ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم برای max و cad؟؟؟؟

salar_aziz
12-04-2011, 22:28
سلام دوستان
من میخام ی سیستم ببندم واسه مکس و اتوکد و درکنارش برای تفریح nfs و fifa رو بتونم هرسال دنبال کنم با کیفیت عالی(:31:)ک حداقل 3تا4 سال واسم کافی باشه(مخصوصا واس رندر گیری)و میخاستم ازتون بپرسم ک چه آلترناتیوهایی پیشنهاد میکنید؟قیمت حدودی سیستم با مانیتور حدود 700 تا 750 بشه خیلی عالیه.(حالا یکم بالا پایین بشه عیب نداره ولی بیارزه ب این که با یه مقدار هزینه یه قطعه خیلی بهتر بشه خرید.متوجهید؟)
میخاستم ببینم درمورد مانیتور چ پیشنهادی دارین؟بنظرم برای کارهای گرافیکی ک من دارم هر چی بزرگتر باشه بهتره.نمیدونم هم نظریم یا نه؟:46:
راستی،
شنیدم ک واسه خرید بهتره تو ماههای خرداد و در فواصل امتحانات اقدام کرد.نظرتون چیه؟
لطفا کامل راهمایی کنین.
چ کنیم دیگه دانشجوییه و بی پولیش دیگه:41::31:

ممنونم

pasargadd
12-04-2011, 22:36
اگر میخواین صبر کنین پس نمیشه الا نظر داد چون تو خرداد میتونین اینتل و 1155 بندین با همین بودجه.ولی الان amd.البته بودجتون کمه چون سیستمه شما حداقل یک گرافیک 5770 با قیمت 180 تومان میخواد.

salar_aziz
13-04-2011, 12:47
اگر میخواین صبر کنین پس نمیشه الا نظر داد چون تو خرداد میتونین اینتل و 1155 بندین با همین بودجه.ولی الان amd.البته بودجتون کمه چون سیستمه شما حداقل یک گرافیک 5770 با قیمت 180 تومان میخواد.
بنظرتون ثبرکنم بهتره؟واسم فرقی نداره و میتونم صبر کنم.
ولی مگه اینتلی ک فرمودید بهتر از amd x6 هستش؟× آخه شنیده بودم که x6 واسه رندرگیری خیلی مناسبه به خاطر هسته های زیادش!!
چرا گرافیک اینقدر گرون؟با این هزینه کارت خوبیه؟واسه کارهای نرم افزاری و کم و بیش بازی کافیه؟
در آخر،
گفتین بودجه پایینه.چقدر روش بذارم میشه اون چیزی که مدنظر شماست؟(اگه خیلی زیاد نشه بنظرم ارزش داره هزینه کرد و ایده آل خرید کرد.)

ممنونم

pasargadd
13-04-2011, 19:28
نظرتون ثبرکنم بهتره؟واسم فرقی نداره و میتونم صبر کنم.
بله ارزش صبر مردن داره.

ولی مگه اینتلی ک فرمودید بهتر از amd x6 هستش؟× آخه شنیده بودم که x6 واسه رندرگیری خیلی مناسبه به خاطر هسته های زیادش
1155 قویتر از x6 است

چرا گرافیک اینقدر گرون؟با این هزینه کارت خوبیه؟واسه کارهای نرم افزاری و کم و بیش بازی کافیه؟
در آخر،
این گرافیک فققط برای بازیه و برای کارهای دیگه گرافیک انبرد کفایت میکنه.

گفتین بودجه پایینه.چقدر روش بذارم میشه اون چیزی که مدنظر شماست؟(اگه خیلی زیاد نشه بنظرم ارزش داره هزینه کرد و ایده آل خرید کرد.)

دقیق نمیشه گفت.شما صبر کنین تنوع مادربردهای 1155 زیاد بشه اونوقت بهتر میشه نظر داد.

salar_aziz
16-04-2011, 17:24
دوستان دیگه نظرشون چیه درباره همه چیز؟

salar_aziz
20-04-2011, 21:33
بله ارزش صبر مردن داره.

1155 قویتر از x6 است

این گرافیک فققط برای بازیه و برای کارهای دیگه گرافیک انبرد کفایت میکنه.

دقیق نمیشه گفت.شما صبر کنین تنوع مادربردهای 1155 زیاد بشه اونوقت بهتر میشه نظر داد.
ببخشید دوست من،
از امروز کلاس اتوکد دانشگاه شروع شده و منم که سیستمم کد نصب نمیشه روش و میخاستم بدونم که اگه الان بخام برم واسه خرید اون 1155 که فرمودید نمیشه بست؟مین هاش زیاد نشده؟:31:
ببینید چون بچه پولدار نیستم و ارزون گرون شدن واسم مهمه ممکنه الان یه سیستم با 1155 پیشنهاد بدین با حدود قیمت و پیش بینی میکنید که تا کی صبر کنم بهتر میشه؟چقدر فکر میکنید ارزون میشه؟
اگه فاصله زمانی انتظارم کم باشه خوب میشه به خاطر یه سیستم خوب داشتن با قیمت خوب یه مدت تمرین های کلاس رو بیخیال شد ولی خیالم از سیستم واسه 4 5 سال راحت باشه.
اگ ممکنه کامل توضیح بفرمایید.
(راستی این گرافیکه هم اگه ارزونتر ببندم که کل سیستم بشه حدود 700 800 تومن خیلی از مدلی که فرمودید ضعیفتر میشه؟کلا گرافیک واسه بازیه فقط؟واس مکس و.. لازم نیست؟!)
اگه قرار به خرید در شرایط کنونی هست یه مانیتور هم پیشنهاد بدین لطفا(led بگیرم یا lcd ؟چرا؟)
ممنونم

1navid
20-04-2011, 21:56
ببخشید دوست من،
از امروز کلاس اتوکد دانشگاه شروع شده و منم که سیستمم کد نصب نمیشه روش و میخاستم بدونم که اگه الان بخام برم واسه خرید اون 1155 که فرمودید نمیشه بست؟مین هاش زیاد نشده؟:31:
ببینید چون بچه پولدار نیستم و ارزون گرون شدن واسم مهمه ممکنه الان یه سیستم با 1155 پیشنهاد بدین با حدود قیمت و پیش بینی میکنید که تا کی صبر کنم بهتر میشه؟چقدر فکر میکنید ارزون میشه؟
اگه فاصله زمانی انتظارم کم باشه خوب میشه به خاطر یه سیستم خوب داشتن با قیمت خوب یه مدت تمرین های کلاس رو بیخیال شد ولی خیالم از سیستم واسه 4 5 سال راحت باشه.
(راستی این گرافیکه هم اگه ارزونتر ببندم که کل سیستم بشه حدود 700 800 تومن خیلی از مدلی که فرمودید ضعیفتر میشه؟کلا گرافیک واسه بازیه فقط؟واس مکس و.. لازم نیست؟!)
اگه قرار به خرید در شرایط کنونی هست یه مانیتور هم پیشنهاد بدین لطفا(led بگیرم یا lcd ؟چرا؟)
ممنونم
مشکل شما با نصب کد 2007 حل میشه ورژن سبکیه دقت کنی رو PC های دانشگاهتون هم 2007 نصبه (پس تمرین دانشگاه رو نپیچون) :31::31:

بزاری خرداد می تونی همین سیستم رو 70 تومان کلا ارزونتر بخری تنوع هم زیاد تره درمورد AMD X6 زیادقوی نیست نسبت به SANDY BRICH به نظر AMD این رو زده تا فاصله بین تولید بولدوزر فقط یچی زده باشه همین
راستی نرم افزار مکس هم هنوز با 6 هستهای سازگار نشده من خودم رندرام رو با SANDY BRICH می گیرم خیلی راضیم معرکه می گیره
درمورد گرافیک هم نه پایین تر نیا چون تو بازی دیگه کم میاره این کارت که دوستمون معرفی کرده تو رده متوسط رو به پایینه حالا شما می خوای مدل رو بیاری پایین تر (؟؟؟؟؟) مکس هم گرافیک می خواد وگرنه نمی تونه تبدیل کنه البته بستگی داره به شما که با چی رندر میگیری (VRAY -MAXWELL -MENTA-RAY ) وری بیشتر CPU استفاده می کنه ولی دوتای دیگه از گرافیک هم کار می کشند پس داشتن کارت گرافیک ضروریه
من خودم بیشتر با VRAY کار می کنم به خاطر همین بیشتر به CPU اهمیت دادم راستی یه چیز دیگه حتما باید رمت بالای 4 باشه وگرنه اگه صحنه شلوغ بشه مکس بسته می شه پس به فکر رم بالا هم باش تا اذیت نشی
در مورد مانیتور هم شما مگه 700 پول نداری پس اگه بخوای یه 23 بگیری که حداقل 300 میریه چیزی نمیمونه
موفق باشی

salar_aziz
21-04-2011, 00:14
مشکل شما با نصب کد 2007 حل میشه ورژن سبکیه دقت کنی رو PC های دانشگاهتون هم 2007 نصبه (پس تمرین دانشگاه رو نپیچون) :31::31:

بزاری خرداد می تونی همین سیستم رو 70 تومان کلا ارزونتر بخری تنوع هم زیاد تره درمورد AMD X6 زیادقوی نیست نسبت به SANDY BRICH به نظر AMD این رو زده تا فاصله بین تولید بولدوزر فقط یچی زده باشه همین
راستی نرم افزار مکس هم هنوز با 6 هستهای سازگار نشده من خودم رندرام رو با SANDY BRICH می گیرم خیلی راضیم معرکه می گیره
درمورد گرافیک هم نه پایین تر نیا چون تو بازی دیگه کم میاره این کارت که دوستمون معرفی کرده تو رده متوسط رو به پایینه حالا شما می خوای مدل رو بیاری پایین تر (؟؟؟؟؟) مکس هم گرافیک می خواد وگرنه نمی تونه تبدیل کنه البته بستگی داره به شما که با چی رندر میگیری (VRAY -MAXWELL -MENTA-RAY ) وری بیشتر CPU استفاده می کنه ولی دوتای دیگه از گرافیک هم کار می کشند پس داشتن کارت گرافیک ضروریه
من خودم بیشتر با VRAY کار می کنم به خاطر همین بیشتر به CPU اهمیت دادم راستی یه چیز دیگه حتما باید رمت بالای 4 باشه وگرنه اگه صحنه شلوغ بشه مکس بسته می شه پس به فکر رم بالا هم باش تا اذیت نشی
در مورد مانیتور هم شما مگه 700 پول نداری پس اگه بخوای یه 23 بگیری که حداقل 300 میریه چیزی نمیمونه
موفق باشی
ممنون از توضیحات کاملت
اگه دانشگاه مارو ببینی چه شیر تو شیریه نمیگی برو کارگاه کامپیوتر!!
ولی رو سیستمم فکر نمیکنم کد7 نصب شه ها!! مطمئنی شما؟
سیستم با 1155 رو70 ارزونتر میگیرم؟
هنوز شروع نکردم ولی مثه اینکه قراره با vray بگیرم.
چقدر کارت گرافیک گرونه!!:31: این کارت واسه مکس و fifa و NFS (:31:) تا چندسال کافیه؟(آخه فرمودید متوسط رو به پایینه!!)
اگه مثلا با 70 تومن تمومه که الان میبندم دیگه ولی اگ مسئله تنوع مهمه که وامیستم همون خرداد.نظرت چیه؟
میشه الان با 800 تومن یه سیستم پیشنهاد بدی؟(من یه مانیتور بهم پیشنهاد شده بود ال جی22" 200 تومن بود. با 600 نمیشه کیس رو بست؟!)

ممنون از راهنماییات

pasargadd
21-04-2011, 09:55
ببخشید دوست من،
ممنونم
میتونین هفته دوم اردیبهشت بگیرین؟الان مادربردها تنوع ندارند وگرون در میاد.
در ضمن اگر بازی نمیکنین گرافیک نگیرین.

1navid
21-04-2011, 10:33
145 core i3 3.06
corsair : 2*2 dual chanel 1333 4 gb 67
segate 500 tb 45
intel dh55hc 133
pioner :26
case : magnum 42
مادربرد رو چون همه امکانت رو داشت با این قیمت intel انتخاب کردم وگرنه دوستان مارک بهتری شاید بهت پیشنهاد کنند

salar_aziz
21-04-2011, 18:42
میتونین هفته دوم اردیبهشت بگیرین؟الان مادربردها تنوع ندارند وگرون در میاد.
در ضمن اگر بازی نمیکنین گرافیک نگیرین.
هفته دوم اردیبهشت بگیرم حله؟قیمت الان با هفته دوم اردیبهشت و خرداد چیه تو قیمتها؟
ممنون باشه پس فعلا یه کاریش میکنم تا بیام و باز خبرا رو از شما جویا بشم.
ببخشید اینقدر اذیت میکنم.

ممنونم

1navid
21-04-2011, 19:46
برو بگیر زیاد فرقی نمیکنه فقط بودجت رو تا جایی که می تونی بکش بالا
واسه خرید از خود فروشنده ها هم می تونی کمک بگیری که بهت سیتم پیشنهاد بدند چون به قیمت بهت معرفی می کنند

pasargadd
21-04-2011, 19:55
هفته دوم اردیبهشت بگیرم حله؟قیمت الان با هفته دوم اردیبهشت و خرداد چیه تو قیمتها؟
ممنون باشه پس فعلا یه کاریش میکنم تا بیام و باز خبرا رو از شما جویا بشم.
ببخشید اینقدر اذیت میکنم.

ممنونم
بله هم قیمتها خوب میشه هم مادربرهای دیگه توزیع میشن بازاره اینجا که خودتون میدونین ممکنه اتفاقی بیفته و نشه ولی خبری که من از افراد مطمئن دارم اینکه عرضه میشه.

salar_aziz
01-05-2011, 19:58
بله هم قیمتها خوب میشه هم مادربرهای دیگه توزیع میشن بازاره اینجا که خودتون میدونین ممکنه اتفاقی بیفته و نشه ولی خبری که من از افراد مطمئن دارم اینکه عرضه میشه.
سلام دوست من
امروز رفتم دانشگاه و یکی از بچه هارو دیدم که 1ماه پیش یه مدل لپ تاپ دل (5010)خریده بود و داشت مکس کار میکرد! ازش پرسیدم گفتم واسه رندر و کد چطوره گفت عالیه و بهش گفتم که میخام کیس ببندم گفت حیف 900 تومن نیست بدی پای سیستم (در شرایطی که باخودم گفتم سال دیگ ممکنه منم لپ تاپ لازمم بشه.آخه بیشتر ترم بالایی های معماری با یدونش میان دانشگاه:31:) برو یه مدل دل جدید اومده(5110) قیمتش 1200 هست و اونو بگیر همه فن حریفه! اینم اطلاعات و مشخصات:
Intel® Core™ i7-2630QM / 2.0GHz~2.93GHz / 4.0 GB DDR3 / 500 GB HDD / VGA GeForce® GT540M / LCD 15.6"
حالا میخاستم از شما بپرسم که این کانفیگ واس مکس و کد(مخصوصا واس رندرهایی که درآینده میخوام بگیرم و خیلی سنگینه)کافیه یا نه؟
به نظرتون 1200 بدم پای این دستگاه یا حدود900 بدم واس سیستم؟
اصلا قابل قیاس هستند باهم این دوتا موضوع؟

واقعا گیج شدم.
ممنونم

pasargadd
01-05-2011, 20:13
سلام دوست من
امروز رفتم دانشگاه و یکی از بچه هارو دیدم که 1ماه پیش یه مدل لپ تاپ دل (5010)خریده بود و داشت مکس کار میکرد! ازش پرسیدم گفتم واسه رندر و کد چطوره گفت عالیه و بهش گفتم که میخام کیس ببندم گفت حیف 900 تومن نیست بدی پای سیستم (در شرایطی که باخودم گفتم سال دیگ ممکنه منم لپ تاپ لازمم بشه.آخه بیشتر ترم بالایی های معماری با یدونش میان دانشگاه:31:) برو یه مدل دل جدید اومده(5110) قیمتش 1200 هست و اونو بگیر همه فن حریفه! اینم اطلاعات و مشخصات:
Intel® Core™ i7-2630QM / 2.0GHz~2.93GHz / 4.0 GB DDR3 / 500 GB HDD / VGA GeForce® GT540M / LCD 15.6"
حالا میخاستم از شما بپرسم که این کانفیگ واس مکس و کد(مخصوصا واس رندرهایی که درآینده میخوام بگیرم و خیلی سنگینه)کافیه یا نه؟

واقعا گیج شدم.
ممنونم
این لپ تاپ از cpu جدید اینتل استفاده میکنه که مسلما قوی است.اگر در اینده قصد خرید دارین بهتره 900 تومانو خرج سیستم نکنین و لپ تاپ بگیرین چون در هر صورت شما باید لپ تاپ داشته باشین.
بهتره در قسمت لپ تاپ تاپیک بزنید.

salar_aziz
01-05-2011, 20:17
این لپ تاپ از cpu جدید اینتل استفاده میکنه که مسلما قوی است.اگر در اینده قصد خرید دارین بهتره 900 تومانو خرج سیستم نکنین و لپ تاپ بگیرین چون در هر صورت شما باید لپ تاپ داشته باشین.
بهتره در قسمت لپ تاپ تاپیک بزنید.
دوست من ببخش ک میپرسم ولی آیا به نظرت این لپ تاپ واس رندر کافیه تا 3 4 سال دیگه؟ آخه دقیقا نمیدونم آینده لازم دارم لپ تاپ رو یا نه! شما خودت بودی چکار میکردی؟
(تو بخش لپ تاپ پرسیدم ولی چون بحث مقایسه با سیستم بود اینجا هم پرسیدم از خدمت شما که جواب کامل بگیرم)

ممنونم

1navid
01-05-2011, 20:25
سلام دوست من

واقعا گیج شدم.
ممنونم
سلامی مجدد
نگاه کن بستگی به کارت داره منظورم اینه که چیجوری با مکس کار می کنی اگه در حد طراحیه کانسپت و المان و رندر گرفتن لپتاپ بسته البه این مدل لپتاپ کانفینگ خوبی داره ولی رمش پایینه چون تو مکس اطلاعات اول می شینند رو رم بعد می رند تو cpu پردازش می شن پس رم باید بالا باشه در مورد لپ تاپ هم زیاد تو رشته ما بهش نیاز نیست مگه اینکه بخوای کار کنی الان بچه های دانشگاه خودمون میارند تو سلف باهاش pes بازی می کنند
ولی چند ترم بعد نیازته دسکتاپ با این بودجه خیلی قوی تره از لپ تاپ می تونی با مقایسه اندازه لپ تاپ با دسکتاپ این رو بفهمی در ضمن یه چیز مهمتر خنک کننده تو این دو نوع هست این که کاملا واضحه که چی بهتره
در کل اگه کار خیلی حرفهای نمی کنی لپ تاپ بگیر ولی اگه با مکس خیلی کار میکنی و رندر های خفن (مثل طراحی محوطه اینا میزنی ) حتما دسکتاپ بگیر بعد هم می تونی ترم های بعد یه لپ تاپ معمولی بگیری واسه ریویو کارات و کار با کد (که کانفینگ بالایی نمی خواد)

pasargadd
01-05-2011, 21:21
دوست من ببخش ک میپرسم ولی آیا به نظرت این لپ تاپ واس رندر کافیه تا 3 4 سال دیگه؟ آخه دقیقا نمیدونم آینده لازم دارم لپ تاپ رو یا نه! شما خودت بودی چکار میکردی؟
(تو بخش لپ تاپ پرسیدم ولی چون بحث مقایسه با سیستم بود اینجا هم پرسیدم از خدمت شما که جواب کامل بگیرم)

ممنونم
بستگی به خودتون داره اگر مطمئنین باید چند وقت دیگه لپتاپ بگیرین پس الان این کارو کنین وگرنه دلیلی برای خریدش نیست.

salar_aziz
01-05-2011, 22:10
سلامی مجدد
نگاه کن بستگی به کارت داره منظورم اینه که چیجوری با مکس کار می کنی اگه در حد طراحیه کانسپت و المان و رندر گرفتن لپتاپ بسته البه این مدل لپتاپ کانفینگ خوبی داره ولی رمش پایینه چون تو مکس اطلاعات اول می شینند رو رم بعد می رند تو cpu پردازش می شن پس رم باید بالا باشه در مورد لپ تاپ هم زیاد تو رشته ما بهش نیاز نیست مگه اینکه بخوای کار کنی الان بچه های دانشگاه خودمون میارند تو سلف باهاش pes بازی می کنند
ولی چند ترم بعد نیازته دسکتاپ با این بودجه خیلی قوی تره از لپ تاپ می تونی با مقایسه اندازه لپ تاپ با دسکتاپ این رو بفهمی در ضمن یه چیز مهمتر خنک کننده تو این دو نوع هست این که کاملا واضحه که چی بهتره
در کل اگه کار خیلی حرفهای نمی کنی لپ تاپ بگیر ولی اگه با مکس خیلی کار میکنی و رندر های خفن (مثل طراحی محوطه اینا میزنی ) حتما دسکتاپ بگیر بعد هم می تونی ترم های بعد یه لپ تاپ معمولی بگیری واسه ریویو کارات و کار با کد (که کانفینگ بالایی نمی خواد)
من هنوز مکس رو شروع نکردم و میخاستم سیستم بگیرم که کد رو با دانشگاه کارکنم و اول ترم دیگه برم کلاس مکس که دوست هم دانشگاهی و چند نفر دیگ گفتند لپ تاپ بگیر!!
حالا شما که استادی،به نظرت منی که ترم دومم و میخام با مکس در آینده کارکنم چی بگیرم بهتره؟اگ سیستم بگیرم که مشکلی ندارم و میتونم تو خونه نگه دارم(خونه دانشجویی:27:) ولی اگ لپ تاپ بگیرم همین که میترسم بعدا تو دانشگاه لازمم بشه بهتره.به نظرت لازمم میشه؟
(در ضمن این هم در نظر بگیر که بعد کلاس مکس بلافاصله میخام برم تو بازار کار مکس چون صحبتاش شده.)
حالا نظرت چیه؟
به عنوان یه سوال دیگه،اگه بخوام یه دسکتاپ بگیرم با اون مشخصات لپ تاپی که خدمتتون گفتم(البته همون طور که گفتید رم4 کمه و مثه اینکه 6گیگ هم داره) هزینه دسکتاپ چقدر میشه؟(آخه میخوام ببینم اگه زیاد تفاوت ندارند برم سراغ لپ تاپ)

خودت بودی با این جیب خالی که نمیشه خطا کنه تو خرید چ میکردی؟

ممنونم

salar_aziz
03-05-2011, 20:35
من هنوز مکس رو شروع نکردم و میخاستم سیستم بگیرم که کد رو با دانشگاه کارکنم و اول ترم دیگه برم کلاس مکس که دوست هم دانشگاهی و چند نفر دیگ گفتند لپ تاپ بگیر!!
حالا شما که استادی،به نظرت منی که ترم دومم و میخام با مکس در آینده کارکنم چی بگیرم بهتره؟اگ سیستم بگیرم که مشکلی ندارم و میتونم تو خونه نگه دارم(خونه دانشجویی:27:) ولی اگ لپ تاپ بگیرم همین که میترسم بعدا تو دانشگاه لازمم بشه بهتره.به نظرت لازمم میشه؟
(در ضمن این هم در نظر بگیر که بعد کلاس مکس بلافاصله میخام برم تو بازار کار مکس چون صحبتاش شده.)
حالا نظرت چیه؟
به عنوان یه سوال دیگه،اگه بخوام یه دسکتاپ بگیرم با اون مشخصات لپ تاپی که خدمتتون گفتم(البته همون طور که گفتید رم4 کمه و مثه اینکه 6گیگ هم داره) هزینه دسکتاپ چقدر میشه؟(آخه میخوام ببینم اگه زیاد تفاوت ندارند برم سراغ لپ تاپ)

خودت بودی با این جیب خالی که نمیشه خطا کنه تو خرید چ میکردی؟

ممنونم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1navid
03-05-2011, 23:44
خوب داداش همون جور که گفتم شما می تونید با یه لپ تاپ خوب (تا1400) براحتی رندر بگیرید ولی خوب اگه همین بودجه رو بزاری واسه pc چیز بهتری گیرت میاد هر کدوم رو دوست داری بگیر چون نمی خوای که باهاش انیمیت کنی ولی هواست باشه حتما و حتما رمش بالای 4 باشه من ازرم پایین خیلی کشیدم

hosseinskandari
04-05-2011, 04:46
داداش با این اوصافی که شما میگی...حتما لبتاب بگیرر...اولا اونی که معرفی کردی جزو قوی ترینای بازاره ثانیا لبتاب واسه دانشگاه مثه نون شب میمونه.....من بودم حتما لپتاپ میخریدم
:20:

salar_aziz
04-05-2011, 21:12
خوب داداش همون جور که گفتم شما می تونید با یه لپ تاپ خوب (تا1400) براحتی رندر بگیرید ولی خوب اگه همین بودجه رو بزاری واسه pc چیز بهتری گیرت میاد هر کدوم رو دوست داری بگیر چون نمی خوای که باهاش انیمیت کنی ولی هواست باشه حتما و حتما رمش بالای 4 باشه من ازرم پایین خیلی کشیدم
دوست من ممنون از راهنماییت
ولی میشه به این سه سوال من جواب بدی؟
1:این لپ تاپی که گفتم میشه هم با رم 6 گرفت هم با 8.بنظرت با این مشخصات تا چند سال دیگه واسه مکس و کد کافیه؟(کلا مکس و کد سی پی یو و رم لازم دارند دیگه؟ آخه من کار نکردم هنوز و نمیدونم چی ب چیه!)
2:گفتی واسه کارای سنگین مکس خوب نیست لپ تاپ؟بنظرت تا فارغ التحصیلی کارهای من دانشجوی معماری در چه حدیه؟(قضیه اون کار کردن و بازار کار رو هم در نظر بگیر)
3:به تجربه شما اگه بخوام این مشخصات لپ تاپو سیستم ببندم قیمت سیستم چند میشه؟

ببخش اینقد اذیت میکنم ها
ممنون:10:

1navid
04-05-2011, 21:41
1- سخت افزار خیلی زود قدیمی میشه نمیشه گفت سیستم تا فلان سال قدمی نمیشه ولی باید در نظر بگیری که دسکتاپ قابیت تعویض قطعات بیشتری نسبت به لپتاپ داره (لپ تاپ رو فقط میشه هارد و رمش رو عوض کرد ) بستگی به کارتون داره گفتم شما اول بادی بری مکس رو یاد بگیری بعد شاید فقط شما بخوای مدل های ساده رو رندر بگیری یا فقط تو شاخه معماری کار کنی باهاش (به غیر از محوطه سازی) نرم افزار مکس هر سال تغییر می کنه و ورژن جدید میاد جای قبلی رو میگیره و هرسال هم سنگین تر میشه
کد هم که زیاد سنگین نیست سبکه فقط رم بالای 2 گیگ می خواد همین
همون جور که گفتم اگه یه لپ تاپ 1400 یا بیشتر که سری گرافیکی بگیری (سری گیم برند ها هم می تونه جواب گو باشه)
برات کافیه فعلا یعن کار رو میکشه ممکنه رندر زمان بیشتری ببره ولی میگیره (درصورتی که رمش بالا باشه)
ولی در کل به نظرم لپ تاپ بگیر بهتره چون می تونی بعدا با درامدی که ازش در میاری یه دسکتاپ قوی بگیری تا اون موقع هم مکست قوی شده من اسفند واسه مکس سیستم بستم کلا شد 1600 الان هم اصلا باهاش مشکلی ندارم
فقط یه موضوع رو یادم رفت هر موقع خواستی لپ تاپ بگیری حتما براش یه کول پد خوب بگیر چون نیاز
در کل من بهت فعلا لپ تاپ رو پیشنهاد می کنم چون با یه تیر دونشون میزنی چون بعضی مواقع لازمه کار رو پیش خود کارفرما رندر بگیری
ببخشید که زیاد نوشتم:18:

salar_aziz
04-05-2011, 22:01
1- سخت افزار خیلی زود قدیمی میشه نمیشه گفت سیستم تا فلان سال قدمی نمیشه ولی باید در نظر بگیری که دسکتاپ قابیت تعویض قطعات بیشتری نسبت به لپتاپ داره (لپ تاپ رو فقط میشه هارد و رمش رو عوض کرد ) بستگی به کارتون داره گفتم شما اول بادی بری مکس رو یاد بگیری بعد شاید فقط شما بخوای مدل های ساده رو رندر بگیری یا فقط تو شاخه معماری کار کنی باهاش (به غیر از محوطه سازی) نرم افزار مکس هر سال تغییر می کنه و ورژن جدید میاد جای قبلی رو میگیره و هرسال هم سنگین تر میشه
کد هم که زیاد سنگین نیست سبکه فقط رم بالای 2 گیگ می خواد همین
همون جور که گفتم اگه یه لپ تاپ 1400 یا بیشتر که سری گرافیکی بگیری (سری گیم برند ها هم می تونه جواب گو باشه)
برات کافیه فعلا یعن کار رو میکشه ممکنه رندر زمان بیشتری ببره ولی میگیره (درصورتی که رمش بالا باشه)
ولی در کل به نظرم لپ تاپ بگیر بهتره چون می تونی بعدا با درامدی که ازش در میاری یه دسکتاپ قوی بگیری تا اون موقع هم مکست قوی شده من اسفند واسه مکس سیستم بستم کلا شد 1600 الان هم اصلا باهاش مشکلی ندارم
فقط یه موضوع رو یادم رفت هر موقع خواستی لپ تاپ بگیری حتما براش یه کول پد خوب بگیر چون نیاز
در کل من بهت فعلا لپ تاپ رو پیشنهاد می کنم چون با یه تیر دونشون میزنی چون بعضی مواقع لازمه کار رو پیش خود کارفرما رندر بگیری
ببخشید که زیاد نوشتم:18:
اختیار داری.لطف میکنی جواب میدی به من سمج:31:
دوست من بازم نگفتی این لپ تاپ رو اگه سیستم بگیرم چند میشه حدودا؟!
بنظرت این لپ تاپ واس آموزش مکس و بازار کار کافیه؟من فکر میکردم میگی که چون میخای کارکنی سیستم بگیر که جوابگوی کارت باشه!!
(خوب خودمم دلم با لپ تاپه،چون میبینم دوستان ترم بالایی میارند دانشگاه و با خودم میگم هرچی هم خونه مجزا داشته باشم بازم وقتی برمیگردم شهرستان اگه با خودم ببرمش بد نیست.)
قیمت ها کی خوبه؟اواسط خرداد؟لپ تاپ هم اونجا ارزونه؟

:10:ممنونم.

1navid
05-05-2011, 08:54
فعلا لپ تاپ جواب کارات رو میده مکس اونقدرها هم سنگین نیست که ..
در مورد قیمت تو قطعات حرفه ای دسکتاپ با لپ تاپ فرقی نمی کنه شما اگه با همین مشخصات بگیری (البته در نر داشته باش تو دسکتاپ شما می تونی تایمینگ و باس رمتون رو مشخص کنید) وهیچ وقت هم که نمیرید رم در رده رم لپ تاپ بگیری پس یه قیمت میشه
منم به خاط همین گفتم لپ تاپ بگیر تو دانشگاه خیلی بدرد می خوره ولی سعی کن لپ تاپ خوب بگیری با بودجه 1500 که cpu وram قوی داشته باشه

salar_aziz
05-05-2011, 18:51
فعلا لپ تاپ جواب کارات رو میده مکس اونقدرها هم سنگین نیست که ..
در مورد قیمت تو قطعات حرفه ای دسکتاپ با لپ تاپ فرقی نمی کنه شما اگه با همین مشخصات بگیری (البته در نر داشته باش تو دسکتاپ شما می تونی تایمینگ و باس رمتون رو مشخص کنید) وهیچ وقت هم که نمیرید رم در رده رم لپ تاپ بگیری پس یه قیمت میشه
منم به خاط همین گفتم لپ تاپ بگیر تو دانشگاه خیلی بدرد می خوره ولی سعی کن لپ تاپ خوب بگیری با بودجه 1500 که cpu وram قوی داشته باشه
ببخش عزیز ولی منظورتو در مورد قیمت قطعات معادل در دسکتاپ متوجه نشدم!
میشه بیشار توضیح بدی که قیمت قطعات لپتاپ مورد نظرم معادل دسکتاپ گند میشه ؟(مث اینکه گفتید شرایطشون باهم فرق میکنه.حدودی هم بفرمایید اشکال نداره)

ممنون دوست معمار:31:

1navid
06-05-2011, 13:36
دسکتاپ ارزونتر درمیاد شما با بودجه ای که برای لپ تاپ می زارید می تونید یه دسکتاپ قدرت مند تر بخرید

salar_aziz
06-05-2011, 15:09
دسکتاپ ارزونتر درمیاد شما با بودجه ای که برای لپ تاپ می زارید می تونید یه دسکتاپ قدرت مند تر بخرید
برای بار n ام میپرسم از خدمتتون،مثلا اون لپ تاپ 1500 که گفتم مشخصاتشو با 6تا8 گیگ رم معادلش در دسکتاپ چه قیمتی میشه؟(جون من باز نگو ارزونتره.یه قیمت بگو خیال منو راحت کن ببینم اختلاف حدودیشون چقدره.)

مرسی دوست عزیز:40:

1navid
06-05-2011, 16:07
آخه مشخصات کامل لپ تاپ رو ه نگفتی در ضمن قطعات لپ تاپ با کامپیوتر فرق می کنه
مثلا اگه رمش رو باس 1600 و تایمینگ 9 فرض کنیم یا گرافیکش رو هم gtx 540 یا هاردش هم 500 معمولی بگیریم
1300 شاید بتونی ی کیس جمع نی با این مشخصات

salar_aziz
06-05-2011, 22:27
آخه مشخصات کامل لپ تاپ رو ه نگفتی در ضمن قطعات لپ تاپ با کامپیوتر فرق می کنه
مثلا اگه رمش رو باس 1600 و تایمینگ 9 فرض کنیم یا گرافیکش رو هم gtx 540 یا هاردش هم 500 معمولی بگیریم
1300 شاید بتونی ی کیس جمع نی با این مشخصات
ببخش عزیز ولی فک کنم تو صفحه اول نوشته بودم. ولی مشخصاتو مثلا این فرض کن:

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت 1500000تومان
(به نقل از دیجیکالا)

ممنون میشم اگه با این مشخصات تو دسکتاپ مقایسه قیمت کنی.
:40:

salar_aziz
08-05-2011, 09:18
ببخش عزیز ولی فک کنم تو صفحه اول نوشته بودم. ولی مشخصاتو مثلا این فرض کن:

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770 DDR5 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت 1500000تومان
(به نقل از دیجیکالا)

ممنون میشم اگه با این مشخصات تو دسکتاپ مقایسه قیمت کنی.

:40:

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1navid
08-05-2011, 18:46
چقدر بگم قطعات لپ تاپ با دسکتاپ فرق می کنه این cpu .ram.vga رو نداریم مشابه هست ولی دقیقا همی نمدل رو نداریم
قیمت
cpu :2600 3.8 ghz cash 8 390
vga: 6850 240
ram : فرض می گیریم باسش 1600 و تایمینگ 9 قیمت از برند کورسیر 160
hdd : موتور 7200 قیمت 67

salar_aziz
18-05-2011, 09:53
سلام
با راهنمایی های دوستان من میرم واسه خرید لپ تاپ
ولی یکی از هم کلاسی ها میخواد سیستم بخره در حدود 900 تومن(سیستم کامل) و کاربریش هم عین منه.
لطفا چند تا لیست سیستم پیشنهادی لطف کنید که بهش بگم هر کدوم رو خواست بگیره.

E.I
18-05-2011, 10:17
AMD

cpu=amd x6 1075t 210000t
ram=kingmax 2*2 1333 50000t
vga=evga gtx 460 768mb 188000t
case=Pascal mehregan 22000t
power=green 530aeu 65000t
monitor=aoc 2236vwa 180000t
hdd=H.D.D W.D Green 500GB 32MB 51000t
main=asrock 870extreme3 120000t
odd=liteon 24000t