مشاهده نسخه کامل
: مشکل بعد از شارژ تونر چاپگر
Gladiator King
13-04-2011, 00:16
دوستان من امروز تونر چاپگرم رو شارژ کردم hp 1102
ولی وقتی پرینت میگیرم همه صفحه رو کثیف میکنه و قسمتهایی هم که باید سفید باشه رو کثیف و خاکستری میکنه
مشکل از کجاست و باید چکار کنم؟
با تشکر
hosseingrami
13-04-2011, 04:42
دوستان من امروز تونر چاپگرم رو شارژ کردم hp 1102
ولی وقتی پرینت میگیرم همه صفحه رو کثیف میکنه و قسمتهایی هم که باید سفید باشه رو کثیف و خاکستری میکنه
مشکل از کجاست و باید چکار کنم؟
با تشکر
سلام رفیق منم مشکل تو رو دارم از بچه ها پرسیدم گفتند یارو ناشی بوده و درام رو زده خراب کرده و احتمالا باید کل کارتریج عوض شه.
بازم دقیق نمیدونم باید یه سر تا نمایندگی اچ پی بریم.
البته مال من خیلی جالب بود چون متن ها رو میزد البته 99 درصدش رو ولی تصاویر رو اونجور که میگی می کرد.
یا علی مدد.
Gladiator King
13-04-2011, 08:59
ممنون دوست عزیز
احتمالا درست گفتن چون من خودم شارژش کردم و اولین بارم بود که شارژ میکردم:31: با توجه به یه ویدیو که از یوتوب گرفتم شارژش کردم، فکر کنم زدم خرابش کردم
اینم نمونه پرینتش، مال شما هم اینطوری میزنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hosseingrami
13-04-2011, 11:28
ممنون دوست عزیز
احتمالا درست گفتن چون من خودم شارژش کردم و اولین بارم بود که شارژ میکردم:31: با توجه به یه ویدیو که از یوتوب گرفتم شارژش کردم، فکر کنم زدم خرابش کردم
اینم نمونه پرینتش، مال شما هم اینطوری میزنه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربون تو.
راستش رو بخوای مال من متن ها رو کمی بهتر میزنه ولی تصاویر رو مثلا من باید 50 درصد از نور و بیرایتنس رو تو ورد یا دیگر نرم افزارها کم کنم تا تصویر رو قابل فهم بزنه وگرنه تصویر کلا یه جوریه.
مثلا من نمیتونم یه فوتواز شناسنامه در حالت عادی زنم بلکه باید نور رو 50 در صد کم کنم تا تاریکتر بشه و.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.