ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : →☼بازی که نا تمام ماند☼←

aliscan
15-03-2011, 15:18
سلام
چند وقت پیشا با دوتا از دوستام تصمیم گرفتیم که یه بازی جنگی اول شخص با یو دی کی شروع به ساختن کنیم.خلاصه استارت رو زدیم یه مرحله طراحی کردیم.منو رو هم ساختیم حتی چندتا اسلحه مثل کلانش-ژ-3.کلت.آر پی جی و ... ساخیتم و تقریبا کار کلاساشون(همون برنامه نویسی)هم تموم شد ولی متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات که یکیشون مالی بود بیخیال این قضیه شدیم.ولی امکانش هست که بعد از رفع مشکلات دوباره بریم سراغش:46:
گفتم چندتا شات از بازی بزارم تا ببینم نظر شما چیه:11:
شات 1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شات2:

شات3:

شات4:

شات 5:

اینم چندتا دیگه:

شماره 1:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشماره 2:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشماره 3:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشماره 4:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشماره 5:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moz
15-03-2011, 16:37
خیلی خوب شده
فقط یه مقدار زیادی روشنه :دی

Doublex
15-03-2011, 16:45
خیلی خوبه ... فقط موضوع دفاع مقدس دیگه کلیشه ای شده ... برین سراغ موضوعات دیگه ... مثلا حمله برای گرفتن گروه القاعده سمت سیستان بلوچستان ..جذابه ... دفاع مقدس دیگه مردم خسته شدن

anti-military
15-03-2011, 16:59
علی جان اگه از مدل آماده استفاده نمی کردید میشد گفت خیلی خوبه اما الان من نمیدونم در مورد چی باید نظر بدم ! چون نه گیم پلی مشخصه نه برنامه نویسیش ! تو این عکسها فقط گرافیک بازی به چشم میاد که اونم مدل آماده هست . خوب من در مورد چی میتونم الان نظر بدم ؟

Hotsun
15-03-2011, 17:04
عجب گرافیک خری داره :31:

حتماً دوباره برین سراغش.
البته یه سری مشکلات کوچیک داره(احتمالاً سره بی دقتی هستن)مثلاً تو اوّلین تصویری که لینک هست زمینش پیوسته نیست و تکسچرش انگار کاملاً شکسته درست شده(یعنی انگار دو طرف تکسچر عین هم نیست یا زمین دو تیکه هست)
محیطش یجا به کوه های پشت حصارها میرسه بعد تموم میشه در صورتی که با گذاشتن یه کوه مرتفع تر در دوردست ها میتونید کار رو حرفه ای تر نشون بدین.
انگار فقط مدل زدین+تکسچر با کیفیت و هیچ گونه افکتی ندارند مدل ها و مثلاً تیر آهن با چون یه اندازه نور رو منعکس کردن و فقط به خاطر UDK هست که تونستین نورپردازی خوبی ارائه بدین وگرنه هیچ گونه Refract و Reflectی دیده نمیشه.
چرا دو نوع گونه درخت کاملاً متفاوت یجا هست؟
و تو عکس 4لینکی کاملاً معلومه که از اون چارچوب ها با توری که بالاش هست برای هیچی گذاشته شده.
تو واقعی محل و جهت قرارگیری اونا رو طوری انتخاب میکنن که داخلش کمترین نور وارد بشه در صورتی که شما طوری گذاشتین که آفتاب صاف میزنه تو فرق سر هر کی بره زیرش.

من نمیدونم اون تانکه از کار افتاده قراره باشه یا نه ولی به هر حال هیچ وقت تانک نباید رو به خودی ها باشه و اگر هم از کار افتاده باشه بازم دلیلی نداره رو به ساختمون های خودی بشه بعد از کار بیوفته.(این امر تو تصویر لینکی شماره 2 کاملاً مشهوده)
با توجه به محیطش خیلی اسکای باکس بی ربطی گذاشته شده چون تو بیابون اصلاً ابرهای اونجوری دیده نمیشن و باید آسمون صاف و فقط در بعضی جاها یه ذره ابرهای به ظاهر زبر دیده بشه(حالا نمیدونم چجوری بگم ابر باید چجوری باشه/خودتون ته و توهش رو در بیارین دیگه)
یه چیزی هم تو شات شماره 5 هست که از یه سری چوب تشکیل شده ولی هیچ چیزی چوب ها رو به هم نبسته که این یجوریه.

البته جای تعریف هم داره و من به خاطر زحمتی که کشیدین بهتون تبریک میگم چون واقعاً گرافیکش خوبه.
راستی مواردی که گفتم برای سازندگی بیشتر بود و امیدوارم ناراحت نشده باشین.

brain
15-03-2011, 17:14
خیلی خوب شده ، دستتون درد نکنه. تبریک !
ولی کاشکی رو بخش داستان و ایده پردازی خیلی بیشتر کار می کردید !

aliscan
15-03-2011, 18:48
سلام
ممنونم بابت نظراتتون:10:

خیلی خوبه ... فقط موضوع دفاع مقدس دیگه کلیشه ای شده ... برین سراغ موضوعات دیگه ... مثلا حمله برای گرفتن گروه القاعده سمت سیستان بلوچستان ..جذابه ... دفاع مقدس دیگه مردم خسته شدن

والا بازی خوبی که در مورد دفاع مقدس باشه ما هنوز ندیدیم واسه همین تصمیم گرفتیم که ایکار رو انجام بدیم:46:

خیلی خوب شده
فقط یه مقدار زیادی روشنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی:40:نور پردازی هنوز کامل نشده:46:

علی جان اگه از مدل آماده استفاده نمی کردید میشد گفت خیلی خوبه اما الان من نمیدونم در مورد چی باید نظر بدم ! چون نه گیم پلی مشخصه نه برنامه نویسیش ! تو این عکسها فقط گرافیک بازی به چشم میاد که اونم مدل آماده هست . خوب من در مورد چی میتونم الان نظر بدم ؟

تمام مدلها آماده نیستن :46:در مورد برنامه نویسی هم توضیح دادم که اگه شد حتما شات میزارم ازشون.

عجب گرافیک خری داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتماً دوباره برین سراغش.
البته یه سری مشکلات کوچیک داره(احتمالاً سره بی دقتی هستن)مثلاً تو اوّلین تصویری که لینک هست زمینش پیوسته نیست و تکسچرش انگار کاملاً شکسته درست شده(یعنی انگار دو طرف تکسچر عین هم نیست یا زمین دو تیکه هست)
محیطش یجا به کوه های پشت حصارها میرسه بعد تموم میشه در صورتی که با گذاشتن یه کوه مرتفع تر در دوردست ها میتونید کار رو حرفه ای تر نشون بدین.
انگار فقط مدل زدین+تکسچر با کیفیت و هیچ گونه افکتی ندارند مدل ها و مثلاً تیر آهن با چون یه اندازه نور رو منعکس کردن و فقط به خاطر UDK هست که تونستین نورپردازی خوبی ارائه بدین وگرنه هیچ گونه Refract و Reflectی دیده نمیشه.
چرا دو نوع گونه درخت کاملاً متفاوت یجا هست؟
و تو عکس 4لینکی کاملاً معلومه که از اون چارچوب ها با توری که بالاش هست برای هیچی گذاشته شده.
تو واقعی محل و جهت قرارگیری اونا رو طوری انتخاب میکنن که داخلش کمترین نور وارد بشه در صورتی که شما طوری گذاشتین که آفتاب صاف میزنه تو فرق سر هر کی بره زیرش.

من نمیدونم اون تانکه از کار افتاده قراره باشه یا نه ولی به هر حال هیچ وقت تانک نباید رو به خودی ها باشه و اگر هم از کار افتاده باشه بازم دلیلی نداره رو به ساختمون های خودی بشه بعد از کار بیوفته.(این امر تو تصویر لینکی شماره 2 کاملاً مشهوده)
با توجه به محیطش خیلی اسکای باکس بی ربطی گذاشته شده چون تو بیابون اصلاً ابرهای اونجوری دیده نمیشن و باید آسمون صاف و فقط در بعضی جاها یه ذره ابرهای به ظاهر زبر دیده بشه(حالا نمیدونم چجوری بگم ابر باید چجوری باشه/خودتون ته و توهش رو در بیارین دیگه)
یه چیزی هم تو شات شماره 5 هست که از یه سری چوب تشکیل شده ولی هیچ چیزی چوب ها رو به هم نبسته که این یجوریه.

البته جای تعریف هم داره و من به خاطر زحمتی که کشیدین بهتون تبریک میگم چون واقعاً گرافیکش خوبه.
راستی مواردی که گفتم برای سازندگی بیشتر بود و امیدوارم ناراحت نشده باشین.
والا بعضی چیزها رو که گفتین من هر چی نگاه می کنم نمی بینم.در مورد درخت هم قرار نیست که همه جا یه گونه درخت باشه.من اینجور درختا رو تو حالت واقعی هم کنار هم دیدم اگه خواستین عکس هم میزارم.اون توری واسه استتار هستش که زیر اون یه خمپاره اندازه و یه سری مهمات.چشم لوله تانک رو می چرخونم یه سمت دیگه.

خیلی خوب شده ، دستتون درد نکنه. تبریک !
ولی کاشکی رو بخش داستان و ایده پردازی خیلی بیشتر کار می کردید !

ممنون:40:رویه داستانش کلی کار کردیم بعد شروع به ساختش کردیم البته این عکسای مربوط به یه پایگاه عراقی هستش.اینجا شاید گیم پلی زیادی نداشته باشه ولی چون مرحله اول هستش و ما همه توانمون رو گذاشته بودیم واسه مراحل بعد:46:

Hotsun
16-03-2011, 00:15
ما همه توانمون رو گذاشته بودیم واسه مراحل بعد
چی؟؟؟
آقا چرا بهونه میاری.
هر بازی خوبی رو نگاه کنی تمام توانشون رو گذاشتن روی مرحله اوّل اونوقت شما میگین گذاشتیم برای مرحله های بعد...
خداوکیلی 2 تا بازی معروف بگو که اوّلش بد شروع شه.
Hitman,Max Payne,Call of duty,Area 51,Resident evil, Commandos strike force و غیره همه و همه با یه چیز اساسی شروع شدن که پلیر رو میخ کنن تا آخر بازی حتی اگر بعداً بی مزه هم بشن.

راستی حالا درخت رو کاری ندارم شاید من اطلاعاتم کم بوده ولی هر کدوم واضح نیست بگین رو عکسش علامت میزنم دوباره آپ میکنم ببینین.
ممنون.

MARTIN
16-03-2011, 00:51
گرافیکش واقعا جالب شده.
ولی به نظر من یکم کم رنگه شاید به خاظر این که نورش زیاده...

iload
16-03-2011, 12:25
سلام

جریان چیه چرا ولش کردین ؟

aliscan
16-03-2011, 17:56
سلام

جریان چیه چرا ولش کردین ؟
سلام
واسه خاطر یه سری مشکلات که یکیش مالی بود:46:اسپانسر هم پیدا نکردیم

VGS
16-03-2011, 23:31
علی جون عزیزم کارتون خیلی خوبه شات هاتون خیلی عالی ولی وب یسری کار دارند داداشه من مشکل مالی همه دارند بعدشم شما مگه دو نفر نیستید اونم رفیق.مگه آدم استخدام کردید.بشینید 2 تا مرحلشا بسازید بعد بردارید برید تبیانی جایی نشون بدید دموتونا بعد بهت میگم مشکله مالیتونم هل میشه.سعی کنید ادامه بدید.

aliscan
17-03-2011, 07:12
علی جون عزیزم کارتون خیلی خوبه شات هاتون خیلی عالی ولی وب یسری کار دارند داداشه من مشکل مالی همه دارند بعدشم شما مگه دو نفر نیستید اونم رفیق.مگه آدم استخدام کردید.بشینید 2 تا مرحلشا بسازید بعد بردارید برید تبیانی جایی نشون بدید دموتونا بعد بهت میگم مشکله مالیتونم هل میشه.سعی کنید ادامه بدید.
VGS جان ممنونم بابت نظرت:10:ما سه نفر بودیم.چند نفر مثل شما امید بدن امکانش هست دوباره شروع کنیم:40: