PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sony or Panasonic or Samsung?

joopin
26-03-2011, 10:47
سلام دوستان

بین این برندها کدوم رو پیشنهاد می کنید و چه مدلی رو؟Sony Samsung Panasonic

من فقط واسم کیفیت تصویر مهم هست و دوام

خیلی از این فروم رو خوندم ...راستش آدم گیج می شه...واقعا نمی شه فهمید کدوم بهتره...بخصوص که همشون تو یه زمینه خاص تکنولوژی خاصی دارن که همشون می گن خوبن!!! یعنی نمی شه بهترین تلوزیون رو از نظر کیفیت پیدا کرد...؟ من از سامسونگ خودم زیاد راضی نیستم..ولی محصولی رو که خریدم 3 سال پیش بود...با این حال سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه مدل سامسونگ رو به عنوان رتبه ی اول انتخاب کرده...

من یک 46 اینچ می خواستم دو تا 32 اینچ

ممنون می شم من رو از این سر درگمی در میاریان...وگرنه باید 10 -20 -30 -40 کنم...!!!

joopin
27-03-2011, 16:37
کسی نبود؟ اینجا دوستان مطلع کم نستند لطفاکمک کنید.....دسته کم دوستانی که خرید کردن نظرشونو راجب برند و مدلی که دارن بهمراه تاریخ خرید بگن....ممنون می شم

mehdy55
27-03-2011, 17:36
کسی نبود؟ اینجا دوستان مطلع کم نستند لطفاکمک کنید.....دسته کم دوستانی که خرید کردن نظرشونو راجب برند و مدلی که دارن بهمراه تاریخ خرید بگن....ممنون می شم

سلام دوست عزیز
فکر می کنم اگر سوالتون رو در تاپیک ذیل مطرح کنید زودتر به جواب می رسید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

poonel
27-03-2011, 17:42
- سوال شما خیلی کلیه. بودجه تون چقدره؟ کاربردتون چیه؟ Game یا سورسهای HD یا SD ...؟ LCD میخواین یا LED یا Plasma ؟ دو بعدی یا سه بعدی؟ ولی خب بطور کلی بهترین تصویر دو بعدی، پلاسما V20 پاناسونیکه و بهترین سه بعدی، پلاسما VT20 پاناسونیک
-اگه تو تایپیک راهنمایی خرید HDTV بپرسی جناب تنها سریع پاسخت رو میدن.

joopin
27-03-2011, 19:25
- سوال شما خیلی کلیه. بودجه تون چقدره؟ کاربردتون چیه؟ Game یا سورسهای HD یا SD ...؟ LCD میخواین یا LED یا Plasma ؟ دو بعدی یا سه بعدی؟ ولی خب بطور کلی بهترین تصویر دو بعدی، پلاسما V20 پاناسونیکه و بهترین سه بعدی، پلاسما VT20 پاناسونیک
-اگه تو تایپیک راهنمایی خرید HDTV بپرسی جناب تنها سریع پاسخت رو میدن.

ممنون از پاسختون...من فقط کیفیت تصویر واسم مهم....سورس های HD و SD هم می بینم سه بعدی هم لازم ندارم...فقط دیدن با کیفیت سورس های HD or SD همین...فک می کنم LED بهتر از بقیه باشه.....ولی اگه کیفیت Plasme بهتره خوب فرقی نمی کنه....در ضمن می خوام سرعت پاسخ هم سریع باشه واسه تصاویر ورزشی یا فیلم های اکشن...
همین....
مرسی بازم البته تو اون تاپیکی دوستمون گفتن هم پست می زارم قیمت هم تا 3 تومن واسه 46 اینچ

poonel
27-03-2011, 20:03
بهترین تصویر از نظر کنتراست و وضوح حرکتی را V20 داره. ضمن اینکه دیگه مشکل زاویه دید رو نداره .در طول زمان افت کیفیت هم نداره و عمرش بیشتره. عیبش هم اینه که گیرنده دیجیتال ----T نداره و باید جدا تهیه کنید. USB هم فرمتهای محدودی رو اجرا می کنه. ولی خب تصویرش بهترینه.
علاوه بر این مدلهای زیر رو هم مد نظر داشته باشید:
LED SAMSUNG C6960 : دارای گیرنده دیجیتال و USB که همه نوع فایلی رو اجرا میکنه و مشکل ابری شدن تصاویر تاریک
LED SONY EX710 و EX700 : دارای گیرنده دیجیتال ولی USB تقریبا بی مصرف و مشکل ابری شدن تصاویر تاریک
LCD SAMSUNG C650 : بهترین تصویر LCD ، دارای گیرنده دیجیتال و USB که همه نوع فایلی اجرا میکنه ، مشکل ابری شدن نداره (میگن تو بازار نایاب شده)
LCD SONY EX500 : بدون گیرنده دیجیتال و USB تقریبا بی مصرف ولی مشکل ابری شدن نداره

joopin
28-03-2011, 01:58
بهترین تصویر از نظر کنتراست و وضوح حرکتی را V20 داره. ضمن اینکه دیگه مشکل زاویه دید رو نداره .در طول زمان افت کیفیت هم نداره و عمرش بیشتره. عیبش هم اینه که گیرنده دیجیتال ----T نداره و باید جدا تهیه کنید. USB هم فرمتهای محدودی رو اجرا می کنه. ولی خب تصویرش بهترینه.
LED SAMSUNG C6960 : دارای گیرنده دیجیتال و USB که همه نوع فایلی رو اجرا میکنه و مشکل ابری شدن تصاویر تاریک
LED SONY EX710 و EX700 : دارای گیرنده دیجیتال ولی USB تقریبا بی مصرف و مشکل ابری شدن تصاویر تاریک
LCD SAMSUNG C650 : بهترین تصویر LCD ، دارای گیرنده دیجیتال و USB که همه نوع فایلی اجرا میکنه ، مشکل ابری شدن نداره (میگن تو بازار نایاب شده)
LCD SONY EX500 : بدون گیرنده دیجیتال و USB تقریبا بی مصرف ولی مشکل ابری شدن نداره

واقعا ممنون بخاطر وقتی که گذاشتی ...مرسی

joopin
28-03-2011, 02:21

ببخشیئ منظورتون از v20 همون vt20 هست؟
ممنون بازم

poonel
28-03-2011, 08:49
V20 و VT20 دو مدل متفاوتند.

v20 : دو بعدیه 2D و سایزش فقط 42 و 50 اینچه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش:

VT20 : سه بعدیه 3D . سایزهاش فقط 50 و 65 اینچه و در king of HDTV بهترین تلویزیون در سال 2010 شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش :

عکسهای king of hdtv رو اینجا ببین :

amirvania
29-03-2011, 07:23
بعد از حدود 5 سال تحقیق :18: نظر من اینه :
1- پاناسونیک
2- سامسونگ
3- سونی رو هم اصلا طرفش نرو

poonel
29-03-2011, 10:01
بعد از حدود 5 سال تحقیق :18: نظر من اینه :
1- پاناسونیک
2- سامسونگ
3- سونی رو هم اصلا طرفش نرو

منم بعد 7 سال تحقیق با نظر شما موافقم.
پاناسونیک یعنی کیفیت تصویر
سامسونگ یعنی قیمت مناسب
سونی هم خوبه ولی بیشتر داره پول اسمش رو میخوره ، بهتره طرفش نرفت.

ahna2004
31-03-2011, 20:53
با سلام

دوستان بین led 6260 سامسونگ , lcd ex500 سونی کدوم بهتره

موندم چیکار کنم

در ضمن عمر مفیدش برام مهمه