PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کمک برای خلاصی از دست ویروس autorun به سبک جدید و کنه

sarah333
01-04-2011, 00:16
باسلام سیستم من مدتیه که به این ویروس لعنتی اوتوران مبتلا شده و با هیچ کدوم از روشهای دستی و آنتی ویروس هم درست نمیشه وقتی فایلهایAutorun.infوAutorun.exeرو به روش دستی پاک میکنم و یا با nod32بعد از 1ثانیه دوباره بوجود میاد در ویندوز xpوارد هر درایو و پوشه ای که میشم به طور خودکار یک فایل با اسم ویدیو یا کلیپ یل موزیک ایجاد میشه که حجمی حدود 90 کیلو بایت داره و وقتی پاکشون میکنم دوباره سریعا بوجود میان در ویندوز 7 هم در تمامی درایو ها فایلی به نامSystem Volume Informationو یک علامت سطل آشغال هست اون فایل به هیچ عنوان پاک نمیشه ولی علامت سطل آشغال پاک میشه و بعد از چند لحظه دو باره ظاهر میشه خواهش میکنم یکی منو راهنایی کنه این ویروس دیونم کرده ضمنا آنتی ویروسم eset smart security 4هست که آپدیت هم هست ویروس رو شناسایی و پاک میکنه ولی بعد از چند لحظه دوباره ویروسه به وجود میاد
در زمن از نرم افزارهایی مثلAutorunRemoverو rrtوAutorun killerهم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.

taghi_ramzi
01-04-2011, 00:26
من روش خودمو عرض می کنم
یه جور سی دی ها بیرون هستن که کامپیوتر باهاش بوت می شه و یه ویندوز اکس پی مجازی میاد بالا
با اونها وارد سیستم شو و اسم فایل آلوده رو سرچ کن و همه ی نتایج رو پاک کن + فایلهای autorun.inf
چون این سیستم عامل مجزا از سیستم عامل خودته ، دیگه ایجاد نمیشن
محتویات اون پوشه های سطل آشغال رو از طریق cmd بررسی کن و هر فایل مشکوکی دیدی پاک کن.
بعد برگرد به سیستم خودت
اگه درست شد که فبها المراد ! اگه نشد ، فایل اصلی یه فایل دیگه س
دنبال پروسس مشکوک تو استارت آپ (Run/msconfig/start up tab ) بگرد
اگه برنامه ی usb disc security داری از قسمت استارت آپ اون هم می تونی استفاده کنی.
اگه اونجا نبود تسک منیجرت رو چک کن ببین پروسس مشکوک چی داری .
برای پاک کردن اینها هم احتمالاً مجبور بشی با اون سی دی بوت بیای بالا

AlexanderMahone
04-04-2011, 15:26
باسلام سیستم من مدتیه که به این ویروس لعنتی اوتوران مبتلا شده و با هیچ کدوم از روشهای دستی و آنتی ویروس هم درست نمیشه وقتی فایلهایAutorun.infوAutorun.exeرو به روش دستی پاک میکنم و یا با nod32بعد از 1ثانیه دوباره بوجود میاد در ویندوز xpوارد هر درایو و پوشه ای که میشم به طور خودکار یک فایل با اسم ویدیو یا کلیپ یل موزیک ایجاد میشه که حجمی حدود 90 کیلو بایت داره و وقتی پاکشون میکنم دوباره سریعا بوجود میان در ویندوز 7 هم در تمامی درایو ها فایلی به نامSystem Volume Informationو یک علامت سطل آشغال هست اون فایل به هیچ عنوان پاک نمیشه ولی علامت سطل آشغال پاک میشه و بعد از چند لحظه دو باره ظاهر میشه خواهش میکنم یکی منو راهنایی کنه این ویروس دیونم کرده ضمنا آنتی ویروسم eset smart security 4هست که آپدیت هم هست ویروس رو شناسایی و پاک میکنه ولی بعد از چند لحظه دوباره ویروسه به وجود میاد
در زمن از نرم افزارهایی مثلAutorunRemoverو rrtوAutorun killerهم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.
به این ادرس یه سر بزن کمکت میکنه دوست من

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید