مشاهده نسخه کامل
: بهترین رندر از نظر سرعت
sinashahab
15-03-2011, 18:22
سلام دوستان
از عنوان معلومه :31:
اگه لطف کنید هرچی که هست لینک دانلود و آموزش نصبشم بگید :10::40:
مایا 2010 ترجیحا و اگه نشد 11 هم دارم
ممنون
Wolf of aria
16-03-2011, 07:01
سلام
بهتر موتر يا انجين از نظر سرعت رندرمن هست البته تا نسخه 3 يعني تا نسخه مايا 2009 اش كار كردم ولي خيلي چيزاست كه ساپرت
نميكنه مثلاً فليود Fluid , Glow , Ocean Shader, و..... اما در نسخه جديدش يعني مايا 2011 اش ميگن اين ها همه برطرف شده اما
تابه حال نسخه 2010 و 2011 اش كرك نشده.
موتر دوم منتال ري هست با اين موتر ميتوني همه چيز رو توي مايا رندر بگيري بجز paint Effect مايا كه رندر نميكنه البته اينرا هم ميتوني تبديل به پولي گان كني و رندر بگيري .
من خودم هم با منتال ري رندر ميگيرم هم رايگانه با خودمايا مياد وهم خيلي با قدرت هست.
هرچه باش بيشتر كاركني سراز امكانات بيشترش درمياري .
موفق باشي ..............
به طور کلی اگه به دنبال سرعت تو موتورهای رندر میگردی باید دنبال رندررهایی باشی که به جای CPU با استفاده از GPU عملیات رندر رو انجام میدن. یکی از بهترین نمونه هاش موتور رندر FurryBall هستش. سازنده اش ادعا میکنه سرعت رندرش بین 30 تا 300 برابر بیشتره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته از تکنولوژی CUDA که NVIDIA معرفی کرده هم نمیشه گذشت. البته هنوز نرم افزارها خیلی باهاش به صورت مستقیم سازگار نشدن. ولی احتمالا در آینده این اتفاق خواهد افتاد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sinashahab
16-03-2011, 14:29
این منتال ری رو از کجا باید بگیرم ؟
یعنی چچی با خود برنامه نصب میشه؟ از کجا بفهمم نصبیده یا نه ؟
Wolf of aria
16-03-2011, 15:24
منتال ري رو قبلاً بايد جدا تهيه اش ميكردي اما حالا خوشبختانه با خود نرم افزار نصب ميشه .
مايا را اجراء كن بعداً به اين آدرس برو Windows>Setting/Preferences>Plug-in Manager بعد از اين يه پنجره باز ميشه
از پنجره باز شده مقابل Mayatomr.mll را تيك بزن .
حالا از بخش تنظيمات رندر موتر رندر رو به منتال ري تغيرش بدي و استفادش كن .
موفق باشي..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.