مشاهده نسخه کامل
: چطوری چربی بسوزونیم؟ - (فقط پایین تنه)
babak_gww
01-04-2011, 23:15
سلام دوستان گل و با صفا :40::40::40:
حقیقتش داداش من یخورده تو ورزش و اینا کم کاره :31: ( نه زیاد) اینه که امسال هم کنکور داره و وزنش رفته بالا
حالا این توپولی شدن صورتش بیشتر بهش میاد ( به قولی دختر کش شده مثلا :31: ) منتهی پایین تنش یه مقدار اضافه داره ( که اینن بهش نمیاد :دی ) ، شکم + پهلوها + ران
حالا چطوری میشه چربی این قسمتها رو آب کرد ، طوری که تو صورتش زیاد تغییر ایجاد نشه ، یعنی صورتش لاغر نشه ،
مثلا دو رفتن کل بدن رو تحت تاثیر قرار میده و صورت رو هم لاغر میکنه ؛ اون اینو نمیخواد ، میخواد رو پایین تنه متمرکز بشه ( بالا تنش عضله ایه)
قدش هم حدودا 190 هستش فکر میکنم ، وزن 102 کیلو ( اصلا معلوم نیستااا :دی)
مثلا میشه با ورزشهایی مثل دراز نشت و... شکم و پایین تنه رو لاغر کنه؟ شکم، پهلوها؛ ران
ممنون میشم کسانی که اطلاعات یا تجربه دارن در اختیارمون بزارن ؛ :40::40::40:
:11:
من تجربه ای که خودم داشتم به نظرم ورزش شنا بسیار میتونه موثر باشه ...
البته چربی سوزی موضعی امکان پذیر نیست ...
همچنین برای گرفتن نتیجه تغذیه هم در کنار ورزش موثر هست ...
ولی در کل ورزش های هوازی و رزمی هم میتونند موثر باشند و البته بستگی به سلیقه و زمان و امکانات طرف هم داره ...
babak_gww
01-04-2011, 23:43
من تجربه ای که خودم داشتم به نظرم ورزش شنا بسیار میتونه موثر باشه ...
البته چربی سوزی موضعی امکان پذیر نیست ...
همچنین برای گرفتن نتیجه تغذیه هم در کنار ورزش موثر هست ...
ولی در کل ورزش های هوازی و رزمی هم میتونند موثر باشند و البته بستگی به سلیقه و زمان و امکانات طرف هم داره ...
من شنا بلد نیستم چه برسه به داداشم :دی ( پوستمون به کلر آلرژی داره ، واسه همین نمیتونیم بریم استخر)
دوست گلم شما رو چه حسابی میگی که چربی سوزی موضعی امکان پذیر نیست؟ تجربه ای داشتی خودت ؟
چون اگه به شنیده ها باشه که من هم شنیدم ، ولی معلوم نیست راست و دروغشو
شیطون راستش رو بگو ، مال خودته از داداشت مایه میزاری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا فهمیدی؟ :31: نه من خودم یه پام باشگاهه بخدا :31:
دوست گلم شما رو چه حسابی میگی که چربی سوزی موضعی امکان پذیر نیست؟ تجربه ای داشتی خودت ؟
چون اگه به شنیده ها باشه که من هم شنیدم ، ولی معلوم نیست راست و دروغشو
والا توی همین انجمن بدنسازی سر بزنی من خیلی ها را دیدم که دقیقا سوال شما را پرسیدند و اساتید هم در جوابشون گفتن که امکان پذیر نیست ...
ولی تجربه ای که خودم داشتم بیشترین ناحیه ای که کاهش چربی داشتم شکم بوده ...
از نظر علمی چربی سوزی اونم بصورت موضعی بی معنیه :41:
nafe-bandar
03-04-2011, 11:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این تاپیک هم یه سر بزن...
سوالت رو اونجا هم بپرس ولی احتمال همچین جوابی میگیری که دوستان اشاره کردن...
1. چربی سوزی موضعی امکان نداره
2. ورزش های هوازی ابتدا چربی های ساق پا و دست و ... رو می سوزونه و پهلو، ران، شکم و باسن جزو آخرین قسمت های بدن هستند که چربیشون میسوزه!
3. طرف راه های غیرمجاز مثل سوزن و اینا هم نرو :31:!
موفق باشید!
babak_gww
03-04-2011, 12:11
والا توی همین انجمن بدنسازی سر بزنی من خیلی ها را دیدم که دقیقا سوال شما را پرسیدند و اساتید هم در جوابشون گفتن که امکان پذیر نیست ...
ولی تجربه ای که خودم داشتم بیشترین ناحیه ای که کاهش چربی داشتم شکم بوده ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه این تاپیک هم یه سر بزن...
سوالت رو اونجا هم بپرس ولی احتمال همچین جوابی میگیری که دوستان اشاره کردن...
1. چربی سوزی موضعی امکان نداره
2. ورزش های هوازی ابتدا چربی های ساق پا و دست و ... رو می سوزونه و پهلو، ران، شکم و باسن جزو آخرین قسمت های بدن هستند که چربیشون میسوزه!
3. طرف راه های غیرمجاز مثل سوزن و اینا هم نرو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
موفق باشید!
بله من هم همین رو بهش گفتم ، پس باید دور ورزشهای هوازی رو خط کشید؟ (چون برای این مورد داداش ما جواب نمیده)
ورزشهایی مثل دراز نشت و غیره که عضله های شکم و کمر و پهلوهارو کار میگیره چی؟ تاثیر داره و میتونه چربی این نقاط رو آب کنه؟
طناب زدن چی؟
ممنون از وقتی که میزارید:11:
nafe-bandar
03-04-2011, 13:44
بهترین روش فکر می کنم ورزش های هوازیه!
درازنشست بیشتر به عضله سازی کمک می کنه. یعنی شکم رو سفت می کنه
بهتره ابتدا با مشورت با یه دکتر تغذیه با یه برنامه مناسب به دویدن شروع کنه...
شنا هم خوبه چون تنها ورزشی که 100% عضله های بدن بکار گرفته میشن شنا هستش
طناب رو نمی دونم ولی دوچرخه سواری می تونه پا ماهیچه ای بکنه یعنی فقط عضله رو میزاره...
موفق باشید
اکثر مواردی که دوستان اشاره کردن درسته
چربی سوزی موضعی نداریم دراز و نشست کمک میکنه به قوی شدن و درگیر شدن عضله های شکم
کلی برای چربی سوزی فقط و فقط ورزشهای هوازی که بهترینش دو هست دوچرخه هم خوبه ولی از یه مربی شنیدم که باعث میشه باسمنتون بزرگ بشه:31:
حالا اینکه چیکار باید کرد که صورت لاغر نشه نمیدونم چون با چربی سوزی خود به خود صورتم درگیر این موضوع میشه
حلقه هولا هوپ خیلی موثره .
jojo_2000
03-04-2011, 21:10
دوچرخه هم بد نیست+شنا وسونا+رژیم
البته سطح انتظارات داداش گلتون یه کمی بالاست:31:
babak_gww
05-04-2011, 20:27
بهترین روش فکر می کنم ورزش های هوازیه!
درازنشست بیشتر به عضله سازی کمک می کنه. یعنی شکم رو سفت می کنه
بهتره ابتدا با مشورت با یه دکتر تغذیه با یه برنامه مناسب به دویدن شروع کنه...
شنا هم خوبه چون تنها ورزشی که 100% عضله های بدن بکار گرفته میشن شنا هستش
طناب رو نمی دونم ولی دوچرخه سواری می تونه پا ماهیچه ای بکنه یعنی فقط عضله رو میزاره...
موفق باشید
اکثر مواردی که دوستان اشاره کردن درسته
چربی سوزی موضعی نداریم دراز و نشست کمک میکنه به قوی شدن و درگیر شدن عضله های شکم
کلی برای چربی سوزی فقط و فقط ورزشهای هوازی که بهترینش دو هست دوچرخه هم خوبه ولی از یه مربی شنیدم که باعث میشه باسمنتون بزرگ بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینکه چیکار باید کرد که صورت لاغر نشه نمیدونم چون با چربی سوزی خود به خود صورتم درگیر این موضوع میشه
البته من از دکتر تغذیه شنیدم که ورزشهایی که موضعی ماهیچه هارو درگیر میکنن ، مثل دراز نشست ، توی چربی سوزی موضعی هم بی تاثیر نیستن ، البته درسته که مثل دو و شنا و ... نمیشن ، اما بی تاثیر هم نیستن
حالا نمیدونم نظر شما 2 دوست گلم :40: همون اظهار نطر قبلیه یا نه :31:
حلقه هولا هوپ خیلی موثره .
همین حلقه ها که میندازی دور کمرت قر میدی؟ :31: ایــــــــش دخترونست :31: ولی میگم بهش ، مجبوره دیگه :31:
دوچرخه هم بد نیست+شنا وسونا+رژیم
البته سطح انتظارات داداش گلتون یه کمی بالاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شنا رو که گفتم نمیتونه بره :13:
حالا من از طرف شما میگم بهش انتظاراتشو بیاره پایین :31:
babak_gww
05-04-2011, 20:35
میگم ، یه سوال
کسی که میره بدن سازی ، بعد از اینکه بدنش میاد رو فرم ، ایا صورتش هم پُرتر میشه؟ یا همونطوری میمونه
راسیتش من خودم 5 سال بدن سازی میرم، بدنم رو فرمه کاملا ، ولی همیشه این سوال برام بوده اگه بدن سازیرو نمیرفتم ، الان صورتم لاغرتر بود؟
meisam317
06-04-2011, 00:09
با تردمیل کار بکنه روزی 30 تا 45 دقیقه + اصلاح تغذیه : سرخ کردنی ، برنج نون ، بستنی چیپس و چیزای مضر حذف بکنه
شب از 7 به بعد دیگه چیزی نخوره
البته من از دکتر تغذیه شنیدم که ورزشهایی که موضعی ماهیچه هارو درگیر میکنن ، مثل دراز نشست ، توی چربی سوزی موضعی هم بی تاثیر نیستن ، البته درسته که مثل دو و شنا و ... نمیشن
این مطلب درسته ولی تاثیر آن بیشتر سیستمیک است تا موضعی
babak_gww
06-04-2011, 20:53
این مطلب درسته ولی تاثیر آن بیشتر سیستمیک است تا موضعی
منظورت اینه که تاثیرش بیشتر رو کل بدنه تا اون قسمت خاص
jojo_2000
06-04-2011, 22:04
با تردمیل کار بکنه روزی 30 تا 45 دقیقه + اصلاح تغذیه : سرخ کردنی ، برنج نون ، بستنی چیپس و چیزای مضر حذف بکنه
شب از 7 به بعد دیگه چیزی نخوره
یه هو نباید حذف کنی مخصوصا برنج فقط مقدارشو کم کن و غذای سنگین رو شب نخور:20:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
البته من از دکتر تغذیه شنیدم که ورزشهایی که موضعی ماهیچه هارو درگیر میکنن ، مثل دراز نشست ، توی چربی سوزی موضعی هم بی تاثیر نیستن ، البته درسته که مثل دو و شنا و ... نمیشن ، اما بی تاثیر هم نیستن
حالا نمیدونم نظر شما 2 دوست گلم :40: همون اظهار نطر قبلیه یا نه :31:
همین حلقه ها که میندازی دور کمرت قر میدی؟ :31: ایــــــــش دخترونست :31: ولی میگم بهش ، مجبوره دیگه :31:
شنا رو که گفتم نمیتونه بره :13:
سونا چی؟نمی تونه؟
babak_gww
06-04-2011, 22:40
یه هو نباید حذف کنی مخصوصا برنج فقط مقدارشو کم کن و غذای سنگین رو شب نخور:20:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
سونا چی؟نمی تونه؟
کلا دکتر گفته دور آب رو خط بکشه - حمومم نمیره :31:
نه شوخی میکنم ولی به خاطر حساسیت پوستی نمیتونه اینجور جاها بره متاسفانه
ولی مگه سونا اینقدر تاثیر داره؟ چطوری :18: فکر نکنم
nafe-bandar
07-04-2011, 11:57
نه اینقدر... ولی داره :31:
یه جوورای مثل اینه که نشسته باشی جایی واسه خودت عرق کنی! یعنی همینه اصلا!
ولی بهترین روش همون دویدن و پیاده روی طولانی مدت چند کیلومتری...
خیلی تاثیر داره
من شخصا یه هفته رفته بودم سفر چون وسیله نداشتیم و همه جا نمی شد با ماشین بریم خیلی راه می رفتیم
اومدم شهر وزن کردم 4 کیلو کم کرده بودم... البته تغذیه هم داشتم نه کمتر از مقدار عادی تازه شاید هم بیشتر حتی غذا های آماده هم زیاد می خوردیم!
ولی صبحانه کامل می خوردم، ناهار رو با سالاد، نوشابه تقریبا هیچی
ولی چیزی که از خیلی ها شنیدم... هر کاری بخوای بکنی کنارش ورزش لازمه!
البته در برخی موارد مثل پرخوری میشه با یه رژیم ساده وزن رو متعادل ساخت...
موفق باشید
منظورت اینه که تاثیرش بیشتر رو کل بدنه تا اون قسمت خاص
بله منظور همینه .
سونا چی؟نمی تونه؟
سونا هیچ تاثیری در آب شدن چرب ها ندارد :41: و در سونافقط آب بدن تخلیه میشه که با خوردن آب این آب جبران می شود .:13:
babak_gww
07-04-2011, 13:28
نه اینقدر... ولی داره :31:
یه جوورای مثل اینه که نشسته باشی جایی واسه خودت عرق کنی! یعنی همینه اصلا!
ولی بهترین روش همون دویدن و پیاده روی طولانی مدت چند کیلومتری...
خیلی تاثیر داره
من شخصا یه هفته رفته بودم سفر چون وسیله نداشتیم و همه جا نمی شد با ماشین بریم خیلی راه می رفتیم
اومدم شهر وزن کردم 4 کیلو کم کرده بودم... البته تغذیه هم داشتم نه کمتر از مقدار عادی تازه شاید هم بیشتر حتی غذا های آماده هم زیاد می خوردیم!
ولی صبحانه کامل می خوردم، ناهار رو با سالاد، نوشابه تقریبا هیچی
ولی چیزی که از خیلی ها شنیدم... هر کاری بخوای بکنی کنارش ورزش لازمه!
البته در برخی موارد مثل پرخوری میشه با یه رژیم ساده وزن رو متعادل ساخت...
موفق باشید
خب این پیاده روی که میشه همون چربی سوزی کلی ، ولی اون میخواد که قسمتهای خاصی از بدنش خیلی بیشتر چربی بسوزونه ، ( شکم + ران + پهلوها + باسن )
یعنی میتونم بگم به جز این جاها تو قسمت دیگه ای چربی نداره اصلا ، البته به جز صورت که میخواد تپلیش همینطوری بمونه ؛ ( زیاد نیست ، متعادله )
سلام دوستان گل و با صفا :40::40::40:
حقیقتش داداش من یخورده تو ورزش و اینا کم کاره :31: ( نه زیاد) اینه که امسال هم کنکور داره و وزنش رفته بالا
حالا این توپولی شدن صورتش بیشتر بهش میاد ( به قولی دختر کش شده مثلا :31: ) منتهی پایین تنش یه مقدار اضافه داره ( که اینن بهش نمیاد :دی ) ، شکم + پهلوها + ران
حالا چطوری میشه چربی این قسمتها رو آب کرد ، طوری که تو صورتش زیاد تغییر ایجاد نشه ، یعنی صورتش لاغر نشه ،
مثلا دو رفتن کل بدن رو تحت تاثیر قرار میده و صورت رو هم لاغر میکنه ؛ اون اینو نمیخواد ، میخواد رو پایین تنه متمرکز بشه ( بالا تنش عضله ایه)
قدش هم حدودا 190 هستش فکر میکنم ، وزن 102 کیلو ( اصلا معلوم نیستااا :دی)
مثلا میشه با ورزشهایی مثل دراز نشت و... شکم و پایین تنه رو لاغر کنه؟ شکم، پهلوها؛ ران
ممنون میشم کسانی که اطلاعات یا تجربه دارن در اختیارمون بزارن ؛ :40::40::40:
:11: سلام چرا نمیشه؟ من خودم باشگاه میرم خیلی ها میان برای لاغری موضعی اگه بره باشگاه و یه کوچولو صبر داشته باشه حتما جواب میگیره :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.