مشاهده نسخه کامل
: دنا ، سومین خودرو با برند ملی ( Dena )
MoHaMaD ZaNd
04-04-2011, 23:37
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز . این مطلب رو من در سایت همسایه ( Phalls ) دیدم . گفتم شاید بد نباشه اینجا بذارمش !!!
این مطلب رو یکی از دوستان به نام MEHRDAD_Ilat نوشتن .
خوب میریم سراغ توضیحات و عکسها به زبان ایشون :
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و خصوصاً دوستان "سمند" دوست ؛
دوستان در ایام تعطیلات نوروز 90 فیلم موبایلی بدستم رسید که چون قول داده ام نمیتونم اون رو بزارم، ولی تصاویر اون رو پس از اعمال تغییرات (حذف اشخاص) میزارم.این فیلم حدود 45 ثانیه است و در اون دو بدنه نمونه از آخرین تغییراتی که روی سمند اجراء شده دیده میشود. البته فقط بدنه خام در اين فيلم است ولی با این حال از این فیلم کاملاً مشهود است که طعم و مزه سمند جدید کاملاً طعم و مزه بی ام دبلیو سری 3 است (تا حالا كه قصد ارائه اتوموبيلي شبيه آئودي داشتند) هرچند در بعضی نقاط رد پاهایی از سایر اتوموبیلهای جدید در اين بدنه دیده میشود.
خوب شکر خدا گوش شیطون کر گویا فرقون سازها راه افتاده اند چون قبلاً هر دوسالی یکبار فقط سپر و چراغها رو تغییر میدادند و محصول ابتکار و خلاقیت و نوآوریشون رو بنام خودرو جدید ؟؟؟!!! "رونمایی" میکردند (مثل سورن) ولی الان شاسی و اتاق رو حفظ میکنند و در عوض تمام قسمتهای جلویی و عقبی رو تغییر میدهند (مثل پراید 132) در رابطه با سمند جدید هم قضیه همین است و با حفظ قالبهای دربها و سقف و احتمالاً شاسی تونستند مدل جدیدی بزنند (اين رويه براي تمام خودروسازهاي نوپا كاملاً جا افتاده است مثل هيوندايي كه از تغيير در اتاق خودرو الان به جايي رسيده كه حتي موتور مخصوص به خودش هم ارائه كرده است-تا الان موتورهاي هيوندايي بر مبناي موتورهاي ميتسوبيشي بودند-)
در عکس زیر 10 تصویر که تقریباً خلاصه ای از کل این فیلم است رو میتونید ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر عکس زیر که برای مقایسه تصویر "بی ام دبلیو سری 3 "رو زیر اون قرار داده ام میشود به وضوح تشابه قسمت اتصال کاپوت به بدنه رو در هر دوخودرو دید البته اون جایی که به ستون شیشه وصل میشود بیشتر به "سری 5 "یک نسل قبل شبیه است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
طرح بالاي کاپوت رو هم گویا برای اینکه کاملاً کپی کاری نباشد از اتوموبیل دیگری گرفته اند که من بیشتر اون رو شبیه فرو رفتگی روی کاپوت "سوناتا" یک نسل قبل میدونم که توی عکس زیر ایندو نمایش داده شده است البته توی فیلم این فرورفتگی رو بیشتر میتونید ببینید و از این لحاظ عکس خوب گویا نیست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در رابطه با سپر جلو هم همونطوری که توی عکس میبینید احتمالاً طرحی شبیه "بی ام دبلیو سری 3 "خواهد داشت یعنی اینکه خطوط زرد را كه حتماً دنبال میکنند ولي براي بالاي گلگير دو گزينه ميتونه باشد، يا خطوط سبز رو دنبال كنند يا اينكه براي ساختن ابرويي با لاي چراغ جلو مثل سري سه و پنج بی ام دبلیو خطوط قرمز رو دنبال كنند(باز هم میگم که احتمالاً).
اما قسمت عقب که بازهم بر گرفته از چند طرح موفق است. به این صورت که چراغهای عقب همونطوری که توی تصویر زیر میبینید طرحی برمبنای سری 5 یک نسل قبل دارد ( با توجه به ابرویی چراغ راهنما كه با رنگ سفيد مشخص شده است به نظر من هماهنگي خطوط چراغ با خطوط درب صندوق عقب حتی کمی هم بهترشده است) روی خود درب صندوق عقب هم برای اینکه خیلی بالا به نظر نرسد یک پایین آمدگی اجرا شده است (دور آن دايره قرمز كشيده شده است)
در رابطه با سپر عقب و چگونگی وصل كردن اون به بدنه هم كمي از طرح "بی ام دبلیو" بیرون آمده و یک چیزی شبیه همين "اپل استرايي" كه در تصوير ميبينيد یا "سوناتا" جدید خواهد بود که بازهم میگم به نظر من که میتونه زیباترهم باشد . حتی اگر بتونند مثل "اپل" ضربه گیرها رو هم در بیارند (که با فلش مشخص شده است) که خیلی خيلي جالبتر خواهد شد .
برای نمونه چند اتوموبیل دیگه هم گذاشته ام و باید بگم که اولین بار این "دوج نئون" بود که در سال 2001 این طرح رواجراء کرد .
و اما عکس زیر که میتونید تغییرات زیر رو در مقايسه با سمند ال ايكس سال ببینید:
اول از همه تغییر ستون عقبی شیشه عقب و تبديل اون از فرم نرم و منحنی دار به فرمی که یک خط نسبتاً زاويه دار مثل "لوگان" از روی سقف تا روی درب صندوق عقب دیده میشود .(با این اوصاف ایران فرقون از رقیبش سایپا فرقون جلو زده چون اونها توی طرح پراید 132 این ستون عقب رو نسبت به پراید معمولی بدون تغییر گذاشته بودند)
دوم تغيير محل قرار گيري قفل درب صندوق عقب كه از وسط به سمت راست كشيده شده است و به همراه محل قرار گيري پلاك و احتمالاً ابرويي محل قرار گيري چراغهاي پلاك ،كمي باعث شده تا از نماي تمام رخ عقب شيبه "206 اس دي" شود.
سوم هم در آوردن آرم سمند روي خود بدنه و بصورت فرورفتگي است كه خدا خيرشون بدهد باعث ميشود تا آقايون قالپاق دزد دستشون به چيزي بند نشود-اشاره به دزدی آرم "لوگان"-(البته اگر چيزي نخواهند رويش بزارند)
خوب تا اينجاي كار كه همش بدنه خام است اما خودتون ميدونيد كه ميشه روي همين بدنه خام هم بينهايت طرح چراغ و سپر و ضربه گير و جلو پنجره اجراء كرد كه اميدوارم در كل بتونه طرح زيبايي بشود.
و اما نظر شخصی خودم:
بعيد ميدونم كه ضعف عمده سمند كه همون سنگيني اون است رفع شده باشد (به نظر من به ظاهر كه زير شاسي و ساير قطعات بدون تغيير باقي مونده اند) وزن زياد مثل آدم سنگيني است كه در مقايسه با آدم معمولي هم به سختي شتاب ميگيرد و هم به زحمت متوقف ميشود آخرش هم پس از صرف انرژي بيشتر زانوها و مفاصلش زودتر درد ميگيرند)
در رابطه با سيستم تعليق هم ايكاش مثل گندي كه براي "رانا" زده اند و تعليق اون رو از نوع تمام مستقل فنر پيچشي "206اس دي" به نيمه مستقل پيچشي تبديل كرده اند، اينجا يك وقت اين اشتباه رو نكنند و جوگير بشوند و بنام اكسل ملي اون رو روي اين سمند هم پياده كنند. اگه به من بود كه اكسل كاملاً مستقل چند بازويي مثل "جنتو" و يا كمي بالاتر مثل اكسل "بي ام دبليو رو" روش ميگذاشتم (هر چند كه قيمت تمام شده و هزينه سرويس دهي در مقايسه با مدل نيمه مستقل كمي بالاتر برود)
همچنين اميد دارم كه يك موتور شانزده سوپاپه بالاي 110 اسب رويش سوار شود (همين موتور يك وهشت دهم رو اگه بتونند شانزده سوپاپه كنند كه عالي عالي ميشود) و يادشون نرود كه ترمزهاي عقب رو هم ديسكي كنند اونوقت ديگه واقعاً ميتونيم بهش بگيم "سمند ايراني".
در رابطه با دربها در بالا من نوشته ام که قالبها تغییر نکرده که همینطور هم هست ولی خود دستگیرهها تغییر داده شده اند که باز هم به نظر دستگیره بی ام دبلیو سری 3 مد نظرشون بوده البته خیلی اتوموبیلهای دیگه هم همین طرح رو دارند.دلیل اینکه با این تفاوت بازهم میگم قالبها تغییر نداشته اند اینه که جای دستگره رو پس از قالب زدن در یک جای دیگه برش میدهند و در میآورند(بصورت پرسی).
عکس زیر هم در همین رابطه است:
منبع : سایت Phalls
rami_hemi
07-04-2011, 18:53
ممنونم محمد جان
باز هم فیس لیفتی دیگر
امیدوارم این بار کمی از چهره تکراری سمند دور بشه ولی به خاطر مودولار شدن قسمت جلو عقب دست طراح توی تغییر چهره میتونه بازتر باشه
mohamad skystar
07-04-2011, 22:10
باید ببینیم این بار په گلی به سرمون میزنن
MoHaMaD ZaNd
08-04-2011, 11:21
به نظر میاد طرح جالبی بشه ...
فقط خدا کنه روی ایمنیش به اندازه کافی کار شده باشه !
یادمه چند ماه پیش بهشون ایمیل دادم که مگه چی میشه مثل هیوندای کپی کاری کنین ؟! :31:
ولی مثل اینکه اینا اصلا جنبه ندارن ...
میترسم یهو آرم BMW رو بچسبونن جلوی ماشین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad skystar
08-04-2011, 13:03
هنوزم نتونستیم یه خودروی ایرانی کامل بسازیم.
s-a-l-i-m
08-04-2011, 22:21
من تا 8 سال پیش فکر می کردم ژیان رو خودمون ساختیم :31: البته اون موقع 10 سالم بود :20:
بی باک بی بال
08-04-2011, 22:46
حالا چرا اینقدر مخفی کار:31:
این طور که معلومه به تولید انبوه هم رسید شاید اصلا توی ایران نباشه سوریه جایی باشه :20:
MoHaMaD ZaNd
09-04-2011, 05:49
بی باک جان این در واقع یه کلیپه که آقای MEHRDAD گفتن چون طرف مقابل بهم گفته فیلمشو جایی پخش نکن منم پخش نکردم و فقط عکساشو گذاشتم .
توی فیلم کاملا مشخصه که توی ایرانخودروئه ...
mohamad skystar
09-04-2011, 23:11
اگه سمند باش
جلو ماشین عین رانا
جلوی سمند پهن تر از راناست.
اگه بخواد مثل رانا باشه فرض کن جلوی 206 رو بگیری بکشی به راس و چپ تا پهن تر بشه
hamed malekpour
11-04-2011, 21:12
امروز تو پام بازرگانی شبکه ی سه ایران خودرو یهماشین جدید معرفی کرد به نام دنا که هنوز نشونش نداده اگه اطلاعاتی دارید بگید؟
منم امشب دیدم ، فکر کنم همین رانا باشه اسمش رو عوض کردن !
به نظر من اگه صنعت خودرو سازیمون بخواد پیشرفت کته اول باید از محصولات دیگه کپی کنه مثل چین که کم کم داره پیشرفت میکنه
منم امشب دیدم ، فکر کنم همین رانا باشه اسمش رو عوض کردن !
تبلیغ مدل جدید ایران خودرو رو امشب نشون داد به نظر ظاهرش خوبه ولی با رانا فرق داشت مخصوصا قسمت جلو و چراغ هاش.
به نظر من اگه صنعت خودرو سازیمون بخواد پیشرفت کته اول باید از محصولات دیگه کپی کنه مثل چین که کم کم داره پیشرفت میکنه
نیازی به کپی نیست الگو گیری و تحقیقات و صرف هزینه بهتر از کپی کاریه.
نیازی به کپی نیست الگو گیری و تحقیقات و صرف هزینه بهتر از کپی کاریه. اگه ایرانخودرو بتونه یه سمند بسازه مثلا مثل BMW سری 3 ی نسل قبل و موتور خوبی روش بزاره مطمئنا از این محصول ها استقبال بهتری ازش خواهد شد
بعدا میتونه از تجاربش توی این محصولات یه محصول کاملا مستقل و زیبا بسازه
hamed malekpour
12-04-2011, 11:18
خودروي دنا سال 91 زينت بخش جاده هاي جهاني مي شود
جديدترين محصول پيشرفته ايراني به نام دنا و با برند ملي سال 91 وارد با زارهاي داخلي و بين المللي مي شود.
به گزارش ايکو پرس، مهندس مير جواد سليماني قائم مقام مدير عامل ايران خودرو در کيفيت و توسعه محصول با بيان اين مطلب گفت: اين محصول توسط مهندسان ايراني و بدون مشارکت خارجي ها و با استفاده از ظرفيت ها و امکانات ايران خودرو طراحي شده است.
وي افزود: خودرو دنا برپايه پلتفرم داخلي و مطابق با استاندارد هاي ملي و بين المللي و باهدف ارتقاي توسعه برند ملي عرضه مي شود.
مهندس سليماني، مهمترين حجم تغييرات ايجاد شده در خودرو دنا را نماي ظاهري، نماي جانبي، نماي داخلي وتغييرات پلتفرمي عنوان کرد و اظهارداشت: اين محصول با بيشترين خودکفايي ساخت داخل توليد و روانه بازار خواهد شد.
وي تاکيد کرد: خودرو دنا داراي مزيت رقابتي براي صنعت و اقتصاد ايران دارد و استانداردهاي ايمني آن در خصوص تصادف با عابر و تصادف از جلو و کنار، ارتقا يافته است.
قائم مقام مدير عامل ايران خودرو تصريح کرد: مدل هاي اين محصول شامل ال ايکس با موتورهاي اي اف 7 بنزيني و پايه گاز سوز و اي ال ايکس با موتور اي اف 7 توربوشارژ است.
سليماني همچنين در خصوص تفاوت هاي مدل ال ايکس و اي ال ايکس اين محصول اظهار داشت: علاوه بر موتور، درسيستم هاي همچون رينگ، فرمان برقي، آيينه برقي تاشو، چراغ هاي مه شکن، رنگ تريم داخلي، کيسه هواي جانبي صندلي و... تفاوت هايي وجود دارد.
وي يكي از ويژگي هاي اين محصول را عدم وابستگي به خودرو سازان خارجي دانست و افزود: با توجه به سطح تجهيزات نسبت به خودرو هاي وارداتي قيمت مناسب و برخورداري از شبکه خدمات گسترده پس از فروش از ديگر مزيت هاي مهم خودروي دنا محسوب مي شود.
وي ياد آورشد: ايران خودرو درسال 91، 35 هزار دستگاه در سال 92 ، 80 هزار دستگاه و از سال 94تا 96 هر سال 100 هزار دستگاه از اين محصول را توليد مي کند.
سليماني خاطر نشان ساخت: سالانه قراراست 15 هزار دستگاه خودرو دنا به بازاهاي بين المللي صادر شود و مهمترين بازار هاي صادراتي اين خودرو،کشورهاي مشترک المنافع، روسيه، ترکيه و شرق اروپا، منطقه خليج فارس، آفريقا، شرق آسيا و... خواهد بود.
وي تاکيد کرد: انتخاب اسم دنا الهام گرفته از پيشنهاد دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور کشورمان درنام گذاري خودرو ها است كه فرمودند به گونه اي عمل کنيد که درکنار خودرو هاي دنيا مشتري هاي خودرو، نام ايران و خودروي ايران را انتخاب کنند.
گفتني است - دنا؛ نام قله اي است با بلنداي ۴۴۴۸ متر، در ۳۵ کيلومتري شمال غربي شهر ياسوج؛ شهرستاني که اين قله در آن قرار دارد نيز شهرستان دنا نام دارد؛ نام "دنا" با مفهوم استواري و استحکام و سرافرازي آميخته است که همگي مثبت مي باشند.
کاشکی ایران خودرو یه مسابقه بزاره برای طراحی لوگوی دنایی که پشت ماشین وصل میشه
مثلا مثل لوگوی سانتافه یه طرح خاص داشته باشه........
Amin-Nasim
12-04-2011, 16:26
این 206SD کشیده شده است :20:
Steps-Rap
12-04-2011, 16:30
من قبلا که کوچیک تر بودم عکسای ماشینارو جمع میکردم و میچسبوندم تو یه سررسید.
حدود 6-7 سال پیش عکس یه نوع سمندی رو دیدم اونم چسبوندم به این سررسیده.ولی ددیگه خبری ازش نشد.اسمشم سمند نمیددونم چی چی بود..اینم عکسش:نمیدونیددد این سمند چی شد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohamad skystar
12-04-2011, 17:03
من قبلا که کوچیک تر بودم عکسای ماشینارو جمع میکردم و میچسبوندم تو یه سررسید.
حدود 6-7 سال پیش عکس یه نوع سمندی رو دیدم اونم چسبوندم به این سررسیده.ولی ددیگه خبری ازش نشد.اسمشم سمند نمیددونم چی چی بود..اینم عکسش:نمیدونیددد این سمند چی شد؟
سلام.دوست عزیز این سمند زوبین بود که قرار بود بعد از سریر و سورن تولید بشه که نشد.
suny apple
13-04-2011, 00:16
سلام.به نظر من خودروي دنا داراي ارتفاع بسيار بيشتر و سقف نسبتا كوتاهتر از سمند باشه.البته جوري كه سايشو توي پيام بازرگاني ديدم.فرم سقفش از بيرون منو ياد آستون مارتين انداخت.البته بلا نسبت.ولي به نظر منم بسيار شبيه BMWهستوولي حيف من عاشق آئودي هستم.ايكاش رو فرم اون يه ماشين بزنن.
MasterGeek
13-04-2011, 00:32
دوستان تا این اعجوبه ها ماشین رو بیرون ندادند هیچ کدوم ازین خبرها راجع به طراحی، آمار، تولید رو خیلی جدید نگیرید....
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
ضمنا من ترجیح میدم تا حد ممکن کپی کاری باشه و قطعات خارجی توش باشه تا محصول نبوغ اینا....
ضمنا من ترجیح میدم تا حد ممکن کپی کاری باشه و قطعات خارجی توش باشه تا محصول نبوغ اینا....
تائید میشه ، اینا ابتکار به خرج بدن گند میزنن به ماشین.......
shahab_f
13-04-2011, 11:53
به گزارش ايکو پرس، مهندس مير جواد سليماني قائم مقام مدير عامل ايران خودرو در کيفيت و توسعه محصول با بيان اين مطلب گفت: اين محصول توسط مهندسان ايراني و بدون مشارکت خارجي ها و با استفاده از ظرفيت ها و امکانات ايران خودرو طراحي شده است.
وي افزود: خودرو دنا برپايه پلتفرم داخلي و مطابق با استاندارد هاي ملي و بين المللي و باهدف ارتقاي توسعه برند ملي عرضه مي شود.
مهندس سليماني، مهمترين حجم تغييرات ايجاد شده در خودرو دنا را نماي ظاهري، نماي جانبي، نماي داخلي وتغييرات پلتفرمي عنوان کرد و اظهارداشت: اين محصول با بيشترين خودکفايي ساخت داخل توليد و روانه بازار خواهد شد.
وي تاکيد کرد: خودرو دنا داراي مزيت رقابتي براي صنعت و اقتصاد ايران دارد و استانداردهاي ايمني آن در خصوص تصادف با عابر و تصادف از جلو و کنار، ارتقا يافته است.
قائم مقام مدير عامل ايران خودرو تصريح کرد: مدل هاي اين محصول شامل ال ايکس با موتورهاي EF7 بنزيني و پايه گاز سوز و اي ال ايکس با موتور EF7 توربوشارژ است.
سليماني همچنين در خصوص تفاوت هاي مدل ال ايکس و اي ال ايکس اين محصول اظهار داشت: علاوه بر موتور، درسيستم هاي همچون رينگ، فرمان برقي، آيينه برقي تاشو، چراغ هاي مه شکن، رنگ تريم داخلي، کيسه هواي جانبي صندلي و... تفاوت هايي وجود دارد.
وي يكي از ويژگي هاي اين محصول را عدم وابستگي به خودرو سازان خارجي دانست و افزود: با توجه به سطح تجهيزات نسبت به خودرو هاي وارداتي قيمت مناسب و برخورداري از شبکه خدمات گسترده پس از فروش از ديگر مزيت هاي مهم خودروي دنا محسوب مي شود.
وي ياد آورشد: ايران خودرو درسال 91، 35 هزار دستگاه در سال 92 ، 80 هزار دستگاه و از سال 94تا 96 هر سال 100 هزار دستگاه از اين محصول را توليد مي کند.
سليماني خاطر نشان ساخت: سالانه قراراست 15 هزار دستگاه خودرو دنا به بازاهاي بين المللي صادر شود و مهمترين بازار هاي صادراتي اين خودرو،کشورهاي مشترک المنافع، روسيه، ترکيه و شرق اروپا، منطقه خليج فارس، آفريقا، شرق آسيا و... خواهد بود.
وي تاکيد کرد: انتخاب اسم دنا الهام گرفته از پيشنهاد دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهور کشورمان درنام گذاري خودرو ها است كه فرمودند به گونه اي عمل کنيد که درکنار خودرو هاي دنيا مشتري هاي خودرو، نام ايران و خودروي ايران را انتخاب کنند.
گفتني است - دنا؛ نام قله اي است با بلنداي ۴۴۴۸ متر، در ۳۵ کيلومتري شمال غربي شهر ياسوج؛ شهرستاني که اين قله در آن قرار دارد نيز شهرستان دنا نام دارد؛ نام "دنا" با مفهوم استواري و استحکام و سرافرازي آميخته است که همگي مثبت مي باشند.
----
تنها تصویر منتشر شده در سایت ایران خودرو از این اتومبیل :
------------
که با کمک فوتوشاپ و کمی دستکاری میتوان جزئیات بیشتری دید! :
Aref_2008
13-04-2011, 13:35
مشخصات فنی دنا
این محصول تماما ایرانی قرار است در دو تیپ LX و ELX از پیشرانه های EF7 ملی دوگانه سوز و EF7 مجهز به توربو چاجر استفاده کند . پیشرانه EF7 دوگانه سوز که به عنوان اول پیشرانه ملی هم اکنون روی خانواده سمند موجود است . پیشرانه EF7 معمولی در حالت بنزین توانایی تولید 113 اسب بخار و در حالت گاز 103 اسب بخار قدرت را داراست . حداکثر قدرت EF7 مجهز به توربو چارجر نیز به عدد 156 اسب بخار می رسد و مصرف این پیشرانه قدرتمند ایرانی 7.2 لیتر در سیکل ترکیبی است .
Amin-Nasim
13-04-2011, 15:09
woow!!!!!!!!!!!
اسم جالبی واسش گذاشتن
این جوری که خیلی جزئیاتش معلوم نیست
ولی به نظر جلو پنجرش رو از میتسوبیشی کپی کردن
چراغ های ال ای دی زیبایی روش گذاشتن
در هر حال مبارک باشه :11:
alireza fatemi
13-04-2011, 23:19
مثکه شنبه صبح ساعت 9 مراسم رونماییه!!
توی این بی عکسی این هم یه عکس توپ !!
دماغه جلوی ماشین شبیه میتسوبیشی لنسره و چراغ هاش هم شبیه هوندا آکورد.....
و اینم یکی دیگه
من اصلا فوتوشاپم خوب نیست ولی یه طرح کلی از جلو پنجره رو براتون درست کردم دیگه کم و کاستی ها رو ببخشید
حالا یا این نظر شخصی منه یا واقعا شبیه لنسر شده
نظر شما چیه ؟
محصول کاملا جديد با برند ملي هفته آينده رونمايي مي شود
جديدترين محصول پيشرفته ايراني با برند ملي و برپايه پلتفرم داخلي و مطابق با آخرين استانداردهاي ايمني و زيست محيطي اروپايي هفته آينده با حضور وزير صنايع و معادن رونمايي مي شود.
به گزارش ايکوپرس، مهندس جواد نجم الدين مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: اين محصول با هدف معرفي توانمندي ايران خودرو در طراحي و توليد محصولات جديد با نشان ملي عرضه مي شود.
وي مهمترين هدف از طراحي و توليد اين محصول جديد را ، مزيت رقابتي براي برند ايران خودرو در بازار هاي داخلي و خارجي، ارائه محصولي با ظاهري جديد از برند ملي با کمترين حجم سرمايه گذاري و بيشترين اثر گذاري عنوان کرد.
مهندس نجم الدين خاطر نشان ساخت: با توجه به افزايش خودروهاي وارداتي در بازار ايران و افزايش قيمت سوخت، اين محصول داراي مزيت رقابتي در بازار ايران خواهد بود و استانداردهاي ايمني آن در خصوص تصادف با عابر و تصادف از جلو و کنار، ارتقا يافته است.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو زمان تعريف پروژه ان ايکس 7 را فروردين 89 و ساخت نمونه هاي آزمايشي را بهمن 89 عنوان کرد و گفت: با توجه به زمان لازم براي ساخت قالب ها و ابزار، بهمن ماه امسال، توليد آزمايشي، اسفند ماه صنعتي سازي آن انجام و در سال 91 اين محصول، به بازار عرضه مي شود.
وي تصريح كرد: براي اولين بار كليه فرآيندهاي طراحي اين محصول توسط متخصصين توانمند ايراني و بدون هيچگونه اخذ مشاوره از خارج از كشور انجام شده است.
مهندس نجم الدين خاطرنشان کرد: اين محصول پيشرفته ايراني، استاندارد آلايندگي يورو 4 و تمام استانداردهاي 55 گانه ملي را تامين مي کند که در بازار صادراتي يک امتياز مهم به شمار مي آيد.
وي مدل هاي اين محصول را شامل ال ايکس با موتورهاي اي اف 7 بنزيني و پايه گاز سوز و اي ال ايکس با موتور اي اف 7 توربوشارژ ذکر کرد و افزود: ايران خودرو، در سال 91، 35 هزاردستگاه، در سال 92، 80 هزاردستگاه و از سال 94 تا 96 هر سال 100 هزار دستگاه از اين محصول را توليد مي کند که بسته به شرايط بازار ممکن است اين تعداد افزايش يابند.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو بازار صادراتي اين محصول را همان بازار خودرو ملي و تعداد صادرات اين محصول را سالانه 15 هزار دستگاه ذکر کرد و گفت: گيربکس کنوني اين محصول از نوع دستي و از خانواده BE و نوع اتوماتيک آن در دست مطالعه و بررسي است.
hamed malekpour
14-04-2011, 10:26
فکر کنم قیمتش بالای 25ملیون باشه چون اینجا ایرانه.
فعلا معلوم نیست تا کامل رونمایی بشه.
ولی طراحی چراغ های سع بعدی و led دار مختص audi هست که ببینید چطور کپی میکنن.
البته اشکل نداره با کیفیت بسازن بقیش پیشکش.
sina davis
14-04-2011, 12:43
روز شنبه 27 اسفند در ايران خودرو با حضور وزير اقتصاد رونمايي مي شه . به نظر خودرو خوبيه اگه قيمتشو مناسب بدن!
درسته . به نظرم از Mitsubishi Lancer الهام گرفته.
من که از دیزاین دنا بیشتر خوشم میاد تا Mitsubishi Lancer
Ship Storm
14-04-2011, 15:31
این هم به نظر من از اون خودروهایی میشه که قیمتش بعد از اینکه چند ماه تولید شد یکمرتبه بکشه بالا و رشد 4 تا 5 میلیونی داشته باشه
mohamad skystar
14-04-2011, 16:52
تو خبرها خوندم که این خودرو از سال 91 تولید انبوه داره.
از عکسش که بد خودرویی نیست باید صبر کنیم تا بیاد ببینیم چیه.
اگر دنا و رانا خوب از آب در بیان شرکت یه فکره اساسی باید در مورد 405 و روآ بکنه.
دوستان سلام
تبليغ رو توي تلويزيون ديدم
اومدم ببينم چي هست اين ماشين
منم هم دل خوشي از ايران خودرو ندارم
يه نظري دارم
فكر كنم اينا كلا چيزي نسازن خيلي بهتره ، اين جوري هم خودشون راحت ترن هم شما متخصصين گرامي
آخه هر چي بسازن ميايد كلي چپ و راست و اين ور و اونورش مي كنيد و ميگيد اينش شبه اينه و اونش شبيه اون
بعدش هم نتيجه گيري اين كه كلا كپيه
خارجي بخريم گمونم بهتر باشه نه؟
آخه طراح خارجي و ماشين خارجي هيچ چيش كپي چيز ديگه نيست
شايدم ياد گرفتيم اينجور فكر كنيم
بابا دو تا خوبي اين ماشين كه جايي نگفته رو هم بگين يه چيزي ياد بگيريم
همش اشكال نگيرين
علي علي
fariborz_1
14-04-2011, 20:38
یعنی قیمتش دور و بر 405 هست ؟
Johan lopez
14-04-2011, 22:08
یعنی قیمتش دور و بر 405 هست ؟
دور و ور 405 که نه ولی دور ور پارس و سورن باید باشه
mohamad skystar
14-04-2011, 22:29
دوستان در مورد قیمت و مشخصات فنی و طراحی این خودرو هیچخبری نیست و همینجوری قیمت ندین.
از این خودرو فقط چندتا عکس هست همین.
Ship Storm
14-04-2011, 23:07
دور و ور 405 که نه ولی دور ور پارس و سورن باید باشه
پس باید حول و حوش 17 تا 18 باشه
D r i v e r
14-04-2011, 23:12
دوستان در مورد قیمت و مشخصات فنی و طراحی این خودرو هیچخبری نیست و همینجوری قیمت ندین.
ممنون میشم به حرفه این دوستمون گوش بدین
با تشکر :11:
پخش تبلیغ این ماشین در حالی که تقریبا هیچ چیزی ازش مشخص نیست . چه معنی می دهد ؟ آیا فروشش به این زودی هاست ؟
Johan lopez
15-04-2011, 14:10
پخش تبلیغ این ماشین در حالی که تقریبا هیچ چیزی ازش مشخص نیست . چه معنی می دهد ؟ آیا فروشش به این زودی هاست ؟
این سیاستشونه
مگه رانا یادتون نیست تا 2 ماه فقط چراقاشو نشون میدادن حالا باید تا 1 یا 2 ماه دیگه صبر کنیم
البته خودشون گفتن سال 91 به تولید انبوه می رسه
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
البته در مورد مشخصات خودشون می گن تو دو مدل ELX و LX تولید میشه و موتور EF7 روشه هم بنزینی داره هم گاز سوز
MoHaMaD ZaNd
15-04-2011, 17:06
ولی من شنیدم توی همین هفته رو نمایی میشه !
ولی من شنیدم توی همین هفته رو نمایی میشه !
خودروي دنا فردا (شنبه 27 فروردین 90) رونمايي مي شود
خودرو دنا محصولي پيشرفته و با برند ملي فردا با حضور وزير صنايع و معادن ، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و مدير ان صنعتي كشور رونمايي مي شود.
اين محصول پيشرفته ايراني ، مطابق با آخرين استانداردهاي ايمني و زيست محيطي اروپايي در سال 1391 وارد بازارهاي داخلي و بين المللي خواهد شد.
متن کامل خبر در سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) :
MoHaMaD ZaNd
15-04-2011, 19:51
پژو. پارس وقتی 17-18 تومنه قیمت این کمش 25 تومنه که بیاد به خاطر تقاضاش توی بازار میشه 30 تومن یعنی قیمت کارخونه 25 تو نمایشگاه بالای 30 !
دوست گلم بحث پژو پارس جداست . شما نباید قیمت این ماشینو با توجه به قیمت پارس تخمین بزنین ! پارس کلا قیمتش بالاست و ارزش خریدش پایینه !
شما قیمتش رو باید با انواع سمند مقایسه کنین !!! چون قیمتشون واقعی تر از پارس هستش !
suny apple
15-04-2011, 22:38
با توجه به اين عكسي كه دوستمون گذاشته از پشت دنا به نظر مياد ماشين جالبي باشه چون خطوط زيبا وظريفي روش انداختن ولي همه چيز فردا معلوم ميشه.حداقلش اينه كه فكر كنم صندوق جاداري داره.
MoHaMaD ZaNd
15-04-2011, 23:09
کاشکی فقط در این حد دیگه ساده نباشه ...
من متوجه این لقب پیشرفته برای این ماشین نشدم!!!
منظور از پیشرفته چیه؟!
اگه شکل ظاهری رو مد نظر قرار دادن که خودروهای کمپانی های دیگه از نظر ظاهری بسیار از اینا جلوترن
توی بحث موتور و کاکرد ماشین هم که بهتره وارد نشیم
کلا هم بخوایم حساب کنیم نمیشه این رو یک طرح حرفه ای دونست.
ولی از نظر شکل ظاهری نسبت به بقیه محصولات ایران خودرو بهتر شده...ولی به نظرم ظاهر عقب ماشین با جلوی اون همخونی نداره...زیاد جالب نیست...میتونه بهتر از این بشه
فقط باید ببینیم با این مانورهایی که ایران خودرو داره میده چه قیمتی روی این خودرو میذاره؟!
اون هم با این وضعیت داغون اقتصادی...
mohamad skystar
16-04-2011, 10:36
وقتی EF7 قیمتش 17 تا هست این باید بالای 22 باشه
هنوز هیچ خبری از قیمت ندادن.
فقط یه تبلیغ از تلویزیون پخش شده که نمای ظاهری این خودرو رو اونم کاملا درست و حسابی نه نشون دادن.
میگن موتورش EF7 هست اما از امکانات و ........... حرفی نیست.
این خودرو سال 91 به بازار میاد.
فارس: چهارمين خودروي ملي با نام دنا كه قرار است، تا ساعتي ديگر با حضور وزير صنايع رونمايي شود، در دو رنج 14 تا 18 ميليون تومان براي نوع ELX و 18 تا 25 ميليون تومان براي نوع LX قيمتگذاري شد.
mohamad skystar
16-04-2011, 11:41
پس رقیب خوبی برا سمند و پارس و تندر 90 و 206 sd میتونه باشه.
MoHaMaD ZaNd
16-04-2011, 11:42
ي با بيان اينكه دنا استانداردهاي 55 گانه توليد خودرو را كسب ميكند اظهار داشت: اين خودرو در زمان 11.9 ثانيه شتاب صفر تا 100 را طي ميكند و در زمان 18.41 ثانيه قادر به طي مسافت 400 متري است.
با توجه به این جمله میشه حدس زد که همچنان گیربکس BE3.5 افتضاح روی این ماشین سواره !!!!
EF7 بیچاره که با این گیربکس میسوزه و میسازه ... :دی
mohamad skystar
16-04-2011, 11:53
دوستان عزیز تمامی مشخصات این خودرو در لینک زیر ببینید:
suny apple
16-04-2011, 13:31
سلام.از شبه خبر شنيدم كه تمام مدلهاي دنا از 16ميليون شروع ميشه تا20ميليون.از نماي داخلي ماشين خيلي خوشم اومده و به نظر من تنها نقطه تاريك و بي ريخت ماشين قسمت گلگير و لاستيكهاي ماشين هست.اي كاش لاستيك با قطر داخلي بيشتري نصب ميكردن.ولي در مجموع براي شروع راضي كننده هست.
امير موسر
16-04-2011, 13:38
اول این که اون مدل قبلی چی شد که حالا این یکی رو دارن رو میکنن. رانا رو میگم!
دوم این که اصلا بحث قیمت رو نکنید چون اگر خدای نکرده یه روزی موعد پیش فروش و ... بشه قیمت اعلام شده به کل دگرگون خواهد شد. (مثال : تندر 90 و مینیاتور و ...)
ali racer
16-04-2011, 13:45
اشتباها از لنسر عکس گرفتن ؟:31:
چه عجب این نادان ها فهمیدن که چرخ رو نباید دوباره اختراع کرد
و میشه
نیم نگاهی به طراحی های موفق کهپانی های صاحب سبک داشت
کاری که قبلا
ژاپنی ها و فعلا کره ای ها و بعدا چینی ها
به شدت
در صنعت خودرو انجام دادن !
جلو ماشین که خوبه.
عقبش بدک نیست ولی به نظرم زیاد با بدنه همخونی نداره.
عجب داشبورد قشنگیه. فکر نمی کردم ایران خودرو هم از این سلیقه ها داشته باشه. داشبوردش مثل خودروهای خارجیه.
نمای داخل شبیه سوناتا 2011 کار شده!
ولی کمی دمشون گرم خیلی قشنگ قابلیت اسپرت شدن داره بیشتر از 206 و پرشیا ...
به نظرم عقب کمی بالا هست ! شایدم خطای دید باشه
ایول کی لس گو هم داره :)
خوبه یه تکونی دادن به خودشون ولی اگه قرار باشه با قیمت 16-20 باشه که خط تولید پرشیا باید جمع شه که:31:
واقعا باید یک تبریک بهشون گفت. بالاخره دست از تغییر دادن چراغ های سمند برداشتند و یک محصول زیبا تولید کردند.
نظر شخصی من این هست که این ماشین از نظر ظاهر قابل مقایسه با سوناتا مدل 2009 باشه .
نمای خارجی دنا
نمای خارجی سوناتا
نمای داخلی دنا
نمای داخلی سوناتا
بالاخره یکی هم باید پیدا بشه از کره ای ها و ژاپنی ها کپی کنه. (کاش از لنسر مدل 2008 الگو کامل میگرفتن، برای طراحی جلو و عقب و بغل ماشین)
بازم پلت فرمش سمنده، از بقل سمنده، پس فیس لیفت میشه دیگه، قسمت غقب ماشین خیلی بی ربط به کل خودرو طراحی شده.
تا وارد بازار نشه و نمونه اصلی که تولید انبوه میشه رو نبینیم خیلی دقیق نمیشه نظر داد.
امیدوارم فقط کیفیت تولید و قطعات همچنین مونتاژ بالا باشه.
Doctor.Freeman
16-04-2011, 16:05
مشخصه که فقط بدنه که حتی اون هم تقلیده کاره خودشونه .
بقیه قطعات 100% منتاژ هستش و تولید داخل نیست .
واقعا باید تاسف خورد :19::13:
موقع رونمایی چرا داشبورتش عوض شده:18:؟
اون عکسه که از داشبورد تو سایت ایران خودرو بود که فرق داشت.
اگر دقت کنید یک ماشین قرمز هست و یک سفید. این عکس از داخل ماشین قرمز گرفته شده در صورتی که آن عکس داشبرود کنار ماشین سفید زده شده . در واقع فکر می کنم دو رده قیمت هم مربوط به همین مسئله باشه.
تو تصویر زیر مشخص هست که این عکس مربوط به مدل سفید این ماشین هست.
monazzah
16-04-2011, 17:14
سلام به نظر این حقیر دوستان آیااین همان موتور tu5 نیست؟
Johan lopez
16-04-2011, 17:18
مشخصات دنا با موتور EF7 . مشخصات دنا با موتور توربو شارژ
نوع موتور : EF7NA . نوع موتور : EF7TC
تعداد سیلندر : 4 خطی . تعداد سیلندر : 4 خطی
حجم موتور : 1648 سی سی . حجم موتور : 1648 سی سی
قطر سیلندر : 78.6 میلی متر . قطر سیلندر : 78.6 میلی متر
کورس پیستون : 85 میلی متر . کورس پیستون : 85 میلی متر
حداکثر قدرت : 115 اسب بخار در دور 6000(بنزین) . حداکثر قدرت : 150 اسب بخار در دور 5500
حداکثر قدرت : 105 اسب بخار در دور 6000(گاز) . حداکثر گشتاور : 215 نیوتن متر در دور 4800
حداکثر گشتاور : 155 نیوتن متر در دور 4500 (بنزین) . سیستم سوخت رسانی :الکترونیکی چند نقطه ای
حداکثر گشتاور : 136 نیوتن متر در دور 4500 (گاز) . تعداد سوپاپ : 16
سیستم سوخت رسانی : تزریق الکترونیکی چند نقطه ای . حداکثر آلایندگی : یورو 4
تعداد سوپاپ : 16 . نوع گیربکس : پنج دنده دستی
حداکثر آلایندگی : یورو 4 . نوع ترمز : دو مداره قطری ABS
نوع گیربکس : پنج دنده دستی . ظرفیت صندوق عقب : 500 لیتر
نوع ترمز : دو مداره قطری ABS . ظرفیت باک بنزین : 66 لیتر
ظرفیت صندوق عقب : 500 لیتر .
ظرفیت باک بنزین : 66 لیتر .
.................................................. .................................................. ....................................
فضای داخلی
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
اگر دقت کنید یک ماشین قرمز هست و یک سفید. این عکس از داخل ماشین قرمز گرفته شده در صورتی که آن عکس داشبرود کنار ماشین سفید زده شده . در واقع فکر می کنم دو رده قیمت هم مربوط به همین مسئله باشه.
تو تصویر زیر مشخص هست که این عکس مربوط به مدل سفید این ماشین هست.
این احیانتا نقره ای نیست
fouad-pes
16-04-2011, 17:27
پشتش زیاد جالب نشده. من خوشم نیومد. ولی داخلش خوب به نظر میرسه. جلوی ماشین هم جای کا داره. کاش کیفیت قطعات بالا باشه.
چرا دنده اتوماتیک استفاده نمیشه؟ کار سختیه؟
MoHaMaD ZaNd
16-04-2011, 17:54
سلام به نظر این حقیر دوستان آیااین همان موتور tu5 نیست؟
دوست عزیز این موتور EF7 هستش نه TU5 !!!! درضمن این عکس فکر کنم رانا باشه نه دنا ...
نظرات من در موردش که توی TT هم گفتم :
1 - جای مه شکن عقب فوق العاده بده . میتونستن با یه کمی خلاقیت مه شکن رو توی خود چراغ ها جا بدن
2 - در قسمت جلو از بغل ماشین خیلی شبیه تیبا شده که فوق العاده زشته .
3 - چراغ های عقب به نظرم بیش از اندازه باد کردن ...
monazzah
16-04-2011, 18:05
دوست عزیز این موتور EF7 هستش نه TU5 !!!! درضمن این عکس فکر کنم رانا باشه نه دنا ...
نظرات من در موردش که توی TT هم گفتم :
1 - جای مه شکن عقب فوق العاده بده . میتونستن با یه کمی خلاقیت مه شکن رو توی خود چراغ ها جا بدن
2 - در قسمت جلو از بغل ماشین خیلی شبیه تیبا شده که فوق العاده زشته .
3 - چراغ های عقب به نظرم بیش از اندازه باد کردن ...
سلام دادا والا سایتی که من خبر و خوندم این عکس و گذاشته بود:41:
دوما من موتور ef7 رو از نزدیک دیدم یک زحمت بکش و کاپوت یک 405 با موتور tu5 بزن بالا متوجه می شی که چه موتوریه!
بنازم ایران خودرو رو با این همه زحمتی که می کشه واقعا:18:
حق باشماست این موتور دنا نیست موتور ماشین دیگست
MoHaMaD ZaNd
16-04-2011, 18:13
دوما من موتور ef7 رو از نزدیک دیدم یک زحمت بکش و کاپوت یک 405 با موتور tu5 بزن بالا متوجه می شی که چه موتوریه!
بنازم ایران خودرو رو با این همه زحمتی که می کشه واقعا
دوست من اون عکسی که شما گذاشتی EF7 هستش ! شما روش رو یه نگاه بنداز عکس سمند روشه ! ولی TU5 عکس پژو روشه !
ضمنا اونی که شما دیدی EF7 نبوده !!! بهتره اسم هر دوتا رو توی کوگل سرچ کنی !!! البته نمیخواد خودم واست میذارم .
EF7 :
TU5 :
حالا این عکسی که شما گذاشتی به کدوم شبیه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
پشت ماشین خیلی بده
کاشکی از چراغ های کشیده استفاده میکردن مثل سوناتا و اوپتیما و.....
امير موسر
16-04-2011, 18:48
اگه داشبردشو بخوان مثل همینی که تو رونماییش هست بزنن خیلی دیگه آدمای بیخودین ! تو سایتش عکس به اون قشنگی انداخته از توش ولی تو رونمایش برای سورن ELX رو گذاشتن !
اگه داشبردشو بخوان مثل همینی که تو رونماییش هست بزنن خیلی دیگه آدمای بیخودین ! تو سایتش عکس به اون قشنگی انداخته از توش ولی تو رونمایش برای سورن ELX رو گذاشتن !
من فک میکنم این نمونه رو نمایی فقط رونمایی نمای خارجی بوده باشه و هنوز داشبورد اصلی طراحی و ساخته نشده باشه
چوا اگه دقت کرده باشین عکس هایی رو که خود ایران خودرو از داشبورد گذاشته تصاویر گرافیکی هستند !!!! نه واقعی :31:
فاصله حدود یک سال بین رونمایی و فروش این ماشین ! این طبیعیه ؟ شاید تا یک سال دیگه تمام این تبلیغات و مراسم فراموش بشه و دیگه تازگی الانش را نداشته باشه .
چراغهای جلوش شبیه شورلت کروزه
و جلو پنجره هم یه کم شبیه لنسره
shahab_f
16-04-2011, 20:16
هدف ایران خودرو از ارائه ی سومین برندش چیه؟ چرا مثلا این ماشین رو سمند مدل «دنا» معرفی نمیکنه؟ آیا هر کدوم از این برند ها کلاس خاصی از خودرو هستند؟ فعلا که هر سه تا برند ایران خودرو در یک رنج قیمتی هستند. حالا باز رانا در کلاس کوچکتری نسبت به سمند و دنا است.
------
اما قیمتش که خوبه ، اتومبیلی با 150 اسب بخار قدرت، مانیتور، بلوتوث و فرمان برقی با 20 میلیون تومن خیلی خوبه
ghahremanimehdi
16-04-2011, 20:19
اون تیپه که موتور EF7 توربو داره از حق نگذریم ماشین خوبیه . اما مطمئننا کیفیت ساخت پایین و قیمت بالا باز هم گند میزنه بهش.
نظرتون رو میشه بهم بگید راجع به این یا یه چیزی تو مایه های این !؟
و این طرح جلوی ماشین(بالایی)
Ship Storm
16-04-2011, 22:20
عقب ماشین شبیه سری 5 بی ام دبلیو هست و جلوش هم تقریبا شبیه یکی از مدل های سوبارو
ولی در کل ماشین خوشگلی هست و به نظرم طرفدارهای زیادی داشته باشه
Aref_2008
16-04-2011, 22:20
ماشین قشنگیه
داخلش یکم شبیه ماشین های کادیلاکه
جلو ماشین چراغ های قشنگی داره و شبیه کیا سراتو و میتسوبیشی
اگه سانروف داشت چی میشد :laughing:
بنظرم من کپی کردن یا نکردن طراحی این خودرو فرقی نمی کنه باید دید از نظر فنی چجور ماشینیه ;)
ماشین های کره ای هم طراحی های تقلیدی دارن. همون کاری که ژاپن شروع کرد و از ماشین های امریکایی تقلید می کرد حالا نتیجه اش رو ببینید که به بزرگ ترین خودرو ساز جهان تبدیل شده.
suny apple
16-04-2011, 23:00
به نظر من از نماي جلو علاوه بر اينكه شبيه به ميتسوبيشي هست بسيار شبيه audi ttsهم هست.اما واقعا خوشگله.فقط خدا كنه تا سال آينده كه ميخوان توليدش كنن طرح عقبشو عوض كنن.
جلوش خوبه ولی پشتش خیلی خوب نیست یکمی زشته، با این حال نباید از طراحی داخلیش گذشت روی عکس ها واقعاً خیلی خوب به نظر میرسه حداقل برای یه کمپانی داخلی.
fariborz_1
17-04-2011, 07:44
طراحیش از همه ی ماشین هایی که ایران خودرو ساخته بهتره
شبیه BMW سری پنجه
ali gamma
17-04-2011, 09:33
طراحی جلو خوبه از کناره ها ماشین خوب به نظر نمیرسه و عقبش اصلا جالب نیست. طاراحی عقب باید حتما تجدید نظر بشه.
hamed malekpour
17-04-2011, 09:52
تا ماشینو از نزدیک ندیدید نظر ندهید وقتی از نزدیک ببینید می فهمید که چه ماشین عجیبییه مثل تیبا که اونقدر تبلیقش کردنند من فکر می کردم دیگه آخرشه ولی امروز که تو خیابونا می بینیمش مثل اسباب بازییه.
ماشین رو یکم جمع و جور طراحی کنن خوب میشه هااااا
همش پهن و گنده هستن ماشین هاشون
واقعا که گل کاشتن من خودم واقعا انتظار نداشتم مخصوصا از لحاظ طراحی داخلی
MasterGeek
17-04-2011, 10:55
ظاهرش بد نیست و خیلی وابسته به وضعیت موتور و سیستم های دیگه اش هستند اگه اونا خوب باشن خودروی خوبی میشه ولی باید دید میخواد تو چه رنجی رقابت کنه مثلا اگه بره بالای -20-22 دیگه نمیشه خیلی روش حساب کرد...
sajjad1973
17-04-2011, 11:54
ظاهرش بد نیست و خیلی وابسته به وضعیت موتور و سیستم های دیگه اش هستند اگه اونا خوب باشن خودروی خوبی میشه ولی باید دید میخواد تو چه رنجی رقابت کنه مثلا اگه بره بالای -20-22 دیگه نمیشه خیلی روش حساب کرد...
طبق چیزی که خودشون گفتن قیمت مدل lx بنا به تجهیزات بین 16 تا 18 , و قیمت مدل elx با موتور توربو شارژ بنا به تجهیزات بین 18 تا 24 هست
دوست من اون عکسی که شما گذاشتی EF7 هستش ! شما روش رو یه نگاه بنداز عکس سمند روشه ! ولی TU5 عکس پژو روشه !
ضمنا اونی که شما دیدی EF7 نبوده !!! بهتره اسم هر دوتا رو توی کوگل سرچ کنی !!! البته نمیخواد خودم واست میذارم .
EF7 :
TU5 :
حالا این عکسی که شما گذاشتی به کدوم شبیه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
اوه اوه اینا هنوز از اون باتری چرندا استفاده میکنن؟؟ روی سمند EF7 که خیلی بهش مینازن هنوز از این باتریا استفاده میکنن؟؟ بابا اینا دیگه کی هستن؟!!
راستی، این EF7 چقدر شبیه امپلیفایر می مونه!! :دی
toolhelp
17-04-2011, 15:02
جلو و كنارش خوب در اومده ولي طراحي عقبش افتضاحه مخصوصا اون لبه تيز روي سپر عقب به هيچ وجه با قسمتهاي ديگه همخوني نداره .... نميدونم چرا همه ماشينهاي طراحي داخل از جلو قشنگن ولي از پشت مثل اسباب بازي يا قوطي كبريت در ميان مثل L90 ....
Steps-Rap
17-04-2011, 16:56
این اتاق دنا هست؟
پس چرا عکس اتاقش با اون عکسای دیگه فرق میکنه؟
این که فکر کنم رانا باشه، آخه کوچیک به نظر میاد..
امير موسر
17-04-2011, 17:33
این اتاق دنا هست؟
نه برای سورن ELX ! احتمالا بعدا همونی که گفتن رو این بزارن !
mr_khodaei2008
17-04-2011, 17:58
ديشب تو اخبار گفت قيمت يه مدلش از 15 تا 18 ميليون و مدل ديگش 18 تا 25 ميليون چرا اينقدر گرون.
چرا يه ماشين زير 10 تومن توليد نميكنن همه بتونن بخرن ؟؟
Mohammad King
17-04-2011, 18:06
امیدوارم مثل سمند نشه که توی ایران 15 تومنه توی خارج از ایران 7 تومن!
فکر کنم باز موتور سمند رو تقویت کردند گذاشتند توش
یا بازم سر سیلندری چیزی رو آلیاژش رو عوض کردند
امير موسر
17-04-2011, 20:21
فکر کنم باز موتور سمند رو تقویت کردند گذاشتند توش
یا بازم سر سیلندری چیزی رو آلیاژش رو عوض کردند
نه ! موتور ملیه ! EF7 !
این اتاق دنا هست؟
چون دو تیپ داره دیگه .
تیپ el اون نمای داخلی قشنگ تره هست و ایم elx باید باشه ..
total_overdose
17-04-2011, 20:46
این عکس فکر کنم دیدگاه بعضی از دوستان رو نسبت به قیافه این ماشین تغییر میده:31:
واقعا متاسفم! یعنی این ها واقعا تغییرشون باید از نصفه گلگیر و چراغ سپر باشه؟:13: .حتا ستون های A بدنه سمند رو که بدترین مشکلش هست رو نمیتونن برطرف کنن؟
البته باز جایه شکرش باقیه ایندفعه یکم یعنی نصف گلگیر عقب جلو و کاپوت ها تغییر کرده الاوه بر چراغ ها:31:
واقعا خطوط در و زاویه های بدنه سمند برای این طرح چراغ و ... ناموزونن!
حالا سوال من اینه که این ماشین پلت فرمش که با سمند کلا یکیه به چه دلیلی یک اسمه جدید میزارن روش و به عنوان ماشین جدید ازش نام میبرن؟ چرا نمیزارن سمند gtx? موتورش که رو سمند بوده! پلت فرمش که یکیه! داشبوردم که ضاهرا چیزی که رونمایی شده رو سورن elx هست! اون داشبورده فضایی هم که که تو سایت ایران خودرو هست و کپ سوناتا هم هست فعلا در خد طرحه کو تا تولید بشه!
farshad bugatti
17-04-2011, 21:18
حالا تو اخبار میگه پلت فرم جدید!!!
سمند بودنش از عکسکاملا مشخصه!
شد جریان تیبا! که پراید و ریو رو قاطی کردن شده تیبا! که 90 % پرایده + 10% ریو! کمی هم از قطعات چینی استفاده شده!
اینم همون یه جورایی تیباست!
hasanmotori
17-04-2011, 23:07
متاسفانه تنها هدف اینا عوام فریبی و ایجاد یک خودباوری کادب در ملته
ساخت این خودرو هیچ قدم رو به جلویی برای ایران محسوب نمیشه
Mojtabaf
17-04-2011, 23:11
مردم بيچاره اونقدر پيشرفت نديدن ، وقتي يه حركت كوچيك 1 ميليونم ميبينن فكر ميكنن به كره ماه سفر كردن!
هي ..................
چندتا تیپ داره؟
قیمتش چند خواهد بود؟
تفاوتهاش با سمند در چیه؟
بهتر از سمنده؟
شنفتم میگن داخلش مثل سند ای ال ایکسه!
این عکس فکر کنم دیدگاه بعضی از دوستان رو نسبت به قیافه این ماشین تغییر میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید این عکس نظرشون را برگردونه :20:
متاسفانه عده ای انتظار دارند که ایران خودرو یک دفعه از سمند یک لامبورگینی طراحی کنه ! با همین ماشینی که طراحی کرده توانسته از نظر ظاهر هم که شده خودش را به خیلی ماشین های خارجی شبیه کنه.
دنا
سوناتا
کسی می دونه هدف ایران خودرو از طراحی این ماشین چی هست؟
چون از این تیپ با این قیمت که جزء تولیدات خود ایران خودرو هست
پس چه نیازی به اینکار داریم ؟
total_overdose
18-04-2011, 11:13
متاسفانه عده ای انتظار دارند که ایران خودرو یک دفعه از سمند یک لامبورگینی طراحی کنه ! با همین ماشینی که طراحی کرده توانسته از نظر ظاهر هم که شده خودش را به خیلی ماشین های خارجی شبیه کنه.
ایران خودرو و یا کلا صنعت خودرو سازی ما بدبختر از اون چیزی که من ازش انتظار داشته باشم:46:
من شخصا هیچ انتظاری ندارم تنها انتظارم اینه که همون 206 405 سمند و ... بزنه لااقل کیفیتش رو در حد آشغال نزنه!
هر مدل ماشینی تو ایران الان تو ایران خودرو و سایپا تولید میشه کیفیتش نسبت به همین 4سال پیش نصف شده!
همین پراید.پراید 84 نگاه بکنید صفرم نگاه بکنید! پلاستیکاشو باور کن دمپایی کهنه سر هم کردن:31: نه فقط پراید انواع پژو و ...
تازه این ها شاهکارهای مورد دیدشون هست قطعه هایی که ما نمیبینیم بماند!
واقعا چرا باید اینجوری باشه؟ چرا چیزی دسته ایرانی حال حاضر میره توش باید اینجوری بشه؟
واقعا اینا سر خودشون هم کلک میزنن!
بعد شما میگی انتظار لامبورگینی داری! نه داداش من انتظارم همون 405 با کیفیت 8 سال پیش بیشتر نیست!:46:
Alireza-Khan
18-04-2011, 13:00
::: دوستان طول محور هاش با سمند خودمون فرق میکنه ؟ :13:
total_overdose
18-04-2011, 13:04
::: دوستان طول محور هاش با سمند خودمون فرق میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hاگه همینی باشه که معرفی شده(چون حرف هایی هم طبق منابع که معتبر نیستن گفته شده تغییر میکنه در تولید انبوه) هیچ فرقی نمیکنه با پلتفرم سمند
Alireza-Khan
18-04-2011, 13:14
خدا کنه ! چون من فکر میکنم اینم مثل تیبا کوچولو موچولوئه ! :27: دارن سر ما کلاه میذارن ! :blink: :22:
sajjad1973
18-04-2011, 13:24
دوستان خوب من انقدر بد بین نباشید بالا خره همین که دارن رو این طرحها کار میکنن جای امیدواری هست. به نظر من اگه همین
رو با یه کیفیت قابل قبولی با همون موتور توربو شارژ و همون مشخصاتی که براش نوشتن ( فرمان الکتریکی - کیسه هوای
جانبی- ترمز های دیسکی برای هر چهار چرخ ( اولین بار در تولید خودروهای داخل هست که ترمز ها هر چهار چرخ دیسکی
هست) استاندارد تصادف از کنار ..............) بدن حد اقل برای یه ماشین که تولید داخل هست خوبه الان شما مگان 2000 با
دنا مقایسه کنی از نظر مشخصات چیزی کم نداره.
من بالاخره نفهمیدم، مدل EL توش قشنگه یا ELX ؟ آخه تو سایت ایرانخودرو خیلی از امکانات این ماشین رو روی مدل ELX گذاشته.. یعنی روی مدل بیریخته گذاشته؟
sajjad1973
18-04-2011, 17:05
من بالاخره نفهمیدم، مدل EL توش قشنگه یا ELX ؟ آخه تو سایت ایرانخودرو خیلی از امکانات این ماشین رو روی مدل ELX گذاشته.. یعنی روی مدل بیریخته گذاشته؟
دوست من تاجایی که من فهمیدم داخل هر دوتاش یه جور هست فقط یکیشون مسیر یاب داره و اون یکی به جای مسیریاب مربط به رادیو هست
اما فکر میکنم اونی که داخلش متفاوت از اون تصاویر قبلی هست که شما میگی بیریخته سورن ELX هست که اونم مدل جدید سورن هست که قراره با همین دنا باهم وارد بازار بشن
موتورش مال چه ماشینی هست؟
نسبت به سمند چه طوریاست؟
Johan lopez
18-04-2011, 17:44
اولا مدل EL نداره مدل LX داره
دوما کار ایران خودرو معلوم نیست مثلا برو تو سایت ایران خودرو نمای داخلی سورن ELX رو نگاه کن بعد برو تو Google image بزن سورن ELX بعد توشو نگاه بکن بعد تا آخر شو می فهمی
بقیش هم همینه:31:
mohamad skystar
18-04-2011, 18:08
موتورش مال چه ماشینی هست؟
نسبت به سمند چه طوریاست؟
موتورش EF7 هست که الانم رو سمند نصب کردن.
البته یه مدل سوپر شارژ دار هم داره که بعدا نصب می کنن.
اولا مدل EL نداره مدل LX داره
دوما کار ایران خودرو معلوم نیست مثلا برو تو سایت ایران خودرو نمای داخلی سورن ELX رو نگاه کن بعد برو تو Google image بزن سورن ELX بعد توشو نگاه بکن بعد تا آخر شو می فهمی
بقیش هم همینه:31:
نه. اینو دیگه مطمئنم یکیش EL است و اون یکی ELX . توی صفحه های پیش هم نگاه کنی نوشته.
دوست من تاجایی که من فهمیدم داخل هر دوتاش یه جور هست فقط یکیشون مسیر یاب داره و اون یکی به جای مسیریاب مربط به رادیو هست
اما فکر میکنم اونی که داخلش متفاوت از اون تصاویر قبلی هست که شما میگی بیریخته سورن ELX هست که اونم مدل جدید سورن هست که قراره با همین دنا باهم وارد بازار بشن
منظورم از مدل بیریخت همونیه که توش جی پی اس نداره. کجاشون شبیه همن بابا؟! :31: اونی که جی پی اس داره که توش شبیه سوناتاس :31: اون بیریخته که شبیه سوناتا نیس :31: توی صفحات پیش یه جا نوشتن اونی که شبیه سوناتاست مدل EL است و یه جا دیگه گفته ELX. اگه EL همون سوناتاییه باشه که بد میشه آخه توی سایت ایرانخودرو (اگه درست نوشته باشه) بسیاری از چیزای خوب رو واسه مدل ELX نوشته (یعنی بیریخته) ، مثلا فرمون برقی و اینجور چیزا...
D r i v e r
18-04-2011, 22:10
موتورش EF7 هست که الانم رو سمند نصب کردن.
البته یه مدل سوپر شارژ دار هم داره که بعدا نصب می کنن.
البته تا جایی که میدونم توربو شارژر هست و نه سوپر شارژر
Mojtabaf
18-04-2011, 22:39
الان شما مگان 2000 با
دنا مقایسه کنی از نظر مشخصات چیزی کم نداره.
مگان 2000 كجا و دنا كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرق ماشين از زمين تا آسمونه برادر من!!
شما حتي مگان 1600 رو هم باهاش مقايسه كني ،كلي از دنا سرتره !حتي با گرون ترين قيمت دنا كه ميشه 20 تومن!!!!!
مگان 1600 سال 2003 ماشين سال اروپا انتخاب شد ، ميدونستني؟
suny apple
19-04-2011, 00:14
مگان 2000 كجا و دنا كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرق ماشين از زمين تا آسمونه برادر من!!
شما حتي مگان 1600 رو هم باهاش مقايسه كني ،كلي از دنا سرتره !حتي با گرون ترين قيمت دنا كه ميشه 20 تومن!!!!!
دوست عزيز شما انگار خودتون اين خودرو رو ساختين.:18:
اول اجازه بديد كه اين ماشين بياد بيرون بعد در موردش با اين اطمينان صحبت كنيد.
درثاني همون كسايي كه مگان رو بهترين ماشين انتخاب كردن موتور ef7روهم قويترين موتور گازسوز دنيا اعلام كردن.150اسب بخار براي يك موتور گازسوز خيلي عاليه.نميدونم چرا از همه چيز بيخودي ايراد ميگيريد و توسرش ميزنيد.بابا هرچي باشه مملكت خودمونه.يكمم از خوبياش بگيد.
ميگن يه روز حضرت عيسي(ع)با اصحابشون به يه گوسفند رسيدن.همه اصحاب گفتن اه چه بوي بدي.چه بدن كثيفي.اما حضرت عيسي(ع)فرمود چه دندانهاي سفيد و زيبايي.
سعي كنيد انتقاد كنيد نه لت و پار كنيد.
مرسي
دوست عزيز شما انگار خودتون اين خودرو رو ساختين.:18:
اول اجازه بديد كه اين ماشين بياد بيرون بعد در موردش با اين اطمينان صحبت كنيد.
درثاني همون كسايي كه مگان رو بهترين ماشين انتخاب كردن موتور ef7روهم قويترين موتور گازسوز دنيا اعلام كردن.150اسب بخار براي يك موتور گازسوز خيلي عاليه.نميدونم چرا از همه چيز بيخودي ايراد ميگيريد و توسرش ميزنيد.بابا هرچي باشه مملكت خودمونه.يكمم از خوبياش بگيد.
ميگن يه روز حضرت عيسي(ع)با اصحابشون به يه گوسفند رسيدن.همه اصحاب گفتن اه چه بوي بدي.چه بدن كثيفي.اما حضرت عيسي(ع)فرمود چه دندانهاي سفيد و زيبايي.
سعي كنيد انتقاد كنيد نه لت و پار كنيد.
مرسي
دوست عزیز در کل حرف شما درسته، نباید ایراد ها رو دید ولی وقتی به شعور مخاطب و خریدار غیره احترام نمیزارن و وقتی با قیمت چند برابر محصولات رو میفروشند و وقتی که ایمنی در حد صفر هست، چرا باید بیخودی تعریف کرد.
sajjad1973
19-04-2011, 11:42
بله اونی که شما گفتی رو میدونستم . شما خودت رو خیلی دیگه بردی تو اسمونا ها . من بیش از اون چیزی که شما فکرش رو بکنید تو این جریانات بودم - ماشینهایی رو شخصا امتحان کردم نه در اینجا بلکه در المان - فرانسه و - امریکا -که شما فکرش رو هم نمیکنید. اون سال 2003 که شما میگی میدونستی این بهترین ماشین شده ما خودمون تو فرانسه بودیم - بعدش هم یه مدت تو اونجا مگان داشتیم.
شما به من بگو مگان 2000 به جز گیربکس اتوماتیک - دوتا کیسه هوای سرنشینای عقب - چه مشخصه درست حسابی داره که دنا با موتور توربو شارژ نداره در عوض دنا قدرت موتورش 150 هست و مگان 2000 اگه اشتباه نکنم چیزی که خاطرم هست حدود 130 بود
به نظرم باید در مورد کیفیت این خودرو بحث کرد و گرنه از نظر مسخصات فنی و تجهیزات در حد خوبی هست
بله خیلی از تفاوتها در کیفیت ساخت و قطعات به وجود میاد. نمیتونیم از الان بگیم که حتما کیفیتش پایین هست. باید صبر کنیم و ببینیم. کیفیت خودرو های فعلی که خوب نیست.
اما یه چیز رو بدونید اینده مال ماست ( البته سن و سال شما هارو نمیدونم). به هر ترتیبی که بوده و هرچی که بوده و هرکی که بوده به اینجا رسیده از اینجا به بعدش رو ما ها باید ببریمش بالاتر اما اگه خراب تر از اینش بکنیم که این حرفایی که خودمون داریم میزنیم چند برابرش رو لایقش هستیم اینطور نیست ؟
Johan lopez
19-04-2011, 12:54
مگان آخه چی داره تنها چیزی که داره استارت دکمه ای هست
نکنه کولر و سی دی جزو آپشن هاشه
شما بهترین ماشین سال 2003 رو با الان مقایسه می کنی
خوب یه زمانی پیکان بهترین ماشین بود پس پیکان بهتر از دنا هست :18:(البته طبق تئوری شما)
با اینکه همه میگن اشتباه کردی ( چون میگن هنوز تو بازار نیومده ) ولی من یکیش رو دیدم . اتفاقا چون ظهر و خلوت بود بهش دقت کردم . هم از عقب و هم از جلو. اصلا نشناختم چه ماشینیه . ولی آرم ایران خودرو داشت . بعدا که عکسش رو تو اینترنت و تیزر تلویزیون دیدم متوجه شدم همون دنا هست.
ببینید دوستان . من در حال حاضر در منطقه آزاد هستم . تو این چند وقت که ورود ماشین خارجی به منطقه آزاد شده با تعرفه گمرکی کم ، خیلی ماشین توی رنجهای متوسط قیمت از محصولات کیا گرفته تا فورد زیاد شده . نه اینکه در تهران و شهرهای دیگه نیست ولی تو منطقه به تعداد این ماشینها نسبت به ماشینهای پلاک ملی خیلی بیشتر از شهرهای دیگه هست و این باعث میشه شما دید کاملتری پیدا کنی بهشون.
بنظر من طراحی ماشینها بهم نزدیک شده . یعنی تو ماشینهای ساخت خارج هم شباهت و قرابت کم نیست. اینکه بعضی ها تا کارخونه های داخل یه ماشین میزنن میگن فلان جاش کپی فلان ماشین خارجیه صحیح نیست .
خدا وکیلی کیا اپتیمای 2011 من به عینه دارم میبینم که چقدر شبیه یکی دیگه از محصولات هیوندایی هست (دقیقا نمیدونم کدام محصول ) یا این مدلهای هاچ بک چقدر از هر کارخونه ای شبیه بهم هستن . از فورد،گرفته تا تویوتا
بهرحال من زیاد از ظاهر دنا خوشم نیومد . معمولی بود ولی طرح داخلش بنظر میاد خوبه وجدید.
فقط من خیلی از این آپشن بندی محصولات سایپا وایران خودرو بدم میاد. مثلا تو تیبا اومدن گفتن با یک ایربگ یه مدل با دو ایربگ یه مدل دیگه (بالاتر)
sajigivilix
19-04-2011, 14:04
سلام به همه دوستان
در این که ماشین خوبیه و امکانات مناسبی داره شکی نیست.ولی به چه قیمتی؟
از اون دوستمون که تو فرانسه مگان داشت میپرسم اونجا مگان چند بود؟
سمند هم ماشین بدی نیست ولی نه با این قیمت.سمند ال ایکس رو واسه روسیه میزنن 8هزار دلار .
این ماشین رو با این قیمت ببری دوبی کسی ازت میخره؟خود شما بین سوناتا با دنا کدوم رو انتخاب میکنی؟
تو دبی با همین پول میتونی سوناتا یا کمری بخری
sajjad1973
19-04-2011, 15:08
سلام به همه دوستان
در این که ماشین خوبیه و امکانات مناسبی داره شکی نیست.ولی به چه قیمتی؟
از اون دوستمون که تو فرانسه مگان داشت میپرسم اونجا مگان چند بود؟
سمند هم ماشین بدی نیست ولی نه با این قیمت.سمند ال ایکس رو واسه روسیه میزنن 8هزار دلار .
این ماشین رو با این قیمت ببری دوبی کسی ازت میخره؟خود شما بین سوناتا با دنا کدوم رو انتخاب میکنی؟
تو دبی با همین پول میتونی سوناتا یا کمری بخری
خب شما یه نکته درست حسابی گفتی که میشه در موردش بحث کرد کاملا هم درست هست من اگه درست یادم مونده باشه چون ما اونجا چند بار ماشین عوض کردیم ( پژو - رنو - حتی یه مدت اپل داشتیم) اگه درست یادم باشه یه چیزی حدود11000 یورو شاید کم تر بیشتر البته یادمه که یکیشون هم گرفتیم 9000 یورو ولی فکر کنم اون پژو 406 بود که دسته دوم هم بود ( کار کرده بود) به هر حال تو همین حدودا بود
ولی در مورد کمری که میگی قیمتش معادل همین دناست. مشخصاتش رو که من نمیدونم ولی فکر نمیکنم چیز خیلی عجیب غریبی داشته باشه
من فکر میکنم که مشکل اصلی همون کیفیت هست . اگه کیفیتش هم معادل تویوتا - رنو - هوندا - ,....باشه اونوقت میشه روش حساب کرد
راستی یه چیزی . گفتم هوندا افتادم یاد هیوندا. ما اون موقع که بلاد خارجه بودیم این هیوندایی رو هیچ کس بش ارزش نمیداد- جزو ماشینایی بود که شرکتش خودش رو میکشت با کلی مزایا قائل شدن برای خریدارا فروش کنه - هیچ کس هم بش توجه نمیکرد فقط اینو گفتم که بدونید مردم اروپا این هیوندایی رو که الان خیلی ها میگن آه چه ماشینی حد اقل هشت سال پیش که ما اونجا بودیم اصلا ماشین حساب نمیکردن - اما هوندا واقعا خواهان داشت و خوب فروش میکرد. الان رو نمیدونم جو اونجا چطوری هست در مورد هیوندا
یه خط آخر رو چون حدس زدم ازنظر قوانین و مقررات مشکل داشته باشه پاک کردم دوستانی که قبلا دیدنش تعجب نکنن چرا الان نیست.
اونم داستانی بود تو امریکا هم در مورد هیوندایی همین طور بود
suny apple
19-04-2011, 18:47
با توجه به اينكه حرف دوستم راو تصديق ميكنم ميخوام يه چيزي رو بگم.
ايرانخودرو چه باور كنيد يا نكنيد الان در سراشيبي پيشرفت قرار داره.براش دليل هم دارم.
تمام شركت هاي خودرو سازي دنيا ميان اول چند پلتفورم براي خودشون معرفي ميكنن كه اكثرا داراي 4 پلتفورم با چهار نوع موتورهستند.(يعني براي هر پلتفورم يك موتور البته بعضي وقتا ممكنه بيشتر بشه)
(ايرانخودرو الان داراي يك پلتفورم هست و اونم پلتفورم سمنده).
بعد ميان براساس اون پلتفورم سه يا چهار كلاس براي خودروهاشون معرفي ميكنن.مثلا شركت آئودي داراي پلتفورم Aهست.كه خودروهاي A4وA7ودوتا ديگه رو روي همين پلتفورم ميسازه.ولي خطوط بدنه و فرم چراغها و اندازه ستونها و نماي داخل رو جوري طراحي ميكنه كه با بقيه فرق كنه ولي كل اين ماشينها روي يك پلتفورم هستند.
حالا ايرانخودرو هم روي پلتفورم سمند دو كلاس معرفي كرده.يكي سمند و ديگري دنا(البته درمورد رانا شك دارم).
و هر چندسال يك بار توي اين كلاسها يه خودروي جديد معرفي ميكنه طوري كه رفته رفته جوري ميشه كه هيچ خودرويي شبيه اون يكي نباشه.
مثلا مثل هيونداي سوناتا كه هر سال يه مدل جديد ميده كه از نظر پلتفورم يكي هستن ولي از نظر ظاهر خيلي فرق ميكنن.
حالا حالاها بايد صبر كنيم.
ولي من با گفته اين دوستمون موافقم كه مملكت داره ميوفته دست ماها.انشاالله با توكل به خدا و كار بي وقفه و البته با سليقه كاري ميكنيم كه بشيم غول دنيا.اين تفكر زياد دور از ذهن نيستوما پتانسيلشو داريمبه گفته امام راحل ما ميتوانيم
با اینکه همه میگن اشتباه کردی ( چون میگن هنوز تو بازار نیومده ) ولی من یکیش رو دیدم . اتفاقا چون ظهر و خلوت بود بهش دقت کردم . هم از عقب و هم از جلو. اصلا نشناختم چه ماشینیه . ولی آرم ایران خودرو داشت . بعدا که عکسش رو تو اینترنت و تیزر تلویزیون دیدم متوجه شدم همون دنا هست.
ببینید دوستان . من در حال حاضر در منطقه آزاد هستم . تو این چند وقت که ورود ماشین خارجی به منطقه آزاد شده با تعرفه گمرکی کم ، خیلی ماشین توی رنجهای متوسط قیمت از محصولات کیا گرفته تا فورد زیاد شده . نه اینکه در تهران و شهرهای دیگه نیست ولی تو منطقه به تعداد این ماشینها نسبت به ماشینهای پلاک ملی خیلی بیشتر از شهرهای دیگه هست و این باعث میشه شما دید کاملتری پیدا کنی بهشون.
بنظر من طراحی ماشینها بهم نزدیک شده . یعنی تو ماشینهای ساخت خارج هم شباهت و قرابت کم نیست. اینکه بعضی ها تا کارخونه های داخل یه ماشین میزنن میگن فلان جاش کپی فلان ماشین خارجیه صحیح نیست .
خدا وکیلی کیا اپتیمای 2011 من به عینه دارم میبینم که چقدر شبیه یکی دیگه از محصولات هیوندایی هست (دقیقا نمیدونم کدام محصول ) یا این مدلهای هاچ بک چقدر از هر کارخونه ای شبیه بهم هستن . از فورد،گرفته تا تویوتا
بهرحال من زیاد از ظاهر دنا خوشم نیومد . معمولی بود ولی طرح داخلش بنظر میاد خوبه وجدید.
فقط من خیلی از این آپشن بندی محصولات سایپا وایران خودرو بدم میاد. مثلا تو تیبا اومدن گفتن با یک ایربگ یه مدل با دو ایربگ یه مدل دیگه (بالاتر)
دوست عزيز الان سه دستگاه دنا بيشتر ساخته نشده كه هرسه اونا آزمايشي هستن و توي خود ايرانخودرو هستوهنوز نداده بيرون.
لطفا دقت كنيد چي ميگيد
REGISTERED-USER
19-04-2011, 21:39
یعنی میشه یه ماشین کروکی هم ایران بده بیرون؟ واقعا چرا دیزانش سخته ؟ موتور و قطعات که ریخته :دی
منم موافقم که ایرانخودرو یه سری کروک از دنا بزنه چه شود چه فروشی بکنه :31:
شما همین دنا رو بدون سقف فرض کنید چه نانازی میشه :31:
D r i v e r
19-04-2011, 21:50
بله اونی که شما گفتی رو میدونستم . شما خودت رو خیلی دیگه بردی تو اسمونا ها . من بیش از اون چیزی که شما فکرش رو بکنید تو این جریانات بودم - ماشینهایی رو شخصا امتحان کردم نه در اینجا بلکه در المان - فرانسه و - امریکا -که شما فکرش رو هم نمیکنید. اون سال 2003 که شما میگی میدونستی این بهترین ماشین شده ما خودمون تو فرانسه بودیم - بعدش هم یه مدت تو اونجا مگان داشتیم.
شما به من بگو مگان 2000 به جز گیربکس اتوماتیک - دوتا کیسه هوای سرنشینای عقب - چه مشخصه درست حسابی داره که دنا با موتور توربو شارژ نداره در عوض دنا قدرت موتورش 150 هست و مگان 2000 اگه اشتباه نکنم چیزی که خاطرم هست حدود 130 بود
به نظرم باید در مورد کیفیت این خودرو بحث کرد و گرنه از نظر مسخصات فنی و تجهیزات در حد خوبی هست
بله خیلی از تفاوتها در کیفیت ساخت و قطعات به وجود میاد. نمیتونیم از الان بگیم که حتما کیفیتش پایین هست. باید صبر کنیم و ببینیم. کیفیت خودرو های فعلی که خوب نیست.
اما یه چیز رو بدونید اینده مال ماست ( البته سن و سال شما هارو نمیدونم). به هر ترتیبی که بوده و هرچی که بوده و هرکی که بوده به اینجا رسیده از اینجا به بعدش رو ما ها باید ببریمش بالاتر اما اگه خراب تر از اینش بکنیم که این حرفایی که خودمون داریم میزنیم چند برابرش رو لایقش هستیم اینطور نیست ؟
خیلی ببخشید ولی اصلا لحن شما مناسب نیست
به ملت چه که شما ساله 2003 کجا بودین و بیاین بزنین تو سر ما که هیچ میدونستی من سال 2003 فرانسه بودم؟؟؟ :13:
مگه همه چیز اون تعداد اسب هایی هست که اون موتور بخواد بده بیرون؟؟
حالا یه موتوری رو توربو کردن نه نکردن!
ملت خودشون میشینن تو پارکینگ خونشون پراید و پژو توربو میکنن
یه چیزی افتاده دهنمون توربو توربو!
اول باید به فکره امنیت سرنشین ها بود و بعد به فکر راه رافتن ماشین یا نه؟
همین مگان 5 ستاره ایمنی داره
توی کدوم سال که یادم نیست ایمن ترین خودروی اروپا شده
این خودش کمه برای یه ماشین؟
حالا مثلا من بیام بگم مدل توربو شارژر مگان 222 اسب قدرت تولید میکنه!
کله رانندگی که اسبه بخار نیست
میخواین موتور رو با موتور مقایسه کنین عالیه!
ولی تنفس طبیعی رو با تنفس طبیعی مقایسه کنین
همون 1600 115 اسب قدرت میده!
دنا در هاش با سمند یکیه!!
یعنی بیسه ماشین کلا یکیه
یعنی یه فیس لیفت دیگه!
یعنی هیچی
خودروی جدید کجا بود
حالا یه خورده نو آوری به خرج دادن ( : ))))) ) جلوش رو از EVO X کپی کردن هنر کردن!(نه تورو خدا از خارجه هم کمک بگیرین :| )
اینا همونایین که پارس رو دارن با 4 - 5 تومن بیشتر از 405 به ملت میندازن
والا به خدا این ماشین(سمند!!!) این همه ذوق و به به و چه چه نداره!
من یکی که فوق العاده به شعورم بر خورد
Johan lopez
19-04-2011, 21:52
کسی عکس از توی دنای نقره ای نداره تو صفحه های قبل گشتم نبود سرچ هم کردم ولی چیزی نبود
میگم شاید این شکلی بود
suny apple
19-04-2011, 23:04
خیلی ببخشید ولی اصلا لحن شما مناسب نیست
به ملت چه که شما ساله 2003 کجا بودین و بیاین بزنین تو سر ما که هیچ میدونستی من سال 2003 فرانسه بودم؟؟؟ :13:
مگه همه چیز اون تعداد اسب هایی هست که اون موتور بخواد بده بیرون؟؟
حالا یه موتوری رو توربو کردن نه نکردن!
ملت خودشون میشینن تو پارکینگ خونشون پراید و پژو توربو میکنن
یه چیزی افتاده دهنمون توربو توربو!
حالا مثلا من بیام بگم مدل توربو شارژر مگان 222 اسب قدرت تولید میکنه!
کله رانندگی که اسبه بخار نیست
میخواین موتور رو با موتور مقایسه کنین عالیه!
ولی تنفس طبیعی رو با تنفس طبیعی مقایسه کنین
همون 1600 115 اسب قدرت میده!
دنا در هاش با سمند یکیه!!
یعنی بیسه ماشین کلا یکیه
یعنی یه فیس لیفت دیگه!
یعنی هیچی
خودروی جدید کجا بود
حالا یه خورده نو آوری به خرج دادن ( : ))))) ) جلوش رو از EVO X کپی کردن هنر کردن!(نه تورو خدا از خارجه هم کمک بگیرین :| )
اینا همونایین که پارس رو دارن با 4 - 5 تومن بیشتر از 405 به ملت میندازن
والا به خدا این ماشین(سمند!!!) این همه ذوق و به به و چه چه نداره!
من یکی که فوق العاده به شعورم بر خورد
سلام دوست من.
من كاري به لحن اون آقا ندارم.بحثم فقط فني هست.
ميگم چرامردم ايران ميان از كشوري كه همه جوره با نامردي تحريمه انتظار دارن از لحاظ توليد ماشن از نظر امنيت مثل رنو باشه(قابل توجه اينكه رنو ايمن ترين خودروي اروپا در مقايسه حتي با بنز و بي ام و هست)تو موتورسازي مثل آئودي باشه تو طراحي بدنه مثل فلاني باشه تو ساخت موبايل مثل اپل باشه و...
يكم بايد توقعاتمونو بياريم پايين تا بتونيم راحتتر زندگي كنيم.البته بحث من فقط شما نيستيد.من توي خيلي لز تاپيكها يه همچين چيزي ديدم.
در مورد فيس ليفت هم كه بنده عرض كردم كه اين روال كاري هر شركتي هست كه ميخواد جون بگيره.ولي فيس ليفت داريم تا فيس ليفت.ايرانخودرو قبلا يه راهنما عوض ميكرد ميشد يه مدل جديد.ولي الان درست و حسابي فيس ليفت كرده.من اين كارشو جدا از قسمت دربهاي ماشين خيلي قبول دارم.در مورد بيس هم كه گفتم خودروها روي يك بيس(پلتفورم) ساخته ميشن.
اميدوارم از لحن من ناراحت نشده باشين.بحثم فقط فني هست.:11:
---------- Post added 20-04-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 19-04-2011 at 11:56 PM ----------
راستي در مورد موتور دنا بايد بگم كه تا اين ماشين بيرون نيومده هيچي نميشه گفت.چون يك خودرو از حدود 2 ميليون قطعه ساخته شده.(ريز و درشت).تمام اين قطعات بايد باهم مچ باشن تا يك ماسين در اوج كارايي كار كنه.پس فقط نبايد به موتور توجه كرد.لطفا با خودروي ديگه اي هم مقايسه نكنيد تا دنا بياد بيرون.
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
یعنی میشه یه ماشین کروکی هم ایران بده بیرون؟ واقعا چرا دیزانش سخته ؟ موتور و قطعات که ریخته :دی
سلام.
دوست عزيز كاليبره كردن سقف متحرك براي يك خودرو كار نسبتا سختي هست كه هنوز ايرانخودرو در اين حد نيست.ولي خوب ميتونن يك گروه از خارج بيارن تا يك مدل براشون طراحي كنن و اوناهم كم كم بيوفتن رو دور.منم عاشق ماشين بي سقفم.تو بهارو تابستون خيلي ميچسبه.:8:
hasanmotori
19-04-2011, 23:12
سلام دوست من.
ميگم چرامردم ايران ميان از كشوري كه همه جوره با نامردي تحريمه انتظار دارن از لحاظ توليد ماشن از نظر امنيت مثل رنو باشه(قابل توجه اينكه رنو ايمن ترين خودروي اروپا در مقايسه حتي با بنز و بي ام و هست)تو موتورسازي مثل آئودي باشه تو طراحي بدنه مثل فلاني باشه تو ساخت موبايل مثل اپل باشه و...
يكم بايد توقعاتمونو بياريم پايين تا بتونيم راحتتر زندگي كنيم.البته بحث من فقط شما نيستيد.من توي خيلي لز تاپيكها يه همچين چيزي ديدم.
در مورد فيس ليفت هم كه بنده عرض كردم كه اين روال كاري هر شركتي هست كه ميخواد جون بگيره.ولي فيس ليفت داريم تا فيس ليفت.ايرانخودرو قبلا يه راهنما عوض ميكرد ميشد يه مدل جديد.ولي الان درست و حسابي فيس ليفت كرده.من اين كارشو جدا از قسمت دربهاي ماشين خيلي قبول دارم.در مورد بيس هم كه گفتم خودروها روي يك بيس(پلتفورم) ساخته ميشن.
---------- Post added 20-04-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 19-04-2011 at 11:56 PM ----------
راستي در مورد موتور دنا بايد بگم كه تا اين ماشين بيرون نيومده هيچي نميشه گفت.چون يك خودرو از حدود 2 ميليون قطعه ساخته شده.(ريز و درشت).تمام اين قطعات بايد باهم مچ باشن تا يك ماسين در اوج كارايي كار كنه.پس فقط نبايد به موتور توجه كرد.لطفا با خودروي ديگه اي هم مقايسه نكنيد تا دنا بياد بيرون.
بحث توقع نیست ... اینا اگه فرغونو خودشون بسازن (واقعاً خودشون بسازن) بهتر از اینه که برن گوشی glx رو از چین بخرن بگن خودمون ساختیم
یا یه موشک بندازن هوا بگن بله ما ماهواره فرستادیم هوا ... الکی نیست ماهواره ساختن که ... فک میکنن همه ما احمقیم نمیفهمیم ... بله یه عده نشستن تو روستاها از همه جا بی خبر تو تلوزیون میگه ایران سومین سد ساز دنیاست اونم میگه به به
تیبا با این قیافه مسخرش بازم طراحی یه ایرانی نیست
آقا مگه اینا 2 3 سال پیش نگفتن ما داروی ایدز رو برای اولین بار ساختیم کجاست پس ؟
با این وضع گمرک خودرو تو این 32 سال که درهارو روی خودروهای خارجی بستن الان صنعت خودروی ما میدونی باید به کجا میرسید ... ولی اینطور نشد ... اول که پیکان ساختن بعد اومدن چراغاشو عوض کردن دوباره 10 سال تولید شد و بعدش رفتن رو پراید و بازم همون روند بعدشم برای ایجاد یه خودباوری کاذب در واقع عوام فریبی میرن یکیرو از چین میارن میگن این سمندو فیس لیفت کن برامون والسلام ... اینا کوچکترین پیشرفتی توش نیست
با این نظام آموزش پرورش ما هیچ وقت یه ایرانی نمیتونه تو عمل کاری کنه مگر اینکه خارج از ایران درس خونده باشه ... اخبار ایران اصلاً اخبار نیست هر چی توش میگه شما باور نکن ... میگه داروی ایدز ساختیم بگو م....
مگه طرف همین امشب نمیگفت ایران تو تولید فرهنگ سهم زیادی داره چمیدونم چی چی همینا که خودتون میدونید همیشه میگه ... حالا خودت دیگه ایرانی هستی میدونی ایران یکی از بی فرهنگترین کشورهاست !!!
mohamad skystar
19-04-2011, 23:44
کسی عکس از توی دنای نقره ای نداره تو صفحه های قبل گشتم نبود سرچ هم کردم ولی چیزی نبود
میگم شاید این شکلی بود
داخلش اگر اینجوری باشه ایران خودرو یه فکره بسیار اساسی باید برای سمند و پارس بکنه.
suny apple
19-04-2011, 23:50
بحث توقع نیست ... اینا اگه فرغونو خودشون بسازن (واقعاً خودشون بسازن) بهتر از اینه که برن گوشی glx رو از چین بخرن بگن خودمون ساختیم
یا یه موشک بندازن هوا بگن بله ما ماهواره فرستادیم هوا ... الکی نیست ماهواره ساختن که ... فک میکنن همه ما احمقیم نمیفهمیم ... بله یه عده نشستن تو روستاها از همه جا بی خبر تو تلوزیون میگه ایران سومین سد ساز دنیاست اونم میگه به به
آقا مگه اینا 2 3 سال پیش نگفتن ما داروی ایدز رو برای اولین بار ساختیم کجاست پس ؟
با این وضع گمرک خودرو تو این 32 سال که درهارو روی خودروهای خارجی بستن الان صنعت خودروی ما میدونی باید به کجا میرسید ... ولی اینطور نشد ... اول که پیکان ساختن بعد اومدن چراغاشو عوض کردن دوباره 10 سال تولید شد و بعدش رفتن رو پراید و بازم همون روند بعدشم برای ایجاد یه خودباوری کاذب در واقع عوام فریبی میرن یکیرو از چین میارن میگن این سمندو فیس لیفت کن برامون والسلام ... اینا کوچکترین پیشرفتی توش نیست
با این نظام آموزش پرورش ما هیچ وقت یه ایرانی نمیتونه تو عمل کاری کنه مگر اینکه خارج از ایران درس خونده باشه ... اخبار ایران اصلاً اخبار نیست هر چی توش میگه شما باور نکن ... میگه داروی ایدز ساختیم بگو م....
مگه طرف همین امشب نمیگفت ایران تو تولید فرهنگ سهم زیادی داره چمیدونم چی چی همینا که خودتون میدونید همیشه میگه ... حالا خودت دیگه ایرانی هستی میدونی ایران یکی از بی فرهنگترین کشورهاست !!!
با كمال احترام.خيلي با شما موافق نيستم.البته در بعضي موارد.در مورد تنبلي هاي زيلد در خودرو سازي كشور با شما كاملا هم عقيده هستم.
اولا فضا پيما كار خودمونه و من اصلا اينو قبول ندارم كه كسي كمكمون كرده.
محض اطلاعتون آلمان با اون عظمتش هنوز ماهواره بر نداره.ماهواره بر تكنولوزي موشك قاره پيماست.
تو اين تحريمها و ترسها از ايران كدوم كشور قدرتمندي جرات داره به ايران علم موشك قاره پيما رو بده.
در مورد خودرو هم بايد خدمتتون عرض كنم تا وقتي كه اين شركت دولتي باشه همين آشه و همين كاسه.
چون تا ايران تو بخشي احساس ضعف و نياز نكنه دنبالش نميره.نمونش وزارت دفاع ايران هست.كه چون ايران در اين بخش احساس نياز كرد اومدو سرمايه گزاري كردو الانم شد اين.يكي از قدرتمندترينها.
اينا اگه بخوان به چيزي بها بدن توش خيلي پيشرفت ميكنن.
حالا حالاها هم به خودرو سازي بها نخواهند داد.(به نظر من از نظر حكومتي منطقي هم هست با اين اوضاع سخت)
اما اگر خودرو سازي به بخش خصوصي واگذار بشه خيلي عالي ميشه.
pulp_152
20-04-2011, 00:03
اگر محور هاش و شاسیش با سمند متفاوت باشه ! .. ارزش داره در غیر اینصورت ! من که حاضر نیستم پول به دنایی بدم که کمک هاش و همه چیزش سمند هست ! ولی داخلش فرق میکنه یا قیافش !.
گذشته اون زمانی که مردم پرشیا رو به 405 بخاطر خوشگلیش ترجیح میدادن و مثلا پرشیا با کلاس بود ! و طرفدار داشت !
شعار ما میتوانیم خیلی زیباست ! ولی ما میتوانیم هارو قبلا گفتیم ! الان نوبت شماهاست که بتوانید ! و بعد بفهمید که همش کشک بوده !:31: و فقط دارند سرگرمتون میکنند با این خبرها و ما میتوانیم !...
ببخشید دوستان ! ولی هیوندا و کیا ! به عرض 3 سال از این رو به اون رو شدند ! اینها از سال 66 (بعد از جنگ) که ول کن پیکان نبودند !
تا سال 80 که ول کن پیکان نبودند ! بعد رفتند سراغ سمند ! سمند هم که تولید کردند قرار بود همون موقع با خودروهای روز رقابت کنه که انصافا در سالهای خودش بد نبود اگر سریع ارتقا پیدا میکرد حالا سمند دنا چند سال بعد از سمند تولید شد ؟
الان سال 90 شده !(ببینید خودرو سازهای دنیا محصولاتشون رو از سال 2000 تا 2010 چه پیشرفتی کردند) تازه برای این سمند موتور گازسوز اونم با کمک فلانک فلانک تولید کردند و میبالن که بله ما میتوانیم !
حقیقتش ! ما از لحاظ مالی جز قشر متوسط رو به خوب هستیم ! و دنا هم مد نظرم بود ! ولی اگر قرار باشه پالان فقط عوض شده باشه و سیستم اصلی تغییری نکنه !!
هرگز دنا رو به ماکسیما یا مزدا 3 2 یا 3 سال کارکرده ترجیح نمیدم !چه از لحاظ مشخصات فنی و چه از لحاظ سواری و چه از لحاظ کیفیت و دید مردم.
نظر شخصی هست و لطفا جبهه نگیرید.
D r i v e r
20-04-2011, 00:15
سلام دوست من.
بحث تحریم و نامردی و دلایلش و ... بذاریم کنار چون 30 یا سی میشه و اصلا دوست ندارم مجبور بشیم بر خلاف میلمون پست ها رو پاک کنیم
حالا بحثی که شما پیش کشیدین
جوابش اینه :
با این وضع گمرک خودرو تو این 32 سال که درها رو روی خودروهای خارجی بستن الان صنعت خودروی ما میدونی باید به کجا میرسید ... ولی اینطور نشد ...دوست خوبم
30 و خورده ای ساله توقعمون 405 و پرایده خودرو سازیمنون اینه!
والا به خدا اگه کیفیته 405 و پرایدمون هم خوب میبود باز اینقدر ناراحت نمیشدیم و شاکی!
من عاشقه 405 ام! صد بارم این حرفو زدم
ولی من با پرداخت حدود 14 تومن پول که توی این کشور با 1000 بد بختی و زجر کشیدن به دست میاد فکر میکنم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفا باشه!
حداقل یه ماشینی که بدونه اما و اگر ABS داشته باشه
2 تا ایربگ داشته باشه
امکانات رفاهی نسبتا قابله قبولی داشته باشه
توی ساله 88 حدود 23 هزار نفر توی تصادفات جاده ای کشته شدن!
نظر شخصیم اینه که این کاهش آمار کشته ها توی چن سال اخیر عمده دلیلش سخت گیری های بیشتر و فرهنگ سازی هست تا افزایش ایمتی خودرو ها!
میدونی چرا مثلا یکی مثله من اینقدر افسوس میخوره؟
چون میدونم تواناعیشو داریم
امکاناتش هم کم و بیش داریم ولی چرا وضعیتمون اینه من و شما دلیلشو خوب میدونیم!
توی این ماشین هم پلتفرمه ماشین کوچکترین تغییری نکرده
یه فیس لیفته ساده هست!
باز اگه اسمش رو میذاشتن مثلا سمنده پلنگ( یا هر اسمه دیگه ایه ) من ناراحت نمیشدم
ولی اینکه بخوان با یه عنوانه جدید به ملت بندازن یه چیزه دیگست
البته سیاست هست و نمیشه کاریش کرد!
باید الکی الکی یه چیزی برای خودمون بسازیم و بهش افتخار کنیم یا نه؟!
و در آخر دوست خوبم چرا باید از لحن شما ناراحت بشم؟
شما خیلی خیلی دوستانه صحبت کردین و ازتون هم ممنونم :11::10:
-------------------------------------------
و در آخر دوستان
اگه میخواین بحث کنین ازتون خواهش میکنم اولا اینکه منطقی بحث کنین
ثانیا اینکه فقط و فقط به خودرو و خودرو سازی و خودرو ساز توجه کنین چون گفتم برخلاف میلمون مجبور میشیم پست با ارزشتون رو پاک کنیم
پیشاپیش ممنون
دوستان خواهشا در مورد مسائلی که هیچی ازش اطلاع ندارن ( مسائل هوا و فضا و ماهواره و .... ) نظر ندن .
قرار نیست اینجا در مورد صحت و سقم اخبار و داروی ایدز حرف بزنیم . نیازی نیست مسائل فرهنگی رو هم اینجا
مطرح کنیم . اگه شما با این خودرو حال نمی کنی یا خوشت نمیاد همه حرفاتو در مورد این خودرو بگو و به بقیه
مسائل کاری نداشته باش .
با تشکر:11:
چندتا تیپ داره؟
قیمتش چند خواهد بود؟
تفاوتهاش با سمند در چیه؟
بهتر از سمنده؟
به این سووال جواب بدین بی زحمت منم میخوام بدونم
در ضمن موتور توربو شارژ چیه؟ مدل elx؟؟؟؟؟؟
چندتا تیپ داره؟
قیمتش چند خواهد بود؟
تفاوتهاش با سمند در چیه؟
بهتر از سمنده؟
احتمالا دو مدل هست
یه مدلش حول و حوش 20 تومن یه مدلش هم دور و بر 25 تومن
از نظر ظاهری که مشخصه(اگه تغیرش ندند) طراحی کاپوت جلو و عقب و چراغهاش و داشبورد فرق داره ولی بدنه اصلی ماشین همون سمنده(از بغل معلومه) از نظر موتور هم من زیاد اطلاعات ندارم ولی تا اونجایی که فهمیدم همون موتور سمند به کار رفته فقط توربوش کردن
یک معمای بزرگ !
توی سایت ایران خودرو نوشته کنترل سیستم صوتی روی فرمان و مانیتور چند رسانه ای مربوط به مدل elx هست.
تو تصاویر هم ما دیدیم که آن دنای قرمز رنگ که این مشخصات ( داشبورد و فرمان ) را نداره ولی در مورد دنای نقره ای چیزی مشخص نشد.
حالا این گونه تصور میشه که آن نقره ای رنگه باید این مدل داشبورد را داشته باشه که با کمال تعجب دیدم که مدل elx را به رنگ قرمز این ماشین دادند ! :18:
حالا یا این داشبورد توی مدل نقره ای بوده یا می خواهند موقع تولید چنین داشبوردی روی این ماشین بسازند یا ...
منم تقریبا در مورد همین موضوع گیج شدم :دی توی یکی دو صفحه پیشم گفتم :دی آخر سر نفهمیدم اون داشبورد قشنگه و فرمون برقیه روی کدوم تیپه.. :دی
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
ولی خودمونیما، گلگیراش یکم ضایعس :دی
ولی خودمونیما، گلگیراش یکم ضایعس
:31: خوبه که پف دراه میشه لاستیک پهن انداخت خیلی خوشگل میشه
ولی طاحیش یه کم از ماشن ها دیگه گرفته شده تا ماشین گرفتن:31:
فیس اش هم که شبیه میتسوبیش evo هستش:31:
اینم میگفتم همش داخلی و طراحیش بومی بدتر شد که یه ماشین 10 رگه از هر ماشینی یه چیزی به ارث برده:38:
Mojtabaf
21-04-2011, 14:46
نوشته شده توسط sajjad1973 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با نظر دوستمون كه خوب هم گفتن :
واقعا كدوم يكي از ماشين هايي كه الان تو ايران هستند ، تونستند ،يه اينطور ماشيني بشن؟ سوناتا؟ كمري؟ كدومشون؟
مگان از لحاظ قيمتش واقعا توي ايران مفته.... به نسبت امكاناتي كه داره ....
شما گفتين مشخصه حسابي! خوب مگه توي كمري يا پرادو كه نزديك 60 70 ميليون هستند ( البته يه سري مدلاشون)، مثلا موتور جت دارند توشون؟؟؟ اونا چه مشخصه اي دارند كه با 2 3 برابر قيمت مگان!كه مگان نداره! شما اين رو مشخص كنيد بعد .... شما انتظار داريد مگان پرواز كنه يا چي داشته باشه ؟
با تشكر .
MoHaMaD ZaNd
21-04-2011, 16:46
دوست من این داشبورد هنوز ساخته نشده !!!!
وقتی که دنا تولید انبوه بشه این داشبورد هم آماده میشه !!! ( البته انشاالله .... )
:31: خوبه که پف دراه میشه لاستیک پهن انداخت خیلی خوشگل میشه
ولی طاحیش یه کم از ماشن ها دیگه گرفته شده تا ماشین گرفتن:31:
فیس اش هم که شبیه میتسوبیش evo هستش:31:
اینم میگفتم همش داخلی و طراحیش بومی بدتر شد که یه ماشین 10 رگه از هر ماشینی یه چیزی به ارث برده:38:
آخه این دیگه خیلی پفش زیاده :دی انگار شلوار سنبادی پوشیده :دی با همون عکسی که گذاشتی مقایسه کن، این دیگه خیلی کناره هاش زده بیرون؛ نمیشه لایی کشید! :دی
آخه این دیگه خیلی پفش زیاده :31:انگار شلوار سنبادی پوشیده :31: با همون عکسی که گذاشتی مقایسه کن، این دیگه خیلی کناره هاش زده بیرون؛ نمیشه لایی کشید! :31:
اتفاقا چون رو این لاستیک معمولی انداختن زشت به نظر میاد اگه روش یه رینگ 15 یا 16 بندازی یه کم ارفاع کم کنی میبینی چقدر خوشگل میشه:46:
بلاخره نشون دادن که میخوان خودرو ساز بشن واقعا به ایران خودرو تبریک میگم که از طرح های موفق کپی کرده چون باعث شده هزینه کمتری برای طراحی بده و دوم اینکه باعث شده که از باگ هایی که تو طرح های جدید ممکنه بوجود بیاد کم کرده
به امید روزی که خودرو ساز بشیم
s-a-l-i-m
21-04-2011, 23:51
آره.. راستی نمیشه رینگ 19 انداخت روش؟ فکر کنم اگه بشه جالب بشه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نیسانه :31:
من پشت این ماشین حال نمی کنم . ولی جلوش خیلی خوبه .
ولی بشدت ماشین منو یاده ماشینای چینی میندازه، شاید بخاطر کپی برداریش هست شاید بخاطر اینه که یکمی زیادی اغراق آمیز هست و جلو و عقب ماشین و حتی چراغ ها با ماشین تناسب لازم رو ندارن.
msa d820
22-04-2011, 12:50
اشتباها از لنسر عکس گرفتن ؟:31:
چه عجب این نادان ها فهمیدن که چرخ رو نباید دوباره اختراع کرد
و میشه
نیم نگاهی به طراحی های موفق کهپانی های صاحب سبک داشت
کاری که قبلا
ژاپنی ها و فعلا کره ای ها و بعدا چینی ها
به شدت
در صنعت خودرو انجام دادن !
داداش کجا ژاپن و کره از رو ماشینا کپی میکنن یا کردن چین و ایران که استادن ولی زاپن و کره داداش توهین نکن ببین چی میگی کشوری که ماشیناش تو کل جهان هستش
LiverBarca
22-04-2011, 13:12
دوستان این ماشین دنده اتومات نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
اگه نداشته باشه که.....................:2::41::2:
بابا یکی به اینا بگه عمو جان دیگه زمان دنده دستی گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتت:19:
Aref_2008
22-04-2011, 13:18
داداش کجا ژاپن و کره از رو ماشینا کپی میکنن یا کردن چین و ایران که استادن ولی زاپن و کره داداش توهین نکن ببین چی میگی کشوری که ماشیناش تو کل جهان هستش
بیچاره راست میگه دیگه :eh:
ژاپن که خودش خدای کپی کردن بود
ژاپن طوری از ماشین های امریکایی کپی می کرد که فقط آرم شرکت خودروساز ژاپنی با امریکایی تفاوت داشت!:blink:
حالا هم کره اینکارو شروع کرده! و ما هم می خوایم شروع کنیم :31: ولی حیف که خودرو های ایرانی کیفیت لازم رو نداره!:13:
farshad bugatti
22-04-2011, 13:27
فعلا بحث خیلی به انحراف کشیده شده!!
دنا کاملا معرفی شد و دوستان کم و بیش باهاش اشنا شدن!
به زودی یه تاپیک مجزا براش ایجاد میشه تا از لحاز قابلیت های فنی - کیفیت و عملکرد این خودرو بحث بشه!
البته منتظریم تا زمانی که اطلاعات کامل ازش بدن و اماده فروش بشه
ممنون.
قفل شد.
بد جوری بردنمون تو فکر با این طراحیشون
طراحی روز ماشینهای تولید ایران خودرو و سایپا دقیقا طراحی 10 سال پیش دنیاست
سلام دوستان ، من خیلی از این ماشین خوشم اومده !
به نظرم ایران خودرو کمی داره پیشرفت میکنه ، ولی نه در حد یک خودرو ساز اونور آبی معروف !
در ضمن کیفیت محصولات ایران خودرو تا حدی بالا رفته ، اینو توی پارس ای ال ایکسی که تازه دیدم حس کردم !
ما یک کشور جهان سومی هستیم ، نه یه کشور اقتصادی مطرح ،
8 سال جنگ ...
حتی به قول خسرو معتضد ما سیم خار دار هم از خارج وارد میکردیم ، الان جزو 11 کشور هسته ای دنیا هستیم ! ماهواره ساده ( که خیلی از کشور های صنعتی هم ندارند ) به فضا میفرستیم !
در عرض 20 سال !
اونهم توی این همه تحریم های شدید اقتصادی !
به نظر من توقعات خیلی از دوستان بالاست ، سعی کنیم از خودمون و فرهنگ خودمون کم کم جامعمونو بسازیم ...
این نظر کاملا" شخصی بود ، شرمنده !
امید وارم زیاد بحث نشه ...
:11:
از همه دوستان متشکرم ...
خودروی دنا رو چگونه دیدید؟
در مورد موتور توربو شارژ توضیح بدین
به نظرتون خیلی بهتر از سمند عمل کرده که قیمتش اینقد زیاده؟
fariborz_1
01-05-2011, 19:40
آیا «دنا» سمند است؟
در گفتوگو با مدیر پروژه «دنا» مطرح شد
گروه خودرو- ایران خودرو چندی پیش در شرایطی از محصول جدید خود با نام «دنا» رونمایی کرد، که برخی از خبرگزاریها بلافاصله بعد از رونمایی از این خودرو سوالاتی پیرامون طراحی، نام و قیمت آن مطرح کردند.
این سوالات بیشتر حول محور «سمند بودن یا نبودن دنا» میچرخید و برخی ازاین خبرگزاریها اعتقاد داشتند «دنا» مدلی جدید از سمند است. از همین رو به سراغ مدیر پروژه «دنا» رفتیم، تا در مورد داستان طراحی این خودرو بپرسیم و پاسخ ابهامات مربوطه را از زبان وی بشنویم. رحیمی در این مورد عنوان میکند که پلت فرم «دنا» ارتقا یافته پلت فرم سمند است.
گفتوگوی «دنیای اقتصاد» با مدیر پروژه «دنا» را میخوانید.
چه شد که ایران خودرو یکباره به فکر طراحی و تولید «دنا» افتاد؟
چندان یکباره هم نبود! ایران خودرو همواره به فکر تولید محصولات جدید بوده و هست. ما از وقتی که بحث کاهش پلکانی تعرفه واردات مطرح شد، سعی کردیم به خاطر حفظ بازار خود محصولات جدید ارائه کنیم، که «دنا» هم یکی از آنهاست. از آنجاکه میبایست هم استراتژی ایران خودرو را مورد توجه قرار میدادیم و هم محدودیتهای مالی شرکت را در نظر میگرفتیم، پروژه «دنا» را تعریف و از آذر ماه 87 نیز فاز مطالعاتی آن را آغاز کردیم. به هر حال خودرویی که با نام سمند روانه بازار کرده بودیم، مشکلاتی داشت و این مشکلات در مدل LX برطرف شد. با این کار، جایگاه سمند در بازار ایران ارتقا پیدا کرد و پس از LX نیز سورن به طراحی و تولید رسید. چون خیلیها ایراد میگرفتند که ایران خودرو فقط چراغ و سپر و اسم محصول را عوض میکند، تصمیم گرفتیم این بار تغییراتی اساسی در محصول ایجاد کرده و نمونهای جدید (دنا) را عرضه کنیم. به نظرم چون پروژه خوبی بود، روند آن نیز خوب پیش رفت. این پروژه در اواخر مدیریت آقای منطقی کلید خورد، اما با آمدن آقای نجمالدین، روند کار تسریع شد.
هزینه طراحی «دنا» چقدر شد؟
حدود 60 میلیارد تومان.
حتما در جریان هستید که پس از رونمایی «دنا»، بحثهای مختلفی در مورد پلت فرم این محصول و هویت آن پیش آمد. در حال حاضر نیز برخی معتقدند «دنا» خودرو ملی جدیدی نیست و مدلی ارتقا یافته از سمند است. نظر شما در واکنش به این اظهارنظرها چیست؟ اصلا پلت فرم این خودرو از کجا آمده است؟
ببینید، پلت فرم به آن قسمت از خودرو گفته میشود که از چشم مشتری پنهان است. به عنوان مثال، سیستم تعلیق و سوخترسانی جزو پلت فرم به حساب میآیند. حال در مورد پلت فرم «دنا» باید بگویم که اجزای آن همان اجزای سمند محسوب میشود، ولی بدنه و شاسی آن ارتقا پیدا کرده است. در واقع ما از سیستمهای تعلیق، سوخت رسانی و تجهیزات الکتریکی سمند بهره برده و با طراحی بدنهای جدید، «دنا» را تولید کردهایم.
پس چرا نام آن را خودرو ملی گذاشتهاید؟
چه اسمی باید میگذاشتیم؟
شما خودتان میگویید از پلت فرم سمند استفاده کردهاید، خوب با این حساب «دنا» ملی محسوب میشود، اما نه چهارمین خودرو ملی، بلکه مدلی جدید از سمند است.
این کار را تویوتا هم که بزرگترین خودروساز دنیاست، انجام میدهد. مثلا همین لکسوس و کمری از لحاظ پلت فرم فرقی با هم ندارند، اما دو محصول متفاوت هستند و تویوتا هم به خاطر آنکه مشتری احساس نکند این دو، یکی هستند، یکی را تحت برند اصلی و دیگری را تحت برند لکسوس به بازار میدهد. این اصلا کار بدی نیست و اتفاقا تولید محصولی مثل «دنا» هوش ایرانیها را میرساند، زیرا ما توانستهایم با طراحی آن، منافع ملی را در نظر بگیریم. از نظر من وقتی همه فرآیندهای تولید یک خودرو در کشور انجام میشود، باید آن را ملی بدانیم.
شما اگر «دنا» را به عنوان مدل ارتقا یافته سمند رونمایی میکردید، کسی بحثی روی آن نداشت، اما اینکه آن را چهارمین خودرو ملی میدانید، به نوعی محل ایراد است.
«دنا» که ارتقا یافته سمند نیست. این خودرو محصولی جدید به حساب میآید و ما هم نامی جدید را برای آن در نظر گرفتهایم. الان شما میتوانید عنوان کنید چون پلت فرم سمند متعلق به پژو 405 است، این دو خودرو یکی هستند؟ قطعا نمیتوانید، چون یکی نیستند. ممکن است هندسه و مکانیزم قطعات دنا و سمند یکی باشد، اما مشخصات فنی آنها با یکدیگر متفاوت است.
مشخصات فنی «دنا» با مشخصات فنی آخرین مدل سمند چه تفاوتی دارد؟
ممکن است مثلا سیستم تعلیق آنها یکی باشد (مکفرسون)، اما قطعا مشخصات فنی آن در «دنا» بهبود یافته است. ما حتی وقتی خودرو جدیدی را عرضه میکنیم، به قطعهسازان خود نیز مشخصات تازهای را برای تولید قطعات مربوطه میدهیم و آنها مجبورند کل فرآیند تولید را ارتقا داده و قطعه باکیفیت تری تولید کنند. از طرفی ما وقتی قصد داریم محصول جدیدی را به بازار بدهیم، یک سری بازخوردها را از خودروهای قبلی اخذ کرده و آنها را در محصول جدید لحاظ میکنیم. مثلا سختی فنر سورن را در «دنا» تغییر دادهایم.
ایران خودرو وقتی سورن را به طراحی رساند، «سمند بودن» آن را انکار نکرد، اما در مورد «دنا» این اتفاق رخ نداد. این در حالی است که سورن هم نسبت به LX، ارتقا یافته بود.
شما باید به حجم تغییرات یک خودرو توجه کنید. گاهی این حجم تغییرات تنها به به تعویض چراغ و سپر و تزئینات داخلی و خارجی منتهی میشود و از خودرو تغییر یافته با لقب
«مدل سال» یاد میکنند. اما گاهی تغییرات آنقدر زیاد است که باید آن را «محصولی جدید» نامید. به عنوان مثال الان در ذهن مشتری این طور جا افتاده که ترمز سمند (سمند معمولی) خوب نیست و ایران خودرو هر کاری هم که بکند، نمیتواند این ذهنیت مشتری را تغییر دهد. این در حالی است که اگر آن را تحت مدلی دیگر عرضه کنیم، مشتری تفاوت را احساس خواهد کرد. این کار آثاری روانی دارد، به نحوی که برای مشتری اطمینان میآورد.
-یعنی شما به نوعی خواستهاید ذهنیت مشتریان را در مورد سمند تغییر دهید؟
خب این باعث میشود که مشتری نسبت به تغییرات مثبت اعمال شده، اطمینان ایجاد کند. ما در طراحی «دنا» علاوه بر ارتقا و بهبود اجزای پلت فرم سمند، بدنه را نیز تغییر دادهایم، همان طور که تویوتا محصول کرولای خود را با بدنه جدید و تحت عنوان لکسوس به بازار میدهد. حالا اینکه ما نام «ملی» را برای محصولات جدید در نظر میگیریم، به دلیل افتخار آن است. به هر حال ما از خودروسازی دنیا عقب هستیم و وقتی میتوانیم محصولی داخلی را تولید کنیم، این باعث افتخار است. وقتی سمند رونمایی شد، خیلیها ایراد گرفتند که این کار خارجیهاست و ایرانیها نقشی در آن نداشته اند، اما «دنا» در همین مرکز تحقیقات ایران خودرو و بدون حتی مشاوره از خارجیها طراحی شده است. تمام قطعات و سیستمهای «دنا» داخلیسازی شده و نیازی به خارجیها در این مورد نداریم.
با تمام صحبتهای شما، من باز هم به این نتیجه میرسم که ایران خودرو به خاطر دید نه چندان مثبت مشتریان روی سمند، تمایلی نداشت «دنا» را سمندی جدید بنامد.
من این را قبول ندارم. مدل ابتدایی سمند به دلیل اینکه محصولی ایرانی بود، دیر در بازار جا افتاد، اما با ورود مدل LX، سمند جای خود را پیدا کرد و آمار فروش ما نیز از استقبال مشتریان حکایت دارد.
اگر اینطور است چرا نام این محصول جدید را «سمند دنا» نگذاشتید؟
ما چون قبلا پیشوند «ایران خودرو» را به محصولات خود نمیچسباندیم و مثلا نمیگفتیم «ایران خودرو سمند»، همواره از پیشوند سمند استفاده کردهایم، اما نمیخواستیم در مورد «دنا» نیز این کار را انجام دهیم، چون «دنا» را محصولی جدید میدانیم. در واقع ایران خودرو قصد دارد روند نامگذاری محصولات خود را تغییر داده و کلمه «ایکو» (تلفظ خارجی ایران خودرو) را کنار نام محصولات جدید خود قرار دهد و مثلا بگوید، «ایکو دنا».
در اینکه «دنا» خودرویی جدید به حساب میآید، شکی نیست، اما وقتی خود شما و همکارانتان عنوان میکنید پلت فرم آن متعلق به سمند است، نباید «سمند بودن» آن را انکار کرد.
ما که نمیخواهیم سر مشتری را کلاه بگذاریم. وقتی داخل و خارج خودرو کلا جدید است و طراحیاش عوض شده، ما باید آن را محصولی جدید بدانیم و نامی جدید انتخاب کنیم. در همه جای دنیا هم خودروسازان روی پلت فرمهای خود، محصولات جدید طراحی و تولید میکنند و نام جدید برای آنها در نظر میگیرند.
خب ما که یک پلت فرم بیشتر نداریم و آن هم «سمند» است. ایران خودرو محصولی جدید روی پلت فرم سمند طراحی کرده، اما نمیخواهد آن را سمند بنامد. در واقع مثل این میماند که بچهای را پس از تولد به خانوادهای دیگر بدهند و نام خانوادگی جدیدی برای آن در نظر بگیرند.
مثال شما را قبول ندارم. به هر حال ما محصولی جدید طراحی کردهایم و اجزای پلت فرم آن نیز ارتقا یافته است. الان همین
«پژو 207 آی» خودرویی است که روی پلت فرم 206 طراحی شده، اما پژو آن را محصولی جدید میداند و هیچ اشکالی هم ندارد. فرق 206 با 207 این است که تزئینات داخلی و ظاهر خارجی 207 تغییر کرده است. در واقع پژو هم به نوعی از ما یاد گرفته و فهمیده است که این جور کارها نیز اشکالی ندارد.
در صحبتهایتان گفتید که از مشاوران خارجی کمک نگرفتید و این موضوع برای ایران خودرو و مجموعه صنعت کشور خوشحالکننده است. به نظر شما مشاوره نگرفتن از خارجیها، برای مشتریان ایرانی نیز خوشحالکننده خواهد بود؟
مشاوره نگرفتن با استفاده نکردن از تکنولوژی فرق دارد. این بدان معنی نیست که ما از تکنولوژی روز دنیا در طراحی «دنا» استفاده نکردهایم.
شما سمند را در نظر بگیرید، این خودرو در حد سی، چهل سال ایران خودرو را به روز کرد و زیرساختهای زیادی را در بخشهای مختلف ایران خودرو به وجود آورد. سمند باعث شد ترس ما در طراحی خودرو بریزد و به نوعی با تکنولوژی روز آشنا شویم. الان خط تولید بدنه و نرم افزارهای طراحی ایران خودرو از تکنولوژی روز عقب نیست. اتفاقا چون در ایران قانون کپی رایت وجود ندارد، خودروسازان میتوانند به راحتی و بدون آنکه پول زیادی بدهند، نرم افزارهای پیشرفته طراحی را تهیه کنند. به نظر من در حال حاضر همه چیز در صنعت خودرو کشور به روز و پیشرفته است.
حتی خودرو؟
خود خودروها هم مشکل خاصی ندارند، اگر مشکلی هم هست، به خاطر نوع دید و فرهنگ مشتریان ایرانی است. الان اگر کسی بخواهد تلویزیون بخرد، قبل از هر برندی به سراغ «سونی» میرود، چون در ذهناش اینگونه جا افتاده که «سونی» از بقیه برندها بهتر است. در بازار خودرو هم همین دید وجود دارد، به نحوی که مشتری وقتی میخواهد خودرو بخرد، شاید اول به سراغ تندر برود و بعد سمند. در حالی که تفاوت چندانی میان تندر و سمند نیست، اما مشتریان گمان میکنند چون تندر مال رنوی فرانسه است، اول باید به سراغ خرید آن بروند.
اگر موافق باشید از این بحث بگذریم و در مورد برخی دیگر از حواشی «دنا» صحبت کنیم، مانند قیمت.
قیمت «دنا» 18 تا 25 میلیون تومان است و این رقم به نظر من اصلا عجیب و زیاد نیست. شما باید کیفیت «دنا» را در نظر بگیرید. وقتی ایران خودرو قرار است این محصول را با استفاده از قطعات پیشرفته تر و با کیفیتی بهتر عرضه کند، خب قیمت آن بالاتر خواهد بود. به هر حال باید بپذیریم کیفیت برابر است با قیمت.
آیا در خودروسازی ایران هم کیفیت برابر است با قیمت؟!
خب باید شرایط بازار خودرو کشور را در نظر گرفت. در حال حاضر قیمت خودروهای داخلی در محدوده قیمتهای جهانی است. مثلا خودرویی مثل سمند هماکنون پانزده شانزده هزار دلار قیمت دارد. البته منظورم قیمت واقعی دلار است.
با توجه به اینکه عنوان شده «دنا» بین 18 تا 25 میلیون تومان قیمت دارد، میخواهم بدانم دنای 25 میلیونی چه تفاوتی با مدل 18 میلیونی خود خواهد داشت؟
قیمت 25 میلیون تومان به مدل لوکس دنا مربوط میشود و تفاوت بزرگ آن، اتوماتیک بودن گیربکس است. همچنین کل تزئینات داخلی جدید و صندلیهای آن نیز چرم خواهد بود. آینههای تاشو هم البته دارد.
خب این تغییرات که حدود پنج میلیون تومان تاثیر دارد، آن دو میلیون اضافه برای چیست؟
ایران خودرو این بازه قیمتی را با توجه به نرخ تورم در نظر گرفته است. بالاخره برای قیمتگذاری باید تورم و قیمت مواد و شرایط تولید قطعهسازان را در نظر گرفت.
رقبای «دنا» را چه خودروهایی میدانید؟
کیا سراتو، مگان و کرولا.
«دنا» میتواند با اینها رقابت کند؟
حتما میتواند.
یکی دیگر از حواشی «دنا» شباهت زیاد آن با هیوندای سوناتا است. این شباهت اتفاقی بوده، یا از پیش برنامه ریزی شده؟
شما میتوانید هر خودرویی را شبیه خودرو دیگری بدانید.
اما «دنا» واقعا شبیه سوناتا است.
ما ذائقه مشتری را در نظر گرفتهایم. به هر حال استقبال از خودروهای کرهای در بازار ایران بد نبوده و کرهایها مورد پسند مشتریان قرار گرفتهاند. البته من نمیگویم این کار عمدی بوده، بلکه خوشبختانه یا متاسفانه روند طراحی ما به این سمت رفته است.
میتوانیم بگوییم که «دنا» جایگزین سمند سورن خواهد شد؟
در آینده بله. چون ما دیگر مدل جدیدی از سورن نخواهیم ساخت.
اما سورن که در کلاس Dاست!
خب «دنا» هم در کلاس D قرار دارد.
ولی بیشتر به کلاس C میخورد.
ممکن است در مرز C و D باشد، اما قطعا C نیست
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶
m.behnam
02-05-2011, 19:34
فقط پشت ماشین رو خیلی بد طراحی کردن!
میتونستن جوری طراحی کنن که به ماشین بیاد و هماهنگ باهاش باشه.
ایران خودرو یک بدی داره
وقتی یه محصولی رو معرفی میکنه 100 سال طول میکشه که عرضه کنه و یا اینکه اصلا عرضه نمیکنه!
حداقلش یک نمونه رو تو نمایندگی ها بذارن مردم برن خوب بررسیش کنن.
Переклад не
02-05-2011, 20:37
مشخصات فنی دنا هنو معلوم نیست؟
راستی این رانا چی بود که ما فقط اسمشو شنیدیم
اگه کسی دیده سلام مارو برسونه حتما
mohamad skystar
02-05-2011, 22:31
مشخصات فنی دنا هنو معلوم نیست؟
راستی این رانا چی بود که ما فقط اسمشو شنیدیم
اگه کسی دیده سلام مارو برسونه حتما
مشخصات کامل دنا:
Lady parisa
03-05-2011, 12:33
دنا سال 91 وارد بازار خواهد شد
منظور معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو در مصاحبه با آن خبرگزاري، «فروش» خودرو دنا بعد از گذر مرحله تجاري سازي كامل آن است نه پيشفروش و ثبت نام از متقاضيان.
فارس: اداره اطلاع رساني ايران خودرو در واكنش به خبر "آغاز پيشفروش دنا پس از توليد انبوه در نيمه دوم سال " از قول معاون فروش اين شركت اعلام كرد: دنا سال 91 وارد بازار خواهد شد.
اداره اطلاع رساني ايران خودرو در پي انتشار خبر معاون فروش و بازاريابي ايران خودرو كه از "آغاز پيشفروش دنا پس از توليد انبوه در نيمه دوم سال " خبر داده بود، توضيحاتي تكميلي جهت اصلاح خبر مذكور ارسال كرد.
در اين توضيحات آمده است: توليد آزمايشي خودرو دنا از بهمن، تجاري سازي آن از اسفندماه سال جاري آغاز ميشود و اين محصول سال 91 وارد بازار خواهد شد و همانطور كه در شوراي سياستگذاري خودرو مصوب شده، خودروهايي كه رونمايي ميشوند تا تجاري سازي كامل حق پيشفروش نخواهند داشت و اين موضوع نيز در مورد خودروي دنا صدق ميكند و ايران خودرو نيز اين مهم را رعايت خواهد كرد.
اداره اطلاع رساني ايران خودرو افزود: منظور معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو در مصاحبه با آن خبرگزاري، «فروش» خودرو دنا بعد از گذر مرحله تجاري سازي كامل آن است نه پيشفروش و ثبت نام از متقاضيان.
mohamad skystar
05-05-2011, 12:14
دوستان اخبار تکراری نزارید ممنون.
ali gamma
06-05-2011, 07:14
خاک تو سر ایران خودرو و تیم طراحیش. یه تقلید ناشیانه است از اون مدل خودروی شورلت. مخصوصا عقبش. این همه طراح خودرو مشهور ایرانی تو خارجه اونوقت نمیدونم اینایی که این مدلا رو طراحی میکنن چیزی هم اصلا از طراحی صنعتی میدونن یا نه. خاک عالم....
alpha007
06-05-2011, 09:40
درست نیست ایران تا دست به طراحی یه نمونه جدید میزنه ازش بد بگیم ولی واقعیتش اینه که این چیزی که اینا طراحی کردن درست شبیه اسباب بازی می مونه...
خودروهایی که هنوز تو ساخت موتورش از قطعات وارداتی استفاده میشه اوضاعشون اینه وای به حال این که بهش میگن خودرو ملی و درصد بالایی از قطعاتشو خودشون میزنن...
man nabodam
06-05-2011, 09:48
من نمیدونم چرا اینهمه کشور کپی میکنن کاری باهاشون نداریم؟!
درسته اونا درست کپی میکنن و قطعات با کیفیت بالا میذارن!!!
ولی...
آقا بیاید حمایت کنیم تا آخرش حداقل نوه نتیجه هامون بتونن خودروی 100% ملی ببینن!!!
کاش همچین چیزی امکان داشت...
تازه اگه همه جمع بشن تلاش کنن بازم به خاطر تحریمها تو بدست آوردن دانش روز و امکانات
به مشکل بر میخوریم:41:
hasanmotori
06-05-2011, 23:07
اتفاقاً باید خودروسازهای داخلی رو تحریم کنیم
شما الان ببین از امارات بهترین ماشین 2 سال کارکرده در حد نو رو از بندر میبرن واسه کشورهای شمال ایران مثله ارمنستان و غیره با قیمت مفت ... بعد چرا ما باید 20 تومن بدیم سوار همون 405 حالا با 1 شکل جدید بشیم ؟
مطمعن باشید وقتی دنا بیاد بازم به خاطر تحریم و... همون موتور xu7 رو میندازن روش
هر کی خرید ماشین براش ضروری نیست نباید بخره تا حداقل تعرفه واردات خودرو رو کم کنن
alpha007
06-05-2011, 23:28
بی کیفیت ترین محصولات صنعت خودرو مربوط به همین کشوره
ایران خودرو و سایپا و ... هم نداره
همشون از کار میزنن...
تجربه های تلخی تو این زمینه ها داریم:
یادتون نره که سایپا محصول با کیفیتش ! رو تو کشور سوریه با چه قیمت و همین نمونه رو تو کشور خودمون با چه قیمتی داره عرضه میکنه؟!
یا 207i که همون 206 محبوبه .اصلشو بخوای همون 206+ ه .ولی به یه اسم دیگه...و ملتی که از همه جا بی خبر...
یادمه با یه بنده خدایی که 207 تقلبی زیر پاش بود صحبت میکردم،حرف به موتورش رسید که گفتم موتور این ماشین همون 206 ه.باورش نمیشد...
و داستانهای دیگه ای که ایران فرقون برای محصولات دیگش سر هم میکنه...
برای دنا هم همین روال ادامه داره،مطمئن باشید...
ehsan_wwe
19-05-2011, 12:25
نگفتم دزديه 100% اشنا ميزنه
اينم عكسش البطه تو تاپيكي كه دوستمون قفل كردن:21:
اميد وارم مثل لنسر اوو 2008 سي مليون باشه با كيفيتو آپشنو قدرتو سرعت فوق العاده بالاو يك تا 100 چهار سانيه ايي Lancer evo 2008
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iew.jpg
mohamad skystar
19-05-2011, 21:08
نگفتم دزديه 100% اشنا ميزنه
اينم عكسش البطه تو تاپيكي كه دوستمون قفل كردن:21:
اميد وارم مثل لنسر اوو 2008 سي مليون باشه با كيفيتو آپشنو قدرتو سرعت فوق العاده بالاو يك تا 100 چهار سانيه ايي Lancer evo 2008
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iew.jpg
دوست من دزدی که نیست بلاخره یه جور کپی برداریه که شرکت های هیوندای و کیا هم به راحتی انجام میدن.
پیروی از طرح خودروسازان دیگه رو نمیشه اسمش رو دزدی گذاشت.موفق باشید
اين رو هم ببينيد
دوستان همه میدونیم که کپی برداریه بابا بیخیال شین کسی دوست نداره نره طرفش نخره آخه بدی کار اینه وقتی که به تولید انبوه برسه استقبال هایه شگفت انگیز شروع میشه !!! مهم اینه بلاخره از چراغ سمند در امدن :31: و یه چراغ جدید داریم میبینیم اینم خودش یه پیشرفت حساب میشه تو صنعت خودرو سازیه ما :20: بذارین 4 تا کپی برداری کنه شاید به یه جایی هم رسید که خودش طرح کنه که اونم با این وضع موحود تو نظام آموزشی یه امر محال هست :31: مگه یه فرد خود جوش پیدا شه مثل منصوری که اونم رفت اونور اصلا !
این که آپشن هایه این ماشین الان شبیه خودرو هایه روز شده نیز جایه خوشحالی داره باز که دیگه تو ایران یه ماشین با آپشن هم موجود هست ! نه مثل پرشیا که آپشنش یه آینه برقی هست با ساعت دیجیتال :31:
Davood_titan
22-05-2011, 12:06
اگه بخوایم دنا رو به چشم کپی برداری ببینیم
پس کل ماشین ها جهان همشون کپی برداریه
من فکر کنم منظور من رو متوج نشده بودید
قبل از من گفته بودند که جلو پنجره اش شبیه میتسوبیشیه ولی من یک فورد آوردم که کاملا کپی اون هستش
حالا شما میگین که همش دارن کپی می کنن و بذار با همین پیشرفت کنن
خب یک کار راحت تر هست همون ها رو گمرک 100 درصد رو 30 درصد بکنن و واردش کنن زحمتشون کم تر بشه
خب یک کار راحت تر هست همون ها رو گمرک 100 درصد رو 30 درصد بکنن و واردش کنن زحمتشون کم تر بشه
خوب اونوقت این همه آدمی که توی کارخونه ها کار میکننو چیکار کنن؟
hasanmotori
23-05-2011, 14:57
خوب اونوقت این همه آدمی که توی کارخونه ها کار میکننو چیکار کنن؟
آخه اینا که تو فکر کارگرا نیستن ... اینا سود خودشونو میخان
اگه واقعاً فقط به فکر کارگرا هستن چه دلیلی داره قیمت ماشینای تولید داخل انقدر بالا باشه ؟
اگه به فکر کار گرا بودن با این قیمت بالا و کیفیت افتضاح پول خوبی در می اورند و به کارگر ها خوب مزد بدن
ولی کو؟
نگفتم کارخونه ها رو تعطیل کنن
کیفیت رو هم می تونن ارتقا بدن که اینقدر هر سال تلفات جانی از تصادفات نداشته باشیم
MoHaMaD ZaNd
24-05-2011, 15:17
دوستان گلم عذر میخوام . میگم بهتر نیست در مورد مسائل دنا بحث بشه ؟! آخه بحث های تمام دوستان مربوط میشه به سیاست های خودرو سازی و ... که فکر نمیکنم ربطی هم به این ماشین داشته باشه !
ضمن اینکه همین بحث ها ممکنه باعث قفل شدن تاپیک هم بشه !!!!
بازم هر جور صلاح میدونین ... :40:
ضمن اینکه یه نگاهی هم به آواتارم بندازین ... :31:
mohamad skystar
25-05-2011, 16:13
دوستان گلم عذر میخوام . میگم بهتر نیست در مورد مسائل دنا بحث بشه ؟! آخه بحث های تمام دوستان مربوط میشه به سیاست های خودرو سازی و ... که فکر نمیکنم ربطی هم به این ماشین داشته باشه !
ضمن اینکه همین بحث ها ممکنه باعث قفل شدن تاپیک هم بشه !!!!
بازم هر جور صلاح میدونین ... :40:
ضمن اینکه یه نگاهی هم به آواتارم بندازین ... :31:
بله آواتاره شما که خارجیه محمد جان.
اما اگر داخلش مثل عکسهایی باشه که الان ایران خودرو تو سایتش گذاشته باشه من یکی میخرم.
ehsan_wwe
26-05-2011, 12:30
كسي اطلاع از
گشتاوريو قدرتو شتابو قيمتش به طور دقيق نداره ؟
شايد اصلا نصرفه اگه گرون باشه يه Evo وارد كنيم با گمرك 200% بازم به صرفه تر از دنا باشه
mohamad skystar
26-05-2011, 16:59
كسي اطلاع از
گشتاوريو قدرتو شتابو قيمتش به طور دقيق نداره ؟
شايد اصلا نصرفه اگه گرون باشه يه Evo وارد كنيم با گمرك 200% بازم به صرفه تر از دنا باشه
مشخصات کامل خودروی دنا:
ehsan_wwe
26-05-2011, 22:04
هيچ جا از قيمتش ننوشته
mohamad skystar
10-06-2011, 23:03
هيچ جا از قيمتش ننوشته
تا جایی که خبر دارم قیمتش در تیپ LX بین 15 تا 18 میلیون تومان و تیپ ELX بین 18 تا 20 میلون تومان هست.
حلا این خودرو در چند مدل و تیپ و کلاس وارد بازار بشه نمیدونم.
کی میاد؟ نشه مثل سورن elx 3-4 سال بعد از معرفی تازه با موتره مسخره بیاد بیرون
mohamad skystar
13-06-2011, 00:10
کی میاد؟ نشه مثل سورن elx 3-4 سال بعد از معرفی تازه با موتره مسخره بیاد بیرون
شرکت اعلام کرده از سال 91 وارد بازار میشه حلا چه وقت از سال 91 یا از فروردین هست یا از اسفند.
به هر حال اینجو گفتن.
بچه ها اگه بخواییم اینجوری حساب کنیم که همه ماشینهای دنیا کپی هستند مثلا جلوی ford mustang شبیه lancer هست و چراغ lancer شبیه volkswagen سری jetta و چراغ های سری cc شبیه jaguar سری xj هست
بچه ها خواهش میکنم یکم علمی فکر کنید
الان از لحاظ طراحی یا فورمالیسم یا مینیمالیسم داریم نگاه میکنیم این هیچ وقت باعث پیشرفت نمیشه.
mohamad skystar
25-06-2011, 11:53
بچه ها اگه بخواییم اینجوری حساب کنیم که همه ماشینهای دنیا کپی هستند مثلا جلوی ford mustang شبیه lancer هست و چراغ lancer شبیه volkswagen سری jetta و چراغ های سری cc شبیه jaguar سری xj هست
بچه ها خواهش میکنم یکم علمی فکر کنید
الان از لحاظ طراحی یا فورمالیسم یا مینیمالیسم داریم نگاه میکنیم این هیچ وقت باعث پیشرفت نمیشه.
ما نباید نگاه کنیم.
گروه طراحی و اجرای خودروسازان داخلی باید نگاه کنند و برای تولید خودرویی جدید اهداف دیگه ای رو دنبال کنند
نه اهداف فیس لیفتی.
نمیگم فیس لیفت رو خودروسازان دیگه انجام نمیدن شایدم بیشتر از ایران انجام بشه
اما گاهی اوقات ورود یک خودرو با پلت فرم طراحی پیشرانه و تجهیزات جدید نقطه قوتی میشه
در صنعت خودروسازی هر کشور به خصوص کشور ما نیاز به تغییر اساسی در این موارد داره.
ببین محمد جان تقریبا الان 90% طراحی ها شده فیس لیفتی. این هیچ وقت مانع پیشرفت نیست.
حالا بحث سر این که ایران خودرو باید این سیاست رو انجام بده یا نه ؟ اون دیگه شرایطی دیگه داره .
به نظر من باید بیایم حمایت کنیم از محصول داخلی این موجب پیشرفته میدونم زمان میبره اما بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
mohamad skystar
25-06-2011, 17:17
ببین محمد جان تقریبا الان 90% طراحی ها شده فیس لیفتی. این هیچ وقت مانع پیشرفت نیست.
حالا بحث سر این که ایران خودرو باید این سیاست رو انجام بده یا نه ؟ اون دیگه شرایطی دیگه داره .
به نظر من باید بیایم حمایت کنیم از محصول داخلی این موجب پیشرفته میدونم زمان میبره اما بالاخره باید از یه جایی شروع کرد
دوست من دیگه چقدر حمایت؟
مردم این قدر میخرن شرکت کم میاره نمونش: تندر 90 -سمند EF7
بحث تاپیک رو نمیخوام عوض کنم اما هرچه مردم حمایت کردن بدتر شد و متاسفانه شرایط طوری هست
که مردم نمیتونن دیگه از شرکت نخرن تا به خود بیان
بیخیال این بحث ها بی فایدست در مورد خودروسازی نتیجه ای هم نداره.
موفق باشید
Amin-Nasim
05-07-2011, 14:46
در شماره تیر ماه مجله حرکت (که یک مجله ی جدیده) یه مصاحبه با اولین طراح دنا ( آقای ایمان مقصودی ) انجام داده که واقعا حرفای جالبی می زنی
مثلا اینکه پای پورشه دیزاین هم در طراحی دنا وسط هست
عکس طرحایی هم که واسه دنا کشیده هم هست که طرحای خیلی قشنگی هستن
متاسفانه مدیران زحمت کشیدن یک ماشین با خطوط منحنی و مواج رو ب یک ماشین خشن و بی روح تبدیل کردن
جالبه که این طراح در مسابقه ی معتبر interior motives سه جایزه گرفته
mohamad skystar
05-07-2011, 15:18
در شماره تیر ماه مجله حرکت (که یک مجله ی جدیده) یه مصاحبه با اولین طراح دنا ( آقای ایمان مقصودی ) انجام داده که واقعا حرفای جالبی می زنی
مثلا اینکه پای پورشه دیزاین هم در طراحی دنا وسط هست
عکس طرحایی هم که واسه دنا کشیده هم هست که طرحای خیلی قشنگی هستن
متاسفانه مدیران زحمت کشیدن یک ماشین با خطوط منحنی و مواج رو ب یک ماشین خشن و بی روح تبدیل کردن
جالبه که این طراح در مسابقه ی معتبر interior motives سه جایزه گرفته
سلام.
دوست من اگر بتونید چندتا از اون عکس هایی که میگید از اون کتاب بگیرید بزارید
تا همه دوستان ببینن ممنون.
Amin-Nasim
06-07-2011, 08:42
بله چرا نمیشه
البته کیفیت عکس ها خوب نیست
نمای عقبش به نظر میاد از ائودی کپی شده و قشنگه
mohamad skystar
06-07-2011, 09:26
ممنون ازدوستمون بابت عکس ها.
همونطور که میبینید تو طرح های اولیه اتاق سمند به خوبی نمایان هست.
papiyoon
03-09-2011, 10:15
در پاسخ به مطالبی که در پست های قبل نوشته شده بود، باید گفت:
اینا هیچ وقت خودروساز نخواهند شد و به عنوان مونتاژ کار نیز ....،با توجه به عملکردشون در 3دهه اخیر، مونتاژ نکنند بهتره.
با این کار فقط سرمایه مملکت و مواد اولیه حروم می شود ..... علاوه بر آسیب های اجتماعی...، محیط زیست و ....
آیا تمام کشورهای دنیا خودرو سازند!؟
آیا بهتر نیست بجای اینکه خودتون تجربه کنید، از تجربه دیگران استفاده کنید!؟
اینکه یه سری خودرو آشغال مونتاژ کنند (یا به قول خودشون بسازند) و به بهای نجومی بفروشند...، به بهانه اشتغال زایی و به بهانه جلوگیری از خروج ارز و .... !؟
آیا این خودروها جنبه صادرات و ارز آوری دارد!؟ یا فقط مختص بازارهای داخلیست .... آنهم با چه شرایطی! بستن مرزها و گذاشتن تعرفه های نجومی رو خودروهای وارداتی
سمند رو ببرند تو فلان کشور بدن 500دلار...و مابه تفاوتشو از ایرانی ها بگیرند! این که هنر نیست . اگه راست می گن همون قیمتی که به ایرانی ها می فروشند ( 15000دلار) بدن، عمرا اگه به تعداد انگشتان دست فروش کنه.
وقتی با 20میلیون تومان میشه در کشورهای همسایه یه تویوتا یا هیوندای گرفت چرا باید در کشور خودمون این رقم رو بدیم برای خودروهای مونتاژ شده از رده خارجه بنجل فرانسوی!؟
وقتی خودروسازهای فرانسوی و ایتالیایی قادر به رقابت با خودروسازهای آلمانی و ژاپنی و کره ای نیستند، حالا چه کاریه که با الگو برداری از شرکت های فرانسوی و ایتالیایی، سرمایه و مواد اولیه رو حروم کنید ..... حتی وقتی نمی تونید برای مصرف داخلی خودرویی بسازید و یا مونتاژ کنید در حد خودرو فرانسوی !
بله! خودرو مگان به قول شما 5ستاره داره!!!!! ولی اینو بدون ستاره هاش فقط تو اروپای شرقی و کشورهای جهان سومی مثل ایران خریدار داره،
حالا پژو 405، 406، 206، سمند و ....... بماند و اینطور که پیداست تا 30 سال دیگر نیز باید شاهد مونتاژشان باشیم.
خودرو دنا طراحی و مشخصات خوبی داره ولی اگه اینا واقعا خودرو سازند بهتر نبود همون اول (با الگو برداری یا کپی برداری یا ایده گرفتن از مدل های خارجی) بجای سمند، دنا رو طراحی و به بازار عرضه می کردند!!؟
یا از همان ابتدا بجای پراید اولیه، همین 131 و 132 را تولید می کردند؟
اینا کارشون فقط مونتاژ خودروهای از رده خارج و سودجوییه. راهشو هم خوب بلدن.
یه خودرو میدن تو بازار، خوب که فروش کرد، یه مه شکن بهش اضافه می کنند اسمشو می زارن تیپ دو. سال بعد یه ایربگ که میشه تیپ سه. سال بعدش یه سی دی پلیر با تیپ چهار ...، بازار که اشباع شد میان چراغاشو عوض می کنن. بعد از یه مدت موتورشو ... ، خلاصه با این ترفندها یه خودرو را 20 سال تولید و می کنن تو پاچه ملت، ملت هم با این تیپ های مختلف و قیمت نجومی خودرو وارداتی بهونه خوبی برا خرید دارند. که البته در سایر ممالک ، ملت ها زیر بار چنین ترفندهایی نمی روند....
واقعا جالبه!
چیزی رو که می تونیم تولید کنیم و صادر (مثل: گوشت، گندم، برنج، چایی، میوه، شکر ...) تولید نمی کنیم می ریم وارد می کنیم ( و صحبتی از اشتغال زایی و خروج ارز نیست)
بعد چیزی رو که باید وارد کنیم ( مثل: خودرو و یا لوازم صوتی، تصویری و ...) ، گیر دادیم که نه! الا و بلا باید خودمون تولید کنیم !! (اونم تولیدی که جنبه صادرات نداره و بازار داخلی از خریدش ناراضی)
چه اشکالی داره که خودروهای خارجی به قیمت واقعی وارد شود؟
طراحیشون بده؟ ایمنیشون بده!؟ امکانات ندارند!؟
می دانید در کاهش مصرف سوخت چقدر تاثیر دارد؟
می دانید در کاهش آلودگی هوا چقدر موثر است؟
در کاهش آلودگی صوتی؟
در روحیه مردم، در زیباتر شدن چهره شهرها و خیابان ها ......
خودروهای داخلی چطور!؟
صرف نظر از طراحی و ایمنی و امکانات مزخرف، صفرش کلی ایراد داره.....، می گی این چیه!؟ می گن چیزی نیست بره سرویس اولیه حله! می ری سرویس اولیه، می گه آقا من چی کارش کنم وقتی از اساس خرابه و اینا ..... ،
مثلا یه بارون که میاد، تو صندوقش آب می ره یا از لای درا و شیشه آب میاد تو ....
توی دراش صدا می کنه! زورشون اومده یه بست ناچیز به این کابلا و سیما بزنن که لق نزنه و صدا نده ...
بعد 1سال داشبوردش ترک می خوره!
میای درو ببندی، دستگیره کنده می شه!
تو سرعت 120 انواع و اقسام صداها گوشت رو آزار می ده
.......
ماشین صفر رو تازه باید خرجش کنی که بشه بهش گفت ماشین: لاستیک، دینام، باطری ، پخش ماشین ، شمع ها ....
امتیاز بندیشون هم جالبه:
فلان ماشین با -200 امتیاز بدترین و فلان ماشین با -45 امتیاز بهترین ماشین تولید داخل !!! تو رسانه ها میانو می گنو... تازه افتخار هم می کنندو !!! تازه خودشون رو هم با بنز و تویوتا و هیوندا مقایسه می کنندو !!! تازه باحالیش اینه که می گن مثلا سمند ارزونه! باید هم قیمت بنز باشه! استدلالشونم اینه که بنز چی داره که سمند نداره و ... اینا!!
یه نگاه کنین می بینید که کسایی که دم از خودرو ملی می زنندو برا تولیدات و مونتاژ خودروهای بنجل و از رده خارج تو سرو مغزشون می زنند و برای واردات خودرو به قیمت واقعی سنگ اندازی می کنند، .................... صرف نظر از خیلی مسائل که همه می دانیم ...............،
فقط همین بس که خودشون و آغازاده هاشون خودرو خارجی سوار می شوند!
به هرحال این راهش نیست که منافع ملی رو فدای منافع شخصی کنیم
مقاله ای درباره خودروهای مونتاژ ایران
total_overdose
21-09-2011, 11:46
سلام
دوستان یه لحظه از این زاویه نگاهش کنید!!!
باور کنین یه سنگ فرز برداشتن از سرو ته سمند زذن:31:
Amin-Nasim
21-09-2011, 12:21
سلام
دوستان یه لحظه از این زاویه نگاهش کنید!!!
باور کنین یه سنگ فرز برداشتن از سرو ته سمند زذن:31:
چه قدر بی ریخته
تا حالا از این زاویه نگاش نکرده بودم
اگر کاپوت رو کوتاه تر و صندوق عقب رو یه کم بزرگ تر می کردن و از رینگ های بزرگتر استفاده می کردن این قدر بی ریخت نبود
mohamad skystar
22-09-2011, 11:58
نگاهی به ویژگی های خودروی دنا :
ايمني
* مطابقت با استانداردهاي ايمني تصادف از پهلو و جلو
* مجهز به كيسه هوا براي راننده و سرنشين جلو
* مجهز به كيسه هاي هواي جانبي (برخي از مدل ها)
*مجهز به كمربندهاي ايمني سه نقطه اي جلو و عقب با پيش كشنده و محدودكننده نيرو -جلو
* مجهز به سامانه ترمز ضدقفل (ABS) و بوستر MBA به همراه توزيع الكترونيكي نيرو (EBD)
* ستون فرمان جمع شونده در تصادف * چراغ هاي مه شكن جلو و عقب به همراه چراغ هاي ايمني درها
رفاهي
* مجهز به سامانه تهويه مطبوع اتوماتيك (كليه مدل ها)
* سامانه فرمان برقي (مدل ايي ال ايكس)
* سامانه ورود بدون كليد
* آينه هاي جانبي برقي
* سامانه كمك پارك عقب
* راديوپخش CD/MP3 با مانيتور چندرسانه اي (مدل ايي ال ايكس)
* ستون فرمان قابل تنظيم
* كنترل سيستم صوتي روي غربيلك فرمان (مدل ايي ال ايكس)
* آينه هاي جانبي برقي (تاشو برقي با گرمكن براي مدل ايي ال ايكس)
* هندزفري بلوتوث
* شيشه هاي سولار رنگي
* زيرآرنجي جلو و عقب
* قابليت دسترسي به صندوق عقب از داخل اتاق
* صندلي هاي برقي جلو
عملكردي
* برخورداري از سامانه الكترونيكي مالتي پلكس
* قابليت تجهيز به سامانه ناوبري ماهواره اي
* رينگ اسپورت آلومينيومي
* سامانه ضد سرقت (immobilizer)
* قابليت تنظيم زاويه نور چراغ هاي جلو
زيست محيطي
* مطابقت با استاندارد آلايندگي يورو4 قابل ارتقا به يورو5
MoHaMaD ZaNd
22-09-2011, 17:24
خدایا ببین این ایرانخودرویی ها استعداد عوض کردن رنگ ماشین رو هم با فتوشاپ ندارن !!!!
به مه شکن جلو توجه کنین !!!
همرنگ بدنه شده ... :31:
omnia.2008
25-09-2011, 19:25
وقتی به این قسمت پستتون رسیدم از خوندن بقیه پست منصرف شدم , شما هنوز معنی کلمه ماشین رو نمیدونی که فیات و سیتروئن و پژو .... رو با خودروسازهایی(واقعا نمیشه به اینا خودروساز گفت) به اسم کیا و هیوندا مقایسه میکنی که تا چند سال پیش اصلا مطرح نبودن البته ایران رو نگاه نکنید که از موقعی که پراید تو ایران اومد تا الان دارن پراید میخرن و فکر میکنن بهترین ماشین دنیا رو سوار شدن
شما خودت توی کیا یا هیوندا نشستی؟ اگر سوار شده باشی که مطمئنن نشدی دیدی که کیفیت ادوات استفاده شده چه قدر پایین هست که آدم فکر میکنه داشبورد رو از مواد بازیافتی ساختن همین طور بقیه وسایل داخل ماشین , نباید تنها به امکانات یه ماشین نگاه کرد باید به کیفیت ساخت هم نگاه کرد اگر فقط امکانات بود که الان ماشین های چینی با امکانات زیاد هم داره میاد پس همه برن ماشین چینی بخرن دیگه چون امکانات داره!!!! ولی ایمنی در حد صفر داره
تو همه ی قسمت های فروم هم همین طوری شده که کسی که هیچ سر رشته ای از اون موضوع مورد بحث نداره میاد یه چیزی میگه , آقا یا خانم محترم شمایی که هیچ چیزی از ماشین به جز 4 تا چرخ و یه فرمون نمیدونی وارد بحث نشو
در آخر هم باید به عرضتون برسونم که من رشتم مکانیک هست و از این چیزا حالیم میشه که اومدم این حرف ها رو زدم
دوست عزیز شما ماشینای ایتالیایی رو عقب مونده میدونی؟
میشه بگب اون ماشینای سوپر اسپرتی که اسماشونو همتون میدونید ساخت کجتست؟
ساخت المانه؟ یا کره؟!!!!
:46:
papiyoon
08-10-2011, 10:06
در ادامه مطالب پست 200 و همچنین پاسخ به مدعیانی که مطالب نوشته شده را نخواندند
㋡
دوست عزیز شما ماشینای ایتالیایی رو عقب مونده میدونی؟
میشه بگب اون ماشینای سوپر اسپرتی که اسماشونو همتون میدونید ساخت کجتست؟
ساخت المانه؟ یا کره؟!!!!
:46:
طوری جلوی اسم آلمان علامت سوال و تعجب ردیف کردی که انگار نمی دونید Benz، BMW ، Audi و ... ، (به قول شما ماشین سوپر اسپورت).... تولید می کنند و انگار تابحال نام پورشه به گوشتون نخورده
مطالعه ای درباره شرکت های آلمانی، تاریخچه و موسسین آن ها انجام دهید تا بدانید چه در گذشته و چه امروزه، فرانسوی ها و ایتالیایی ها در حد و اندازه ای نیستند تا با آلمان ها قیاس شوند
به عنوان نمونه، شرکت لامبورگینی، یکی از همون شرکت های مورد نظر شما، سال هاست توسط Audi خریداری شده و محصولات آن زیر نظر آلمان ها طراحی و تولید می گردد.
و مهمتر اینکه: موضوع مورد بحث سر [ مونتاژ خودروهای بنجل و از رده خارج ] در ایران بود و اینکه آیا شرکت هایی مثل ایران خودرو و سایپا و ...، [خودرو ساز هستند یا نه] ، که چندان هم با موضوع تاپیک و مطالبی که از سوی برخی کاربران نوشته شده بود ، بی ارتباط نبود (پست 200)
وقتی به این قسمت پستتون رسیدم از خوندن بقیه پست منصرف شدم , شما هنوز معنی کلمه ماشین رو نمیدونی که فیات و سیتروئن و پژو .... رو با خودروسازهایی(واقعا نمیشه به اینا خودروساز گفت) به اسم کیا و هیوندا مقایسه میکنی که تا چند سال پیش اصلا مطرح نبودن البته ایران رو نگاه نکنید که از موقعی که پراید تو ایران اومد تا الان دارن پراید میخرن و فکر میکنن بهترین ماشین دنیا رو سوار شدن
شما خودت توی کیا یا هیوندا نشستی؟ اگر سوار شده باشی که مطمئنن نشدی دیدی که کیفیت ادوات استفاده شده چه قدر پایین هست که آدم فکر میکنه داشبورد رو از مواد بازیافتی ساختن همین طور بقیه وسایل داخل ماشین , نباید تنها به امکانات یه ماشین نگاه کرد باید به کیفیت ساخت هم نگاه کرد اگر فقط امکانات بود که الان ماشین های چینی با امکانات زیاد هم داره میاد پس همه برن ماشین چینی بخرن دیگه چون امکانات داره!!!! ولی ایمنی در حد صفر داره
تو همه ی قسمت های فروم هم همین طوری شده که کسی که هیچ سر رشته ای از اون موضوع مورد بحث نداره میاد یه چیزی میگه , آقا یا خانم محترم شمایی که هیچ چیزی از ماشین به جز 4 تا چرخ و یه فرمون نمیدونی وارد بحث نشو
در آخر هم باید به عرضتون برسونم که من رشتم مکانیک هست و از این چیزا حالیم میشه که اومدم این حرف ها رو زدم
اینم اظهار نظر یک تحصیل کرده دانشگاهی رشته مکانیک 【ツ】
.... رو با خودروسازهایی(واقعا نمیشه به اینا خودروساز گفت) به اسم کیا و هیوندا مقایسه میکنی که تا چند سال پیش اصلا مطرح نبودن البته ایران رو نگاه نکنید که از موقعی که پراید تو ایران اومد تا الان دارن پراید میخرن و فکر میکنن بهترین ماشین دنیا رو سوار شدن
شما خودت توی کیا یا هیوندا نشستی؟ اگر سوار شده باشی که مطمئنن نشدی دیدی که کیفیت ادوات استفاده شده چه قدر پایین هست که آدم فکر میکنه داشبورد رو از مواد بازیافتی ساختن همین طور بقیه وسایل داخل ماشین ,
ایشون کلا شرکت هیوندا و کیا رو به زیر سوال بردند و اینطور که از نوشته ایشون پیداست: سنتنیال، جنسیس، آزرا، سوناتا، i30، ix55، سانتافه ، کادنزا، سراتو، اپتیما، اسپورتیج، موهاوی، سورنتو ... ، قبول ندارند و عنوان کردند که این خودروها ایمن نیستند و از مواد بازیافتی ساخته شدند!!!
ایشون پراید رو به عنوان یه خودرو کره ای مثال زدند، ولی نمی گن که همین پراید در ژاپن توسط شرکت مزدا نیز تولید می شد. نمی گن که این خودرو بعد از 7 سال تولید در ژاپن و کره، از چرخه تولید حذف گردید.
حالا اگه پراید سر درآورد در ایران، بر می گرده به مطالبی که در پست قبل نوشتم. همان مطالبی که ایشون نخونده و در قبال مطالب نخونده، مشتی اراجیف به هم بافته.
وقتی ایشون بحث مواد بازیافتی رو پیش کشیدند، اولین خودرویی که در ذهن من پدیدار شد رنو 5 بود، بعد رنو 21 ، بعد 405، بعد 406، رنو لگن (تلفظ فرانسوی: لگان) ، زانتیا ....، با خواندن نوشته ایشون، هرکی ندونه این تصور براش پیش میاد که انگار رنو، پژو و فیات از طلا و نقره و الماس ساخته شده!
جا داره تشکر کنم از طراحان خودرو دنا، که سلیقه به خرج دادن و برای داشبورد و تزیینات داخلی، اون طرح حال بهم زن فرانسوی پژو 405 و 406 رو که در سمند نیز الگو برداری شده بود، کنار گذاشتند و برای دنا طرحی شکیل و زیبا به سبک خودروهای کره ای و آمریکایی ارائه کردند.
درباره ایمنی،
ایشون 5تا ستاره گرفته دستش، به این و اون نشون می ده می گه اینا مال مگانه و ... خودرو فرانسوی چنین و چنان!
شما که بحث ایمنی رو مطرح می کنی پس اینو هم بگو که موسسه Euro NCAP که به مگان 5تا شتاره داده ، به 406 سه تا داده و به زانتیا یک دونه .
و سالهاست تولید زانتیا در اروپا متوقف شده ولی در ایران همچنان زانتیای غیر ایمن بنجل فرانسوی در حال تولید است و با قیمتی نجومی و تبلیغات گسترده به فروش می رود
گویا فراموش کردید، همین 3 ، 4 سال پیش بود که خودروهای فرانسوی در ایران آتش می گرفت و به هوا می رفت!
ها ها ! حتما می خوای بحث مونتاژ و قطعه در ایران رو پیش بکشی، خوب پراید هم در ایران مونتاژ می شه ولی تاحالا یک دونه آتیش نگرفته و به هوا نرفته.
نباید تنها به امکانات یه ماشین نگاه کرد باید به کیفیت ساخت هم نگاه کرد اگر فقط امکانات بود که الان ماشین های چینی با امکانات زیاد هم داره میاد پس همه برن ماشین چینی بخرن دیگه چون امکانات داره!!!! ولی ایمنی در حد صفر داره
این نظر شماست. نه نظر و نوشته من. وقتی مطالب پست 200 رو نخوندی (همانطور که اذعان کردی) ، نتیجه اش این میشه که بیای و قصه بهم ببافی!
بهرحال ... بگو ببینم
یعنی لیفان 620 چینی از این فیاتی که وارد ایران شده (Siena) ایمنیش ضعیف تره؟
یعنی لیفان 620 چینی از پژو 406 ، 405 ، 206 و رنو لگن (به فرانسه: لوگان) و آردی و روآ و زانتیا ایمنیش ضعیف تره؟
یعنی MG550 خودرو خوبی نیست!!؟؟ درسته که اصالتا انگلیسیه ولی هرچه که باشد مونتاژ چینه...
,
شما هنوز معنی کلمه ماشین رو نمیدونی ....
آره پیداست که چقدر از معنی کلمه ماشین سر در میاری
اگه می خوای از آشغال های فرانسوی تعریف و تمجید و تقدیر کنی بهتر نیست بجای 405، 406، 206، زانتیا ، لوگان و مگان لااقل از مدل های 2010 و 2011 صحبت می کردی!؟ (گرچه ارتباطی نداشت با مطالبی که در پست 200 نوشته بودم درباره مونتاژ آشغال های فرانسوی از رده خارج در ایران)
رنو 5 : حدود 33 سال مونتاژ در ایران و تولید آن حدود 4 سال پیش در ایران متوقف شد.
پژو 405 : حدود 21 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد (سال 1995 تولید آن در فرانسه متوقف شد)
پژو 406 : حدود 12 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد (سال 2004 تولید آن در فرانسه متوقف شد)
زانتیا: حدود 10 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد
سیتروئن c5 طرح قدیم: حدود 5 سال واردات و مونتاژ در ایران ( طراحی و تولید آن برمی گردد به 11 سال پیش و در سال 2007 تولید آن متوقف و طرح جدید (نسل دوم) ارائه شد ) - در ایران همچنان طرح قدیم تولید و به فروش می رود
پژو 407 : حدود 3 سال واردات به ایران (طراحی و تولید آن برمی گردد به سال 2004)
رنو مگان II : حدود 3 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد (طراحی و تولید آن برمی گردد به سال 2002 و تولید آن در سال 2009 در فرانسه متوقف شده است)
تندر ۹۰: حدود 5 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد )طراحی این خودرو برمی گردد به سال 2004 )
پژو 206: حدود 10 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد (در سال 2010 تولید آن در فرانسه متوقف شد)
پژو ۲۰۷آی : حدود 2 سال مونتاژ در ایران و تولید آن همچنان در ایران ادامه دارد (که در واقع فیس لیفتی بر روی شاسی و پلت فرم پژو ۲۰۶ محسوب میشود که توسط کشور برزیل طراحی شده است و نام اصلی آن 206+ است)
متاسفانه این جور فروم ها شده جولانگاه عده ای بیسواد که می خواهند سلیقه شخصی و باورهای ذهنیشون رو به زور، حتی اگه شده با توهین...، بدن به خورد دیگران.
از طرفی این جور فروم ها شده مکانی برای بازاریاب ها تا به تبلیغ و تمجید و تعریف از کالایشان بپردازند و از ناآگاهی برخی استفاده و کلاهشان را بردارند
در انتها نوشته ام را با جمله از رییس جمهور اسبق فرانسه به اتمام می رسانم
فرانسوا میتران گفته بود: اگر می دانستیم انقلاب در ایران اینقدر برایمان منفعت دارد، زودتر از این ها در ایران انقلاب براه می انداختیم
+
MasterGeek
08-10-2011, 10:47
بحث بیخودیه، همه ی شرکتهای دنیا بازارهای خاص خودشون رو دارن
بوگاتی بازار خودشو داره، جنرال موتورز هم بازار خودشو...استون مارتین و لامبورگینی و پورشه و بنز هم همینطور
نمیخوام بگم هیچ رقابتی نیست که خنده داره ولی میخوام بگم نمیشه کلی شرکتها رو باهم مقایسه کرد.
کلاس مصرفی، رنج قیمت، پشتیبانی، کیفیت، اسم برند و خیلی مسائل دیگه هست که باعث میشه اکثر این شرکتها توی بازار بمونن مطمئن باشین اگه شرکتی نتونه محصولی رقابتی داشته باشه توسط این بازار بیرحم ورشکست میشه کما اینکه شما مثالهاشو میدونین
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
ضمنا، معمولا کیفیت نسبت مستقیمی با قیمت داره...
total_overdose
08-10-2011, 12:08
سلام
با تشکر از مطالب دوستمون papiyoon
فقط چند مورد بود کق گفتم به مطلبشون اضاف بشه!
1.پژو 408 در ایران وجود نداره! و اگه منظورشون پارس هست میشه گفت پارس وجود خارجی در هیچ جایه دنیا به غیر از ایران نداره!
2.در فرانسه تولید 206 در ظاهر متوقف شده چون 206+ که عملا جز اندکی در ظاهر تفاوت نداره بجاش تولید میشه.
3.سیتروئن c5 طرح قدیم هم مدتهاست در ایران دیگه صفرش نیست!
با تشکر
به نظر من پیشرفته ترین خودرو ها ساخت المان و ایتالیا است ولی سوپر های ایتالیایی بهتره ولی در کل ماشینهای اروپایی گرونن
ولی ماشینهای ژاپنی هم قیمت مناسبی دارند هم کیفیت هم اصل و نصب دارند مثل mitsubishi evo nissan GTR subaru imperza nissan 370z honda civic acurd و...
ولی ماشین های کره ای تازه یه کارایی کردن ولی در حد و اندازه ژاپنی ها و اروپایی ها نیستند
sana1363
26-11-2011, 13:41
سلام/انصافا بنده خداها دارن تلاش میکن تا خودروی با مشخصات کامل ایرانی بدن .فکر کنم تا 100 سال دیگه بتونن!!:31:
GAME-GTR
29-11-2011, 22:44
سمند رو شکل میتسوبیشی های جدید در آوردن شده دنا.
dash_mehdi
28-12-2011, 01:16
طراحی سمند = فرانسه
موتور XU7 = المان
قطعات = داداش چین
سمند = ای کاش ایرانی بود
دنا = سوزوکی گرند ویتارا
داخل دنای معمولی = سوزوکی گرند ویتارا
داخل دنای ELX = سوناتا 2011 جدید
قطعات = داداش چین
اومدنش به بازار = وقت گل نی
دنا = ای کاش ایرانی بود
رانا = همون 206 صندوقدار فقط چراغاش رو عوض کردند
اگه دستتو بزاری رو چراغ هاش فکر میکنی 206 هست
mehdi_08
29-12-2011, 00:10
طراحی سمند = فرانسه
موتور XU7 = المان
قطعات = داداش چین
سمند = ای کاش ایرانی بود
دنا = سوزوکی گرند ویتارا
داخل دنای معمولی = سوزوکی گرند ویتارا
داخل دنای ELX = سوناتا 2011 جدید
قطعات = داداش چین
اومدنش به بازار = وقت گل نی
دنا = ای کاش ایرانی بود
رانا = همون 206 صندوقدار فقط چراغاش رو عوض کردند
اگه دستتو بزاری رو چراغ هاش فکر میکنی 206 هست
سلام می شه توضیح بدی کجای دنا شبیه ویتارا هست؟؟؟:20:
وقتی ایرانخودرو از طرح جوون ایرونی رو میده دستش میده برو کاره ای نیستی یا اینکه مدیر عامل سایپا چند سال پیش تو tv گفت پراید در اصل مال امریکا هستش!چه انتظاری از این اینها که چی بگم دور از ادبه.ایا باید از محصولات این افراد حمایت کرد؟هرکی از 90 به اینور از محصولات این شرکت ها خرید کنه واقعا شرمش باد.
dash_mehdi
29-12-2011, 01:05
سلام می شه توضیح بدی کجای دنا شبیه ویتارا هست؟؟؟:20:
بر امدگی سپر در اطراف مه شکن ها
فرم چراغ ها که فقط جهت تیزیش رو عوض کردن یعنی این شکلی بوده / کردنش \
جلو پنجره که مو نمیزنه
حتما شما فکر میکنی که منظور از شباهت اینه که همه چی کپی برابر اصل باشه
همه چیز دنا از ویتارا الهام گرفته شده نمی تونستند که فرم یه ماشین دیگه رو در ماشین خودشون کپی کنند مجبور شدند یه زره تغییر بدند مهم اینه که هیچ ایده ی جدیدی رو نشده
اینم داخل دنا معمولی و بعد ویتارا
حتی نوار نقرای رنگ هم تغییر زیادی ندادند
majid_98
29-12-2011, 18:20
خرید سوزوکی نسبت به دنا با صرفه تره!
چون احتمال این که تا بخواد دنا به دست مشتری برسه قیمتش از سوزوکی هم بیشتر بشه هست!!!
:13::18: خدا به خیر کنه با این خودرو های ملی!
سلام میشه بگید این ماشینو اخه کی میخواد بده بیرون.الان سایت خرید اینترنتی ایرا خودرو در حال بروز رسانیه به نظر شما دنا رو برای برای فروش میذاره
dash_mehdi
04-02-2012, 22:48
سلام میشه بگید این ماشینو اخه کی میخواد بده بیرون.الان سایت خرید اینترنتی ایرا خودرو در حال بروز رسانیه به نظر شما دنا رو برای برای فروش میذاره
دوست عزیز وقتی خود ایران خودرو زمان عرضه ی این خودرو را بهار 1391 اعلام میکنه شما روی پائیز 91 به بعد حساب کن.
به هر حال اگر ایران خودرو به قولش عمل کنه اوایل سال 91 زمان عرضه دنا خواهد بود.
pishooo2
17-02-2012, 19:07
والا اگه خوب دقت کنی میبینی جلوش که یه طرحی از سوزوکی و سوناتا 2010
عقبش هم که کپی شده از جنسیس مادر مردس اون عکس نمای داخلی توی خود سایت ایرانخودرو هم دقیقا خود سوناتای بیچارس توی ایرانخودرو تا یه ماشین تولید بشه بیاد بیرون مثل یه سیب میمونه که بندازیش هوا تا بیاد برسه به زمین 2000 تا چرخ میخوره
rendeparizi
19-02-2012, 14:29
عزیزم آخه هیف نیست پولت بدب بابت یک خودرویی که اصلان پدر ومادرش معلوم نیست؟؟؟؟تو کیفیت این محصولات جدیدش رو ببین وای به حال خودروی ملیش
Переклад не
19-02-2012, 15:21
سمند اگه بشه رولزرویس و بنتلی و میباخ باز من یکی نمیخرمش
Advanced Ali-001
20-02-2012, 15:40
به هر حال اگر ایران خودرو به قولش عمل کنه اوایل سال 91 زمان عرضه دنا خواهد بود.
گفتین دومدل داره هنوز قیمتی ازش مشخص شده مثلاًبگن معمولیش اینقدره فولش اینقدر؟
حالا هنوز که نیومده بازار شاید چیز بدی نباشه
در مورد سمند هم به نظر من هرچی باشه از 405 خیلی بهتره
Lord-Babak
03-03-2012, 17:47
طراحیش که به نظر من خیلی خوبه ! (نسبت به تیبا حداقل ! :دی)
شمام دیگه انقد گیر ندین ! :دی وقتی که خودشون طراحی میکنن ، بیچاره ها گند میزنن ! (تیبارو میگم باز ! :دی)
چیکار به پدر و مادرش دارین ؟ بزارین حداقل از ماشینای خارجی کپی برداری کنن که نهایتا یه ماشین با طراحی آبرومندانه به دست ما که مشتری باشیم برسه ! (بازم کنایه به طراحی تیبا !) :دی
L.A.M.P.A.R.D
20-04-2012, 14:19
پس خبری نشد ازش !
EngineeR EhsaN
20-04-2012, 14:36
چرا عکسا باز نمیشه :19: کسی میتونه یه لینک بده عکساشو ببینم؟ :31:
mohamad skystar
20-04-2012, 14:54
چرا عکسا باز نمیشه :19: کسی میتونه یه لینک بده عکساشو ببینم؟ :31:
اینم لینک عکس از سایت ایران خودرو:
ghahremanimehdi
20-04-2012, 16:35
پس این دنا با موتور توربوشارژر از کی میخواد تولید بشه؟
طراحی جلوش بدک نیست
اما این پشتش به نظرم نامتعادل و نامیزونه و با بقیه ماشین جور نیست. سطح بالای صندوق عقب زیادی صافه. باید انحنا بهش میدادن.
قسمت انتها و پایین پنجره در عقب باید یه انحنا به سمت بالا داشته باشه نه اینکه صاف باشه.
ولی روی هم رفته شرف داره به زشت ترین خودرو دنیا (تیبا)
mohamad skystar
20-04-2012, 17:07
پس این دنا با موتور توربوشارژر از کی میخواد تولید بشه؟
هنوز خبر درست و حسابی منتشر نشده.
بابا این دنا چی شد مگه قرار نبود امسال بیاد بیرون:41:
pishooo2
24-04-2012, 13:26
بابا این دنا چی شد مگه قرار نبود امسال بیاد بیرون:41:
نه داداشی اون امسالیه رانا بود و این که اینی که من میبینم خبری از پلت فورم جدید نیست اینم همون 405 بازم قیافشو عوض کردن و اینی که من میبینم بالای 25 تومن پولشه به اوضای مالی ما نمیخوره
ghahremanimehdi
24-04-2012, 15:08
این موتور ef7 همین جوریش زاقارت و بدرد نخور هست دیگه اگه توربو شارژ هم بزارن که فکر کنم هفته ای یه بار باید رینگ و پیستون عوض کنیم
خیر.موتور های سری EF خیلی پیشرفته تر از موتورهای سری XU هستن.
خیر.موتور های سری EF خیلی پیشرفته تر از موتورهای سری XU هستن.
فعلا که موتور tu5 و k4m ال90 از همه موتورها بهتره واین ای اف7 هم خیلی خرابی داشته و خیلی ها ازش راضی نبودن هم از لحاظ قطعات هم از لحاظ مصرف
دیشب تلویزیون تبلیغ دنا رو گذاشت.گفت به زودی در نمایندگی های ایران خودرو.
amir 777
15-05-2012, 15:05
دیشب تلویزیون تبلیغ دنا رو گذاشت.گفت به زودی در نمایندگی های ایران خودرو.
عزیز من اون رانا بود نه دنا
دنا هم امسال میآید
عصر خودرو : در حالی که حدود یک ماه پیش قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو از عرضه دنا در سال آینده خبر داده بود، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از عرضه این خودرو تا پایان امسال خبر داده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» به نقل از ایسنا جواد نجمالدین اظهار کرد: در حال حاضر اقدامات مربوط به تولید خودرو دنا طبق برنامه پیشبینی شده در حال انجام است.
وی با بیان اینکه طبق برنامهریزی صورت گرفته در انتهای سال جاری خطوط تولید انبوه این خودرو به بهرهبرداری خواهد رسید، خاطرنشان کرد: دنا یک محصول تکامل یافته ایرانی از نوع خودرو سمند بوده و در کلاس D تولید خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: طراحی دنا کاملا داخلی بوده و پس از رانا، به عنوان دومین دستاورد ایران خودرو در سال تولید ملی ارائه خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر تولید رانا نیز طبق برنامه در حال انجام است؛ ضمن آنکه برای تولید این محصول در سایتهای داخلی ایران خودرو و سایتهای بلاروس، آذربایجان، مصر، سوریه، سنگال و ونزوئلا برنامهریزی شده است.
نجمالدین تصریح کرد: صادرات این محصول به منطقه غرب آسیا، خاورمیانه، روسیه، حوزه کشورهای مشترک المنافع، غرب آفریقا، آمریکای جنوبی، شمال آفریقا و حوزه خلیج فارس صورت خواهد گرفت.
hamed malekpour
26-06-2012, 16:38
فکر کنم کیفیت دنا از همه ی خودرو های داخلی زیاد باشه امید وارم قیمتش هم نجومی نباشه.
Lesordiavek
26-06-2012, 17:29
فکر کنم کیفیت دنا از همه ی خودرو های داخلی زیاد باشه امید وارم قیمتش هم نجومی نباشه.
کیفیتش رو نمیدونم. ولی توی دنا چند تا از مشکلات سمند حل شده. یکیش اینه که ترمزای عقبش هم دیسکیه. اکسل عقب هم از نوع تویست بیمه که روی سمند های SE نصب شده و خوب نتیجه داده. موتور هم خوشبختانه XU-7 روش نیست.
mohamad skystar
26-06-2012, 20:41
دوست من
در مورد کیفیت با چندتا عکس که اصلا نمیشه تشخیص داد که در چه شرایطی هست.
کیفیت زمانی بررسی میشه که خودرو عرضه بشه اون موقع میشه نظر داد. البته اینم بگم اکثر محصولات ایرانی در سری اول از کیفیت خوبی نسبت به سالهای بعدشون برخوردار بودن.
موتور EF7 که خرابی هاش بالاست ! حالا باید دید رو دنا چه میکنن ! احتمالا اونم فاز اولش رو با یه موتور دیگه بزنن ! معلوم نست اما مدل توربو شارژ باید کیفیت بالایی داشته باشه اگه نداشته باشه سر 1 ماه نشده باید ببری تعمیر !
hossein.az
27-06-2012, 14:51
موتور EF7 که خرابی هاش بالاست ! حالا باید دید رو دنا چه میکنن ! احتمالا اونم فاز اولش رو با یه موتور دیگه بزنن ! معلوم نست اما مدل توربو شارژ باید کیفیت بالایی داشته باشه اگه نداشته باشه سر 1 ماه نشده باید ببری تعمیر !
موتور ef7موتور خوبيه اما در صورتي كه بهش فشار بالايي وارد نشه .
اين موتور كم مصرف و كم اصحلاك هست ولي اگه كسي اهل دور موتور بالا و سخت كاري در حد xu٧ باشه ميشه اينه ي دق و فقط باعث ازاره
اين حرفي كه زدم نتيجه صحبت كردن با ادم هاي مختلفيه كه داشتند همچنين تجربه ي خودم و دوستان كه تقريبا هر كدوم مدل هاي سالهاي مختلف اونو دارن
درسته ! مثلا ef7 دوامش در برابر xu7 L4 یا همون پارس elx پایین تر هست ! ولی توربو شارژ کلا دور بالا مطلبه و حس اسپورت داره پس پیرمردی روندن باید فراموش شه ! برا این میگم اگه کیفیت پایین باشه خیلی زود خراب میشه حالا از واشر سوزوندن بگیر تا بقیه موارد که همین الانش تو EF7 زیاد دیده شده ! شنیدم سورن EF7 توربو هم قرار بیاد ! من که خیلی مشتاق مدل های توبو هستم !
Lesordiavek
27-06-2012, 16:41
فکر می کنم ایران خودرو داره روی حل کردن مشکلات این موتور کار می کنه. به هر حال فروش محصولات ای اف هفتش داره کم میشه چون مردم زیاد به ماندگاری موتور اطمینان ندارن. یا نمیتونه مشکلو حل کنه و این موتور از خط تولید میره کنار که اون وقت فقط TU-5 برای دنا میمونه که موتور خوبی هست و یا این که مشکلاتش حل میشه که خوب روی دنا هم نصب میشه.
hossein.az
27-06-2012, 16:47
بله
برای توربو شدن باید ساختش با کیفیت تر بشه ولی من که چشمم اب نمیخوره اینا خودشون توربو بتونن بسازن مگه اینکه دوباره براشون المان یه چیزی بسازه
این حرفم اصلا سیاسی نبود،مدیران عزیز لطفا پاک نکنید.
rami_hemi
28-06-2012, 18:23
توربو کردن یک موتور نیازمند یک س ری پیشنیازها هست مثلا موتورهای توربو فشاری رو سر سیلندر باید تحمل کنه زیاد هست پس از واشرها و بوشهای سیلندر بهتری استفاده میشه . در ضمن دور کارکردتوربو به اندازه توربو و بوست اون ربط داره توربوهای کوچیک توی دورهای پایین بوست رو میدن ولی حداکثر بوستشون پایین هست ولی توربوهای بزرگ دورهای بالاتر شروع به بوست دادن میکنن ولی حداکثر بوست بیشتری میشه ازش گرفت . در کل با یک اینترنال معمولی و نسبت تراکم استاندارد یک موترو تنفس طبیعی تا میزان معینی میشه بوست از توربو گرفت ولی برای بوستهای بالا باید اینترنال و نسبت تراکم موتور دچار تغییر بشه . باز هم تا جایی که میشه حدس زد چندان توربوی بزرگی قرار نیست روی این موترو نصب بشه و بیشتر به یک سازنده چینی که تحت امتیاز اینگلیس یا فرانسه یا آلمان و یا امریکا داره توربو میسازه سفارش داده خواهد شد . از نظر کیفیت فکر نکنم مشکلی باشه ولی احتمال واشر سوزوندن و یا سوختن خود توربو تو سری های اولی این موتور رو میشه داد. موتور xum هم بیشتر برای رفع نیاز به یک موتور پر توانتر از xu7j4 انتخاب شده که پایه اون همون xu9j4 باید باشه . البته بهتر بود میرفتن دنبال موتوری مثل xu10j4 یا ew10j4 که هم نمونه های توربو هم در دسترس هستن (ew10j4 t16 )
آغاز تولید آزمایشی دنا در بهمن ماه سال تولید ملی
با اتمام فرایند طراحی و مهندسی قطعات و مجموعه های خودروي دنا، فرایند ساخت قالب های تولید انبوه و تجهیزات خطوط مونتاژی آغاز شده است.
به
به گزارش ایکو پرس ، مهندس جواد نجم الدین مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطلب گفت: انجام تمامی فعالیت های فوق در داخل کشور از ویژگی های منحصر به فرد پروژه دناست و این امر صرفه جویی ارزی قابل توجهی را برای این گروه صنعتی در پی داشته است.
وی افزود: دنا با موتور اي اف 7 و در دو نوع بنزینی و گازسوز به بازار عرضه خواهد شد و به منظور بهره گیری از سیستم کروز کنترل در این محصول، فعالیت های کالیبراسیون موتور و طراحی و ساخت قطعات مرتبط با این مجموعه نیز در دست اقدام است.
مهندس نجم الدین اظهار داشت: در حال حاضر گیربکس دنا دستی است، اما ایران خودرو برای تجهیز این محصول به گیربکس اتوماتیک برنامه دارد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، سیستم ترمز جلو و عقب در این مجصول را دیسکی عنوان کرد و گفت: با این محصول، سیستم جدید کنترل پایداری خودرو - ای. اس. پی. - به مشتری معرفی خواهد شد.
وی طراحی مجموعه چراغ های جلو و عقب دنا را نسبت به محصولات جاری، مدرن تر توصیف کرد و گفت: در این بخش نیز از فناوری روز دنیا استفاده شده است.
مهندس نجم الدین افزود: داشبورد، رودری و سایر قطعات تزیینات داخلی دنا نیز با طراحی کاملا جدید و امکاناتی چون سیستم مالتی مدیا و ره یاب با کلیدهای کنترلی روی فرمان به مشتری عرضه خواهد شد.
مهندس نجم الدین، ایربگ راننده و سرنشین را بخشی از امکانات و قابلیت های دنا برای دست یابی به استانداردهای ایمنی در تمامی مدل های آن ذکر کرد و گفت: با توجه به پلتفرم جدید صندلی این خودرو، امکان تجهیز آن به ایربگ های جانبی نیز فراهم شده است.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، با اشاره به حجم تغییرات محصول پایه، خاطرنشان ساخت: نزدیک به 90 مجموعه قالب برای قطعات بدنه دنا ساخته شده که در این میان 16 مجموعه قالب بزرگ بدنه ای توسط شرکت قالب های صنعتی ایران خودرو و مابقی توسط سازندگان زنجیره تامین ساپکو در حال ساخت است.
وی از ساخت جیگ ها و تجهیزات مونتاژ بدنه توسط شرکت تام ایران خودرو و ساخت تمامی قالب های قطعات تزییناتی شامل داشبورد، سپرها، چراغ ها و مانند آن، توسط سازندگان ساپکو خبر داد و ذکر این نکته را ضروری دانست که با توجه به پیشرفت فیزیکی فرایند ساخت قالب های تولیدی و تجهیزات مونتاژی و مطابق با برنامه ریزی های انجام شده، تولید آزمایشی دنا در خطوط اصلی مونتاژ اواسط بهمن ماه امسال آغاز خواهد شد.
M A S 0 U D
07-09-2012, 19:07
قدرت موتور 150 اسب بخار!!:18:
قیافشم خوشکله
قیمتش هم فکر کنم گفتن 25 میلیون:31:
قدرت موتور 150 اسب بخار!!:18:
قیافشم خوشکله
قیمتش هم فکر کنم گفتن 25 میلیون:31:
25 بووود ، الان تیپ 3 حدود 23 تومنه ، اینظور بالای 40 در میاد :دی !
mohamad skystar
08-09-2012, 01:35
خودرو هنوز تولید نشده مباحث قیمتی رو باید سر موقع خودش مطرح کنیم.
الان نمیشه در مورد قیمت هیچ نظری داد
M A S 0 U D
08-09-2012, 15:17
یعنی توربوش بیاد 40 میلیونه؟:18:
نه بابا 30 خوبه:31:
پرایدم و میفروشم میگیرم
البته MVM 530 هم مشخصاتش خوبه 23000000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.