مشاهده نسخه کامل
: مشکلات usb
با سلام
مدتی است که usb سیستم من دچار مشکل شده است. یا آن را نمیشناسد و یا زمانی که میخواهم اهنگی یافایل دیگری را از کامپوتر به داخل رم موبایل و یا mp3 کپی کنم خطای زیر را میدهد
. cannot find the specified file "نام فایل" can not copy
make sure you specify the correct path and fie name
و بلا فاصله ارتباط با سیستم قطع میگردد. و جالب توجه اینکه اگر اجازه کپی آهنگی را دهد آن اهنگ با آهنگ دیکری که از قبل در رم بوده تلفیق میشود ویا به طور کامل کپی نمیشود.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
amd>intel
05-04-2011, 15:56
پاور سيستم شما چي هست ؟
erfan3333
06-04-2011, 01:02
با سلام
مدتی است که usb سیستم من دچار مشکل شده است. یا آن را نمیشناسد و یا زمانی که میخواهم اهنگی یافایل دیگری را از کامپوتر به داخل رم موبایل و یا mp3 کپی کنم خطای زیر را میدهد
. cannot find the specified file "نام فایل" can not copy
make sure you specify the correct path and fie name
و بلا فاصله ارتباط با سیستم قطع میگردد. و جالب توجه اینکه اگر اجازه کپی آهنگی را دهد آن اهنگ با آهنگ دیکری که از قبل در رم بوده تلفیق میشود ویا به طور کامل کپی نمیشود.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
یحتمل کاره ویروسه :31:
دارن اذیتت میکنن
ی آنتی ویروس خوب با آپدیت نصب کن از خجالتشون در بیا
مثلا avast کارتو راه میندازه
برای من تازگی یه مشکل پیش اومده چون کیس من یه مقدار فاصله داره مجبورم که از هاب استفاده کنم تا کوتاهی طول سیم کیبورد و موس رو جبران کنم تا الان 3 تا هاب گرفتم که بعد دو روز حالا یا سوختن یا اینکه دیگه ارتباط برقرا نمیکنن و من هر بار رفتم و فروشنده بدبخت عوضشون کرده الان اخرین مورد رو که تعویض کرده دو ورزه رو یه سیستم دیگه گذاشتم بی دردسر داره کار می کنه اما الان میترسم مجدد وصل کنم به همون سیستم و باز خراب شه علتش چی می تونه باشه ممنون میشم
erfan3333
08-04-2011, 03:05
برای من تازگی یه مشکل پیش اومده چون کیس من یه مقدار فاصله داره مجبورم که از هاب استفاده کنم تا کوتاهی طول سیم کیبورد و موس رو جبران کنم تا الان 3 تا هاب گرفتم که بعد دو روز حالا یا سوختن یا اینکه دیگه ارتباط برقرا نمیکنن و من هر بار رفتم و فروشنده بدبخت عوضشون کرده الان اخرین مورد رو که تعویض کرده دو ورزه رو یه سیستم دیگه گذاشتم بی دردسر داره کار می کنه اما الان میترسم مجدد وصل کنم به همون سیستم و باز خراب شه علتش چی می تونه باشه ممنون میشم
مگه فاصلش چقدره
از این سیم های تکی رابط بگیر
به طور کلی وقتی یو اس پی سیمش دراز میشه برای غلبه بر مقاومت و جنس سیم مجبور ولتاژ بیشتری از خود عبور بده که علتش میتونه این باشه
مثلا اگه رابط 3 تا 4 متری وصل کنی به پورت یو اس پی کامت انتهاشو به نوک دستت بزنی ی برق نسبتا ضعیفی احساس میکنی که تو حالت عادی اصلا وجود نداره و علتش همونی هست که گفتم
پیشنهاد میشه یا مارکش رو عوض کنی
یا فاصله رو کاهش بدی
یا از اون سیم های یک به یکی که گفتم استفاده کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.