000 رو بشناسه بدون اورکلاک و بدونه افزایش واتاژ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.