ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن کامپیوتر بعد از اتصال مودم ADSL از طریق USB

rezanew
31-03-2011, 12:21
با سلام

من تو خونه از پورت USB برای اتصال به مودم ADSL استفاده میکنم (حتما باید از این پورت استفاده بکنم) اما یک مشکلی که دارم اینه:

وقتی با USB به این مودم وصل میشم همه چی خوبه، اینترنت هم وصل میشه، اما این کانکشن مودم USB (که با نام Local area connection 2 شناخته میشه) باعث کند شدن تمامی عملیات مربوط به شبکه میشه (از جمله وقتی روی این کانکشن کلیک راست میکنم 5 6 دقیقه طول میکشه تا منو ظاهر بشه، یا وقتی میخوام برم به بخش Network And Sharing center حدود 3 4 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد صفحش) اما وقتی USB رو میکشم بیرون همه چی OK میشه و سریع و سیر هرجا بخوام میره....

لازم به ذکره که وقتی با پورت RJ45 وصل میکنم این اتفاق نمی افته و همه چی عالی هست، این رو هم بگم که Driver مودم Update هست و مشکلی نداره...

ویندوزم هم 7 هست....

ممنون میشم راهنمایی کنید برای حل این مشکل اعصاب خورد کن

erfan3333
01-04-2011, 00:30
سلام
بحث کارشناسی نمیکنم ولی چیزایی که ذهنم میرسه
1)از پورت usb پشت سیستم استفاده کن
2)چک کن ببین وسیله ی دیگه هم همین قدر سرعتش با پورت usb مشکل داره یا خیر مثلا فلش مموری
3)یک بار مودمت رو ریستارت کن و دوباره عملیات نصب رو انجام بده
4)اگه دسترسی به ی سیستم دیگه داری مودم رو ببر اونجا و اونجا هم تست کن شاید پورت usb مشکل داره و یا حتی شاید ویندوزت اگه همین مشکل هم اونجا داشته باشی پس بدون مشکل مودمت هست
5)اگه بالایی برات مقدور نیست ی مودم از یکی ی یک ساعت بگیر و بردار بیار بزار رو سیستمت و نتیجه گیری بالا رو هم میتونی بگیری ( البته برعکسش)
ولی در کل احتمال میدم مشکلت کاملا نرم افزاری هستش مثلا کانکشن مجازی و یا نصب یک نرم افزار باعث این کندی که میگی شده باشه ( واسه من چند سال پیش همین مشکل پیش اومده بود البته واسه من به خاطره کانکشن بلوتوثم بود که وقتی فعال بود این جوری میشد )

EXTREME
01-04-2011, 00:34
با سلام

من تو خونه از پورت USB برای اتصال به مودم ADSL استفاده میکنم (حتما باید از این پورت استفاده بکنم) اما یک مشکلی که دارم اینه:

وقتی با USB به این مودم وصل میشم همه چی خوبه، اینترنت هم وصل میشه، اما این کانکشن مودم USB (که با نام Local area connection 2 شناخته میشه) باعث کند شدن تمامی عملیات مربوط به شبکه میشه (از جمله وقتی روی این کانکشن کلیک راست میکنم 5 6 دقیقه طول میکشه تا منو ظاهر بشه، یا وقتی میخوام برم به بخش Network And Sharing center حدود 3 4 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد صفحش) اما وقتی USB رو میکشم بیرون همه چی OK میشه و سریع و سیر هرجا بخوام میره....

لازم به ذکره که وقتی با پورت RJ45 وصل میکنم این اتفاق نمی افته و همه چی عالی هست، این رو هم بگم که Driver مودم Update هست و مشکلی نداره...

ویندوزم هم 7 هست....

ممنون میشم راهنمایی کنید برای حل این مشکل اعصاب خورد کن
وقتی مودم شما لن داره چه اصراری هست که از usb استفاده کنید
لن بهتر هم هست درایور هم احتیاج نداره
احتمالا مشکل از همون usb هست با پورتهای usb دیگه امتحان کنید و مودم رو با usb روی یه سیستم دیگه هم چک کنید تا ببینید مشکل از سیستم شماست یا کابل usbایراد داره