ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای جامع تور گردشگری ترکیه:استانبول_انتالیا

yashgin128
12-04-2011, 23:25
سلام دوستان
من میخوام اطلاعاتی رو درباره ترکیه مخصوصا انتالیا و استانبول بدست بیارم.
احتمال داره برای تابستان یه هفته به ترکیه برم.
از دوستان کسانی که به این کشور رفتن تجربیاتشون رو اینجا نقل کنند تا من و امثال من بتوانیم با چشم باز به ترکیه بریم.
از خطرات احتمالی و از تفریحات(سالم و ناسالم) و نکاتی رو که باید دانست.
و اخر اینکه به تقویم ما(و به شرایط محیطی و طبیعی)الان بهار است.اونجا هم طبیعت مث ما دارند یا فرق میکنه؟
اخه تو نیم کره شمالی هستیم پس اونجا هم باید بهار باشه
ممنون

jooya
13-04-2011, 16:10
اینا رو یه جایی دیگه نوشته بودم همینجا کوت کردم .

ممنون میشم !
در ضمن هتل با تور باشه بهتره یا بدون تور ؟
البته توی سایت بریم سفر هتل ها هست اما خب تار نری نمی دونی واقعا در چه حدی هست

هتل با تور باشه به نظر من خیلی بهتره . البته ما چون 11 روز موندیم و دفعه اولمون بود ترجیح دادیم خودمون بریم .

ولی تقریبا برای یک هفته با تور + هتل خوب 5 ستاره همون حوالی تقسیم ( هتل خوب جاهای دیگه هم هست ولی چون بیشتر توریست ها اونجا هستند و اونجا تا ساعات های 2-3 شب باز هست ولی جاهای دیگه نهایتا 12 می بندند) که 100 مدل صبحانه و .. داشته باشه از تهران فکر نکنم بیشتر از 800 تومن بشه ، من دایی ام با تور رفته بود راضی بود . هتلشون هم استخر و .. ( چیزهایی خوب توی استخر) داشت .

حوالی میدون تقسیم اکثرا هتل هاشون لوکس هست و قیمتهاشون از 100 یورو شروع میشه ( تا جایی که ما پرسیدیم و آمار گرفتیم ، شاید ارزونترش هم بود ولی ما پیدا نکردیم )

ما چون هدفومون خرید پوشاک بود واسه همین جایی دیگه ای هتل گرفتیم . اگه هدفتون رو بگید شاید بهتر بتونم کمکتون کنم .

یه هتل معمولی برای 2 نفر شبی 60 دلار می دادیم ( اول می گفت 80 ولی تخفیف رفتیم ) ، توی "لال علی" ( یه قسمت عمده فروش های پوشاک) هتل بدی نبود . صندوق امانات داشت + صبحانه ( تقریبا 10 مدل چیز، میز بود ) حموم و دستشویی داخل اتاق بود ، دستشویی هم اکثر هتل ها فرنگی بود . اینترنت وایرلس هم داشت ، فکر کنم 5 مگابیت بود پهنای باندش ، شبها سرعت دانلودم بین 400-500 بود .

تختهاش هم خوب بود .

اتاقش هم تقریبا 20 متری بود شاید یه نموره کوچیکتر .

بعد رفتیم یه جای دیگه تقریبا مهمانخانه بود ، نزدیک "آکسارای" خوبیا اینجا این بود که نزدیک ایستگاه مترو بود که می رفت مت فرودگاه . و هم ایستگاه اتوبوس داشت برای میدون تقسیم . شبی 80 لیر می گفت که بهش 60 لیر میدادیم . برای 2 نفر ، ولی صندوق امانات شخصی نداشت . ولی آدمهای خوبی بودند . اینترنت هم داشت ولی فقط طبقه اول درست بود طبقه های بالا خوب جواب نمی داد و سرعتش هم خیلی خوب نبود فکر کنم 1مگ بود .

اتاق تمیزی بود ، تختهای متوسطی داشت .

صبحانه که البته یه مدل بشتر نبود که اون رو هم خودشون توی یه بشقاب آماده بود . نون + پنیر + کره ، مربا ، زیتون و چایی و ...

حموم دسشتویی هم توی اتاق بود ، تازه سازتر بود به نسبت قبلی .

آها یه نکته حتما قبلش سیستم تهویه و گرمایشی هتل ( ستاره هتل اصلا مهم نیست ) چک کن معمولا هیچ کدوم درست کار نمی کنند ، شب ممکنه اذیت بشی .

جای خوب هم برای خرید، برای اسپرت مردانه برو "مرتر" سوار مترو که بشی ایستگاه داره ، البته منظورم مترو که از آکساری میره به سمت فرودگاه . بیلیت مترو هم 1.5 یا 1.75 لیر بود . اتوبوس هاش هم پولی هست و قیمت توی همین حوالی هست . 1.65 یا 1.75 لیر .

برای مجلسی مردانه و زنانه هم می تونی بری "عثمان بی" که از میدون تقسیم می تونی سوار اتوبوس بشی 4-5 ایستگاه بعد می رسی ، سوار شدی هم به راننده بگی، خودش بهت می گه .

البته اینا بیشتر عمده فروشی هستند ولی بعضا کارهای تک سایز دارند که از قیمت عوده هم کمتر می دهند .

یه پاساژی هم هست به اسم جواهیر که ما وقت نشد بریم ، ولی اکثر بندهای معروف اونجا فروشگاه دارند ، نمی دونم هم کجاست اونجا رو حتما برو .

راستی از فرودگاه هم خواستی بری توی شهر طبقه پایین فرودگاه مترو هست ، احتیاجی به تاکسی و .. نیست راحت سوار مترو شو و آخرین ایستگاه که "آکساری هست پیاده شو ، اون دست خیابان هم اتوبوس می برتت به میدون تقسیم "

تاکسی هم اونجا گرونه ، حتما اگه خواستی سوار شی قبلش قیمت رو باهاش طی کن ، حداقل 15 لیر هست .

آب معدنی هم قیمتش متاوفت هست بسته به اینکه از کجا می خری ، از 0.5 لیر هست تا3 لیر ، اکثر جاها1 لیر هست .

این برند هم قیمتهاش نسبت به بقیه برندها مناسبتر هست lcwaikiki توی میدون تقسیم هم فروشگاه داره .

COns هم اگه حراج داشته باشه قیمتهاش بد نیست ، توی مرتر و چند جای دیگه فروشگاه داره .

بازم سولی بود در خدمتم .

ممنون ! هدف اصلی دیدن نمایشگاه هست و بعدش خرید و گشت و گذار دیدن شهر و اثار باستانی
کلا به جز پوشاک خوب در زمینه دیگه مثل وسایل صوتی و تصویری و قطعات قیمت هااونجا چطور هست ؟
در مورد سیم کارت اعتباری قیمت چطوری هست ؟ ایران سل ببریم بهتره یا اونجا سیم بگیریم ؟
پس کلا با مترو میشه اکثر جاهای شهر رو رفت و نیازی به تاکسی نیست درسته ؟
در مورد گمرک چطوریه ؟ تو ایران گیر میدن یا نه ؟
برای غذا چطوره ؟ چه غذاهایی پیشنهاد می کنید ؟ مخصوصا گوشتش حلال باشه
اونجا فقط باید لیر داشته باشیم یا یورو و دلار هم میشه استفاده کرد ؟

در مورد وسائل صوتی و تصویری اطلاع دقیقی ندارم، ولی فرضا موبایل خیلی گرونتر از ایران بود ، فکر کنم مالیاتش 18 یا 20 درصد بود برای همین . یادمه اون موقع که گلکسی 700 تومن بود اونجا 1100 بود ، البته اعداد خیلی دقیق نیست ولی گرونتر بود .

والا من ایرانسل بردم خودم رو گشتم آنتن نداد، ولی مصل اینکه می گن تازگی ها آنتن میده .

می تونی سیم کارت ترک سل یا آویا بگیری ، ما ترکسل گرفتیم . با 20 لیر اعتبار شد 45 یا 49 لیر . سعی کن با اعتبار 5 لیرش بگیری که میشه 25 یا 30 لیر فکر کنم . البته برای زنگ زدن به ایران به هیچ وجه ازش استفاده نکن چون خیلی گرونه ، فکر کنم دقیقه ای 4 لیر ، یا همچین چیزی بود . فقط شمارت رو بده به آقوام که از ایران بهت زنگ بزنن .

برای ترک سل به ترک سل هم دقیقه ای 300 تومن معادل 0.4 لیر بود تقریبا ، ( که حسابش دقیقه ای هست ، حتی 1 ثانیه هم حرف بزنی همون مقدار کم میشه )

هزینه تماس از ایران به ترککیه فکر کنم زیر 200 تومن باشه زیاد گرون نیست . از فرودگاه امام هم می تونی سیم کارت آویا بگیری ، فکر کنم 25 تومن باید باشه ، نمی دونم ترکیه چنده ، ولی فکر نمی کنم گرون بدن .

برای گمرک هم اگه به چیز خاصی شک نکنن، ( منظورم توی ایران هست ) تا 30 کیلو بار که روی باسکول میزرای مشکلی نداری ، 10 کیلو هم می تونی با کوله پشتی و .. بیاری . چند نفری توی پرواز ما ویسکی آوردن ( البته به ریسکش نمی ارزه . ولی سعنی کن یه ساک نباشه که خیلی بزرگ دیده بشه و جلب توجه کنه .

غذا هم اکثر جاها تا اونجایی که ما دیدیم حلال بود ، مثل تایلند و ... نبود . شب میام چند جا که قیمتشون مناسب بود می گم ، ولی برای تجربه خواستی غذا خوری خیلی زیاد بود ولی خوب قیمتهاشون همچین کم نبود . اگه توی تهران باشی تقریبا با یه رستوران متوسط به بالا قیمتهاش برابری می کنه .

کباب ترکی هاشون ارزون بود از 2 لیر تا 5 لیر ، بسته به اینکه مرغ باشه یا گوشت یا میکس و اینکه کجا باشه .

با خودت هم دلار ببری بهتر، اونجا چینج کن ، از اینجا بخوای لیر بگیری گرونتر پات در میاد ، بیشتر قسمت های سنتی و رستوران ها لیر هستند ، البته دلار هم قبول می کنن ولی معمولا چند درصدی کم می کنن ، ما چون خریدمون اکثرا عمده بود با همون دلار کار می کردیم . جز برای غذا ، اتوبوس و مترو و خرید های کوچیک

توی فرودگاه پولت رو چینج نکن ، چون صرافی هاشون 5 لیر توی 100 دلاربابت کمیسیون کم می کنن .

برای تماس با ایران یه کارت بین المللی بگیر، ما 10 لیر گرفتیم که میشه 7500 ، که باهاش می تونی بین 40-50 دقیقه با ایران صحبت کنی .

ممنون ! این کارت بین الملی که گفتی اسمش دقیقا چی هست ؟ مثل کارت تلفن خودمون می مونه ؟
راستی جاهای دیدنی استامبول کجاست ؟

یه کارتی هست که روش یه شماره و رمز نوشته ، یه چیزی توی مایه های کارت اینترنت . یه شماره روش داره که با تلفن عمومی یا هر تلفن دیگه ای ( موبایل رو نمی دونم) می تونی بگیری و بعد رمزت رو ازت می خواد ، بعد از وارد کردن رمز ، شماره که می خوای باهاش تماس بگیری رو وارد می کنی .

جاهای دیدنی ،

1- یکی همون میدان تقسیم هست ، که در واقع خیابانی که به میدون تقسیم میشه خیلی معروف هست که حدود 2 کیلومتری هست . دور تا دورش فروشگاه ، بار و ...

2- بازار بزرگ - چیزی ازش نگیری قیمتاش بالاست ، ولی برای دیدن و عکس گرفتن خوبه ، عشق این اروپایی هاست تا می رسن ، همه دوربیناشون رو می گیرن بالا و شروع به عکس گرفتن می کنند که خیلی رو اعصاب کارشون .

3- یه قسمتی هم هست ایستگاه امین الوم ، اسم دقیقش یادم نیست ، با ترانوا ( یه چیزی توی مایه های مترو هست که رو زمین میره) که نزدیک رودخانه هست ، روز های 1 شنبه که تعطیله شلوغ میشه ، روی پلی که بین دو طرف هست بار و .. هست بدک نیست .

روی کشتی ماهی درست می کنند به صورت ساندویچ اونم ما خوردیم بد نبود ، 4 لیر بود فکر کنم .

مسجد ایصوفیه رو برو ، ما نرفتیم ، البته خیلی خیلی مسجد داره ، که اول هر مسحدی رو می بینی فکر می کنی اونه .

بازم هست فرصت شد واست می زارم .

ممنون ! اتفاقا امشب این برنامه من و تو پلاس در مورد سفر به استامبول بود !
یه رستوران بود بالای تپه بود و پشتش رودخونه و دریا بود اسمش رو گفت یاد رفت
یه بازار هم بود که مثل بازار بزرگ تهران می موند گمونم همونی بود که گفتی
پسره میگفت اینجا تاکسی زرد هاش خیلی ارزونه !!!
برعکس اون چیزی که من تو تمام نوشته هایی کسانی که رفته بودن
خوندم البته شاید به خاطر پوند بوده[/QUOTE]

[QUOTE]ندیدم ، فردا کی تکرارش هست ، اگه بتونم ضبطش کنم . بعضی برنامه ارزشش رو داره .

احتمالا با لندن مقایسه کرده ،

آها همه تاکسی ها زرد هستند ! اونجا کرایه اتوبوس و مترو تقریبا 1300 تومن هست !

فقط یه سری ون هست که اون ها هم فکر کنم زرد بود ، یه مسیرهای خاصی دارند ، دقیق خاطرم نیست ، یه بار سوار شدیم ، اونها کرایه شون 2.5 لیر بود .

بهزاد، که توی برنامه کوک بی بی سی هستش ، رفته بوئد استانبول ، از بس گرون بود ، برگشت و به اون افراد دور و برش گفت اینجا چجوریاس ، فقط افراد مرفه شبا میان بیرون ! استانبول واقعا در مقایسه با جاهای دیگه گرونه !

راستی مک دونالدش نمی دونم روی چه حسابی هر دفعه که می رفتیم به ما تخفیف می داد ! حالا نمی دونم به همه تخفیف میداد یا فقط ما !

قیمت یه چیزبرگر + سیب زمینی + نوشابه می شد 10 لیر که از ما برای دوتاش بین 13-15 لیر می گرفت !

دوستم می گفت توی دوبی همین موارد بالا می شد 10 درهم !

راستی بستنی مک دونالد که توی اکثر شعبه هاش هست ( توی میدون تقسیم هم شعبه داره) خوشمزه است ، 1 لیر بود فکر کنم ارزشش رو داره .[COLOR="Silver"]

nimaneran
12-05-2014, 22:39
سلام من میخواهم دوبی بروم هتل 5 ستاره با پارک ابی نمیدونم اونجا برم یا یک هتل all در انتالیا برای خوش گذرونی دوستان کدوم بهتره ؟؟؟؟ منظورم واضحه

setarejallab
07-07-2014, 18:39
اینجا یکی از دیدنیهای آنتالیاست بد نیست ببینید.
تور گردشگری دمره – میرا – ککووا آنتالیا Tourist tour Antalya شاید برایتان سوالهایی راجع به بابانوئل پیش آمده باشد ، اگر می خواهید در موردمحل زندگی و تولد بابانوئل و شهر زیر آب بیشتر بدانید شما را به تور دمره دعوت می کنیم .این تور بازدید از دیدنی های آنتالیا را برایتان آسان میکندتور آنتالیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . دمره که اسم قدیمی آن میرا می باشد شهری تاریخی و مذهبی بوده است که در ۳۰ کیلومتری فینیکه قرار دارد . شما در این منطقه از آنتالیا کلیسای سنت نیکلاس بابانوئل که از شاخصه های معماری جهان است بازدید خواهید کرد .تور ترکیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همچنین در سفر دریایی که خواهیم داشت جزیره ککووا آنتالیا شهر زیر آب که مربوط به دوران لیکیایی ها می باشد و نیز قلعه سیمنادر شبه جزیره را مشاهده خواهید کرد و همزمان مقبره های صخره ای رو به دریا را بازدید خواهید نمود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موزه بابانوئل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مجسمه بابانوئل