ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با کیبرد لب تاب

zeos
31-03-2011, 13:06
دوستان من لب تاب خریدم. روش هم ویندوز نصب کردم. حالا هر موقع میخوام مثلا داخل یاهو مسنجر وارد بشم و پسوردم که مثلا alt +13397 هست بزنم . وقتی alt رو نگه میدارم و اعداد رو میزنم کار نمیکنه حتی با کیبرد مجازی هم امتحان کردم ولی کار نکرد. مثلا با کیبرد پی سی وقتی میزدم وقتی الت رو نگه میداشتم و اعداد رو میزدم وقتی الت رو ول میکردم یه حرف اضافه میشد ولی اینجا هیچ راهیی نداره انگار. حتی داخل ورد پد ویندوز هم امتحان کردم و کار نکرد. حالا باید چی کار کنم که کیبردش فعال بشه؟ هر جور میزنم alt + اعداد یا حروف کار نمیکنه. باید چطوری بزنم تا بعال شه و بشه چندتا عدد روو زد وقتی الت رو نگه داشتیم؟

خواهشا یکی کمک کنه خارج از کشور هستم و تنها راهه ارتباطم رو فعلا از دست دادم.

NirvanaH
01-04-2011, 12:07
دوست عزیز کیبوردت شاید زیر چیزی افتاده که باعث میشه با فشار دادن دکمه اون عمل نکنه.
یه بار یه تیکه از پوست گردو به اندازه یه ارزن رفته بود زیر کلید Shift دستگام . اعصابمو خرد کرده بود تا اینکه کلید و برداشتم و دیدم ای دل غافل!!!

zeos
01-04-2011, 17:51
دوست عزیز کیبوردت شاید زیر چیزی افتاده که باعث میشه با فشار دادن دکمه اون عمل نکنه.
یه بار یه تیکه از پوست گردو به اندازه یه ارزن رفته بود زیر کلید Shift دستگام . اعصابمو خرد کرده بود تا اینکه کلید و برداشتم و دیدم ای دل غافل!!!

ای اقا این چه حرفیه اخه دوست من((: نه دوست من. این طوری نیست. من قبلا هم با یه لب تاب دیگه امتحان کردم و وقتی که alt رو میگردم و اعداد رو میزدم اعداد کار نمیکرد. حتی با کیبرد مجازی هم نتونستم. حالا خواهشا یکی بیاد به من بگه چطوری میتونم این قابلیت کیبرد رو فعال کنم. خیلی مهمه. بد جور گیر کردم. لطفا یکی راهنمایی کنه خیلی واجب

zeos
02-04-2011, 13:07
ای بابا هیچ کس نیست یه کمکی کنه به من ؟؟

mashhadi18
03-04-2011, 07:46
تا جایی که منمی دونم گرفتن alt با اعداد منجر به کدهای کیبورد می شود نه نوشتن همان اعداد فشرده شده.
برای امتحان می توانید alt + 123 (اعداد در numlock) آنگاه } پدیدار می شود.

Netw0rks
03-04-2011, 08:36
منم قبلا با این مشکل برخورد کردم
اعدادی که در قسمت بالای حروف قرار دارن حتی به زبان کیبورد هم حساس هستن !

اما تا جایی که میدونم با کیبورد مجازی مشکل حل میشه !
شما alt رو بزن بعد اعداد مثلا 13397 بعد دوباره alt !
البته اعداد 13397 رو از قسمت numpad کیبورد مجازی باید وارد کنید !

zeos
03-04-2011, 14:15
منم قبلا با این مشکل برخورد کردم
اعدادی که در قسمت بالای حروف قرار دارن حتی به زبان کیبورد هم حساس هستن !

اما تا جایی که میدونم با کیبورد مجازی مشکل حل میشه !
شما alt رو بزن بعد اعداد مثلا 13397 بعد دوباره alt !
البته اعداد 13397 رو از قسمت numpad کیبورد مجازی باید وارد کنید !

اره دوست عزیز. ولی مشکل اینجاس که این کارا رو کردم ولی جواب نمیده. انگار اصلا alt بعلاوه ی اعداد یا حروف برام کار نمیکنه. مثلا اگر وقتی این اعداد رو بعد گرفتن alt می زدم اصلا عمل نمکنه و صدا دینگ دینگ ویندوز در مییاد که یعنی عمل نمیکنه.
من با کیبرد معمولی مشکل نداشتم ولی با لب تاب مشکل دارم. حالا میخوام بدونم چطوری میشه این خاصیت کیبرد لب تاب رو فعال کنم. چون در حال حاظر alt بعلاوه ی حروف یا اعداد کار نمیکمنه. میتونی شما هم تو لب تابت امتحان کنی اگر 7 داری. میبینی فقط با کیبرد مجازی عمل میکنه اونم فقط یه حرف نه بیشتر . یعنی alt رو میگیری و 13397 بزنی وقتی 1 که اولین حرف هست رو بزنی همون اول یه کد یا شکل نشون میده و بقیه اعدادرو نمیزنه اصلا

Netw0rks
03-04-2011, 19:50
اره دوست عزیز. ولی مشکل اینجاس که این کارا رو کردم ولی جواب نمیده. انگار اصلا alt بعلاوه ی اعداد یا حروف برام کار نمیکنه. مثلا اگر وقتی این اعداد رو بعد گرفتن alt می زدم اصلا عمل نمکنه و صدا دینگ دینگ ویندوز در مییاد که یعنی عمل نمیکنه.
من با کیبرد معمولی مشکل نداشتم ولی با لب تاب مشکل دارم. حالا میخوام بدونم چطوری میشه این خاصیت کیبرد لب تاب رو فعال کنم. چون در حال حاظر alt بعلاوه ی حروف یا اعداد کار نمیکمنه. میتونی شما هم تو لب تابت امتحان کنی اگر 7 داری. میبینی فقط با کیبرد مجازی عمل میکنه اونم فقط یه حرف نه بیشتر . یعنی alt رو میگیری و 13397 بزنی وقتی 1 که اولین حرف هست رو بزنی همون اول یه کد یا شکل نشون میده و بقیه اعدادرو نمیزنه اصلا

بله حق با شماست !
با لپ تاپم تست کردم نتیجه نداد ! :13:

jarchy
04-04-2011, 11:11
سلام
یک بار هم داخل یک فایل wordبنویس و اون رو کپی کن ببین داخل word می تونی همون کاراکترها رو تایپ کنی یانه
موفق باشی

zeos
04-04-2011, 13:22
سلام
یک بار هم داخل یک فایل wordبنویس و اون رو کپی کن ببین داخل word می تونی همون کاراکترها رو تایپ کنی یانه
موفق باشی

نه دوست من نمیشه. چون لب تاب حالت قفل پیدا میکنه و بعد از گرفتم alt بقیه دکمه ها عمل نمیکنن.
نمیدونم این چه خاصیتیه رو ویندوز 7 چون قبلا با xp با یه لب تاب قدیمی میتونستم همین کارو بکنم البته با کیبرد مجازی