ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن با سی دی bootable

fereshte222
28-03-2011, 23:05
سلام
من از سی دی bootable برای نصب ویندوز استفاده کردم و مطمئن هستم که سی دی bootable هست چون روی سیستم دیگری کار میکرد ولی روی این سیستم بوت نمیشه گزینه های bios را هم تنظیم کردم اول سی دی رام هستش حتی دو گزینه بعدی را هم disable کردم ولی درست نشد
در ضمن پیغام press any key for boot را هم نمیده
درضمن وقتی سی دی میگذارم در محیط ویندوز باز میشه ولی خود به خود run نمیشه و باید برم open کنم و اتوران را هم open کنم تا اجرا بشه
مشکلش مربوط به dvdrom میشه؟
درضمن اگه تو ویندوز باشیم و یه ویندوز جدید نصب کنیم روی همون درایو نصب میشه یا درایو بعدی؟

joe_satriani
29-03-2011, 21:31
با سلام
چند تا درايور داريد سي دي و دي وي دي داريد؟
اگه دو تا داريد ، زماني كه بايوس رو روي گزينه ي سي دي رام ميذاريد با هر دو تا درايور بيايد بالا و امتحان كنيد

موفق باشيد.

fereshte222
30-03-2011, 22:06
با سلام
اگه دو تا داريد ، زماني كه بايوس رو روي گزينه ي سي دي رام ميذاريد با هر دو تا درايور بيايد بالا و امتحان كنيد

موفق باشيد.
فقط یه داریو دارم

saeed774
30-03-2011, 23:05
درضمن اگه تو ویندوز باشیم و یه ویندوز جدید نصب کنیم روی همون درایو نصب میشه یا درایو بعدی؟

اگه به هنگام نصب از گزینه Upgrade استفاده کنی روی همون ویندوز نصب میشه و تمام برنامه های نصب شده هم باقی میمونه و تمام اشکالات ویندوز مرتفع میشه

fereshte222
30-03-2011, 23:10
اگه به هنگام نصب از گزینه Upgrade استفاده کنی روی همون ویندوز نصب میشه و تمام برنامه های نصب شده هم باقی میمونه و تمام اشکالات ویندوز مرتفع میشه
میخواستم upgrade کنم که وسط کار پیغام داد که فایلی را پیدا نمیکنه و browser داشت که مسیر فایل را بدم که من هم نمیدونستم کجاست تازه همون موقع موس و صفحه کلید هم از کار افتاد!
در ضمن اگه بخواهیم جدید نصب کنیم حتما روی درایو بعدی نصب میشه؟

fereshte222
01-04-2011, 22:32
میخواستم upgrade کنم که وسط کار پیغام داد که فایلی را پیدا نمیکنه و browser داشت که مسیر فایل را بدم که من هم نمیدونستم کجاست تازه همون موقع موس و صفحه کلید هم از کار افتاد!
ممنون میشم دوستان به این سوال جواب بدند

meysamhaji
03-04-2011, 21:05
سلام دوست عزیز از بوت که کاملا نمی شناسه چون گزینه press any key for boot نیاد رام هم مشخصات رو نمی خونه و از طریق ویندوز باید با ران بخونه چون سی دی ویندوز هم مثل نرو 6 می مونه اگه فایل رو بریزی و آتورانش رو نریزی در هنگام نصب قبول نمی کنه باید فایل آتورانش باشه مشکل از رامه یه سی دی ویندوز دیکه بزارید که هم تمیز باشه و هم بدون خش مخصوصا قسمت اول سی دی و قسمت دوم سوالت اگه تو ویندوز باشی و یه ویندوزه دیگه نصب کنی میره تو یه درایو دیگه و اذیت می کنه ببین مشکل از قسمت رام یا سی دی ویندوزته وقتی سی دی رو می خونه با دکمه دیلیت و اف 8 تست نکنید داره سی دی رو لود می کنه دکمه esc رو پشت سره هم بزنید نشد یه راه دیگه میگم.

fereshte222
03-04-2011, 23:09
سلام دوست عزیز از بوت که کاملا نمی شناسه چون گزینه press any key for boot نیاد رام هم مشخصات رو نمی خونه و از طریق ویندوز باید با ران بخونه چون سی دی ویندوز هم مثل نرو 6 می مونه اگه فایل رو بریزی و آتورانش رو نریزی در هنگام نصب قبول نمی کنه باید فایل آتورانش باشه مشکل از رامه یه سی دی ویندوز دیکه بزارید که هم تمیز باشه و هم بدون خش مخصوصا قسمت اول سی دی و قسمت دوم سوالت اگه تو ویندوز باشی و یه ویندوزه دیگه نصب کنی میره تو یه درایو دیگه و اذیت می کنه ببین مشکل از قسمت رام یا سی دی ویندوزته وقتی سی دی رو می خونه با دکمه دیلیت و اف 8 تست نکنید داره سی دی رو لود می کنه دکمه esc رو پشت سره هم بزنید نشد یه راه دیگه میگم.
من با یه سی دی رام دیگه امتحان کردم که از سالم بودنش مطمئن بودم ولی بوت نشد در ضمن سی دی ها هم کاملا سالم هستند موارد گفته شده را هم رعایت میکنم
ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید سیستم برای فامیلمونه و کلافم کرده!

fereshte222
04-04-2011, 07:34
با سلام

موفق باشيد.
شرمنده تو پست قبلی اشتباه جواب دادم
یه سی دی رام دارم و یه دی وی دی که ساتا هست
ولی سی دی رام باز نمیشه

meysamhaji
04-04-2011, 22:38
شما از تو ویندوز به صورت کامل سی دی رام رو بشناسونید وقتی شما ویندوز رو نصب می کنید و سی دی مادر بورد رو نصب می کنید مادر بورد قطعه هایی که بهش وصلا رو شناسایی می کنه مخصوصا از بوت و وقتی سی دی رام دیگه بهش وصل می کنید چه سالم چه خراب تو حافظه مادربورد نیست البته تو 30 درصد مادر بورد ها این جوریه که فکر کنم واسه شما از همون نوع مادر بورده اگه ویندوز بالا میاد یه چک کنید بعد اگه سالم بود از بوت درستش کنید من نمی دونم منو بوت مادر بورد شما چه شکلیه ازش عکس میذاشتی بهتر میشد سی دی رام صداش میاد وقتی لود می کنه و سی دی رو می خونه یا فقط اولش صدا میده و بعد چند ثانیه هم صدا کم میشه و چراغشم خاموش میشه؟؟؟

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

شرمنده تو پست قبلی اشتباه جواب دادم
یه سی دی رام دارم و یه دی وی دی که ساتا هست
ولی سی دی رام باز نمیشه

شما کابل سی دی رام رو بکنید و فقط بزارید دی وی دی کار کنه و از بوت بزارید رو دی وی دی باید اثر بخش باشه امتحان کنید

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

وقتی از تو ویندوز نصب میکنی سی دی ویندوز رو تو دی وی دی بزار البته قبلش از بوت تنظیم شده باشه وقتی خواستی از تو ویندوز نصب کنی به اولین صفحه که میاد به صورت کشویی اولیش زده upgrade دومی زده new install اگه می خوای ویندوز کاملا فرمت بشه باید رو new install باشه یه تست بزنید