مشاهده نسخه کامل
: مسابقه
Reza Azimy_RW
05-04-2011, 12:20
سلام دوستان . بالاخره مسابقه شروع شد :21:
افرادی که در مسابقه شرکت میکنند :
NINJA0098
AMIR REZAs
Honestbud
Silsin
Ali-Scan
Hutsun
داور ها :
Reza Azimy_RW
Hadi665
ehsan_wwe
و......
( اگه کسی برایه داوری امادس پی ام بده )
================================
مسابقه :
ساخته یک صحنه بسته
مثال :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:::::>>> قوانين <<<<:::::
حد اكثر جمع نمرات 100 ميباشد
1- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 10
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 20 / 10
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت 10
5- ساختن پست پروسس 10
6- ساختن شيدر 10
7- كيفيت مدل سازي 10
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها 10
9- توجه به جزيات 10
10- كيفيت با توجه به زمان 10
براي اطمينان از شير نبودن موارد استفاده شده لازم است تا از مدل هاي ساخته شده يك عكس به صورت واير فريم و براي شيدر ها كد هاشونو بزاريد
کسانی که کارشون تموم شد شات رو به من پی ام بدن و نزارن اینجا ! من خودم برایه بقیه داورها میفرستم . بعد از تموم شدنه مسابقه شاتها رو میزارم تو همین تایپیک .
=================================
کسایی هم که مدلسازی بلد نیستن به نقل از Hutsun :
کاری نداره.
محیط رو بسازین بعد از خود ابزارهای محیط سازی برای ساخت چراغ و کامپیوتر و اینا استفاده کنین.
البته کارتون سخت میشه ولی چون بیشترشو خودتون ساختین احتمالاً پوَن مثبت میدن داورا.
یا میتونید مدل دانلود کنید یا اینکه اصلاً همین مرحله رو به صورت قدیمی درست کنید چون UDK مدل اونشکلی روش داره و فکر کنم شما هم UDK کار باشین.
به هر حال وقتی میگن فلان محیط رو بسازین بیشتر منظور سیستم محیط پردازی و View محیط رو در نظر میگیرن.
==============================
مسابقه از تاریخ 18-1-89 شروع شد و تا 20-2-89 وقت داره تا اون موقع هم اگه کسی خواست میتونه به لیست شرکت کننده ها تو مسابقه اضافه بشه
جوایز :
3D Game Studio
==========
Quest 3D 4 + Quest 3D 4.3.2
+
PDF Tutorials
+
Shaders And ...
==========
UDK
+
3DBuzz Video Tutorials
==========
Unity 2.6 + Unity3D 3.1
+
PDF Tutorials
==========
Unreal Engine 2
==========
Game Editor
+
PDF Tutorials
==========
GameMaker7.0.5
+
PDF Tutorials
==========
موفق باشید :8::27:
یه سوال . مدل و بقیه چیزا چی؟ خودمون باید طراحی کنیم.؟
AMIR REZAs
05-04-2011, 13:33
سلام
ساخته یک دمویه ریل تایم با گرافیکه بالا
منظور یه کار گرافیکی با
Lighting , terrain , particle , material , effect ,...
ایناست ؟
Reza Azimy_RW
05-04-2011, 14:13
منظور یه کار گرافیکی با
Lighting , terrain , particle , material , effect ,...
ایناست ؟
اقا روشنمون کن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گیرایی همتونم پایینه ها ماشاالله ! :31: ( شوخی )
اره دیگه یه صحنه با گرافیک بالا با مدلسازی خودتون . حالا حتما قرار نیست مثلا توش particle استفاده بشه یا مثلا از terrain !
مدل هم یا خودتون یا از مدلایه اماده استفاده کنید .
اصلا یه چیزی بزار یه چند تا عکس نمونه بزارم یه اینجور چیزایی منظورمه :
راستی مراحله کارتون رو هم اینجا بزارید دیگه نور علی نور میشه !
من انصراف میدم . چون اصلا مدل سازی بلد نیستم .
Reza Azimy_RW
05-04-2011, 15:12
من انصراف میدم . چون اصلا مدل سازی بلد نیستم .
:19::19::19:
3 نفری که نمیشه . مثله اینکه اصلا قرار نیست این مسابقه راه بیوفته .
honestbud
05-04-2011, 15:27
سلام دوستان . بالاخره مسابقه شروع شد :21:
افرادی که در مسابقه شرکت میکنند :
NINJA0098
AMIR REZAs
Hunestbud
Silsin
.
.
.
.
موفق باشید :8::27:
سلام.
اولا Hunest نیست و Honest هستش و خونده میشه آنست به معنی صادق و راستگو.تو تاپیک قبلی توضیح دادم
دوما من هم مثل حست جان مدل سازی بلد نیستم یعنی فقط چند ساعت با مکس کار کردم و در حد جلبک دریایی از مکس سرم میشه.
اما UDK رو که ابزار اصلی باشه، رو تازه شروع کردم به یادگیری و تا چند روز دیگه ویدئو هاش به دستم میرسه و میتونم شروع کنم!
به هر حال من هستم ولی اینکه یه سری افراد مدل سازی بلد باشن و یه سری نباشن مسابقه عادلانه نمیشه.بعدشم بهتره 2 هفته دیگه به زمان مسابقه اضافه کنی اینطوری شاید تعداد شرکت کننده ها هم بیشتر بشه.
زمان شروعشم بزار 20 ام فروردین یا مثلا 25 ام که افرادی که تازه تاپیک رو میخونن با خودشون نگن که ای بابا مسابقه شروع شده و ما عقب افتادیم!
AMIR REZAs
05-04-2011, 17:33
به نظر من اصلا ربطی به مدلسازی نداره !!! اصلا میشه یه قانون گذاشت همه باید از مدلهای آماده ی udk استفاده کنن ، چطوره ؟؟؟
RatAtouille
05-04-2011, 18:56
این عکسایی که شما گذاشتی یک نفر نساخته که ! اگرم ساخته اون عکس اول رندر 3d max هست نه یک موتور بازی ساز ...
وقت مسابقه بدموقعی هست تست های بعد نوروز اجازه نمیده شرکت کنم ...
:40::40::40::40:
این عکسایی که شما گذاشتی یک نفر نساخته که ! اگرم ساخته اون عکس اول رندر 3d max هست نه یک موتور بازی ساز ...
وقت مسابقه بدموقعی هست تست های بعد نوروز اجازه نمیده شرکت کنم ...
:40::40::40::40:
سلام
اون کارها که فکر کنم خیلی ها میدونن کار آقای علی رحیمی هستش.رندرم هم با کوئیست هستش:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دقیق بگین چیکار کنیم(مدل بسازیم - از مدل آماده استفاده کنیم) شاید ما هم شرکت کردیم:31:شاید خدا خواست نفر آخر شدیم:21:
anti-military
05-04-2011, 21:04
به نظر من یه محیط مشخص باشه و همه روی اون نور پردازی کنن ! من قبلا یه محیطی داخلی برای تست نور پردازی طراحی کرده بودم تو مایع های عکس زیر !
اگه موافق باشید همین محیط رو واسه دانلود بزارم و همه بچه ها رو نور پردازی همین محیط کار کنن ...
RatAtouille
06-04-2011, 12:14
ببخشید اطلاعی نداشتم
AMIR REZAs
06-04-2011, 12:40
من زیاد با نورپردازی موافق نیستم ! بهتره تو چنین مسابقه ای کارهای بزرگ تری دیده بشه...
ساخت یه محیط دلخواه با نورپردازی و .... واسه این مسابقه بهتره./
NINJA0098
06-04-2011, 17:18
ببینم مسابقه برقراره یا سر کاریم؟اگه هست شروع کنیم.
چرا هی فاز منفی میدین؟اصلا اگه با مدلسازی مشکل دارین من کلی مدل آماده رو دستم باد کرده اونا رو میدم به اونایی که مدلسازی بلد نیستن بچه هایی که مدلسازی بلدن هم خودشون بزنن .
چقدر فاز منفی میدین؟رضا بگو مسابقه برقراره؟
اینجوری نمیشه.
بچه ها به نظر من باید با همین عکسی که من گذاشتم شروع کنید.
کاملاً اصولی عکس رو انتخاب کردم چون دقیقاً تمام مدل های توش ضروری نیستن و میشه با مدل های مشابه عوضشون کرد.
مثلاً جعبه ها یا چراغ ها یا اون مانیتورهای داخل اتاق کنترل رو میشه کاملاً با مدل های دیگه جایگزین کرد.
در ضمن اگر به تصویر کوچکی که بالا هست نگاه کنین متوجه میشین که از Half-Life یک هستش و تصویر اصلی بازسازی شدشه که خیلی ارتقا یافته حالا اگه شما هم همین گونه بازسازی رو بتونید با تصویر اصلی انجام بدین دیگه عالی میشه.
در ضمن این امکان پذیر نیست که هر کی هر چی دلش خواست بسازه چون مثلاً من میام با Unreal engine یه جنگل و کوهستان و دهکده میسازم ولی بقیه باید برن انجین هاشون رو بذارن در کوزه آبش رو بخورن :31:
پس هر چی میتونید جزئیات بیشتر و از روی اصول واردش کنید.
حتی اگر خواستین اتمسفرش رو تغییر بدین,مثلاً به هم ریخته و با محیط درب و داغون و تاریک تر در بیارین.(اینجوری آزاد ترین)
هر کدوم بیشتر امتیاز بگیره و دلنشین تر باشه برنده میشه دیگه.
راستی ببخشید تو تاپیک دخالت کردم.فقط میخواستم راهنمایی کنم که زودتر به نتیجه برسین(آخه من تو انجمن های خارجی تاپیک های مشابه زیاد دیدم.)
یه مسابقه هم میشه برگزار کرد که کلاً Level Design هست و اونجا دیگه همه چیز آزاده ولی فقط روی موارد خاصی امتیاز داده میشه.(این بمونه بعداً بهتره چون تا خیلی حرفه نشدین تقلیدی محیط بزنین بهتره)
ممنون
خب برادر من . من مدل ندارم چیکارکنم؟
کاری نداره.
محیط رو بسازین بعد از خود ابزارهای محیط سازی برای ساخت چراغ و کامپیوتر و اینا استفاده کنین.
البته کارتون سخت میشه ولی چون بیشترشو خودتون ساختین احتمالاً پوَن مثبت میدن داورا.
یا میتونید مدل دانلود کنید یا اینکه اصلاً همین مرحله رو به صورت قدیمی درست کنید چون UDK مدل اونشکلی روش داره و فکر کنم شما هم UDK کار باشین.
به هر حال وقتی میگن فلان محیط رو بسازین بیشتر منظور سیستم محیط پردازی و View محیط رو در نظر میگیرن.
قبوله . ما هستیم . به شرطی که در حد همین عکس باشه وگرنه نه چون مدل ندارم
Reza Azimy_RW
06-04-2011, 22:52
خوب دوستان انگار خیلیا جمع شدن واسه مسابقه !
خوب مسابقه که برقراره حالا اول تصمیم خودمونو بگیریم با نظره Hutsun جان موافقید ؟
NINJA0098 هم که میگه میتونه مدل اماده در اختیارتون بذاره ! و همچنین Anti-Militari که از همشون تشکر میکنم .
حالا همون محیطه Hutsun رو اگه موافقین و مدلسازیشو مشکلی ندارین که خوبه اگه هم مشکل دارین که از مدلایه اماده NINJA0098
و
Anti-Militari
استفاده میکنیم . حالا چه کنیم ؟!
البته دوستانهی که جدیدا اعلام امادگی کردن هم :
Ali-Scan
Anti-Military ????
Hutsun ????
Silsin هم که رفت و اومد دوباره ! :31:
honestbud
07-04-2011, 10:39
من خودم اتفاقا تو فکرم بود یه محیط آزمایشگاهی با تعدادی مانیتور و ادوات آزمایش درست کنم.
فکر خوبیه.
فقط به نظر من باید دست افراد باز باشه تا بتونن تغییر در محیط ایجاد کنن(البته فکر کنم hotsun هم نظرش همین بود نه!) وگرنه همه مدل ها شبیه هم میشه!
مثلا من شاید بخوام چند تا میز اضافه کنم یا بافت زمین کف رو دوست نداشته باشم!
اگه اینجوریه بریم که شروع کنیم!
من دیروز به لطف یکی از بچه های فروم ویدئو ها رو گرفتم و الان دارم میبینم و دوست دارم که تمرین کنم!
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 12:21
خوب پس شروع کنیم دیگه ؟
افرادی که شرکت میکنن تویه مسابقه :
NINJA0098
AMIR REZAs
Hunestbud
Silsin
Ali-Scan
Anti-Military ????
Hutsun ????
تا شب اگه اعتراضی نبود تاریخو دوباره تعیین میکنم و مسابقه شروع میشه . Anti-Military و Hutsun جان هم قربونه دستتون مشخص کنید شما هم شرکت میکنید ؟
سلام
حتما باید یه محیط بسته رو بسازیم؟!•
نمیشه مثلا یه خیابون یا یه بیابون:31:جنگل یه همچین چیزای ساخت؟
بعد خروجی چی باید باشه؟داوران رو چی نظر میدن؟عکس؟فیلم؟
NINJA0098
07-04-2011, 16:19
خوب بالاخره کانسپت چیه؟
تعداد پلی محدودیت داره یا نه؟یعنی لول حتما باید روون باشه یا فقط شات مهمه؟
آقا منم هستم, فقط چند روز اوّل رو نیستم(ازم کار نخواین این چند روزه)چون پروژه هام موندن ولی بعد از ارسال بازیم که پروژه اصلیه(یکشنبه میفرستم)دیگه وقتم بیشتر میشه تا پنج شنبه که بعد اون دیگه خیلی وقتم بیشتر میشه :31:
راستی فکر کنم افراد باید اطلاعاتی رو در حین انجام کار بدن و در ضمن باید نشونه ای در بازی نهاییشون باشه که ثابت کنه کار خودشونه.مثلاً هود درست کنن و اسمشون رو روش بزنن طوری که ریز پایین صفحه تمام وقت باشه.(مثلاً خودم ریز اسمم رو میزنم بعد تعریف میکنم اگر TAP رو زدین اسمم گنده میاد روی صفحه).
فقط به نظر من باید دست افراد باز باشه تا بتونن تغییر در محیط ایجاد کنن
دقیقاً همینه.
تصویر ریزی که بالای صفحه هست رو نگاه کنین میبینید که خیلی چیزاش فرق داره ولی در کل همون محیطه/مثلاً اون اتاق کنترل که اون بالاست رو میتونید کلاً جاش رو تغییر بدین(البته نه برای تنوع بلکه برای زیباتر شدن)
و این رو هم بگم که چیزی در این تصویر نهفته هست اونم اینه که خیلی اصولی طراحی شده یعنی فکر اینکه بخواین جای چیزی رو عوض کنین شاید راحت باشه ولی در عمل فوق العاده به مشکل بر میخورین.(دلیل انتخاب کردن این تصویر هم همین بود دقیقاً)
در ضمن از این تصاویر با چنین ویژگی هایی بازم دارم پس برای سری های بعد میتونید روی این قضیه حساب باز کنید.
یا اینکه برای اینکه نگین چرا من تصاویر رو انتخاب میکنم میتونم روش پیدا کردن اینجور محیط ها رو بگم از دفعه بعد داورها تصمیم بگیرن.
در ضمن مهلت مسابقه هم فکر میکنم خوبه و تا 16ام ماه دیگه میشه محیط هایی حتی بهتر از تصویر هم بدست آورد.
راستی از نظر هنری محیط ها باید با تصویر اصلی و بعد با سطح کارهای دیگران قیاس بشن و بعد داوران طبق مواردی که خودشون میدونن امتیاز بدن(اینو برای شرکت کننده ها گفتم که حواسشون باشه)
ممنون.
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 18:51
حتما باید یه محیط بسته رو بسازیم؟!•
اخه قبلا قرار شد محیطه بسته باشه !
خوب بالاخره کانسپت چیه؟
تعداد پلی محدودیت داره یا نه؟یعنی لول حتما باید روون باشه یا فقط شات مهمه؟
محدودیت نداره . رویه شات نظر میدن . ولی یه چیزی اگه نفره اول شدید باید بزارید واسه دانلود دموتونو ! ( به صورت exe )
حده اکثر سنگینیش هم به اندازه کرایسیس باشه ! بیشتر از اون امتیاز منفی داره .
راستی از نظر هنری محیط ها باید با تصویر اصلی و بعد با سطح کارهای دیگران قیاس بشن و بعد داوران طبق مواردی که خودشون میدونن امتیاز بدن(اینو برای شرکت کننده ها گفتم که حواسشون باشه)
100 درصد
در ضمن مهلت مسابقه هم فکر میکنم خوبه و تا 16ام ماه دیگه میشه محیط هایی حتی بهتر از تصویر هم بدست آورد.
مهلت مسابقه رو چند روز بیشتر میکنم برایه کسایی که شاید یه کارایی دارن و وقتشون کمه .
اگه هم زودتر تموم کردید فقط شاتهاتونو پیغام خصوصی کنید به من تو تایپیک نزارید شاید سطحه کارتون خیلی بالا باشه یه سری نا امید بشن ! :31: بعد از تموم شدنه مهلت همه شاتها رو میزارم تو همین تایپیک .
اینم عکسه موضوعه مسابقه . فقط کسایی که مدلسازی بلد نیستن قبلا Hutsun جان توضیح دادن :
کاری نداره.
موفق باشید
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 19:00
پسته اول اپدیت شد اطلاعاته جدید از مسابقه رو اونجا بخونید . بالاخره شروع شد :8:! اگه بازم کسی میخواد شرکت کنه تو مسابقه بگه :27:
راستی یه نکته بگم(چون این اوّلین مسابقه هست این نکات رو میگم که همه شرکت کننده ها موقع طراحی صحنه کمتر به مشکل بر بخورن):
هیچ وقت این کار رو نکنید: عکس رو باز کنین بعد انجینم باز کنید شروع کنید تک تک قسمت ها رو بسازید.
همیشه اینجوری عمل کنید:عکس رو باز کنید یه 2-3 دقیقه بهش نگاه کنید و جاهای مختلفش رو ببینید بعد موارد مختلف رو توی ذهنتون قرار بدین(یعنی بزرگی محیط و ارتفاع سقف و موارد دیگه/چون View باید همین باشه میگم/)بعد عکس رو ببندید و انجین رو باز کنید و روش کار کنید.
این برای چیه:برای اینه که اگه عکس باز باشه هی نگاش میکنین دقیقاً همون رو میخواین در بیارین در صورتی که کسی که راه دوم رو انتخاب میکنه ممکنه اصلاً یادش بره اون پایین راهروها باز هستن بعد در بذاره براشون و... طوری که اتفاقی به محیط بهتری هم برسه.
البته به صورت اتفاقی ممکنه بدتر هم بشه ولی بعد از پیشرفت تا حدود 50% میتونید کار ویرایش رو شروع کنید که فقط 50% باشه و زمان کمتری نسبت به ویرایش 100% زمان بگیره.پس اوّل با توجه به ذهنیتتون محیط رو تا حدود 50% طراحی میکنین بعد میرین روی ویرایش(در صورت بد شدن)بعد ادامه میدین.
نکته بازم هست ولی یا وسطا میگم یا بعد از اتمام مسابقه که خودم هم در چنته چیزی داشته باشم نه اینکه همه چیزم رو بگم بعد تجربه دارا بهتر از من عمل کنن.
AMIR REZAs
07-04-2011, 20:52
یه سوال(شاید تکراری باشه :دی)
میشه به غیر آبجکت هایی که تو عکس هست از خومون مدل و پارتیکل و افکت اضافه کنیم ؟
بعد حتما باید کپی عکس بشه ؟
میشه به غیر آبجکت هایی که تو عکس هست از خومون مدل و پارتیکل و افکت اضافه کنیم ؟
بعد حتما باید کپی عکس بشه ؟
تو پست بالاییت گفتم.
عکس رو نگاه کنید بعد ببندید و شروع به ساخت کنید(برای این بود که دقیقاً نشینید شبیهش در بیارید)
اگر دقیقاً شبیهش بخواین در بیارین که هیچی دیگه.
گفته بودم هر چیزی میتونید اضافه و کم کنید ولی حتی اضافه کنید و از نظر داورها بدتر بشه نمره منفی داره.
پس نگین الان 100 تا مدل اضافه میکنم تمام :31:
باید اضافه کردن هم اصولی باشه.
فقط نظر من اینه که افکت فول اسکرین مثل Depth of Field و Blur و غیره نزنین چون تصویر باید وضوح کامل داشته باشه.
مگر اینکه افکت فول اسکرینتون باعث بهتر شدنش بشه(من همینکار رو میکنم ولی نمیگم چه افکتی هر چی هست در حین شفافیت تصویر کیفیت میره بالا)
بله .بله .کاری می کنم سیستمم واسه رندر بترکه :31:
اقا یه سوال من تجربه ی زیادی توی مرحله سازی ندارم . مختصات این اتاق رو یکی لطف می کنه بگه .
صبر کنید این UDK جدیده برسه دستم . البته این ته نامردیه ها ولی با امتیاز منفی داور ها موافقم ولی فقط به نظر من اینجوریش کنین . .واسه بیلد هرماه یه امتیاز منفی جدا بزارید.مثلا از چهار ماه گذشته UDK شروع کنید تا الان که اومده .این اخرین رو هم بیشتر کنید امتیاز منفیش رو چون با داشتن افکت های جدید و دایرکس 11 دیگه امکان نداره هیچ گرافیکی به پای اون برسه.
راستی چونکه من وقت بیکاریم فقط دو هفته هستش من از همین الان شروع می کنم .تا دو هفته دیگه تحویل می دم دیگه هر وقت مسابقه تموم شد بهم بگین.
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 21:59
عجب مسابقه ای بشه امسال ! پارسال که هنوز یو دی کی درست و حسابی جا نیوفتاده بود ! اکثرا" هم با تری دی گیم استادیو کار میکردن . حالا ماشالله همه با انجینایه حرفه ای ! چه مسابقه ای بشه !
anti-military
07-04-2011, 22:14
واقعا دوست داشتم شرکت کنم اما خیلی کار عقب افتاده دارم . اما همینکه کار بچه های دیگه رو ببینم و مشکلات کار خودم رو بفهمم خیلی خوبه پس تاپیک رو حتما دنبال میکنم ...
SILSIN قهرمان میشه .خدا می دونه که حقشه به لطف یزدان و داورا silsin:31: قهرمان میشه silsin قهرمان میشه :31:
هو ..هه ..هو . هو ..هه ..هو :31:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
دوستان نظرتون راجب ویدئو گذاشتن چیه ؟ اگه divx تبدیل بشه حجمش با مخ سقوط میکنه . من دیشب واسه یه نمونه کار 2 دقیقه فیلم گرفتم که شد 90 مگ تبدیل به divx شد . شد 2 مگ
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 22:28
SILSIN قهرمان میشه .خدا می دونه که حقشه به لطف یزدان و داورا silsin[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قهرمان میشه silsin قهرمان میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هو ..هه ..هو . هو ..هه ..هو
داورا هیچ لطفی ندارن شاخ تو جیبشون نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
دوستان نظرتون راجب ویدئو گذاشتن چیه ؟ اگه divx تبدیل بشه حجمش با مخ سقوط میکنه . من دیشب واسه یه نمونه کار 2 دقیقه فیلم گرفتم که شد 90 مگ تبدیل به divx شد . شد 2 مگ عالیه . اگه کارتون با ویدیو بهتر مشخص میشه مثلا افکتهایی مثله Motion Blur توش استفاده شده که فقط تو ویدیو میشه قشنگ نشونشون داد ویدیو بدید + عکس . چون بالاخره هیچی کیفیته عکسو نداره !
AMIR REZAs
07-04-2011, 22:34
وای اگه مسابقه طرح آزاد بود ، واسش برنامه زیاد داشتم :31: حیف شد از Terrain نمیشه استفاده کرد :19:
honestbud
08-04-2011, 00:58
خوب من یه روز نیومد ببین چقدر پست فرستادید ها!
اینطوری نمیشه بچه ها!:31:
برادر Reza Azimy_RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خدا آی دی من Hunestbud نیست ها!
honestbud هستش !
من خودم تو فکرم بود یه محیط آزمایشگاهی بسازم و فکر کنم این بهترین گزینه برای مسابقه بود!
Reza Azimy_RW
08-04-2011, 01:12
خوب من یه روز نیومد ببین چقدر پست فرستادید ها!
اینطوری نمیشه بچه ها![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر Reza Azimy_RW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به خدا آی دی من Hunestbud نیست ها!
honestbud هستش !
من خودم تو فکرم بود یه محیط آزمایشگاهی بسازم و فکر کنم این بهترین گزینه برای مسابقه بود!
:31:
زیاد درگیره اسم و مادیات نباش معنویاتو بچسب :31:
تو پسته اول اسمتو درست کردم ...
ehsan_wwe
09-04-2011, 09:59
از دو نفر بترسین یکی ali-scan یکی هم anti militari
مسابقه خوبیه فقط سر جاییزش سوال پیش اومد :11: پس خولقو خویه همسایکی با اصفهان چی میشه ؟
اینطوری که من میبینم بیشتر از یه مسابقه شبیه یه تمرینه
در کل موافقم چیز بدرد بخوره
موفق باشین :40:
مسابقه خوبیه فقط سر جاییزش سوال پیش اومد :11: پس خولقو خویه همسایکی با اصفهان چی میشه ؟
موفق باشین :40:
به به احسان جان:10:
احسان جان اختیار داری این چه حرفیه آخه من هنوز در حال یادگیری هستیم:31:دوستان دیگه خیلی از من حرفه ای تر هستن:46:من که امیدی ندارم:27:
Reza Azimy_RW
09-04-2011, 14:12
مسابقه خوبیه فقط سر جاییزش سوال پیش اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس خولقو خویه همسایکی با اصفهان چی میشه ؟
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام احسان در چه حالی ؟
پس خولقو خویه همسایکی با اصفهان چی میشه ؟
اونو موقع تحویل دادنه جایزه میفهمید :27:
Reza Azimy_RW
09-04-2011, 14:21
ehsan_wwe هم قبول کردن داوری رو ....
فقط زمان زیاده دلم میخواد کارایه معرکه ای ببینم :21:
اقا یه سوال مبنای امتیاز چی بود؟ حتما باید شکل اون بشه تا بیشترین امتیاز گرفته بشه ؟ گرافیک +افکت های تصویری دیگه فقط ؟
نحوه ی طراحی این صحنه هم مهمه ؟
Reza Azimy_RW
09-04-2011, 19:20
اقا یه سوال مبنای امتیاز چی بود؟ گرافیک +افکت های تصویری دیگه فقط ؟
نحوه ی طراحی این صحنه هم مهمه ؟
گرافیک +افکت های تصویری +
طراحی صحنه هم خوب مهمه دیگه . مثلا یه چیزه بی ربط بزاری وسطه صحنه خوب ناجوره ! ولی بیشتر امتیاز دهی رویه همون 2 تاست .
حتما باید شکل اون بشه تا بیشترین امتیاز گرفته بشه ؟
نه حتما شکله اون . یه محیطه بسته .
ehsan_wwe
10-04-2011, 15:05
یه ایده بهتر
چطوره بگین موضوع یه مکان ولی عکسی از مکان نظارین ( فکرای منحرف نداشته باشید )
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه :31:)
موضوع پارکینگه
و....
به نظر من از عکس بهتره
honestbud
10-04-2011, 15:53
یه ایده بهتر
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه :31:)
موضوع پارکینگه
و....
به نظر من از عکس بهتره
خیلی خوبه!
مثلا میتونید بگید محیط (بسته) یه آزمایشگاه که مثلا توش کامپیوتر و تجهیزات الکترونیکی هم پیدا بشه!
اینطوری خلاقیت هم میشه به کار برد!
درست کردن یه محیط با توجه به محیط دیگه(از روی عکس) فقط کار داوری رو آسون میکنه و باعث میشه کمتر خلاقیت به کار بره! البته درسته مقصود طراحی گرافیکی و افکت گذاریه ولی به هر حال خلاقیت و شناخت نحوه چینش اشیاء(یه جورایی معماری داخلی) هم جزئی از کار گرافیکیه دیگه
آقا من یه فکر توپ دارم.
این همه جایزه برای همین مسابقه...
برنده رودل میکنه :31:
من میگم 5 دوره مسابقه باشه هر کدومش یه جور.مثلاً اولی از روی تصویر بود.دومی از روی کانسپت(نقاشی شده) دوره بعدی از روی توضیحات زیاد دوره 4 توضیحات در حد باقالی و آخرش هم 100% دلخواه.
هر کی تو این 5 دوره برد همه جایزه ها رو میبره و نفر دوم 2 تا از جایزه ها رو دلخواه یا به انتخاب شما میبره.
این نظر من بود هر کی موافقه دستشو ببره بالا.
:21:
سلام
آقا قرار شد یه محیط بسته بسازیم دیگه♥ماه هم شروع کردیم:21:حالا هرکس هر خلاقیتی داشت تو همون محیط بسته(پارکینگ-آشیانه هواپیما-زیر زمین-آزمایشگاه و....)به کار میبره!!
بعد از اون هم گفتین که حتما نباید دقیقا مثل اون تصویر باشه☺
honestbud
10-04-2011, 16:44
سلام
آقا قرار شد یه محیط بسته بسازیم دیگه♥ماه هم شروع کردیم:21:حالا هرکس هر خلاقیتی داشت تو همون محیط بسته(پارکینگ-آشیانه هواپیما-زیر زمین-آزمایشگاه و....)به کار میبره!!
بعد از اون هم گفتین که حتما نباید دقیقا مثل اون تصویر باشه☺
خوب اگه قرار همینه که شما گفتی که خیلی خوبه!
فقط من مطمون نبودم که قطعی شده!
به هر حل محیط بسته رو شروع میکنیم.
من که شروع کردم.البته چند روزه دارم رو طراحیش جسته و گریخته فکر میکنم و کار عملی هم تا چند روز دیگه آغاز میشه!
AMIR REZAs
10-04-2011, 17:57
یه ایده بهتر
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موضوع پارکینگه
و....
به نظر من از عکس بهتره
کاشکی زودتر میومدی آقااحسان :31:
اگر شرکت کننده ها موافق باشن من جنگلم هستم :5:
فعلا مثل اینکه موضوع محیط بسته هست :13:که مساوی میشه با اینکه هر کی مدل بهتر بسازه :41:
فعلا مثل اینکه موضوع محیط بسته هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که مساوی میشه با اینکه هر کی مدل بهتر بسازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آقا چرا حرف میذاری تو دهن بازیسازا :31:
من میگم 5 مرحله ای بشه جمع امتیازا تو 5 مرحله حساب میشه و جمعش یا میانگینش میشه نمره نهایی.
پست قبلیم رو بخونید خودتون هم قبول میکنید.(مطمئن باشید)
در ضمن شما یه نگاه به بالا سمت راست تصویر بنداز متوجه میشی که تصویر اصلی اون بوده با دیزاین حرفه ای شده چیزی که میبینید.
پس فقط مدل نیست و کوچکترین موارد روش تاثیر گذاشتن.
در ضمن برای این مرحله تصویب شده بعضی ها هم کارشون رو شروع کردن پس اگر میخواین جنگل بزنین باید صبر کنین تا ببینیم داورا برای مرحله بعد چی در نظر میگیرن.
شما فقط میتونی هی بگی جنگل و مطمئن باش یه دفعه هم بگی داورا در نظر میگیرن.
بازم میگم این همه جایزه برای یه محیط از روی تصویر زیاده و باید مرحله ای بشه.(پست قبلیم رو بخونید)پس اگر مرحله ای شد منم میگم بزنیم تو کار محیط های باز ولی نه صرفاً جنگل,شاید شهر یا کوهستان بشه,این دیگه دست داوراست.
Reza Azimy_RW
10-04-2011, 23:18
فعلا مثل اینکه موضوع محیط بسته هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که مساوی میشه با اینکه هر کی مدل بهتر بسازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این همه مدله اماده تو نت هست + پرجزییات تره !
+
گرافیکه کار فقط میشه مدلسازی دیگه ! مهمترین اصلش نورپردازی و استفاده از PostProcs ها و ... است ! که باید تو انجین ساخته بشه و به مهارته بازیساز ربط داره دیگه .
یه ایده بهتر
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موضوع پارکینگه
و....خوب احسان ما هم همینو گفتیم دیگه ! قرار شد محیط بسته باشه حالا هر چی ! که حتی از اون چیزی هم که خودت گفتی خلاقیت بیشتر میشه به خرج داد . مثله اینکه شرکت کننده ها درست متوجه موضوع نشدن :27:
اون عکس مثال بود
این همه جایزه برای همین مسابقه...چیکار کنیم لارجیم دیگه :27:
بازم میگم این همه جایزه برای یه محیط از روی تصویر زیاده و باید مرحله ای بشه.(پست قبلیم رو بخونید)پس اگر مرحله ای شد منم میگم بزنیم تو کار محیط های باز ولی نه صرفاً جنگل,شاید شهر یا کوهستان بشه,این دیگه دست داوراست.
5 مرحله زیاده و فک نکنم همه وقت ساختش یا حده اعقل حوصلشو داشته باشن ! اگه خواستین 2 مرحلش میکنیم یکی صحنه ازاد و یکی هم بسته ... هر کی موافقه زیره پستم تشکر بزنه 4 تا از شرکت کننده ها اگه تشکر کردند دیگه قبوله . اگه هم با 5 مرحله موافقین که زیره پسته Hutsun تشکر بزنید .
ehsan_wwe
11-04-2011, 13:50
فايده اين مسابقه چيه وقتي مدلاش اماده باشن ؟
بشينبن مدل بزنين كار زياد سختي نيست كه :31: ( مثل هميشه بايد يه مخالفتي بكنم ديگه )
Reza Azimy_RW
11-04-2011, 14:06
فايده اين مسابقه چيه وقتي مدلاش اماده باشن ؟
بشينبن مدل بزنين كار زياد سختي نيست كه ( مثل هميشه بايد يه مخالفتي بكنم ديگه )
اشوبگر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا قرار بود مدلسازی با خوده بچه ها باشه که خیلیا مدلسازی بلد نبودن ! برایه همینم قرار شد هر کی هر جور میخواد بسازه !
حالا دوباره بیا جو رو خراب کن :27:
حالا که اینجور شد من خودم مدل میزنم و از نوشته های فارسی هم استفاده میکنم که داورا هم امتیاز بیشتری بدن :31:
اینم نمونش:
البته اینجا افکتش خاموشه و اینکه JPG سیو کردم خیلی نوشته هاش بد شد وگرنه خیلی بهتر از اینه.
anti-military
12-04-2011, 21:59
ببخشید من زیاد فرصت نداشتم پست هارو بخونم پس سوالم رو دوباره تکرار میکنم ! مسابقه در مورد یه محیط داخلی خاص هست یا اینکه هر محیط داخلی که خواستیم میتونیم بسازیم ؟ اگه هر محیط داخلی میشه من قبلا یه محیط داخلی ساخته بودم همون رو میزارم برای شرکت تو مسابقه ...
Reza Azimy_RW
12-04-2011, 23:05
ببخشید من زیاد فرصت نداشتم پست هارو بخونم پس سوالم رو دوباره تکرار میکنم ! مسابقه در مورد یه محیط داخلی خاص هست یا اینکه هر محیط داخلی که خواستیم میتونیم بسازیم ؟ اگه هر محیط داخلی میشه من قبلا یه محیط داخلی ساخته بودم همون رو میزارم برای شرکت تو مسابقه ...
سلام
یه محیطه بسته
راستی مهلتش تا کیه؟
تویه پسته اول که بود که ! 20-2-89
. می خوام بزنم اینم UDK رو تیکه پاره کنم .:grrr: زحمت کشیدم نصف بیشتر محیط رو ساختم امروز .سیو نکرده بودم یک دفعه برنامه کرش کرد همه چیزم خراب شد .
Reza Azimy_RW
13-04-2011, 12:08
. می خوام بزنم اینم UDK رو تیکه پاره کنم .:grrr: زحمت کشیدم نصف بیشتر محیط رو ساختم امروز .سیو نکرده بودم یک دفعه برنامه کرش کرد همه چیزم خراب شد .
من هر وقت دارم یه چیز میسازم همش از سورسه اصلی کپی میگیرم تا یهو خراب نشه !
منم خوش اعصاب . یک بار دیگه اینجوری بشه . میزنم کل برنامه رو حذف می کنم می گم بیخیال مسابقه .
parvizamd
13-04-2011, 12:44
حسن جان بتا ست دیگه !راستی یونتی هم جلوه های زیادی اضافه کرده یک نگاه به این جلوه ها کنید:
البته اینو واسه مقایسه نزم.
اقایون میگم یه پیشهاد . بهتر نیست دوستان از پیشرفت کاریشون عکس بزارن . اینطوری هم هیجان کار بالا میره . هم حس رقابت . چون کسای دیگه میبینن دیگران چه پیشرفتی داشتن اونها هم به خودشون میجنبند .
راستی با این دفعه شد 15 دفعه کرش توی UDK . احتمالا این بر میگرده به کم اوردن منابع از سیستم من حالا چرا نمی دونم .
الان من بیام نمونه مرحله ام رو بذارم که بقیه تعطیل میکنن میرن:31:
دلیلش هم اینه که میدونن مثل من نمیتونن بسازن بیخیال میشن.
شوخی کردم اصلاً تا الان کار نکردم روش ولی اگر به تاپیک درخواست همکاری برای ساخت بازی بیاین آخرین صفحه اش یه تصویر از بازیم گذاشتم که طراحی محیط اون صحنه یه روز طول کشیده پس تو مدت باقی مونده روی یه همچین صحنه ای کار کنم چی میشه.:5:
honestbud
13-04-2011, 17:30
الان من بیام نمونه مرحله ام رو بذارم که بقیه تعطیل میکنن میرن:31:
دلیلش هم اینه که میدونن مثل من نمیتونن بسازن بیخیال میشن.
شوخی کردم اصلاً تا الان کار نکردم روش ولی اگر به تاپیک درخواست همکاری برای ساخت بازی بیاین آخرین صفحه اش یه تصویر از بازیم گذاشتم که طراحی محیط اون صحنه یه روز طول کشیده پس تو مدت باقی مونده روی یه همچین صحنه ای کار کنم چی میشه.:5:
سلام.
خسته نباشی.
من که هر وقت پست جدید تو اون تاپیک درخواست همکاری بدی، میام سر میزنم. ولی تو صفحه آخر عکسی ندیدم!
تازه ویرایشش کردم عزیز.:31:
این پست رو دادم بلافاصله Enter اونم زدم.
anti-military
13-04-2011, 19:54
اقایون میگم یه پیشهاد . بهتر نیست دوستان از پیشرفت کاریشون عکس بزارن . اینطوری هم هیجان کار بالا میره . هم حس رقابت . چون کسای دیگه میبینن دیگران چه پیشرفتی داشتن اونها هم به خودشون میجنبند .
راستی با این دفعه شد 15 دفعه کرش توی UDK . احتمالا این بر میگرده به کم اوردن منابع از سیستم من حالا چرا نمی دونم .
به نظر منم اینطوری بهتره !
در مورد کرش هم بیشتر به خاطر رم هست اماUDK کلا دست به کرشش خوبه :31:
honestbud
14-04-2011, 10:57
بردار های گرامی :31: این واژه نامتجانس نا محسوس ... "کرش" چیه؟
میشه انگلیسیش رو بنویسید و بگید یعنی چی؟UDK چی کار میکنه هی؟
NINJA0098
14-04-2011, 11:17
آقایون منم از امروز میرم تو فاز مدلسازی!!!مراحل رو اینجا بزارم یا نه؟
بردار های گرامی این واژه نامتجانس نا محسوس ... "کرش" چیه؟
میشه انگلیسیش رو بنویسید و بگید یعنی چی؟UDK چی کار میکنه هی؟
همون بهتر که نمیدونی.
اماUDK کلا دست به کرشش خوبه
واسه بچه مردم حرف در نیار من الان بیشتر از دو ماهه که تو کار کردن با udk به هیچ مشکلی نخوردم.
honestbud
14-04-2011, 11:26
آقایون منم از امروز میرم تو فاز مدلسازی!!!مراحل رو اینجا بزارم یا نه؟
همون بهتر که نمیدونی.
واسه بچه مردم حرف در نیار من الان بیشتر از دو ماهه که تو کار کردن با udk به هیچ مشکلی نخوردم.
داداش چرا آدم رو میزاری تو کف و عذاب میدی:18::19:
خدای من . یعنی اینرو هم نمی دونمی ؟
کرش به معنای در هم شکستگی . ارور . خرابی .
وقتی یو دی کی هنگ میکنه به این حالت میگن کرش یه برنامه .
online_amin
14-04-2011, 15:07
داداش چرا آدم رو میزاری تو کف و عذاب میدی:18::19:
کرش همون Crash خومونه.
راست میگه. تو فارسی کرش خوب خونده نمیشه. اگر انگلیسی نوشته بشه راحت تره.
parvizamd
14-04-2011, 15:43
کرش (Crash( به هنگ کردن یا بستن شدن به صورت غیر عادی و پیش بنینی نشده که معمولا در ویندوز ایرور dont send میاد وسط.
راستی .البته موقعی که برنامه جواب نمیده معمولا میگن crash کرده متاسافانه udk در حالت بتا ست ولی مطمما این مشکلات در هنگام عرضه نهایی رف میشه بهتره حسن جان در چند دقیقه یکبار ctri+s رو بزنی.
honestbud
14-04-2011, 17:53
ممنونم اظهار لطف حست جان :
خدای من . یعنی اینرو هم نمی دونمی ؟
:13:
وممنونم از اینکه اینطوری کامل توضیح دادید :
کرش به معنای در هم شکستگی . ارور . خرابی .
وقتی یو دی کی هنگ میکنه به این حالت میگن کرش یه برنامه .
کرش همون Crash خومونه.
راست میگه. تو فارسی کرش خوب خونده نمیشه. اگر انگلیسی نوشته بشه راحت تره.
کرش (Crash( به هنگ کردن یا بستن شدن به صورت غیر عادی و پیش بنینی نشده که معمولا در ویندوز ایرور dont send میاد وسط.
راستی .البته موقعی که برنامه جواب نمیده معمولا میگن crash کرده
اتفاقا برای من هم زیاد crash میکنه!
به هر حال من فقط منظورم این بود که اون کلمه رو فارسی ننویسید که آدم راحت بخونه!
البته خودم هم خیلی کلمات سخت تر رو فارسی مینویسم ها! از تنبلیه دیگه!:31:
وگرنه خودم حدس زده بودم که منظورتون همین باشه!
به هر حال ممنون!
متاسافانه udk در حالت بتا ست ولی مطمما این مشکلات در هنگام عرضه نهایی رف میشه[QUOTE]
من امیدوارم که تو همین نسه های بتاش حل بشه! اما مطمئنید که از بتا بودنه؟
بهتره حسن جان در چند دقیقه یکبار ctri+s رو بزنی.
تا جایی که من میدونم تو UDK با Ctr+S نمیشه سیو کرد!
شما اگه راهی بلدی بگو که ما هم استفاده کنیم
من که از Auto save استفاده میکنم.
parvizamd
14-04-2011, 22:11
فکر کردم با CTRI+S هست چون معمولا تو هر برنامه با CTRI+S سیو میشه (تقربیا همشون).منظورم اینکه مدام سیو کنید!
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
بتا همینه دیگه !و نکته بعدی اینکه UDK نسبا سیستم بالای هم می خواد .
honestbud
14-04-2011, 22:21
والا نسبتا سیستم بالایی نمیخواد!
:19: سیتم بالایی میخواد واقعا
به نظرم بهتره تا hotsun جان میخواد چند وقت استراحت کنه درخواست کنن از مدیرا که تاپیک رو قفل کنن!
داریم بی جنبه بازی در میاریم و اسپم بارون کردیم ها!!
منم موافقم اسپم ها پاک بشم ولی گفته بودم در مورد بازی خودم استراحت میکنم.
مگه میشه من از ساخت دست بکشم :31:
بعد از پاک شدن اسپم ها این پست هم پاک بشه خوبه.
دیگه فقط در مورد مسابقه صحبت میشه و اینکه بالاخره تصاویر اولیه محیطمون رو اینجا بذاریم یا نه :20:
Reza Azimy_RW
15-04-2011, 00:00
دیگه فقط در مورد مسابقه صحبت میشه و اینکه بالاخره تصاویر اولیه محیطمون رو اینجا بذاریم یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب تصاوی از کاراتون که برایه مسابقه دارید روش کار میکنید رو بزارید دیگه ! تا هم از نظره دیگران استفاده کنید برایه بهتر شدنه کار هم حسه رقابت بیشتر بشه
honestbud
15-04-2011, 00:05
:31::31::31:
من فکر کردم تاپیک درخواست همکاریه! نگو تاپیک مسابقه است!
نمیخواد قفل کنید پس!
Reza Azimy_RW
15-04-2011, 00:21
نمیخواد قفل کنید پس!
نه حالا مدیرام منتظره حرفه تو بودن بیان قفل کنن !:31:(شوخی )
NINJA0098
16-04-2011, 13:43
سلام به همه . من تازه از امشب کار مدل سازی رو شروع میکنم و احتمالا میخوام از رو این کانسپت کار کنم.(البته تا جایی که مدلسازیشو بلد باشم و نمیخوام از مدل پاماده استفاده کنم)
یا شایدم از این :
honestbud
16-04-2011, 14:45
سلام به همه . من تازه از امشب کار مدل سازی رو شروع میکنم و احتمالا میخوام از رو این کانسپت کار کنم.(البته تا جایی که مدلسازیشو بلد باشم و نمیخوام از مدل پاماده استفاده کنم)
یا شایدم از این :
کر کنم قرار بود محیط داخلی باشه !
Reza Azimy_RW
16-04-2011, 15:33
حسین قرار بود محیطه داخلی باشه در ضمن 22 روز دیگه بیشتر نمونده ها .:21: یهو دیدی وقت تمومه :27:
honestbud
16-04-2011, 16:32
حسین قرار بود محیطه داخلی باشه در ضمن 22 روز دیگه بیشتر نمونده ها .:21: یهو دیدی وقت تمومه :27:
برادرا وقت رو زیاد کنید!
من هنوز تو مرحله تهیه تکسچرم!:19::19::41:
و خوب مدل رو هم که اصلا حرفش رو نزن!:37::45:
بچه ها یه بیس برای دیوارم انتخاب کردم.
البته ممکنه تغییر کنه.
جلبه . دوستان اگه روند پیشرفت کاریشون رو اینجا بزارن خیلی عالی میشه .
((از شانس بد من UDK ام دو روزه که خرابه و نمی تونم سی دی ش رو پیدا کنم . ))
AMIR REZAs
16-04-2011, 18:37
سلام
منم تو مرحله ی متریال و این چیزا هستم :دی
البته سعی میکنم تا بتونم از مدل کمتر استفاده کنم....
اگر شد چند روز دیگه شروع میکنم چند تا افکت هم بهش اضافه میکنم!!!!
موفق باشید.
Reza Azimy_RW
16-04-2011, 19:44
برایه کسایی که مشکله مدلسازی دارن این سایت پر از مدله . هر چی که بخواید :
اگه 2 فنر نتونستند کارو به موقع تموم کنند تاریخ تمدید میشه ولی اگه یه نفر نتونست دیگه اون از کم کاریه خودشه !:31:
خب این اولین برگ برنده ی منه:
بهش میگن پرتوی نور که کاملاً هم دینامیک هست.
تازه Anti-Aliasing هم بعداً که نشونتون دادم تازه متوجه میشید بازی طمع که دارم میسازم چیه.
چون هر چی اونجا ازش گذاشتم تا حالا بدون اینا بوده.
البته توی تصویر بالا Post-Processing و یه افکت Bloom خیلی ویژه که انجین های دیگه ندارن هم فعاله.
در ضمن Light-Mapping هم به صورت فول روش قرار گرفته.
خب حالا بیاین بگین FPSC خیلی بده.
فقط باید باهاش یاد گرفت وگرنه هیچ کاری نداره یه همچین چیزایی خلق کردن.
در ضمن برای تصویر بالا از مدل های آماده استفاده کردم ولی بعداً برای محیط اصلیم از مدل های غیر آماده استفاده خواهم کرد.
اخه . می گم من اگه توی صحن ه ام از Light Shaft یو دی کی استفاده کن که دیگه هی چی که.
آخه اینو که خودت نساختی.
این که کجا استفاده کنی مهمه نه اینکه همینجوری بزنی فعال بشه.
باید هنر داشته باشی که کجا استفاده کنی.مخصوصاً اینکه محیط داخلیه کار سخت میشه برات.
ببین دوست عزیز هیچ وقت از دیگران تو این زمینه مایه نذار و اگه خودت تو چنته داری رو کن.
حالا بحث انجین نیست که بحث اینه که من اینا رو دارم میذارم و براشون برنامه دارم:
Post-Processing و یه افکت Bloom خیلی ویژه که انجین های دیگه ندارن هم فعاله.
Light-rays+DoF+یه افکت دستکاری شده از نوع tangible که با قرار دادن روی دیوار ها و زمینم میتونم کاری کنم که همتون بمونید توش.
و غیره...
حالا بیاید از کارهایی که دیگران انجام دادن عکس بذارین.
من نمیدونم این چه ویروسیه افتاده توی شما.
یه دفعه هم عکس از نمونه کار جنگل خودم گذاشتم بعد یکی از بچه ها اومد عکس از سایت اپیک برداشته آپلود کرده برای اینکه حال منو بگیرن.
منم گفتم خودم اینکاره ام با UDK کار کردم فعال هم هستم فقط چیزایی میبینم که شماها نمیبینید.
حالا اون چیه:
بهش گفتم خودت یه همچون عکسی رو که گذاشتی رو طراحی کن.
طرف یه هفته انجمن پیداش نشد بعدش هم بهم پ.خ زد گفت بیخیال.
(داستانی کاملاً واقعی :31:)
ehsan_wwe
16-04-2011, 21:10
موافقم .....
آخه اینو که خودت نساختی.
این که کجا استفاده کنی مهمه نه اینکه همینجوری بزنی فعال بشه.
باید هنر داشته باشی که کجا استفاده کنی.مخصوصاً اینکه محیط داخلیه کار سخت میشه برات.
ببین دوست عزیز هیچ وقت از دیگران تو این زمینه مایه نذار و اگه خودت تو چنته داری رو کن.
حالا بحث انجین نیست که بحث اینه که من اینا رو دارم میذارم و براشون برنامه دارم:
Post-Processing و یه افکت Bloom خیلی ویژه که انجین های دیگه ندارن هم فعاله.
Light-rays+DoF+یه افکت دستکاری شده از نوع tangible که با قرار دادن روی دیوار ها و زمینم میتونم کاری کنم که همتون بمونید توش.
و غیره...
حالا بیاید از کارهایی که دیگران انجام دادن عکس بذارین.
من نمیدونم این چه ویروسیه افتاده توی شما.
یه دفعه هم عکس از نمونه کار جنگل خودم گذاشتم بعد یکی از بچه ها اومد عکس از سایت اپیک برداشته آپلود کرده برای اینکه حال منو بگیرن.
منم گفتم خودم اینکاره ام با UDK کار کردم فعال هم هستم فقط چیزایی میبینم که شماها نمیبینید.
حالا اون چیه:
بهش گفتم خودت یه همچون عکسی رو که گذاشتی رو طراحی کن.
طرف یه هفته انجمن پیداش نشد بعدش هم بهم پ.خ زد گفت بیخیال.
(داستانی کاملاً واقعی :31:)
احیانا دو سه پست قبل گفتم که UDK ندارم . شما گفتی کاری کردم که همتون بموننین توش و نمی دونم برگ برنده و اینچیزا . من هم می گم اگه این UDK من خوب بشه عکس نشون میدم ببینید افکت یعنی چه ((طرح کرکری خوانی:31:))
من کار خودمم رو همون دو سه روز اول تقریبا تموم کردم . الان هی دارم اپدیتش می کنم . صبر کن الان یه عکس شبیه مال خودم رو میزارم اینجا.
anti-military
16-04-2011, 21:18
من یه چیزی رو متوجه نشدم ! مثلا آقا هات سان الان که الان با FPSC محیط سازی میکنه چطوری میخواد از یه صحنه ای که با UDK ساخته شده بهتر باشه ؟ یعنی منظورم اینه که این تفاوت قدرت موتور هم حساب میشه ؟
Hotsun
کارت خیلی خوب شده . خیلی خوب کار کردی اما اگه مدلهارو خودت میزدی میگفتم خیلی عالی شده ...
البته قراره تو کار اصلیت مدلها رو خودت بزنی که خیلی خوبه . اگه اینطوری باشه که حتما بازیت رو میخرم
موافقم .....
احسان جون اسپم میدی چرا ؟ :31: ( شوخی )
احسان جون اسپم میدی چرا ؟ :31: ( شوخی )
از بعضی ها که خیلی بهتره میان عکس شتر تو فروم میزارن:31:
اقا بیا چون خودم udk نداشتم نتونستم ازش عکس بگیرم . این عکس به کار من خیلی شباهت داره . یعنی واقعا خیلیا . تقریبا چون مدل سازی بلد نبودم همش رو با براش ساختم که یه چی شده تقریبا مثل شکل زیر
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
البته شاید داورا به خاطر شباهت نداشتن به کار نمره ازش کم کنن ولی عمرا عوضش نمی کنم چون سر براش ساختن پوستم کنده شد
anti-military
16-04-2011, 21:40
خوب منم کارم رو که قرار بود بزارم الان میزارم . فقط یه سری توضیحاتی بدم اولش ...
اینکار چندین ماه پیش برای تست زده شد . تقریبا دومین کارم تو UDK ( قبلا با Quest کار میکردم )
هدف از طراحی محیط که برای تست زدم فقط تست نور پردازی بود یعنی میخواستم بعدا کاملش کنم محیط رو که فهمیدم محیط مناسبی نیست واسه همین دیگه رو این محیط کار نکردم
هدفم اول شدن تو مسابقه نیست فقط خواستم این عکس رو بزارم که هم مسابقه داغ تر بشه هم یه استفاده ای ازش کرده باشم و بی استفاده نمونه ...
البته اگه اول شدم جایزم رو میخوام ها :31:
ehsan_wwe
17-04-2011, 08:14
مسابقه نا جوان مرديه
كاش نمره مدل سازي و شيدر سازي هم داده ميشد اينطوري قدرت دست اوني نبود كه اينترنتش سريع تره
كاش نمره مدل سازي و شيدر سازي هم داده ميشدایول خیلی حرف باحالی زدی خیلی حال کردم باهات.
گرچه من خودم اینترنت 1مگ دارم ولی بازم کار خودم رو ترجیح میدم.
اگه بخوایم مدل آماده بزنیم ممکنه از لحاظ هنری مدل ها به هم نیان و برای همینه که جمله بالا رو گفتم.
راستی اینم یه عکس از محیط پیش فرض برای ساخت محیط./یه جورایی طرح اولیه محسوب میشه که قراره کامل تر بشه./
بچه ها نگران منم نباشید اگه ببینم انجین داره کم میاره همه چیزم رو ایمپورت میکنم روی UDK.
راستی یه چیزی.
الان مثلاً توی تصویر پشت اون طرف که داره راه میره نوشته کپسول اکسیژن.
حالا میخوام بدونم قدرت نمایش ما مهمه که تو یه تصویر هر چی میتونیم رو به نمایش بذاریم یا اینکه میشه کل مرحله رو آپلود کرد؟؟؟
اگه میشه حجمش چقدر بیشتر نباشه خوبه؟؟؟
خب دوستان همینطور که توی امضام هم میبینید من یه مدت نیستم . برای همین روند کاری هم از من نمی بینید .سعی می کنم تا روز پایانی مسابقه کار رو تحویل بدم .
فعلا بای:5:
RatAtouille
17-04-2011, 14:24
راستی اینم یه عکس از محیط پیش فرض برای ساخت محیط./یه جورایی طرح اولیه محسوب میشه که قراره کامل تر بشه.اگر به مدل سازی باشه اون در تونل و راه های هوایی هموشون مدل های آماده FPS Creator هستندا ....
ولی برو بچ کارا رو دیدم خیلی قشنگن .
اگر تو تابستون میگذاشتین بی برو برگرد شرکت میکردم
سلام
من قبل از اینکه مسابقه برگزار بشه داشتم رو مدلسازی یه لوکیشن کار می کردم.بعد که تاپیک زده شد گفتم خوب این چیزی که ساختم رو روش کار می کنم واسه مسابقه ردیفش می کنم ولی بعد از اینکه موضوع مسابقه تعیین شد دیگه بیخیال این شدم چون ربطی به موضوع مسابقه نداشت.
ولی حیفم اومد ازش شات نزارم دیدم دوستان کارهای قدیمی شون رو گذاشتن ما هم گفتیم بزاریم:31:
البته این کارم هنوز ناقصه و جای کار زیاد داره از جمله نور پردازیش.انشالله بعد از مسابقه دوباره روش کار می کنم.سعی دارم این سمند رو ردیف کنم بشه باهاش یه دوری زد:31:
در مورد موضوع مسابقه هم(محیط داخلی) دارم مدلم رو تو مکس کامل می کنم.اونم کاملتر شد یه شات ازش میزارم.
شاتی که گذاشتم حجمش یکم زیاده اگه لود نشد.از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
اگر به مدل سازی باشه اون در تونل و راه های هوایی هموشون مدل های آماده FPS Creator هستندا ....
مطمئنی همشون.
اون بالایی ها چطور؟؟؟
تازه قراره یه تغییرات اساسی بدم توش.
اون بیس کارم هم نبود :31:
سلام
من قبل از اینکه مسابقه برگزار بشه داشتم رو مدلسازی یه لوکیشن کار می کردم.بعد که تاپیک زده شد گفتم خوب این چیزی که ساختم رو روش کار می کنم واسه مسابقه ردیفش می کنم ولی بعد از اینکه موضوع مسابقه تعیین شد دیگه بیخیال این شدم چون ربطی به موضوع مسابقه نداشت.
ولی حیفم اومد ازش شات نزارم دیدم دوستان کارهای قدیمی شون رو گذاشتن ما هم گفتیم بزاریم:31:
البته این کارم هنوز ناقصه و جای کار زیاد داره از جمله نور پردازیش.انشالله بعد از مسابقه دوباره روش کار می کنم.سعی دارم این سمند رو ردیف کنم بشه باهاش یه دوری زد:31:
در مورد موضوع مسابقه هم(محیط داخلی) دارم مدلم رو تو مکس کامل می کنم.اونم کاملتر شد یه شات ازش میزارم.
شاتی که گذاشتم حجمش یکم زیاده اگه لود نشد.از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
خیلی خشکله :11: ببینم ... سمندم خودت ساختی ؟ :31:
خیلی حال کردم :20:
خیلی خشکله :11: ببینم ... سمندم خودت ساختی ؟ :31:
خیلی حال کردم :20:
ممنونم.آره همه مدلاش رو خودم ساختم:46:
ممنونم.آره همه مدلاش رو خودم ساختم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خیلی دمت جوش :31:
من اعتراض دارم ... مگه ما که یونیتی کار میکنیم چه گناهی کردیم که نباید تو این مسابقه ها باشیم ؟ :37:
پس خیلی دمت جوش :31:
من اعتراض دارم ... مگه ما که یونیتی کار میکنیم چه گناهی کردیم که نباید تو این مسابقه ها باشیم ؟ :37:
نوکرم.
کی گفت که شما نمی تونی شرکت کنی انجینش مهم نیست:46:
نوکرم.
کی گفت که شما نمی تونی شرکت کنی انجینش مهم نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عه .. !! من فکر کردم فقط باید یو دی کا باشه.
ایشالا مسابقه بعدی :31:
honestbud
17-04-2011, 20:23
عه .. !! من فکر کردم فقط باید یو دی کا باشه.
ایشالا مسابقه بعدی :31:
هنوز دیر نشده شما هم بیا!
من خودم هنوز تو مرحله پیدا کردن تکسچر هستم.یعنی هنوز هیچ کاری نکردم!
RatAtouille
17-04-2011, 20:25
مطمئنی همشون.
اون بالایی ها چطور؟؟؟
تازه قراره یه تغییرات اساسی بدم توش.
اون بیس کارم هم نبود :31:
آقا ز/ضایمون نکن دیگه 6 تاش که بود حداقل ... :31:
هنوز دیر نشده شما هم بیا!
من خودم هنوز تو مرحله پیدا کردن تکسچر هستم.یعنی هنوز هیچ کاری نکردم!
خب ... میشه اول یکی توضیح بده مسابقه سر چیه و باید چی کار کرد ؟ :20:
من قبل از عید وارد این تاپیک شدم اون اولا که تازه زده بودن و الان خیلی وقته نمیدونم اینجا داره چه اتفاقی میفته :38:
یکی توضیح بده ببینم آمادگیشو دارم بیام یا نه :31: تا کی وقت داریم ؟
honestbud
17-04-2011, 20:49
خب ... میشه اول یکی توضیح بده مسابقه سر چیه و باید چی کار کرد ؟ :20:
من قبل از عید وارد این تاپیک شدم اون اولا که تازه زده بودن و الان خیلی وقته نمیدونم اینجا داره چه اتفاقی میفته :38:
یکی توضیح بده ببینم آمادگیشو دارم بیام یا نه :31: تا کی وقت داریم ؟
پست اول رو بخونید!
پست اول رو بخونید!
اینو که خونده بودم :20:
باشه مسابقه بعدی :31:
از اونجایی که من خیلی مردم.نمی خوام تنها استفاده کنم :
honestbud
17-04-2011, 21:08
اینو که خونده بودم :20:
باشه مسابقه بعدی :31:
همه چیز رو تو پست اول نوشته! به خدا ما هم همینقدر میدونیم.
محیط داخلی 1 ماه وقت داره که تو پست اول نوشته!
به هر حال خود دانی!
اگر هم 2 نفر نرست تموم کنن تو مهلت داده شده، مهلت تمدید میشه
Reza Azimy_RW
18-04-2011, 00:35
احسان به زودی میاد نحوه امتیاز دهی رو میگه .
همچنین برایه جایزه هم همه اونایی که تو پسته اول هست + UDK رو دارم نسخه اخرش که 1.3 گیگ هست رو دانلود میکنم که برایه جایزه نسخه اخر رو بفرستم .
موفق باشید
ehsan_wwe
18-04-2011, 09:06
:::::>>> قوانين <<<<:::::
حد اكثر جمع نمرات 100 ميباشد
1- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
5- ساختن پست پروسس 10
6- ساختن شيدر 10
7- كيفيت مدل سازي 10
9- توجه به جزيات 10
براي اطمينان از شير نبودن موارد استفاده شده لازم است تا از مدل هاي ساخته شده يك عكس به صورت واير فريم و براي شيدر ها كد هاشونو بزاريد
Reza Azimy_RW
18-04-2011, 15:19
پسته اول اپدیت شد ...
دست شما درد نکنه دیگه یعنی من که 1200 خط HLSL نوشتم(کلش انقدره نه یدونش) بیام کدم رو بذارم که شما مطمئن شین آماده نبوده. :41:
من حاضرم انصراف بدم ولی کدهای HLSLام رو به هیچ کس ندم.
ولی بقیش خوب بود من مشکلی ندارم.اونایی که آماده بودن رو میگم بقیش رو Wireframe میذارم.
در ضمن آخر من متوجه نشدم به شما باید عکس بدیم یا فیلم یا EXE چون:
رندر real time per frame با توجه به كيفيت
و
کسانی که کارشون تموم شد شات رو به من پی ام بدن و نزارن اینجا !
parvizamd
18-04-2011, 20:32
شما شیدر می نویسی ؟:18:بابا بیا به ما یاد
Reza Azimy_RW
18-04-2011, 22:13
دست شما درد نکنه دیگه یعنی من که 1200 خط HLSL نوشتم(کلش انقدره نه یدونش) بیام کدم رو بذارم که شما مطمئن شین آماده نبوده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حاضرم انصراف بدم ولی کدهای HLSLام رو به هیچ کس ندم.
ولی بقیش خوب بود من مشکلی ندارم.اونایی که آماده بودن رو میگم بقیش رو Wireframe میذارم.
در ضمن آخر من متوجه نشدم به شما باید عکس بدیم یا فیلم یا EXE چون:
پیام جان فک میکنی مثلا اگه کدهایه شیدرت رو بدی به ما ما چیکار کنیم ؟ سو استفاده ؟ همین دیگه ؟:13:
parvizamd
18-04-2011, 22:17
رضا جان شما که سو استفاده نمکنی خوب بنده خدا زحمت کشیده
راستی پیام جان قربون دست نمی دونی الگوریتم blur چطوریه؟
Reza Azimy_RW
18-04-2011, 23:52
رضا جان شما که سو استفاده نمکنی خوب بنده خدا زحمت کشیده
راستی پیام جان قربون دست نمی دونی الگوریتم blur چطوریه؟
:13:بگذریم ....:13:
راستی :
اگه هیچ کس شیدر رو خودش ننوشت ( از شرکت کننده ها ) امتیاز از 90 حساب میشه ...
NINJA0098
19-04-2011, 12:15
اه شما همه شروع کردین؟ من هنوز شروع نکردم.....
الان میشینم مدل میزنم فردا یه نمونه میزارم.
میخوام فضای داخلی یه کارخونه رو شبیه سازی کنم. تمام مدلاشم خودم میزنم.
فردا حتما از مدلا شات میزارم.
فعلا...
parvizamd
19-04-2011, 12:46
:13:بگذریم ....:13:
راستی :
اگه هیچ کس شیدر رو خودش ننوشت ( از شرکت کننده ها ) امتیاز از 90 حساب میشه ...
رضا جان این علامت :13:با منی ؟؟؟؟مگه چی گفتم!
ehsan_wwe
19-04-2011, 13:36
اين حرفا چيه يعني تو 1200 خط شيدر نوشتي :18: نكنه براي soild color هم شيدر زدي
بگذريم چه شيدري زدي كه نميخاي از دست بدي ؟
فكر نميكنم شديري زده باشي كه هنوز ساخته نشده باشه و تو اينترنت نباشه
مثلا پارالاكس زدي بجاي استاندرارد 20 سمپل كرديش 1000 تا (بعد اينو نميخاي بزاري ؟ ، خيلي كنجكاو شدم بدونم چه كردي )
راستي براي هر انجين دوستاني كه با اون انجين كار ميكنن بايد نظر بدن كه اين شيدر ها آماده نيستن يا تغير داده شده اند
:31::31::31:
همینجا از همه عذر میخوام چون منظورم رو خوب نرسوندم.
اون 1200 خط کلشه من یه قسمت هاییش رو نوشتم.
در ضمن نمیگم سوء استفاده میکنید کلاً گفتم یه چنین چیزی درست نیست که شیدر فرد رو بگیرید ببینید مال خودشه یا نه.
منم میام میگم آقا کل سورس بازیتو بده من ببینم خودت ساختی یا نه (البته این شدید شده همون بود دیگه :31:)
راستی اگه سرچ زدی چیز خاصی برای بلور پیدا نکردی بهم پ.خ بده جوابتو اونجا بدم.
شیدرهایی هم که خودم نوشتم اولا که تازه یاد گرفته بودم سمپل ها رو میگرفتم اونجور که خودم میخواستم تغییر میدادم ولی 2 تا هم که یکی مشابه سازی کارتونی بود که دور اجسام خط میکشه (البته هست ولی از روی توضیحاتش خودم دوباره نوشتمش دستم تند شه)یکی هم که فول اسکرین شیدر هست که همزمان این ها رو داره: Bloom+Filmgrain+Sharpen
که اینم برای Filmgrainش از یه آقای این کاره ی خارجی هم کمک گرفتم.
میدونم زیاد نیست و به خاطر اشتباه پیش اومده فکر دیگه ای میکردین ولی بازم شیدر نویسیه دیگه :31:
honestbud
19-04-2011, 16:26
ما که کد و این حرفا نمیدونیم چیه و تازه کاریم!
اما
به نظر من هم حق با hotsun هست.
دلیل نداره کد هاش رو منتشر کنه!
همین.
ایت حق طبیعیشه!
احسان جان شما که خارج زندگی کردی چرا؟
اونجا که مسئله کپی رایت حل شده است!
این بحث ها رو ولش کنین.
اگر به شیدرها هم مستقیم نمره ای تعلق نگیره بازم به خاطر ارتقای کیفیت حاصل شده ازشون میتونن موثر باشن.
اینم نمونه کار جدیدم که قراره تکسچر دیوارها عوض بشه و راهروهایی که قبلاً نشونتون داده بودم بهش ایمپورت بشه و ممکنه بعضی چیزا تغییر کنه ولی جزئیات بسیار افزایش پیدا میکنه و با درست کردن Resolutionام و فعال کردن AA تمام شکستگی ها از بین خواهد رفت.
این عکس JPG هست و برای همینم یکم بعضی جاها بد شده و دون دون به نظر میاد اگر خواستین PNGیش رو با حجم یک مگ میذارم ببینید.(راستی اون دکتره در حال نشستن روی صندلیه فکر نکنین سوتیه هااااا)
راستی چرا کسی روند کارش رو نمیذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من میگم به روند کار هم نمره بدین یعنی چه آخه/.
Reza Azimy_RW
19-04-2011, 18:49
احسان جان شما که خارج زندگی کردی چرا؟خارج زندگی کرده ولی خونه ایرانی تو رگاشه ! لوطیه !:31:
soild color احسان تو کوییست این شیدرش خودت میدونی مشکلات جزیی داره . من یکم کدهاشو ویرایش کردم و یه چیزایی اضافه کردم یکم درست شد ولی افت فریم ایجاد شد . نمیدونی مشکل از کجاست ؟ کمک میکنی ؟
آقا من میگم به روند کار هم نمره بدین یعنی چه آخه/.
به نظره من کارت عالیه فقط فک کنم از Bloom استفاده کردی ؟ اگه از اون استفاده کردی یکم زیاده میزه کنار دکتره خیلی میدرخشه .
ehsan_wwe
19-04-2011, 23:06
hotson جان قشنگ شده پيشنهاد من اينه كه لايت مپ سقف رو فراموش نكيني ( ميدوني كه تو دنياي واقعي نوري كه رو زمين ميتابه باز تاب ميشه رو سقف )
احسان تو کوییست این شیدرش خودت میدونی مشکلات جزیی داره . من یکم کدهاشو ویرایش کردم و یه چیزایی اضافه کردم یکم درست شد ولی افت فریم ایجاد شد . نمیدونی مشکل از کجاست ؟ کمک میکنی ؟
من خيلي وقته hlsl كار نكردم و رفتم سراق GLSL تازه اونم مال unity كه parametr هاش فرق دارن شايد بقه بچه ها بتونن كمكت كنن
RatAtouille
20-04-2011, 12:02
شدت نورش تو اون قسمت ها (میز و اون وسط زمین) خیلی زیاده ... به نظر من
اوکی ممنون از نظراتتون.
نور رو اصلاً کار نکردم تو این صحنه و فقط با یه نور میخواستم سایه ها و سطح شیدر ها رو نشون بدم.
حتماً نور ها تغییر خواهند کرد.
honestbud
25-04-2011, 19:05
خوب این هم چند تا شات از کاری که دارم انجام میدم :
چند تا نکته هست که بد نیست بگم :
- کار با UDK بیلد 6/2010 انجام شده
- تو نظرم این بوده که محیط یه آزمایشگاه علمی-تحثیثاتی رو درست کنم.
- لازمه بگم که همه درها اتوماتیک باز میشن و صدا هم دارن.
- تکسچر کف و سقف رو هنوز ندادم.
- در واقع هنوز دارم روی هندسه سقف و کف کار میکنم.
- پنجره رو هم همین امروز براشش رو زدم و میخوام ببینم اگه خوب هستش برم تو کار ساخت مدل و ...
- لامپ بالای در ها بدون قرار دادن light actor از خودشون روشنایی دارن
- بعضی از تکسچر هاییی نرمال رو هنوز درست نکردم، که بعدا اضافه میشه به متریال هایی که این نرمال مپ ندارن
- تکسچر های دیفیوز و اسپکیولار هم بسیار ابتدایی هستند و هنوز بافت خاصی ندارن و فقط رنگ هستند
- اتاق ها رو هم که اصلا سراغشون نرفتم.
- به غیر از در ها و لامپ ها بقیه قسمت ها با BSP ساخته شدند.
عکس اول : نمای کلی
عکس دوم : نمایی از پنجره و لامپی که شماره اتاق رو نشون میده
عکس سوم : متریال دیوار
عکس چهارم : متریال لامپ بالای در
در آخر خوشحال میشم که نظراتتون رو بگید.
ممنون
Reza Azimy_RW
25-04-2011, 19:12
ایول صادق جان خوب داره کارت پیش میره . فقط نمیدونم چرا اون تکسچر دیوار ابیه ( سفیده - ابی روشنه ! ) به دلم ننشست !
راستی دوستان داره کم کم وقت تموم میشه ها ؟ منم اعصاب ندارم کارتون تموم نشده باشه انجمنو رو سرتون خراب میکنما !:31:
anti-military
25-04-2011, 19:19
عکس کار من مثل اینکه خراب شده ! لود نمیشه ...
دوباره آپش کنم یا داریدش ؟
honestbud
25-04-2011, 19:26
ایول صادق جان خوب داره کارت پیش میره . فقط نمیدونم چرا اون تکسچر دیوار ابیه ( سفیده - ابی روشنه ! ) به دلم ننشست !
راستی دوستان داره کم کم وقت تموم میشه ها ؟ منم اعصاب ندارم کارتون تموم نشده باشه انجمنو رو سرتون خراب میکنما !:31:
خوب تو نظرم این بوده که بالاش مثل کاشی باشه و پایینش مثل سنگ گرانیتی چیزی!
بافت قسمت بالایی به نظرم بهتر از پایین در اومده!
پایینش زیاد جالب نشده، خودم که بعضی وقتا یادم میره که مثلا سنگه!:31::31:
تکسچرش، تکسچره سنگه، ولی نتونستم تو متریال ادیتور اونی که میخواستم رو در بیارم واسه سنگ!
در مورد آبی بودنش هم که سلیقه ای هستش!من کاشی آبی دوست دارم دیگه!:31:
حالا شما نظرت راجع به بافت متریال ها چیه؟
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
آره نمیاد!
من یادمه چه شکلی بودش.
یه ست مبل زرد بود با یه فرش.بقیش رو یادم نیست.
سلام
احتمالا از رو سروری که آپ کردی پاک شده:46:چون قبلا مال منم اینجوری شده بود
;کاره دوستان رو دیدم
به نظرم خیلی قشنگ بود
این مسابقه داره یه تکونایی میده ها
محیط ها رو از نظره گرافیکی شلوغش کنید
تا با یه نگاه به محیط به دل بشینه
ادامه بدید ;)
راستش امروز وقتی همه مدلای صحنمو light map اشو نو روشن کردمو خواستم build بگیرم بعده 15 مین که طول کشید تا استادش کنه یهو پرید بیرون !!!
اولین بار بود
:(
AMIR REZAs
25-04-2011, 20:28
سلام
خوب منم تقریبا یه کارایی کردم فقط فعلا مدل خاصی نگذاشتم و همچنین یه سری مشکلات داره که باید حل بشه !
بعضی از متریال ها رو هم باید عوض کنم /
نسخه ی udk 12-2010 هست/
honestbud
25-04-2011, 20:28
;کاره دوستان رو دیدم
به نظرم خیلی قشنگ بود
این مسابقه داره یه تکونایی میده ها
محیط ها رو از نظره گرافیکی شلوغش کنید
تا با یه نگاه به محیط به دل بشینه
ادامه بدید ;)
راستش امروز وقتی همه مدلای صحنمو light map اشو نو روشن کردمو خواستم build بگیرم بعده 15 مین که طول کشید تا استادش کنه یهو پرید بیرون !!!
اولین بار بود
:(
داداش این چیزا رو اینجا نگو!
اون وقت ما هم دلمون لایت مپ میخواد ها!!!
نه منظورم لایت مپ خوده udk بود
دارم به این نتیجه میرسم که لایت مپو از مکس نیارم آخه خیلی دردسر داره و تاثیره زیادی نداره
هنوز توی تصمیم گیری موندم : دی
نه منظورم لایت مپ خوده udk بود
دارم به این نتیجه میرسم که لایت مپو از مکس نیارم آخه خیلی دردسر داره و تاثیره زیادی نداره
هنوز توی تصمیم گیری موندم : دی
سلام
به نظر من بیخیالش شو هادی جان:46:به درد سرش نمی ارزه:31:
anti-military
25-04-2011, 21:13
دوباره آپ کردم . ( جایزه منو بدید من برم :31: )
parvizamd
25-04-2011, 21:23
بابا محشره اه دمت دمت گرم آقا امضا میدی .
اینم جایزه :40:
خب مثل اینکه بچه ها دارن کم کم کاراشون رو نشون میدن و میخوان بترکونن.
منم که چون انجینم خیلی ضعیفه باید بیشتر روش کار کنم پس امتیازم باید بره بالاتر :31:
بچه ها خوب کار میکنید آفرین.
راستی آقای امیر رضا خیلی کارت توپ شده فقط اگه به جای مدل های آماده میتونستی یه چیزایی هم خودت با اون کیفیت بزنی خیلی خوب میشد.
راستی آخرش کسی جواب منو نداد.
آخر کار ما باید عکس بدیم یا فیلم یا مرحله قابل بازی کردن؟؟؟
تکلیف من رو روشن کنید ببینیم از یه جهت خاص برای عکس کار کنم روش یا یه جاهایی رو برای فیلم یا همه اش رو برای EXE!!!
anti-military
25-04-2011, 22:09
بابا محشره اه دمت دمت گرم آقا امضا میدی .
کار من ؟
ممنون . بفرما اینم امضاء :d
Reza Azimy_RW
25-04-2011, 23:45
ایول کارت خیلی عالی شده
( جایزه منو بدید من برم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):21::21::21:
آخر کار ما باید عکس بدیم یا فیلم یا مرحله قابل بازی کردن؟؟؟
تکلیف من رو روشن کنید ببینیم از یه جهت خاص برای عکس کار کنم روش یا یه جاهایی رو برای فیلم یا همه اش رو برای EXE!!!
رویه عکس نظر داده میشه . البته در صورتی که افکتهایی استفاده کردید که تو حالته عادی معلوم نیست مثله MotionBlur ویدیو میتونید بدید . اگه هم کارتون در حده برنده مسابقه بود باید فایله EXE رو بدید تا تصمیم گیری نهایی رویه اون باشه !
پس رو همه جوانب کار کن :27:
AMIR REZAs
26-04-2011, 12:30
راستی آقای امیر رضا خیلی کارت توپ شده فقط اگه به جای مدل های آماده میتونستی یه چیزایی هم خودت با اون کیفیت بزنی خیلی خوب میشد.
آخه مدل خاصی نذاشتم ! پنجره و چراغ از این چیزا آمادست....
در ادامه سعی میکنم خودم شلوغ سازی بکنم :31:
دیگه کسی نظر نداره؟
سلام
ایول همه ترکوندن اینجا:31:کار همه خوب بود:46:
منم دارم فعلا رو مدل کار می کنم وقتی کامل شد یه شات میزارم
Reza Azimy_RW
26-04-2011, 13:53
دیگه کسی نظر نداره؟
eeeeeeee
چرا من کاره تو رو ندیده بودم ! به نظر من هم کارت عالیه فقط رو متریالها کار کنی بهترم میشه .
سلام
خوب من فعلا تو تری دی مکسم:31:در حال مدل زدن یه چهارتا شات همینجوری گرفتم(حال نداشتم رندر بگیرم)گفتم بزارم اینجا:46:
اونایی که بازی مافیا2 رو بازی کردند با این صحنه آشنا هستن:46:چون من یکی از لوکیشن های این بازی که خیلی ازش خوشم اومد شروع کردم از روش مدل زدن.
البته الان در حال اضافه کردن جزئیات هستم.
اینم تا اینجای کار البته بصورت فشرده:11::
:18::18::18:
آقا من دیگه نمیتونم پا به پای شما بیام :41:
دیگه از من گذشت.:19:
فکر کنم انصراف بدم بهتر از اینه که با اختلاف 80 امتیاز ازتون ببازم :2:
ولی نه اگه من Hotsun هستم پس بیشتر تلاش میکنم.
:27::21:
The Hottest sun in the World
خب محیط من تقریباً کامله ولی از یک جهت ولی چون ممکنه فایل اصلیشو بخوان ازم مجبورم روی قسمت های دیگه اش کار کنم .
امیدوارم رقابت خوبی باشه :31:
راستی آقایون داور نکنه از FPSC خوشتون نمیاد ازم 1000 تا امتیاز الکی کم کنید :31:
سلام به تمامی دوستان بازی ساز .
اقا من هرکاری کردم نمی تونم خودم رو برسونم . این پروژه ای دانشگاهی اجازه نمی ده .تازه امروز تونستم خان دوم از چهار تا رو بگذرونم ((یه صحنه با یو دی کی ساختم بردم دانشگاه استاده کف کرد)) پس من هم از اقا رضا معذرت می خوام هم از دوستان .
Reza Azimy_RW
26-04-2011, 19:29
سلام به تمامی دوستان بازی ساز .
اقا من هرکاری کردم نمی تونم خودم رو برسونم . این پروژه ای دانشگاهی اجازه نمی ده .تازه امروز تونستم خان دوم از چهار تا رو بگذرونم ((یه صحنه با یو دی کی ساختم بردم دانشگاه استاده کف کرد)) پس من هم از اقا رضا معذرت می خوام هم از دوستان .
:13::13::13:
سلام
خوب من فعلا تو تری دی مکسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در حال مدل زدن یه چهارتا شات همینجوری گرفتم(حال نداشتم رندر بگیرم)گفتم بزارم اینجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که بازی مافیا2 رو بازی کردند با این صحنه آشنا هستن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون من یکی از لوکیشن های این بازی که خیلی ازش خوشم اومد شروع کردم از روش مدل زدن.
اینم تا اینجای کار البته بصورت فشرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد علی عجب جابیه توپی رو انتخواب کردی و قشنگ مدلینگ کردی . من که فک میکنم خیلی قشنگ در بیاد تو یو دی کی
موفق باشی
:13::13::13:
واسه چی؟ خب نمی تونم سه چهار تا کار رو باهم انجام بدم . افتادن واحد دانشگاهی من مهمتره یا این :13:
honestbud
27-04-2011, 18:59
سلام
خوب من فعلا تو تری دی مکسم:31:در حال مدل زدن یه چهارتا شات همینجوری گرفتم(حال نداشتم رندر بگیرم)گفتم بزارم اینجا:46:
اونایی که بازی مافیا2 رو بازی کردند با این صحنه آشنا هستن:46:چون من یکی از لوکیشن های این بازی که خیلی ازش خوشم اومد شروع کردم از روش مدل زدن.
اینم تا اینجای کار البته بصورت فشرده:11::
اسکله دریک(مافیا 2) خیلی شبیهش شده!
خیلی عالی شده!
ببریدش تو udk و متریال و این حرفا! ببینیم چطور میشه!
ویرایش :
سلام
خوب منم تقریبا یه کارایی کردم فقط فعلا مدل خاصی نگذاشتم و همچنین یه سری مشکلات داره که باید حل بشه !
بعضی از متریال ها رو هم باید عوض کنم /
نسخه ی udk 12-2010 هست/
من هم خودم مدل میزنم.چیز خاصی هم بلد نیستم و همه رو تو همین فروم از بچه ها یاد گرفتم.
حداقل تونستم یه چند تا مدل ساده مکعبی درست کنم، مثل پله ، در، لامپ!
شما هم یه سعی بکن.چون محیطت نیاز داره که مدل داشته باشه بازم!
خیلی خالیه الان.
NINJA0098
28-04-2011, 13:32
اینم یه شات از کار من تا حالا(به دلایلی از دیشب دوباره از اول شروع کردم):
کجاست ؟ چرا من نمی بینمش؟
NINJA0098
28-04-2011, 13:54
کجاست ؟ چرا من نمی بینمش؟
چه جالب منم نمیبینمش!!!!:blink:
با گوشی آپ کردم پدرم در اومد . الان دوباره جهاد میکنم بتونم آپ کنم.چند لحظه ویت باشین
NINJA0098
28-04-2011, 14:39
خوب بالاخره آپ شد اینم عکس:
اینم لینک برای اطمینان:
من عکسو نمیبینم شما ها میتونید ببینید؟
Reza Azimy_RW
28-04-2011, 14:46
ما هم نمیبینیم ! نا فرم اپلود شده !
honestbud
28-04-2011, 16:08
خوب بالاخره آپ شد اینم عکس:
اینم لینک برای اطمینان:
من عکسو نمیبینم شما ها میتونید ببینید؟
عکس دیده نمیشه!دوباره آپلود کن
anti-military
28-04-2011, 16:33
میشه یه شرکت کننده 2 تا صحنه مختلف با 2 تا موتور متفاوت بزاره ؟
الان توی هارد کامپیوترم رو داشتم میگشتم که چشمم خورد به یه صحنه ای که چند سال پیش با Quest طراحی کرده بودم .
کیفیتش چندان جالب نیست اما خوب چون با Quest و همینطور چند سال پیش ایجاد شده قابل قبوله ...
honestbud
28-04-2011, 16:40
آقا اسمش مسابقه است نه کارهای پیشین که!
اینطوری ما که تازه کار هستیم چی کار کنیم؟
سلام
بیکار بودیم گفتیم مدلمون رو بیار تو UDK یه تست بزنیم ببینیم قضیه اش چیه:31:
اینم اضافه کنم که این لوکیشنی که ساختم هنوز نه نور پردازی شده-نه تکسچرینگ هنوز خیلی کار داره:5:متریالها رو هم هنوز کامل نکردم
سایز عکس یکم بزرگه پس واسه لود شدن شکیبا باشید:31:
NINJA0098
01-05-2011, 15:04
این شاتای طراحی من تا اینجا:
saeed_cpu_full
01-05-2011, 20:08
اگه مردین یه لول برای یه بازی Side Scrolling طراحی کنید که توی فضای بسته باشه ! میخوام ببینم چجوری میتونید این کارو انجام بدید . کار سخت ولی خیلی خیلی لذت بخشیه :31::31: بهترین تجربه ی طراحی لولم بوده
توی سه عکس زیر از یه راه میخوام برسم به اتاق کناری ... برای اینکار پهنای دیواری که از کنار دوربین رد میشه رو متریال آجر دادم :
به نظرتون این شکلی خوبه ؟
پ.ن : انفجار هارو داشتین ؟! :31:
یعنی این برای مسابقه است؟!؟
نمیشه که جای یه لوکیشن بیاین بازی Side بسازین اونم انقدر خالی بعد بگین انفجارهاشو حال کردین :31:
انفجار رو از توی فیلم میشه تشخیص دا که خوبه یا نه.
در ضمن چون با UDK کار میکنید میشه گفت این انفجارها خیلی ابتدایی هستن چون بچه های ایرانی دیدم انفجار ساختن در حد تیم ملی واتر پلو با تیله :31:
honestbud
01-05-2011, 20:14
کارت خیلی باحال شده!!
فقط یه نکته ای!
متریال داخل دیوارت مثل سقف!
یکیشون رو عوض کن!
فکر کنم سقف رو عوض کنی بهتره!
چون متریال دیوارت باید خیس و مرطوب و بدون نور باشه!که همین متریالی که هست به نظر خوب میاد!
اما یه راه هم داری که مثل فیلما بیای و فقط یه رنگ سیاه بزاری که فید بشه! یعنی اولش رنگ محیط بیرون دیوار، بعد یواش یواش سیاه بشه تا دوباره از اون ور دیوار در بیاد و رنگ محیط اونور دیوار بشه
saeed_cpu_full
01-05-2011, 20:55
یعنی این برای مسابقه است؟!؟
نمیشه که جای یه لوکیشن بیاین بازی Side بسازین اونم انقدر خالی بعد بگین انفجارهاشو حال کردین :31:
انفجار رو از توی فیلم میشه تشخیص دا که خوبه یا نه.
در ضمن چون با UDK کار میکنید میشه گفت این انفجارها خیلی ابتدایی هستن چون بچه های ایرانی دیدم انفجار ساختن در حد تیم ملی واتر پلو با تیله :31:
من اصلا حرفی از مسابقه زدم ؟ :31: خدا وکلیلی من شرم میکنم برای مسابقه همچین لولی بدم ؟! :31:
من گفتم اگه مردید بیاین Side Scrolling بسازید
کارت خیلی باحال شده!!
فقط یه نکته ای!
متریال داخل دیوارت مثل سقف!
یکیشون رو عوض کن!
فکر کنم سقف رو عوض کنی بهتره!
چون متریال دیوارت باید خیس و مرطوب و بدون نور باشه!که همین متریالی که هست به نظر خوب میاد!
اما یه راه هم داری که مثل فیلما بیای و فقط یه رنگ سیاه بزاری که فید بشه! یعنی اولش رنگ محیط بیرون دیوار، بعد یواش یواش سیاه بشه تا دوباره از اون ور دیوار در بیاد و رنگ محیط اونور دیوار بشه
یکی نیست که :31:
این راه دوم رو هم نفهمیدم اگه میشه یه خورده راهنمایی کن
anti-military
01-05-2011, 21:04
اگه مردین یه لول برای یه بازی Side Scrolling طراحی کنید که توی فضای بسته باشه ! میخوام ببینم چجوری میتونید این کارو انجام بدید . کار سخت ولی خیلی خیلی لذت بخشیه :31::31: بهترین تجربه ی طراحی لولم بوده
توی سه عکس زیر از یه راه میخوام برسم به اتاق کناری ... برای اینکار پهنای دیواری که از کنار دوربین رد میشه رو متریال آجر دادم :
به نظرتون این شکلی خوبه ؟
پ.ن : انفجار هارو داشتین ؟! :31:
من الان تنها چیزی که تو این صحنه می بینم اینه که فقط دوربین رو تغییر دادی ! مدل و متریال و ... که مال خود اپیک هست . حالا من باید به شما تبریک بگم یا اپیک ؟
saeed_cpu_full
01-05-2011, 21:32
من الان تنها چیزی که تو این صحنه می بینم اینه که فقط دوربین رو تغییر دادی ! مدل و متریال و ... که مال خود اپیک هست . حالا من باید به شما تبریک بگم یا اپیک ؟
شما لازم نیست تبریک بگی ! یه زحمتی بکش فقط عکس های تاپیک هارو نگاه نکن
یه ذره پست هاش رو هم بخونی بد نیست ... :13:
honestbud
01-05-2011, 23:32
آقایون به خودتون مسلط باشید!
آنتی جان، سعید آقا که گفتن برای مسابقه نیست.فقط گفتن که اگه مر هستیم یه چنین دوربینی رو بسازیم.
البته مسابقه بیشتر راجع به طراحی گرافیکیه و نه طراحی خود لول!
saeed_cpu_full
02-05-2011, 12:44
آقایون به خودتون مسلط باشید!
آنتی جان، سعید آقا که گفتن برای مسابقه نیست.فقط گفتن که اگه مر هستیم یه چنین دوربینی رو بسازیم.
البته مسابقه بیشتر راجع به طراحی گرافیکیه و نه طراحی خود لول!
نگفتم همچین دوربینی بسازید :31:
گفتم یه لول بیاین برای یه بازی Side Scrolling بسازید ... راستی در مورد ایده ای که داشتی یه توضیحی میدی ؟
honestbud
02-05-2011, 12:59
نگفتم همچین دوربینی بسازید :31:
گفتم یه لول بیاین برای یه بازی Side Scrolling بسازید ... راستی در مورد ایده ای که داشتی یه توضیحی میدی ؟
آها!ببخشید
در مورد ایده هم!دیدم که نوشته بودی یه توضیحی بده!حواسم پرت شده بود یادم رفت بگم!ببخشید!!
ببین، وسط دیوار نمناک و تریکه!تو دنیای واقعیت برای اینکه بری وسط دیوار باید یه دوربین خیلی ریز داشته باشی!
پس شما فرض کن یه دوربین ریز اندازه یه انکبوت یا یه پشه داشته باش(مثلا) برای اینکه این دوربین میتونه راحت بره وسط دیوار، ام هیچ نوری به وسط دیوار نمیرسه که بخواد اونجا رو روشن کنه که جنس متریال رو ببنی! پس بهتره که یه محیط مرطوب و تاریک باشه !
مثلا شما فرض کن دوربین از چپ به راست در حرکته!
شما مثلا 20 سانت ضخامت دیوارته!
فرض کن از لحظه ای که دوربین به دیوار میرسه، نور کم کم ،کمرنگ تر میشه تا تو عمق مثلا 2-3 سانتی دیوار دیگه کاملا سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه تا دوباره برسه به 2-3 سانت آخر که شروع میکنه به روشن شدن و بعد که دیوار تموم شد محیط اونور دیده میشه!
اگه متوجه نشدی بهت حق میدم!یکمی خر تو خر شد!!:31::31:اگه نفهمیدی بگو تا برات یه تصویر درست کنم که بفهم چی شده!
اتفاقاً به نظر من خوب توضیح دادی ولی بگذریم,اینجا تاپیک مسابقه هست شما اگه یه تاپیک جدا برای بازی Side بزنی خوب میشه و اینجوری هم تاپیک مسابقه داغون نمیشه و ما با خیال راحت کارمون رو میکنیم و هم یه تاپیک اختصاصی برای این سبک به وجود میاد.
من میخواستم روند کارم رو نشون بدم ولی با این وضع نمیذارم چون تاپیک به هم ریخته و باید منتظر باشم چند تا پست بگذره.(دلیلم این بود بعداً نگین 2 خط بالا رو به خاطر جو گیر شدن و حس مدیریت و از این جور چیزا زدم :31: )
ممنون.
:41::2::41:
ای وای داغون شدم رفت.
سیستم داغون شده و من نمیتونم دیگه کاری بکنم.
الانم انقدر سرم شلوغه خودمم داغون شدم.
ولی سعی میکنم درستش بکنم.
فقط اگه خوب نبود بدونید کلی از اطلاعات کامپیوترم پاک شده و همه چیز خراب شده.
امیدوارم بتونم با recovery برگردونمشون.
اخیش .بلاخره وقت کردم بیام . نت . اقا اینجا چه خبره؟ هنوز تموم نکردین؟ مسابقه تموم نشد؟
آقا مدل ها و تکسچرهام برگشتن ولی باید یه نرم افزار و پچ و آپدیت و پلاگ-این بریزم و بعدش هم کلی کار کنم.
فکر کنم نرسم خیلی چیزا رو هم در بیارم حتی.:37:
تازه کلاس های دانشگاه هم بد جوری اذیتم میکنن.
نمیشه من یا حتی همه تا 4 شنبه وقت داشته باشیم.
من واقعاً تا 4شنبه نمیتونم تحویل بدم.
برای اینکه ارفاق نشده باشه کلاً بگین تا 4 شنبه.
Reza Azimy_RW
07-05-2011, 17:47
خوب ... حالا سعیتو بکن تمومش کنی اگه نشد یه کاریش میکنیم ! :31: یعنی اگه 2 نفر به وقت نتونستن تموم کنن تمدید میشه تاریخ .
NINJA0098
10-05-2011, 18:27
سلام به همه شرمنده من یه مدت نبودم.احتمالا تا یه مدت نیستم ببینم آخرین مهلت مسابقه کیه؟ببینم میرسم طرحو تموم کنم؟
سلام
عجب مسابقه ای با حالی:13:
تاریخ اتمام 89/02/20 بوده امروز 20 هستش ولی خبری نیست،نمیدونم چرا همه هم انصراف دادن:44:
Reza Azimy_RW
10-05-2011, 20:06
سلام
عجب مسابقه ای با حالی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ اتمام 89/02/20 بوده امروز 20 هستش ولی خبری نیست،نمیدونم چرا همه هم انصراف دادن
واقعا عجب مسابقه ای !
همه هم مثه مرد رو حرفشون وایسادن ! هیچ کس هم هیچ کاری نفرستاده !
عجب ....
فقط استاد علی فرستادن
کسایی که تو مسابقه شرکت کردند بیان اعلام کنن کارشون کی تموم میشه چی شده ؟ منصرف شدن ؟ نشدن ؟ :18:
من که گفته بودم سر وقت نمیتونم.
2-3 روز وقت بدین منم تمومش میکنم.
آخه وسط هفته نباید تاریخ پایان مسابقه باشه که. :31:
honestbud
10-05-2011, 22:10
واقعا عجب مسابقه ای !
همه هم مثه مرد رو حرفشون وایسادن ! هیچ کس هم هیچ کاری نفرستاده !
عجب ....
فقط استاد علی فرستادن
کسایی که تو مسابقه شرکت کردند بیان اعلام کنن کارشون کی تموم میشه چی شده ؟ منصرف شدن ؟ نشدن ؟ :18:
سلام رضا جان!
من رو که در جریا هستی که وقتم چطوریه!
تازه بعد از این همه روز تازه امروز تونستم DVD ها رو رایت کنم!:46:
فردا هم ایشالا میرم پستخونه!:11:
تا فردا صبح هم باید بیدار باشم احتمالا ولی بعدش سرم خلوت میشم.
میشه من شنبه تحویل بدم!
اگه تا شنبه تحویلش رو به عقب بندازید خوب میشه!
البته الان 2-3 تا متریال درست کردم و 3-4 تا مدل ساده همین!
Reza Azimy_RW
10-05-2011, 23:01
آخه وسط هفته نباید تاریخ پایان مسابقه باشه که. مگ مجلس ختمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رضا جان!
من رو که در جریا هستی که وقتم چطوریه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: واسه آقا رضای گل!
تازه بعد از این همه روز تازه امروز تونستم DVD ها رو رایت کنم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا هم ایشالا میرم پستخونه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا فردا صبح هم باید بیدار باشم احتمالا ولی بعدش سرم خلوت میشم.
میشه من شنبه تحویل بدم!
اگه تا شنبه تحویلش رو به عقب بندازید خوب میشه!
البته الان 2-3 تا متریال درست کردم و 3-4 تا مدل ساده همین! قربونت برم ممنون صادق جان دوست داریم :31:
خوب پس تاریخ مسابقه تمدید شد تا ... امشب چندمه ؟ 21 .
خوب یک هفته بهش اضافه کنی میشه 28 تم .
برایه اینکه وسط هفته هم نباشه :31: گردش میکنیم 29 هم پنجشنبه ... دیگه هم تمدید نمیشه :21:
موفق باشید :11:
anti-military
10-05-2011, 23:30
تا جایی یادمه منم شرکت کرده بودم و کارم رو گذاشته بودم ها !
honestbud
10-05-2011, 23:44
رفیق حالا مگه کسی گفت شما نبودی!
از فردا دیگه سرم خلوت تر میشه! روزی چند ساهت وقت دارم
online_amin
11-05-2011, 09:23
از فردا دیگه سرم خلوت تر میشه! روزی چند ساهت وقت دارم
:41: اقا ببخشید من فضولی کردم. من رو عفو کنید لطفا. :دی
اگر تا آخر تابستون یه مسابقه بازی دیگه بذارید ما نیز شرکت خواهیم کرد.
ehsan_wwe
11-05-2011, 09:28
سلام
بیکار بودیم گفتیم مدلمون رو بیار تو UDK یه تست بزنیم ببینیم قضیه اش چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اضافه کنم که این لوکیشنی که ساختم هنوز نه نور پردازی شده-نه تکسچرینگ هنوز خیلی کار داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]متریالها رو هم هنوز کامل نکردم
سایز عکس یکم بزرگه پس واسه لود شدن شکیبا باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتو دییدم خیلی قشنگ بود از لحاظ گرافیکی باید بالا ترین نمره ممکن رو بهت بدیم
از لحاظ جلوه های بسزی هم همینطور
اما از لحاظ ایده به نظر من نمیشه نمره بهت داد
تا اینجا به نظر من از 100 نمره 50 برای گرافیک 20 تا برای جلوه های بسریت بهت میدم
موفق باشی
کارتو دییدم خیلی قشنگ بود از لحاظ گرافیکی باید بالا ترین نمره ممکن رو بهت بدیم
از لحاظ جلوه های بسزی هم همینطور
اما از لحاظ ایده به نظر من نمیشه نمره بهت داد
تا اینجا به نظر من از 100 نمره 50 برای گرافیک 20 تا برای جلوه های بسریت بهت میدم
موفق باشی
سلام
احسان جان اون کار نهایی نبود،کار نهایی رو فرستادم واسه رضا جان:46:
anti-military
11-05-2011, 11:06
به نظر من واسه قضاوت همه کارهارو کنار هم بزارید تو یه پست و از همه اعضا بخواهید که بهترین رو انتخاب کنن ...
ehsan_wwe
11-05-2011, 11:27
منم با انتي موافقم
فعلا كه رضا جان كارتونو براي من فرستادن (منم نظرمو در رابطه با كارايي كه براي رضا فرستادي گفتم )
منم نمره نهايي به زودي اعلام ميكنيم
تلغ جدول
-- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
5- ساختن پست پروسس 10
6- ساختن شيدر 10
7- كيفيت مدل سازي 10
9- توجه به جزيات 10
Reza Azimy_RW
11-05-2011, 13:11
Anty-Military جان کدوم کار ؟! کاره نهایی ؟
عزیز باید کاره نهاییتو پی ام کنی !
امتیاز دهی دقیق رو هم بد از تحویل دادنه همه کارها اساتید خودم احسان و هادی و خودم تو 3 تا پست پشته سره هم میزاریم و برنده اعلام میشه .
honestbud
11-05-2011, 15:14
دوستان مگه قرار نشد تا 29 ام وقت داشته باشیم؟
پس چرا دارسد راجع به نمره دادن حرف می زنید!
Reza Azimy_RW
11-05-2011, 15:20
دوستان مگه قرار نشد تا 29 ام وقت داشته باشیم؟
پس چرا دارسد راجع به نمره دادن حرف می زنید!
کلا واسه یاد اوری نهوه امتیاز دهی و ... بود . تا همون 29 وقت هست .
Reza Azimy_RW
18-05-2011, 12:27
دوستان فردا باید کاراتونو تحویل بدینا . فردا تا ساعته 12 شب وقت هست رفت اونور دیگه ...!:21:
ehsan_wwe
19-05-2011, 15:53
نظر اول من در باره كار
- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 0
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 5 (به علت نبريدن دور فرش و uv بد ابجكتات)
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت ( فكر نميكنم داشته باشه )0
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 2 خيلي كوچيكو مختصره
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها معلوم نيست چيه به چيه عكس از واير فريم بايد بده
9- توجه به جزيات 2
honestbud
19-05-2011, 16:40
خوب از آقایون هئیات داورا خواهش میکنم که به همین شات های من
نمره بدن.
چون من نرسیدم از اون موقع تا حالا روش حرکتی بزنم و تکمیلش کنم.
ممنون!
تازه کار بودن ما رو هم در نظر بگیرید ها!
خوش تيپي هم از اين دردسرا داره هركي از راه ميرسه عكس مارو ميزاره رو آواتارش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپم:31:
خب من می خوام روی عکس اواتارم با فتوشاپ یه ادیت کنم .قابل توجه صاحب عکس:31:
AMIR REZAs
19-05-2011, 20:08
سلام
منم به دلیل بر باد رفتن پکیجم(تو تاپیک udk توضیح دادم چرا) آخرین شاتی که دادم رو لطفا حساب کنید
آقا وایسا.
من برای من تکمیل شده فقط یه کرش زد باید درستش کنم صبح زود بدم.
اگه فکر میکنید پارتی بازیه آخرین عکسم رو دوباره میدم همون رو حساب کنید ولی اگه فکر میکنید اشکال نداره صبح زود میدمش.
راستی همین تکمیل شده هم تکمیل نشده کامل.
یعنی 50% چیزی شد که میخواستم و حتی Light ray هم پیاده نکردم توش. :41:
ehsan_wwe
20-05-2011, 09:54
نظر من در مورد كار دوستمون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])honestbud ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 1
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 2 ( زمين بزرگ توجه به جزيات بالايي رو مطلبه كه براي همه جزيات مكان و جاشونو گذاشتي پس 2 ميدم )
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 0.5 طقربآ مدلي توش نميبينم
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها معلوم نيست چيه به چيه عكس از واير فريم بايد بده
9- توجه به جزيات 0
10- كيفيت با توجه به زمان 10[/QUOTE]
آقا من فرستادم عکسم رو هاااا.
با رزولوشن HD یعنی 800*1280 :5:
نمره منم بدید دیگه.
راستی اون مانیتور سبزه هست به خاطر Post process توش کم معلومه.
توش فارسی نوشته ها.
اگه خواستین مدلش رو با Wireframe و با تکسچر(هر دو) بدون پست پراسس میفرستم.
البته بازم چیزی نشد که میخواستم.:41:
میدونید که یه سری اطلاعاتم ترکید مجبور شدم Recovery بگیرم,نرم افزار نصب کنم,کلی Net.frame نصب کنم,پلاگ-این و پچ و سورس و اینا باید نصب میکردم دیگه.
تازه امتحانی زاویه دید دوربین رو دستکاری کردم که چیز بیشتری دیده بشه ولی حواسم نبود رزولوشن تنظیم نبود بعد از برگشتوندن به حالت قبل و گرفتن خروجی و تنظیم رزولوشن فایل خروجی گرفتن عکس و آپلود کردن و فرستادنش تازه یادم افتاد توی نرم افزار رزولوشن متفاوت بوده :31:
پیش میاد دیگه/.
ehsan_wwe
20-05-2011, 12:28
نظر همايوني در باره كار آقاي علي اسكن ali-scan
رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 10
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 10
9- توجه به جزيات 10
حيف كه ايده دزدي بود وگرنا اين پايين يه +20 هم برات ميزاشتم :31:
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 12:32
سلام :
- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 8
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 5
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 3
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت =0
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 1 طقربآ مدلي توش نميبينم:31:
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها = هیچی فعلا" !
9- توجه به جزيات 0
10- كيفيت با توجه به زمان 9 = فقط به علی اسکن این رو 10 میدم و انتی میلیتاری چون از همه زودتر کارشونو تحویل دادن
بقیه امتیازها رو هم الان میدم ...
ehsan_wwe
20-05-2011, 12:32
نظر همايوني من در باره كار آقاي AMIR REZAs
رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 10
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 8 (به علت يه پارچه بودن رنگ هات و تركيب زيبا نداشتن )
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 10
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 3
9- توجه به جزيات 5
honestbud
20-05-2011, 12:42
آقا من از خیلی از این فتکتور هایی که دادید سر در نمیارم
از اونایی هم که سر در میارم همه رو عادلانه دادید به جز شیدر
من برا چراغ ها شیدر درست کردم!
چرا صفر دادید؟
بعدشم منظور از رندر ریل تایم که به من صفر دادید و امیر رضا 8 !
چیه؟
مشکلی ندارم ها میخوام بدونم که کلا منظورتون چی بوده!
ehsan_wwe
20-05-2011, 12:47
مال تو شبيه كاراي 300 سال پيشه كيفيتش در حد دوم 14 سال پيشه پس بيشتر از دو نميگيري
مال امير رضا كيفيت رندرش بالاس پس حقشه كه نمره خوبي هم بگيره
قرار بود فقط عكس نباشه شيدر هاتو بده بايد تو گوگل سرچ كنيم ببينيم كسي از اين كدها استفاده كرده يا نه
اگه استفاده نركرده بود نمره شيدر ميگيري
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 12:52
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 9
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 5 مدلها خوب طراحی شدن ولی مدله پیچیده ای و خاصی نیست .
9- توجه به جزيات 8
10- كيفيت با توجه به زمان 10= فقط به علی اسکن این رو 10 میدم و انتی میلیتاری چون از همه زودتر کارشونو تحویل دادن
honestbud
20-05-2011, 12:59
مال تو شبيه كاراي 300 سال پيشه كيفيتش در حد دوم 14 سال پيشه پس بيشتر از دو نميگيري
مال امير رضا كيفيت رندرش بالاس پس حقشه كه نمره خوبي هم بگيره
قرار بود فقط عكس نباشه شيدر هاتو بده بايد تو گوگل سرچ كنيم ببينيم كسي از اين كدها استفاده كرده يا نه
اگه استفاده نركرده بود نمره شيدر ميگيري
آخرش نگفتی منظورت از کیفیت رندر ریل تایم چیه!
فقط میگی کیفیت
اینی که شما میگی مجموعه ای از عواملی مثل مدل، شیدر متریال و تکسچر و ... هست
شما بگو منطورت از کیفیت رندر ریل تایم چیه
خوب کار من خیلی ناقص بود و تقریبا خالی اما این تاثیرش رو رو قسمت های دیگه گذاشته و نباید تو کیفیت تاثیر بزاره که
شما باید بگی چون خالی هستش یا مدل کم داره فلان نمره پایین میشه
حالا با توجه به همین مقدار کم ببینم کیفیتش چطوریه!
شیدر ها رو هم برات میفرستم با عکس وایرفریم مدل ها!اگه رو کامپیوترم باشه!آخه مکسم رو آنیستال کردم و فکر کنم فولدر هاش هم پریده
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 13:01
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 7 ارمه یو دی کی اصلا به محیط نمیاد
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 9
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 3 مدلهایه تقریبا پیچیده همه مدلهایه اماده یو دی کی هستند !
9- توجه به جزيات 5
10- كيفيت با توجه به زمان 9 = فقط به علی اسکن این رو 10 میدم و انتی میلیتاری چون از همه زودتر کارشونو تحویل دادن
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 13:10
- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 9
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 3
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 4
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 3
9- توجه به جزيات 3
10- كيفيت با توجه به زمان 10= فقط به علی اسکن این رو 10 میدم و انتی میلیتاری چون از همه زودتر کارشونو تحویل دادن
anti-military
20-05-2011, 13:15
الان اینجور که شما دارید نمره میدید به نظرم کاملا سلیقه ای هست ! بهتره تمام صحنه هارو کنار هم قرار بدید و از اعضا بخواهیم به کارها نمره کلی بدن ...
چون این نمره دهی به نظر من تخصصی نیست . همون اعضا یه نمره کلی به کارها بدن برای همچین مسابقه ای خیلی بهتره
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 13:19
دیگه کسی نبود ؟!:31:
امتیاز هایه هادی : ( نمیدونم چرا پی ام کرده به من !:31: )
اول کاره علی ( aliscan ) :
1. از 10 میدم 7
2. از 10 میدم 9
3. از 10 میدم 6
4. از 10 میدم 8
5. از 10 میدم 6
6. از 10 میدم 4
7. از 10 میدم 9.5
8. اینو که نمیشه اینطوری فهمید اما حدسی از 10 میدم 8
9. از 10 میدم 9.5
10. از 10 میدم 9
آنتی :
1.از 10 میدم6
2. از 10 میدم 8
3. از 10 میدم 5
4. از 10 میدم 9
5. از 10 میدم 8
6. از 10 میدم 4
7. از 10 میدم 6
8. از 10 میدم 8.5
9. از 10 میدم 7
10. از 10 میدم 7
AMIR REZAs
20-05-2011, 13:21
ارمه یو دی کی اصلا به محیط نمیاد
خوب اون Real time هست یعنی چراغ چشمک زنه آرمه UDK که تو دو طرف محیط بسته گذاشتم !
honestbud
20-05-2011, 13:22
الان اینجور که شما دارید نمره میدید به نظرم کاملا سلیقه ای هست ! بهتره تمام صحنه هارو کنار هم قرار بدید و از اعضا بخواهیم به کارها نمره کلی بدن ...
چون این نمره دهی به نظر من تخصصی نیست . همون اعضا یه نمره کلی به کارها بدن برای همچین مسابقه ای خیلی بهتره
آنتی جان این میشه دبه در آوردن ها!
قرار بود که داور ها امتیاز بدن و مشخصه که امتیاز دهی تو ایران کلا سلیقه ای هستش و این بنده خدا هم هم ایرانی هستند مثل خود ما!
ما هم یه روزی امتیاز بدیم فکر نکنم بهتر از این باشه
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 13:32
یادم رفته بود پیامو !:31:
- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 8
2- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 8
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 7
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي 9 به دلیله پیچیده بودنه مدلها مثه کاراکتر ...
9- توجه به جزيات 8
10- كيفيت با توجه به زمان 9= فقط به علی اسکن این رو 10 میدم و انتی میلیتاری چون از همه زودتر کارشونو تحویل دادن
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
خوب اون Real time هست یعنی چراغ چشمک زنه آرمه UDK که تو دو طرف محیط بسته گذاشتم !
خلاصه که به محیط نمیومد !:31:
سلیغه ای چیه عمو کللی فسفر سوزوندیم ! :27:
یه چند تا نکته
اول اینکه من فکر کردم اول باس برای رضا بدیم امتیازا رو بعد اون بیادو نفراتو اعلام کنه ، نمیدونستم باس بیام اینجا بگم : دی
بعد اینکه من نمراتو رو به بالا دادم چون همینکه دوستان تلاش میکنند تا شرکت کنند خودش امتیاز بالایی داره و امید وارم که با امتیازات صفر شما دست از کار نکشند : دی
کاش یکمی بیشتر بچه ها شرکت میکردن
به هر حال همگی خسته نباشید ;)
دفعات بعد مسابقه بزارید من خودمم شرکت میکنم ;)
جمع امتیازات بچه ها از طرف رضا :
(خودم حساب کردم البته همه رو ذهنی یکی دو تا این ور اون ور بود دعوام نکنین)
پیام 49
آنتی 32
امیر رضا 40.5
هانست 26
علی اسکن 52
خب دور اول مسابقه تموم شد.
یه مدت صبر کنید بعد بریم روی دور دوم که قراره محیط باز باشه :5:
من میگم بعد از امتحانات دانشگاهی که خیالمون راحت باشه محصل ها هم تا اون موقع تموم کردن.
راستی من تنظیمات Post processing برای Bloom رو خودم انجام دادم اون نمره نداره؟؟؟
اصلاً بلوم داره از سر و روی عکسم میباره :31:
ehsan_wwe
20-05-2011, 15:11
با توجه به رسوندن تصاوير و تكست شيدر
نمره 5 به علت ساختن شيدر به honestbud ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شد شيدر اديتور بهش تعلق ميگيره (كد هات داد ميزد كه نوشته خودت نيست)
RatAtouille
20-05-2011, 15:11
اگر دور دوم بندازين بعده امتحانات منم هستما ...
من نگفتم خودم نوشتمش که.
گفتم تنظیماتش رو خودم درست کردم.
یعنی توی نرم افزار نشون دادن شیدر به صورت Real-time بازش کردم و تنظیماتش رو درست کردم :31:
البته نگفتم نمره بدید بابتش فقط یاد آوری کردم :31:حالا خواستین یه 40-50 نمره ای اضافه کنین بابتش دیگه دست خودتونه :31:
راستی آقای احسان کشتی گیر :31:به منم نمره بدین دیگه :20:
honestbud
20-05-2011, 15:54
با توجه به رسوندن تصاوير و تكست شيدر
نمره 5 به علت ساختن شيدر به honestbud ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شد شيدر اديتور بهش تعلق ميگيره (كد هات داد ميزد كه نوشته خودت نيست)
داداش من نمیدونم این کد ها چیه
من از منریال ادیتور UDK استفاده کردم و با کانل کشی درستش کردم
عکسش از متریال ادیتور هم که فرستاده بودم برات!
چرا مگی کپیه!
اگه بود که 10 تا کپی میکردم که این قدر خشک و خالی نباشه داداش!
ehsan_wwe
20-05-2011, 16:15
همين مونده بود تو عكس منو بزاري :27: چه خوش تيپيم من :40:
در زمن من كشتي گير نيستم مربي كشتي كجم :11:
فكر ميكنم بقه دوستانم اگه عكس واير فريم رو بدن نمره هاشون بالا تر ميره
ییییی چقدر احسان . احسان حالا این واقعا خودتی؟
anti-military
20-05-2011, 16:37
سلام .....
M0hsen3D
20-05-2011, 16:37
ییییی چقدر احسان . احسان حالا این واقعا خودتی؟
نه بابا من اهسانم , گول حرفاشو نخورین.حالا وایسین به همطون یک اختار ناغابل تغدیم میگنم.:31:
anti-military
20-05-2011, 16:40
احسان پست پشت سر هم نده :31:
honestbud
20-05-2011, 16:49
نه بابا من اهسانم , گول حرفاشو نخورین.حالا وایسین به همطون یک اختار ناغابل تغدیم میگنم.:31:
خیلی باحال بود!
منو مسخره میکنی!
میزنم پست هات رو پاک میکنم ها احسان تقلبی!:46:
احسان که منم نمی دونستی؟
هادی تو به عنوان یه مدیر نظرت چیه ؟ کدوممون احسانیم؟:31:
anti-military
20-05-2011, 16:54
1...2...3... امتحان میشه ....
بچه ندو .:31:
برو اونبر.:31:
مگه زنگ کلاستون نخورده. :31:
اوی انتی میلیتاری چقدر شیطونی می کنی . ؟ برو سر کلاست .:31:
هوی دعوا نیفتین . مگه با شما نیستم :31:
anti-military
20-05-2011, 16:58
هادی شما هم حواست باشه اگه اینطوری نمره کم بدی به کارها به همین سرنوشت دچار میشی ...
انتی مگه نگفتم برو سر کلاست ؟ چوب می خوای؟:31:
anti-military
20-05-2011, 17:04
مدیر وقتی روی خوش نشون بده به کاربر همین میشه دیگه :31:
honestbud
20-05-2011, 17:06
اسم تاپیک رو به نظرم عوض کنیم به
احسان خان اینجا، احسان خان اونجا، احسان خان همه جا!
بهتر باشه ها
ehsan_wwe
20-05-2011, 17:14
قرعه كشي ميكنيم ببينيم احسان كه ؟اوكي
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 19:17
یا خدا همه عکسه احسانو گذاشتن رو اواتارشون !
خوبه تو این بخش دخی نیست اگه نه احسانو میدزدیدن !
همینجوریش سرت دعواست احسان ! هوایه خودتو داشته باش :27::21:
وقتی زدم بنت کردم اونوقت می فهمی اینجا شیطونی نکنی . :31:
هوی انتی می لیتاری تو که هنوز پایینی مگه نگفتم برو بالا . وایسا که اومدم:31:
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 19:32
ما هم احسانی شدیم رفت ...
میبنی روزگارو ادم رو به خاکه سیاه میشونه :31:
anti-military
20-05-2011, 19:40
تقصیر خودته احسان بهمون رو دادی :laughing:
اقایون احسان ها . با ظرفیت باشین . ناظمی گفتن چه خبرتونه؟:31:
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 20:26
جمع امتیازات بچه ها از طرف رضا :
(خودم حساب کردم البته همه رو ذهنی یکی دو تا این ور اون ور بود دعوام نکنین)
پیام 49
آنتی 32
امیر رضا 40.5
هانست 26
علی اسکن 52
خب دور اول مسابقه تموم شد.
یه مدت صبر کنید بعد بریم روی دور دوم که قراره محیط باز باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم بعد از امتحانات دانشگاهی که خیالمون راحت باشه محصل ها هم تا اون موقع تموم کردن.
راستی من تنظیمات Post processing برای Bloom رو خودم انجام دادم اون نمره نداره؟؟؟
اصلاً بلوم داره از سر و روی عکسم میباره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه جمع بسته بودی !
پیام 49
آنتی 32
امیر رضا 43
هانست 26
علی اسکن 51
honestbud
20-05-2011, 21:03
خوب مثل اینکه من آخر شدم
خودایش هم حقم بود
از همه ضایع تر شده بود کارم
آقا یه نمره میدی ادیتش نکن دیگه.
اول ادیت میکنی نمره میدی بعد میگی اشتباه زدی. :31:
Reza Azimy_RW
20-05-2011, 23:01
آقا یه نمره میدی ادیتش نکن دیگه.
اول ادیت میکنی نمره میدی بعد میگی اشتباه زدی.
دوباره چیز کشیدی ؟!
کی ادیت کرد ؟ من کجام ؟ اینجا کجاس ؟!:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اینا جمعه امتیازهایه من بود از رو اینا که برنده رو تشخیص نمیدن که ! از رو جمعه امتیازهایه 3 تا داور ! احسان و هادی هم لطف کنن بیان امیازاشونو جمع بزنند ! خودم حال ندارم !:دی
اگه من چیز کشیدم پس این چیه:
پست من شماره 221 هست که ساعت 2:41 دقیقه یعنی 6 ساعت قبل از ویرایش شما داده شده :31:
بعدش هم دقیقاً 6 دقیقه بعد از ویرایش پستت پست شماره 245 رو دادی که یعنی تا اون قبلی ویرایش شده رفتی صفحه بعد مال من رو کپی کردی اومدی صفحه آخر نقل قول زدی و نوشته ها رو زدی بعد ارسال زدی که دقیقاً میشه 6 دقیقه. :31:
حالا ناراحت نشی نمره من رو کم کنی :31:چون زدی زیر ویرایش کردن من هم رو کردم وگرنه قصدی نداشتم.
RatAtouille
21-05-2011, 08:54
بازم من كه هنوز عكس خودمو دارم ... :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.