ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مسابقه

صفحه ها : 1 [2]

Reza Azimy_RW
21-05-2011, 09:24
پست من شماره 221 هست که ساعت 2:41 دقیقه یعنی 6 ساعت قبل از ویرایش شما داده شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش هم دقیقاً 6 دقیقه بعد از ویرایش پستت پست شماره 245 رو دادی که یعنی تا اون قبلی ویرایش شده رفتی صفحه بعد مال من رو کپی کردی اومدی صفحه آخر نقل قول زدی و نوشته ها رو زدی بعد ارسال زدی که دقیقاً میشه 6 دقیقه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ناراحت نشی نمره من رو کم کنی چون زدی زیر ویرایش کردن من هم رو کردم وگرنه قصدی نداشتم.
من نمره تو رو کم کردم ؟! یا قمره بنی هاشم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خودتم که جمعه امتیازاتت 49 شده بود ! فقط علی اسکن امتیازشو یکی اضافه حساب کرده بودی و امیر رضا رو 2 نمره کم ! رفم جمع ببندم دیدم یه سوتی تویه پستمه ویرایشش کردم ... ربطی به امتیازات نداشت !

خوب احسان و هادی بیان جمعه امتیازاشونو بگن دیگه !

Hotsun
21-05-2011, 10:07
ببینم اصلاً درست میخونی پست رو؟؟؟
من گفتم یهو نیای امتیاز منو کم کنی :31:(شوخی شوخی بود دیگه)
حالا قبول ولی من اشتباه نکرده بودم خودت اعتراف کردی سوتی داده بودی :31:
ما دوستیم با هم :10:

Reza Azimy_RW
21-05-2011, 11:17
ببینم اصلاً درست میخونی پست رو؟؟؟
من گفتم یهو نیای امتیاز منو کم کنی (شوخی شوخی بود دیگه)
حالا قبول ولی من اشتباه نکرده بودم خودت اعتراف کردی سوتی داده بودی
ما دوستیم با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربونت برم داداش پیام . نه بابا بحثه دعوا که نبود بی جنبه که ( شوخی ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینجوری داشتیم خشونت بار با هم بحث میکردیم !
حالا خوبه همش از این شکلکا استفاده میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

silsin
21-05-2011, 12:04
اگه من چیز کشیدم پس این چیه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست من شماره 221 هست که ساعت 2:41 دقیقه یعنی 6 ساعت قبل از ویرایش شما داده شده :31:

بعدش هم دقیقاً 6 دقیقه بعد از ویرایش پستت پست شماره 245 رو دادی که یعنی تا اون قبلی ویرایش شده رفتی صفحه بعد مال من رو کپی کردی اومدی صفحه آخر نقل قول زدی و نوشته ها رو زدی بعد ارسال زدی که دقیقاً میشه 6 دقیقه. :31:

حالا ناراحت نشی نمره من رو کم کنی :31:چون زدی زیر ویرایش کردن من هم رو کردم وگرنه قصدی نداشتم.

داری نشونه های فراماسونری رو توی فروم نشون می دی ؟:31:

AMIR REZAs
21-05-2011, 14:02
آقایون شرکت کننده ها دور بعد( محیط آزاد) تابستون باشه ؟؟؟

Hotsun
21-05-2011, 17:05
آره.خیلی عالی میشه.
من یه ایده هایی دارم میخوام اونجا بترکونم :21::27:

Reza Azimy_RW
21-05-2011, 19:45
هادی جان شما پس امتیازاتو نمیخوای بدی ؟!

احسان تو هم نمیخوای امتیازاتو جمع کنی ؟!

میبینی وضعیت وخیمو !:31:

ehsan_wwe
21-05-2011, 21:55
جمع امتيازات داده شده توسط من
دوست خوبمون آقاي ali-scan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

60

__________________________________________________ ___________________________________
دوست خوبمون آقاي Hotsun

51

__________________________________________________ __________________________________

دوست خوبمون آقاي AMIR REZAs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

46

__________________________________________________ ___________________________________

دوست خوبمون آقاي anti-military ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

29

دوست خوبمون آقاي honestbud ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :

28.5

Reza Azimy_RW
21-05-2011, 22:03
Hutsun چی شد این وسط ؟!:31:

ehsan_wwe
21-05-2011, 22:43
hotson كاراشو برام نفرستاد

Reza Azimy_RW
21-05-2011, 23:31
hotson كاراشو برام نفرستاد
برات فرستادم الان . شرمنده یادم رفت !

anti-military
22-05-2011, 09:38
یعنی صحنه رئال تایم من اگه گرافیکش 2 برابر هم بشه تازه 2 نمره کمتر از صحنه آقا علی داره ؟ ( به معنی واقعی صنعت نمره دهی به صحنه ها رئال تایمو دگرگون کردید )

Amin Asterix
22-05-2011, 12:15
عکسها رو تو پست اول نمیزارین ما هم استفاده کنیم؟

ehsan_wwe
22-05-2011, 15:55
و اما با تاخير آقاي HOTSUN

- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي (‌ مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. )‌ 10
2- استفاده بجا از رنگ ها (‌ تركيب رنگ )‌ 8
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 8
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت ( فكر نميكنم داشته باشه )0
5- ساختن پست پروسس 0
6- ساختن شيدر 0
7- كيفيت مدل سازي5 بجز مدل ميزو درو ديورا مدل خواصي كه خودت ساخته ياشي توش نيست
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها واير فريم ندارد
9- توجه به جزيات 10
10- كيفيت با توجه به زمان 10

پست قبلي آپديت شد

Reza Azimy_RW
22-05-2011, 23:44
مقام اودنه شرکت کننده ها از نظر اقا احسان :
Ali-Scan = 60
Hutsun = 51
AMIR REZAs = 46
Anty-Military = 29
HonestBud = 28.5

مقام اودنه شرکت کننده ها از نظر خودم :
Ali-Scan = 51
Hotsun = 49
AMIR REZAs = 43
Anty-Military = 32
HonestBud = 26

مقام اودنه شرکت کننده ها از نظر اقا هادی :
هنوز امتیازاشونو کامل ندادند

راستی افرادی که مقام پایین اوردن به ریز نمرات نگاه کنند کاملا مشکله خودشونو متوجه میشند که تو چه جایی کم کاری کردن . و اصلا دلیل نمیشه کارشون ضعیف بوده . شاید تو یه موارد نمره دهی کم کاری کردن و همین باعث کم شدن امتیازشون شده .

NINJA0098
28-05-2011, 11:00
سلام به همه شرمنده دیر دارم میزارم امتیازا رو که دادید برا من امتیازو بدید بدونم کارم چجوریه.
انقدر پروژه دانشگاه سرمون ریخته که وقت سر خاروندن نداریم.
اینم شاتا (همونطور که نمیدونید متریال نمیتونم بزنم دستم بستس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hotsun
28-05-2011, 21:04
یه پیشنهاد توپ.

خوب کسی که نمیتونه شیدر و متریال به صورت گسترده بسازه و فقط میتونه تغییراتی توشون ایجاد کنه یا مثلاً اون شیدرهایی رو که تکسچرهای نرمال مپ و اسپکیولار و غیره میخوان رو بسازه.
مثلاً خود من برای یه سری از مدل هام این کار رو کردم و حتی توی شیدرها کمی تغییرات ایجاد کردم ولی به جز اندکی تاثیر توی کیفیت کار نسبت به زمان تحویل فکر نمیکنم کار دیگه ای کرده باشه,اگر هم بدون شیدرها کار رو تحویل میدادم فکر نمیکنم نمره کیفیت کارم خیلی میومد پایین(شاید 1 نمره یا 0 نمره :31: )
پس به جای قسمت ساخت شیدر و افکت و متریال لطف کنین امتیازی برای استفاده از شیدر و افکت و متریال بذارین.چون اینجوری ممکنه کسی از افکت ها جزئی استفاده کنه و یکی استفاده نکنه و یکی هم کلی استفاده کنه اونوقت هر 3 نمره 0 رو میگیرن ولی اگه به میزان استفاده و درست استفاده کردن نمره بدید کلی اتفاقات خوب میوفته.(منظورم از درست استفاده کردن اینه که نیاد یه سنگ رو مثل فلز براق کنه و برای آدم از افکت های پلاستیکی استفاده کنه :31: )

حالا ایندفعه که گذشت و چون نمرات داده شده و از خیلی وقت پیش هم چگونگی امتیاز دهی معلوم بوده و ممکنه خیلی ها بگن ما نمیدونستیم برای همین شیدر نذاشتیم.حالا از دور دوم این کار رو بکنید لطفاً.

NINJA0098
13-06-2011, 11:17
شما دیگه مسابقه رو ادامه ندادید؟من فکر کردم الان کلی از بقیه عقبم!!!دیشب 3-2 ساعت مداوم نشستم اینو ساختم . فکر کردم بعدش مستقیم میرین رو طراحی فضای باز!!
به هر حال من اینو فعلا ساختم اگه قراره مسابقه ای باشه بگین منم بدونم . اگه نه که هیچی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
13-06-2011, 12:30
آفرین حسین
خیلی ناز شده

از فضا خیلی خوشم اومد
عشقتو به قلیونم که حفظ کردی : دی

Reza Azimy_RW
13-06-2011, 12:36
شما دیگه مسابقه رو ادامه ندادید؟من فکر کردم الان کلی از بقیه عقبم!!!دیشب 3-2 ساعت مداوم نشستم اینو ساختم . فکر کردم بعدش مستقیم میرین رو طراحی فضای باز!!
به هر حال من اینو فعلا ساختم اگه قراره مسابقه ای باشه بگین منم بدونم . اگه نه که هیچیدیر اومدی !
تموم شد دیگه !
ولی کارت خیلی قشنگ و تمیز شده حیف شد واقعا"

راستی جایزه هم به علی جان گفتم ادرس بده بفرستم گفت میخوام ببخشم به یکی ! نگفت کی !

AMIR REZAs
13-06-2011, 17:46
دیر اومدی !
تموم شد دیگه !
:18:

راستی جایزه هم به علی جان گفتم ادرس بده بفرستم گفت میخوام ببخشم به یکی ! نگفت کی !
مگه قرار نشد تابستون دور 2 باشه؟(فضای باز)
بی جایزه هم من هستم ، بیشتر واسه تمرینه.

NINJA0098
13-06-2011, 18:26
آفرین حسین
خیلی ناز شده

ولی کارت خیلی قشنگ و تمیز شده حیف شد واقعا"
چشاتون قشنگ میبینه..
ولی درست نیست امید کاذب بدین به جوونا , باز بعد افسردگی میگیرن.

عشقتو به قلیونم که حفظ کردی : دی
میدونی چرا انقدر به قلیون اهمیت میدم؟
پدر بزرگم منو یه نصیحتی کرد که همیشه آویزه ی گوشمه. میگفت:"مرد یا باید چاق باشه یا کچل یا دودی" واس همین منم از دود جدا نمیشم. پدربزرگ باحالی بود نه؟:31:

Reza Azimy_RW
21-06-2011, 00:31
مگه قرار نشد تابستون دور 2 باشه؟(فضای باز)
بی جایزه هم من هستم ، بیشتر واسه تمرینه.
سلام دوستان . شرمنده من الان این پستها رو دیدم
من که چنین چیزی نگفتم ولی اگه میخواید راش بندازیم بدون جایزه !

NINJA0098
21-06-2011, 11:47
من هستم...
چرا بدون جایزه؟!قرار نیست حتما جایزه خرج رو دست کسی بندازه . یه چیز معنوی ...مثلا یه گروه تو همین پیسی راه بندازین و همه رو دعوت کنین براش جشن بگیریم و هرکی هر چی میتونه کادو و جایزه بده هرچی از یه تبریک تا اکانت رپید لیچ یا عکس و...هرکی به وسع مرامش.باحال میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]