ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ویندوز 7 توی شبکه

*hamedkhatar*
10-04-2011, 15:39
سلام
ما تو شرکتمون سرورمون Windows 2003 هست و همه سیستم کارمندها هم XP هستند
ولی خودمون که تو انفورماتیک هستیم ویندوز 7 نصب کردیم
الان به دو تا مشکل ساده ولی اعصاب خورد کن خوردیم که حالمون رو گرفته

اولین مشکل اینه که وقتی از ویندوز 7 میخوایم به پوشه های سرور دست پیدا کنیم با دستور: RUN: \\server
سرعتش خیلی پایینیه اکثر مواقع یعنی وقتی میزنیم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا وارد بشه ولی با XP یک ثانیه طول میکشه
و وقتی هم وارد میشه مثلا روی یه پوشه میزنیم باز همون اندازه طول میکشه و خلاصه اصلا نمیشه باهاش کار کرد
ولی گاهی هم خوب میشه و مثل XP سریع میشه

این مشکل رو من روی چند تا سیستم تست کردم و برامون ثابت شده هست یعنی توهم نیست
مشکل از فایروال هم نیست چون تست کردم
و این مشکل هم تو ویندوزی که تحت domain باشه و هم ویندوزی که به صورت workgroup باشه پیش میاد (تست کردم)

مشکل دوم

این مشکل رو فقط تو workgroup داریم و تو ویندوزی که تحت domain باشه نداریم
حالا خود مشکل: وقتی از همون دستور RUN: \\server استفاده میکنیم توی یه سری از ویندوزهامون ازمون یوزر و پسوورد میخواد که خوب میزنیم و وارد میشیم و اون دسترسی که برامون تعریف شده رو داریم ولی مشکل اینه که تو یه سری از ویندوز ها اصلا سوال نمیکنه و چیزی نمیخواد و همینطوری وارد سرور میشه پوشه ها رو هم نشون میده ولی به هیچ کدوم از پوشه ها دسترسی نداریم
خوب من خودم حدس میزنم مشکل از ویندوز هست که اون ویندوزها که یوزر رو میخواند تنظیماتشون با اونی که همینطوری وارد میشوند فرق میکنه و ما باید اون تنظیم رو پیدا کنیم و درستش کنیم و درخواست من از شما پیدا کردن همون تنظیم هستش :31:
چیزی که من میخوام اینه که وقتی تو run زدیم \\server ازمون یوزر و پسوورد بخواد. همین
این رو هم بگم ویندوز ها از دیسکهای مختلف نصب شدند و ربطی به هم ندارند
امیدوارم بتونید مشکل رو حل کنید که خیلی مهم هستش

ممنون

gandoulf
06-06-2011, 22:12
آقا ما هم مشکلات شبکه ویندوز 7 داریم ، ویندوز 7 و تو شبکه خیلی ضعیف ساختن
یکی از مشکلات شبکه ویندوز 7 که باهاش دست و پنجه نرم میکنیم عدم شناسایی سیستم xp در ویندوز 7 هست
آدرس سیستم xp رو هم تو آدرس بار ویندوز 7 میدم ولی اصلا درایوهای ویندوز Xp و نمایش نمیده
تو خیلی از فروم ها سر زدم ولی به جواب نرسیدم

behrooz.shie
07-06-2011, 14:36
اتفاقا کاملا برعکس هست ویندوز 7 بیشترین امنیت و کارای شبکه رو داره البته وقتی امنیت باشه باید قید بعضی چیزا رو زد :20:

masood.ashoori789
08-06-2011, 03:14
آقا بهروز کاملا درست میگن . با عرض شرمندگی ، دوست عزیز ویندوز سون بهترین سیستم عاملی هست که تا الآن ماکروسافت ارائه داده . دوره های MCITP از دوره های فوق تخصصی شبکه ماکروسافت هست که همه با windows 7 آموزش داده میشه .

شبکه کردن ویندوز 7 با ویندوز XP شرایط خاصی رو ایجاد میکنه .
با کمی کنکاش به اصل مطلب پی خواهید برد . اگه سوالی بود در خدمتم .

در این نوع شبکه ها روی کامپیوتر هایی که از ویندوز 7 استفاده میکنن وارد قسمت network and sharing center شده و در منوی سمت چپ روی گزینه ی change advanced sharing setting کلیک کنید . در این صفحه ابتدا نوع شبکه رو از نظر امنیت محیط شبکه مشخص کرده و وارد تنظیمات بشید . این گزینه ها رو تغییر بدید .

network discovery روشن باشه .
file and printer sharing روشن باشه .
file sharing connections روی گزینه ی enable file sharing for devices that unse 40 or 56 bit encryption تنظیم بشه .
برای رفع گزینه ی پسورد هم password protected sharing غیر فعال بشه .

gandoulf
11-06-2011, 10:26
با سلام خدمت اساتید
الآن در حدود چند ماه هست که در اتصال به شبکه و اینترنت از طریق کابل مشکل داره لپ تاپم (Dell Studio XPS 1340) و همه کارامو با وایرلس راه اندختم
سیستم عامل لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هستش... بعد عیب یابی این پیغام رو میده ویندوز:
local area connection doesn't have a valid ip configuration
بعد تو قسمت راهنما میگه که آداپتر رو ریست کن و کابل رو بکش بیرون دویاره بزن
همه ی این کارها رو کردم حتی کارت شبکه رو آن اینستال و دیزیبل کردم و دوباره با درایور آپدیت شده نصب کرده ام هنوز هم همین مشکل رو دارم... به هیچ صراطی مستقیم نیست :(
:)
بچه ها مشکل من هم همینه تو یه سیستم ویندوز اکس پی دارم تو یکی دیگه ویندوز 7 ، آقا شبکه چند ماهی سالم بود و با خوشی خوبی کار میکرد تا اینکه یه روز ویندوز 7 درایورهای اکس پی رو نخوند ، حالا اینجا هم که کارگاه هست و من بدجور به شبکه احتیاج دارم ببینید از اکس پی به ویندوز 7 خوب کار میکنه ولی برعکسش اصلا شناسایی نمیکنه
من مجبورم اطلاعات و از سیستم اکس پی بریزم تو یوزر ویندوز 7 و یک مرحله رو باید توی چندین مرحله انجام بدم
( اینترنت بین دو سیستم share هست و آی پی روی اتوماتیک هست )
خیلی سختمه ، اگر توی خونه بودم غمم نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها و بزرگای شبکه کمکم کنید

Amir Varasteh
11-06-2011, 11:27
بچه ها مشکل من هم همینه تو یه سیستم ویندوز اکس پی دارم تو یکی دیگه ویندوز 7 ، آقا شبکه چند ماهی سالم بود و با خوشی خوبی کار میکرد تا اینکه یه روز ویندوز 7 درایورهای اکس پی رو نخوند ، حالا اینجا هم که کارگاه هست و من بدجور به شبکه احتیاج دارم ببینید از اکس پی به ویندوز 7 خوب کار میکنه ولی برعکسش اصلا شناسایی نمیکنه
من مجبورم اطلاعات و از سیستم اکس پی بریزم تو یوزر ویندوز 7 و یک مرحله رو باید توی چندین مرحله انجام بدم
( اینترنت بین دو سیستم share هست و آی پی روی اتوماتیک هست )
خیلی سختمه ، اگر توی خونه بودم غمم نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها و بزرگای شبکه کمکم کنید
سلام.

توی ویندوز 7 کار زیر رو انجام بده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همچنین برو به Advanced Sharing Settings و Password protected sharing رو Off کن.

masood.ashoori789
11-06-2011, 20:47
اگه راهنمایی دوستمون کمک نکرد توضیح بیشتر بدید لطفا . اطلاعات ناقصه .

gandoulf
12-06-2011, 01:02
آقا دو سیستم هست توی یکی ویندوز 7 و یکی دیگه ویندوز اکس پی
چند ماهی بدون مشکل با این دو تا کار میکردم
تا اینکه یکی از بچه وی پی ان اومد نصب کرد و شبکه ریخت بهم وی پی ان و تو ویندوز 7 نصب کرده
حالا اکس پی به هفت میخونه و درایورهاشو اجرا میکنه ولی ویندوز هفت نمیتونه اکس پی رو بخونه و اصلا وارد سیستم اکس پی نمیشه
امیر آقای گل هم کارایی که گفت انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد
آی پی ها از همون اول اتوماتیک بوده و اینترنت هم شییر هست
کاملتر اینکه نام سیستم اولی که ویندوز هفت هست system1 گذاشتم و دومی که اکس پی بهش نصبه system2 گذاشتم
ورک شاپ هم که تو دو تا سیستم afshar هست
تو system1 اصلا و ابدا system2 رو نشون نمیده
این شاخه گل :11: هدیه بهتون جان من کمکم کنید

masood.ashoori789
13-06-2011, 03:33
IP رو از حالت اتوماتیک در بیار و آی پی دستی وارد کن . با دستور ping درستی شبکه رو چک کن . توی تنظیمات شبکه ی ویندوز XP باید file and printer sharing فعال باشه . اونو هم چک کن .

mokhtari58
13-06-2011, 10:14
سلام
من هم یه مشکلی برام پیش اومده که اونم اینکه ما یه سرور 2003 تحت دامین داریم و یه کلاینت ویندوز 7 که تا چند روز پیش مشکلی نداشت از دیروز دیگه شبکه رو نه می بینه و نه میشناسه از سرور ping نمی شه ولی خودش سرور رو ping میکنه .
هر کاری کردم firewall , antivirus و همه چی رو غیر فعال کردم . بعد workgroup کردمش و حالا دوباره می خوام به دامین join کنم
پیغام dns error 0x0000251E , ... میده .
رو همون سیستم win xp هم دارم اونجا تست کردم مشکلی نداشت . دیگه موندم چیکار کنم ؟
کمکم کنید .

masood.ashoori789
13-06-2011, 12:19
اینجوریشو دیگه ندیده بودم .
شما تنظیمات اکتیو دایرکتوری ویندوز سرور رو چک کن . ببین این کامپیوتر ویندوز 7 توی لیست یوزر ها تعریف شده . IP بسته نشده باشه . این مشکل به سرور مربوطه . بعید میدونم مشکله ویندوز 7 باشه .
یه بار دیگه هم میگم این گزینه هارو چک کن :

در این نوع شبکه ها روی کامپیوتر هایی که از ویندوز 7 استفاده میکنن وارد قسمت network and sharing center شده و در منوی سمت چپ روی گزینه ی change advanced sharing setting کلیک کنید . در این صفحه ابتدا نوع شبکه رو از نظر امنیت محیط شبکه مشخص کرده و وارد تنظیمات بشید . این گزینه ها رو تغییر بدید .

file sharing connections روی گزینه ی enable file sharing for devices that unse 40 or 56 bit encryption تنظیم بشه .

mokhtari58
13-06-2011, 13:05
اینجوریشو دیگه ندیده بودم .
شما تنظیمات اکتیو دایرکتوری ویندوز سرور رو چک کن . ببین این کامپیوتر ویندوز 7 توی لیست یوزر ها تعریف شده . IP بسته نشده باشه . این مشکل به سرور مربوطه . بعید میدونم مشکله ویندوز 7 باشه .
یه بار دیگه هم میگم این گزینه هارو چک کن :

ممنون از راهنمایی ولی همه این کارهارو انجام دادم و گفتم ویندوز xp مشکلی نداشت .

tarrega
19-06-2011, 10:00
سلم به همه
ببینید
من الان سر کارم . یوزرم محدوده اجازه سترسی ندارم تا آدرس دقیقش رو بگم.
اما باید تو اکس پی تو local policy پروتکل ارتباطی شبکه رو به NTLM V2 تغییر بدید .
رفتم خونه حتما درس دقیقش رو میذارم .....
اینقدر هم از ویندوز 7 ایراد نگیرید ....
تو شبکه هر مشکلی راه حلی داره ... همش هم حل شدنیه ...
مخصوصا وقتی پای مایکروسافت بیاد وسط ....
به قول استادم
تو شبکه نمیشه نداریم ..... همیشه بگید فعلا نمیتونم :)
مثل من :)
فعلا ..

armin66
09-09-2011, 23:02
دوستان عزیزم سلام , دو تا سیستم رو شبکه کردم که یکی اکس پی و دیگری سون هست وقتی از اکس پی فایل شیر میکنم ویندوز سون میبینه راحت اونو ولی وقتی از سون فایل شیر میکنم توی اکس پی که می خوام بازش کنم میگه دسترسی ندارید هرچیزی رو که بگید چک کردم حنتی اینترنت هم شبکه هست و داره درست کار میکنه ولی فایلهای شیر شده توسط ویندوز سون رو اکس پی نمیتونه بازشون کنه و ارور میده میگه با ادمین شبکه تماس بگیرید ! دسترسی فایلهایی رو هم که شیر میکنم روی فول میزارم ولی باز ایراد میگیره :41: خواهشن کمک کنید ...

ardelion
09-07-2012, 12:32
با سلام
منم همچین مشکلی دارم ولی با یکم تفاوت
یک مودم ADSL دارم که با کابل LAN به ویندوز XP وصل میشه و وارد اینترنت هم میشه
ولی همین کابل LAN و وقتی به لپ تاب وصل میکنم که ویندوز 7 روش نصبه وصل اینترنت نمیشه و اخطار local area connection doesn't have a valid IP configuration میده
تمام کارهایی که در بالا گفته شد انجام دادم ولی جواب نداد

hassanshaikhi
09-07-2012, 13:18
با سلام
منم همچین مشکلی دارم ولی با یکم تفاوت
یک مودم ADSL دارم که با کابل LAN به ویندوز XP وصل میشه و وارد اینترنت هم میشه
ولی همین کابل LAN و وقتی به لپ تاب وصل میکنم که ویندوز 7 روش نصبه وصل اینترنت نمیشه و اخطار local area connection doesn't have a valid IP configuration میده
تمام کارهایی که در بالا گفته شد انجام دادم ولی جواب نداد

احتمالا dhcp clinet مشكل داره واسه همين نميتونه ip بگيره خودت به صورت دستي ip وارد كن

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

ardelion
09-07-2012, 20:40
احتمالا dhcp clinet مشكل داره واسه همين نميتونه ip بگيره خودت به صورت دستي ip وارد كن

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

میشه بیشتر توضیح بدین
چه IP ؟؟؟
کجا ؟؟؟