مشاهده نسخه کامل
: اسامي كامل فيلمهاي سينمايي تلويزيون در نوروز 90
hamid_diablo
15-03-2011, 14:22
اسامي كامل فيلمهاي سينمايي تلويزيون در نوروز 90:40:
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، تلويزيون امسال مانند سال هاي گذشته مجموعه اي از فيلم هاي ايراني و خارجي در ژانرهاي مختلف را براي ايام نوروز تدارك ديده است كه احتمال دارد برخي از فيلم ها به روال هميشگي تلويزيون جابهجا و يا اصلا از جدول پخش حذف شوند. اسامي و ساعت پخش فيلم هاي هر شبكه در ادامه به تفكيك مي آيد:
**شبكه يك:
شبكه يك سيما فيلم هاي نوروزي خود را امسال از 23 اسفندماه آغاز مي كند و اين فيلمها هرروز ساعت 16:10 روي آنتن اين شبكه مي روند.
بنابراين گزارش، شبكه سيما كه با شعار شبكه يك شبكه هر ايراني فعاليت مي كند، پيش از اين فقط مجموعه اي از فيلم هاي تلويزيوني ايراني را كه بسياري از آنها فاقد كيفيت اوليه بودند پخش مي كرد، اما با آمدن «مهدي فرجي» از مديريت شبكه دو سيما به مديريت شبكه يك، اين قانون از بين رفت و امسال شبكه يك سيما گلچيني از فيلم هاي ايراني و خارجي را با هم به روي آنتن مي برد تا بتواند ذائقه مخاطبان خود را تامين كند.
به گزارش فارس، اسامي فيلم هاي نوروزي شبكه يك سيما كه احتمال دارد با تغيير در جدول پخش آن روبهرو باشيم، به شرح زير است:
*غيرقابل رديابي (24 اسفندماه)، زيرخاكي (24 اسفندماه)، پليس بروكلين (25 اسفندماه)، گروگان (25 اسفندماه)، خوب، بد، عجيب (26 اسفندماه)، همان نور معرفت (26 اسفندماه)، چهره به چهره (27 اسفندماه)، شاتر آيلند (28 اسفندماه)، كارآگاه دي (29 اسفندماه)، سـرخ (1 فروردين)، خداحافظ تهران (2 فروردين)، محموله (3 فروردين)، جنگجويان طوفان (4 فروردين)، الهام ( (5 فروردين)، شكار روباه (6 فروردين)، بـدون رد پا (7 فروردين)، القاء (8 فروردين)، بـازي با مرگ (9 فروردين)، بهدنبال اريك (10 فروردين)، سه روز بعد (11 فروردين)، منـطـقـه سبـز (12 فروردين)، المشنگه (13 فروردين).
**شبكه دو:
فيلم هاي امسال شبكه دو سيما مخلوطي از فيلم هاي مربوط به كودكان و نوجوانان و بزرگسالان است و تفكيك مشخصي در ارائه فيلم ها صورت نگرفته است.
فيلم هاي شبكه دو سيما در ايام نوروز هر روز ساعت 17 روي آنتن مي روند كه اسامي و روز پخش آنها به شرح زير است:
*يك اتفاق ظاهراً ساده (24 اسفندماه)،رابين هود (24 اسفندماه)، ميمون هاي فضايي 2 (24 اسفندماه)، داستان اسباببازي 3 (24 اسفندماه)، اژدهاتونو چطور آموزش بدين (24 اسفندماه)، ميراث پردردسر (25 اسفندماه)، خرگوش مخملي (26 اسفندماه)، دم زري (27 اسفندماه)، شهر در دست بچهها (28 اسفندماه)، ايكيچان توبوكو (29 اسفندماه)، حدس بزن چهكسي براي عيد ميآيد (1 فروردين)، قلمرو حيوانات (2 فروردين)، ويكي (3 فروردين)، همنشين (4 فروردين)، مرد نفرتانگيز (5 فروردين)، سرخپوست (6 فروردين)، سيب سنجد سمنو (7 فروردين)، دلاوران كوچك (8 فروردين)، آلبرت و دوست نامرئي (9 فروردين)، هاچ (10 فروردين)، فوتباليستهاي بازيگوش (11 فروردين)، جا مانده (12فروردين)، ماجراهاي سامي (13 فروردين).
**شبكه سه:
شبكه سه سيما كه به عنوان شبكه جوانان شناخته مي شود، مجموعه اي از فيلم هايي كه اكثر آنها را فيلم هاي اكشن و هيجاني تشكيل مي دهند و لابلاي آنها فيلم هاي هندي نيز ديده مي شود، به روي آنتن خواهد برد.
البته فيلم هاي اين شبكه هنوز كامل نشده اند و در جدول پخش جاي چند روز هنوز خالي است كه احتمال دارد اين روزها به پخش فيلم هايي از سينماي ايران اختصاص داشته باشد كه هنوز تصميم قطعي براي پخش آنها گرفته نشده است. فيلم هاي اين شبكه تلويزيوني هرروز ساعت 20:15 پخش مي شوند و اسامي آنها بدين شرح است:
* روز 24 اسفند به دليل پخش مسابقات جام باشگاه هاي آسيا، شبكه سه فيلم سينمايي پخش نمي كند. عمو بوت نات (25 اسفندماه)، افسانه كين (26 اسفندماه)، الو (27 اسفندماه)،فيلم سينمايي 28 اسفندماه هنوز مشخص نشده است، پسر كاراتهباز (29 اسفندماه)، گردشگر (1 فروردين)، نبرد تايتانها (2 فروردين)، پدر (3فروردين)، افسانه جادوگر (4 فروردين)، موعد مقرر (5 فروردين)، فيلم سينمايي روز 6 فروردين هنوز مشخص نشده است، شهر (7 فروردين)، مكانيك (8 فروردين)، فيلم سينمايي روز 9 فروردين هنوز مشخص نشده است، اون يكيها (10 فروردين)، اسم من خان (11 فروردين)، شبح نويسنده (12 فروردين)، فيلم سينمايي روز 13 فروردين نيز هنوز مشخص نشده است.
**شبكه چهار:
شبكه چهار به رغم داشتن مخاطبان خاص، همواره آثاري را انتخاب و پخش مي كند كه مخاطبان ويژه خود را دارند و همواره نيز از اين انتخاب تلويزيون لذت ميبرند.
شبكه چهار سيما امسال ميان آثاري كه روي آنتن مي برد، جمعي از آثار شاخص سينماي ايران را نيز گنجانده است. پخش آثار موفق سينماي ايران از شبكه چهار سيما برگ برنده اين شبكه در ميان ساير شبكه ها كه حجم عظيمي از توليدات خارجي و يا تلهفيلمهاي ضعيف سهم آنهاست، به شمار مي آيد.
فيلم هاي شبكه چهار سيما هرروز ساعت 18 پخش مي شوند و اسامي آنها به شرح زير است:
*پارك ژوراسيك 1 (24 اسفندماه)، پارك ژوراسيك 2 (25 اسفندماه)، پارك ژوراسيك 3 (26 اسفندماه)، در آغاز يك روز (27 اسفندماه)، سرگذشت ريديك (28 اسفندماه)، خانهاي در غبار (29 اسفندماه)، نوع چهارم (1 فروردين)، بيپولي (2 فروردين)، نوامبر ديوانه (3 فروردين)، اتاق فرمت (4 فروردين)، ديويد كاپرفيلد (5 فروردين)، آزمون (6 فروردين)، محاكمه (7 فروردين)، نشاني (8 فروردين)، تيغهاي خونين (9 فروردين)، كنعان (10 فروردين)، تابستاني كه گذشت (11 فروردين)، سلام ناشر محترم (12 فروردين)، قطار سيبري (13 فروردين).
**شبكه تهران:
شبكه تهران كه يك شبكه استاني محسوب مي شود، نيز امسال مانند سال هاي گذشته با پخش هر روزي فيلم هاي سينمايي به استقبال بهار مي رود. هرچند سهم شبكه تهران از ميان انبوه آثاري كه روانه آنتن مي شوند، آثار كمكيفيتتر است، اين شبكه تلاش مي كند تا با همراهي بهمن هاشمي و استفاده از شيوه هاي نوين نظير طرح سؤال پيرامون ماجراي فيلم ها، به فيلم هاي خود رونق بدهد و بتواند مخاطبان پايتخت نشين را پاي اين شبكه نگه دارد.
فيلم هاي نوروزي شبكه تهران به شرح زير است:
*طعمه (24 اسفندماه)، حد نهايي (25 اسفندماه)، بازي 1 (25 اسفندماه)، بازي 2 (26 اسفندماه)، گرفتار در آتش (27 اسفندماه)، شبح 1(28 اسفندماه)، شبح 2 (29 اسفندماه)، نيش زنبور (1 فروردين)، فرمانده (2 فروردين)،از دور دست طلوع (3 فروردين)، توقف ناپذير(4 فروردين)، پنج نقابدار به دنبال تلافي (5 فروردين)، شكست ناپذير (6 فروردين)، كتاني سفيد (7 فروردين)، آتش و يخ (8 فروردين)، مسابقه موشها (9 فروردين)، پليسهاي اخراجي (10 فروردين)، قاصد تندرو (11فروردين)، فيلم سينمايي 12 فروردين هنوز مشخص نشده است. آتش بازي (13 فروردين).
**سيماي استانها:
سيماي استان ها كه با ديجيتالي شدن تلويزيون و استفاده از ست آپ باكس هاي ديجيتالي قابل دسترس براي همه ايرانيان شد، در ايام نوروز هر روز ساعت 13:30 يك فيلم سينمايي پخش مي كند.
به گزارش فارس، فيلم هاي اين شبكه را بيشتر تلهفيلمهايي تشكيل مي دهند كه توليد مراكز استان ها هستند و علاوه بر روايت داستان فيلم، به طور غيرمستقيم نيز به ويژگي هاي مختلف استاني كه فيلم در آن توليد شده مي پردازند.
اسامي فيلم هاي سيماي استان ها به شرح زير است:
*آرام تا ارام (29 اسفندماه)، خاطره گمشده (1 فروردين)، ستارههاي روي زمين 1 (2 فروردين)، ستارههاي روي زمين2 (3 فروردين)، ملاقات غيرممكن (4 فروردين)، شيدايي (5 فروردين)، در ميان زنان 1(6 فروردين)، در ميان زنان2 (7 فروردين)، در ميان زنان3 (8 فروردين)، در ميان زنان 4 (9 فروردين)، بغض باوه يال (شاعر قلههاي مهآلود) (10 فروردين)، مرگ مغزي (11 فروردين)، بهمنا (12فروردين)، يك تير و دو نشان (13 فروردين)، كونگ فو ميمون ديوانه (19فروردين)، معماي ارتا (26 فروردين
Pessimist
15-03-2011, 19:37
بازم عید اومد و این صدا و سیما شروع کرد به پخش کردن فیلم های دسته دوم و دسته سوم.
واقعا نمیدونم چی بگم!
piremard
15-03-2011, 20:14
فیلم های دسته دوم و دسته سومسلام
فیلم "دست سوم" ؟
یعنی چجور فیلمی ؟
به نظرم سینماییاش بدم نیس همچین . این لیست فیلمایی که من اگه وقت کنم میبینم . بهمراه اسم اصلیش :
**شبكه يك:
شاتر آيلند (28 اسفندماه)، Shutter Island 2010
سـرخ (1 فروردين) RED 2010
**شبكه دو:
رابين هود (24 اسفندماه)، Robin Hood 2010
ميمون هاي فضايي 2 (24 اسفندماه)، Space Chimps 2: Zartog Strikes Back 2010
داستان اسباببازي 3 (24 اسفندماه)، Toy Story 3 2010
اژدهاتونو چطور آموزش بدين (24 اسفندماه)، How To Train Your Dragon 2010
**شبكه سه:
پسر كاراتهباز (29 اسفندماه)، Karate Kid 2010
گردشگر (1 فروردين)، Tourist 2010
نبرد تايتانها (2 فروردين)، Clash Of The Titans 2010
شهر (7 فروردين)، Town 2010
مكانيك (8 فروردين)، Mechanic 2011
اسم من خان (11 فروردين)، My Name Is Khan 2010
شبح نويسنده (12 فروردين)، Ghost Writer 2010
**شبكه چهار:
*پارك ژوراسيك 1 (24 اسفندماه)، Jurassic Park 1993
پارك ژوراسيك 2 (25 اسفندماه)، The Lost World: Jurassic Park 1997
پارك ژوراسيك 3 (26 اسفندماه)، Jurassic Park III 2001
سرگذشت ريديك (28 اسفندماه)، Chronicles of Riddick 2004
بيپولي (2 فروردين)،
محاكمه (7 فروردين)،
كنعان (10 فروردين)،
**شبكه تهران:
نيش زنبور (1 فروردين)،
توقف ناپذير(4 فروردين) Unstoppable 2010
میمونه ۲ تا مسئله . اولیش اینکه با نبوغی که صدا و سیما تو اسم گذاری فیلما انجام میده ، تا لحظه ای که فیلم شروع نشده نمیشه مطمئن بود که مثلا این "گردشگر ، همون Tourist خودمون هست یا نه ؟ یا "شهر" ، همون Town هست آیا یا اصلا یه تله فیلم زپرتی هست :27::19:؟
مسئله ی دوم هم اینه که چون من بیشتر فیلما رو ندیدم نمیدونم بعد از جرح و تعدیل فیلم ، چیزی از داستان اصلی میمونه یا یه فیلم کاملا جدید رو میبینیم :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا از Inception , King Speech و 127 Hours خبری نیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ امیدوارم اینا رو توی اون روزایی که زدن "هنوز مشخص نشده" بگنجونن و نشون بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
به نظرم سینماییاش بدم نیس همچین .
منم با محسن موافقم فیلم ها خوب و بروز هستند ... فقط یه سوال .. این فیلم ها رو نسخه اصل خریداری کردند یا نه رفتند مثلا جمهوری و توپ خونه لب خیابون نسخه DVD با کیفیت TS یاCam رو خریداری کردند ... اخه مثلا مکانیک هنوز فکر کنم کیفیت خوبش نیومده !!!!
تازه امروز چطور اژدهای خود را آموزش بدهید رو نشون داد تابلو بود کیفیت پایین و DVD Rip هستش !!!!! دوبله هم معلوم بود با عجله انجام شده جون صداها هماهنگی و همخونی با شخصیت ها رو نداشت ..کیفیت موسیقی کارتو که دیگه فاجعه بود !!!!! مخصوصا صحنه های نبرد آخر !!!!
Haj_Amoo
15-03-2011, 21:43
راستی چرا از Inception , King Speech و 127 Hours خبری نیس
احتمالن همون هست که روز 5 فروردین شبکهی یک با عنوان "الهام" میخواد پخش کنه!
و شایدم "القاء" 8فروردین باشه ; )
mohammadirani
16-03-2011, 01:02
خوب همه فیلم های معروفش رو دیدم:(((
فقط دوست دارم ببینم اگه King Speech رو پخش کنند چه شکلی دوبله میکنند
جیرانی گفته بود که تو عید پخش میشه
The Town هم دوست دارم دوباره ببینم
فقط ایکاش The Next Three dayرو هم پخش میکردند
خیلی قشنگ بود و تازه از اون فیلم هاییه که بر وفق مراد این تی وی هم هست
هم سیستم قضایی امریکا رو ناعادلانه نشون میده و هم خنگ بودن سیستم امنیتیشون
سراغاز رو هم پخش کنند حتما میبینم با اینکه دو بارم دیدم ولی دوبله هم دوست دارم ببینم
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
سلام
فیلم "دست سوم" ؟
یعنی چجور فیلمی ؟
یعنی همون فیلم های مزخرف و مضحک ایرانی
مثلا همین نیش زنبور اگه همون ایرانیش باشه خوب مطمئینن نسبت به بقیه فیلم ها در رده خیلی پایین تری قرار میگیره
Facon_Archi
16-03-2011, 01:07
Inception
رو قرار بود شبکه 4 پخش کنه اگه قرار به پخشش باشه!
پر شده که برنامه هاشون!
سلام .
فقط ایکاش The Next Three dayرو هم پخش میکردند
خیلی قشنگ بود و تازه از اون فیلم هاییه که بر وفق مراد این تی وی هم هست
هم سیستم قضایی امریکا رو ناعادلانه نشون میده و هم خنگ بودن سیستم امنیتیشون
فکر میکنم یحتمل این باشه :
**شبكه يك:
سه روز بعد (11 فروردين)
البته ممکنه .
:46:
Saeed System
16-03-2011, 09:01
فقط یه سوال .. این فیلم ها رو نسخه اصل خریداری کردند یا نه رفتند مثلا جمهوری و توپ خونه لب خیابون نسخه DVD با کیفیت TS یاCam رو خریداری کردند ..
من فکر میکنم حق پخششو خریداری می کنند ... هر فیلمی طبق قانون کپی رایت حق پخش عمومی باید
خریداری بشه و نمیشه همینجوری فیلم 2010 رو تو صدا و سیما پخش کرد هزینه زیادی برای حق پخشش
میدن. برای همین هم هست که فقط عیدها فیلم های جدید و قشنگ میزارن واقعا هزینه سنگینی داره
براشون.
حق پخش سیخی چنده برادر من ؟؟!!!
اگه قرار بود حق پخش رو بخرن که مجبور نبودى فوتبالاى که از شبکه هاى ماهواره اى میدزدن رو با هزار تا وصله پینه تو گوشه های تصویر و البته بدون صدای ورزشگاه تحمل کنی !
بعدشم چجوری حق پخش Mechanicی که هنوز کیفیت قابل قبولی ازش نیومده رو خریدن ؟!! یا How To Train Your Dragon رو با شرایطی که برادر Kortol گفت پخش کنه ؟
.
من فکر میکنم حق پخششو خریداری می کنند ... هر فیلمی طبق قانون کپی رایت حق پخش عمومی باید
خریداری بشه و نمیشه همینجوری فیلم 2010 رو تو صدا و سیما پخش کرد هزینه زیادی برای حق پخشش
میدن. برای همین هم هست که فقط عیدها فیلم های جدید و قشنگ میزارن واقعا هزینه سنگینی داره
براشون.
اخه اگه شما دقت کرده باشید روی فیلم های ایرانی که به شبکه پخش خانگی راه پیدا می کنه ( روی DVD و CD منتشر میشه ) زده فقط مخصوص پخش خانگی ...
در واقع این فیلم های برای بخش شبکه ای نسخه های متفاوتی می خوان که بعد از پخش خانگی در اختیار کشور های دیگه قرار می گیره که حتی موسیقی های متن فیلم و موسیقی های داخل فیلم و متن دیالوگ ها جدا به همراه نسخه های پخش شبکه ای واگذار میشه که در موقع دوبله همه چیز به نحوه عالی انجام بشه و بعد از دوبله دوباره موسیقی ها و صدا گذاری ها انجام بشه اما فیلمی که دیروز پخش شد فاقد همه اینها بود !!!!
بعدشم چجوری حق پخش Mechanicی که هنوز کیفیت قابل قبولی ازش نیومده رو خریدن
منم موافقم به محسن ... یادمه برای الماس سیاه ( یا الماس خونین ) دی کاپریو و یا فیلم نسخه اول ترانسفورمرز هم همین برنامه پیش اومد و فیلم ها هنوز روی پرده ها اکران بودند و ایران پخش شبکه ای کرد !!!! که فریاد خیلی ها در اومد ...
hamid_diablo
16-03-2011, 13:18
سلام
چند تا از فیلمهای شبکه 3 به شدت زیباست
پیشنهاد میکنم حتما ببینیدشون
گردشگر_نبر تایتانها_افسانه جادوگر_پسر کاراته باز
Lady parisa
16-03-2011, 13:49
دستشون خوب درد نکنه. باز لیست بدی نیست
بهتر از چارلی چاپلین و .... لورل هاردی و وای وای
Pessimist
16-03-2011, 19:51
اگه یه سریال خفن خارجی هم پخش میکردن خیلی عالی میشد!
Retired User
16-03-2011, 20:10
* روز 24 اسفند به دليل پخش مسابقات جام باشگاه هاي آسيا، شبكه سه فيلم سينمايي پخش نمي كند. عمو بوت نات (25 اسفندماه)، افسانه كين (26 اسفندماه)، الو (27 اسفندماه)،فيلم سينمايي 28 اسفندماه هنوز مشخص نشده است، پسر كاراتهباز (29 اسفندماه)، گردشگر (1 فروردين)، نبرد تايتانها (2 فروردين)، پدر (3فروردين)، افسانه جادوگر (4 فروردين)، موعد مقرر (5 فروردين)، فيلم سينمايي روز 6 فروردين هنوز مشخص نشده است، شهر (7 فروردين)، مكانيك (8 فروردين)، فيلم سينمايي روز 9 فروردين هنوز مشخص نشده است، اون يكي ها (10 فروردين)، اسم من خان (11 فروردين)، شبح نويسنده (12 فروردين)، فيلم سينمايي روز 13 فروردين نيز هنوز مشخص نشده است.
فیلم های جدیدی رو انتخاب کردن اما محتوای چندانی ندارن
نمیدونم Clash.of.the.Titans رو چه جوری میخوان پخش کنن
بحث خدایان و نشون دادن جن به اون شکل و ....
----
mechanic , tourist ,ghost writer, The Sorcerer's Apprentice اینا هم احتمالا با کلی سانسور + تغییر اصل فیلم:27:
Haj_Amoo
16-03-2011, 20:54
Inception
نه الهام و نه القا!! تلقین (!!!) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pessimist
16-03-2011, 20:54
بالاخره سخنرانی پادشاه رو پخش میکنن یا نه؟
کسی چیزی در این مورد میدونه؟
M A M M U T
16-03-2011, 22:19
ای کاش تو نظر سنجی هیچ کدام هم می ذاشتید
elahe_n12345
16-03-2011, 22:25
بالاخره سخنرانی پادشاه رو پخش میکنن یا نه؟
کسی چیزی در این مورد میدونه؟
ویرایش شد.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
Inception
نه الهام و نه القا!! تلقین (!!!) :
سلام. حالا داستان این فیلم و کلاً فیلمای معروفی که می خوان نشون بدن رو درست نوشتن؟؟
مربوط به بخش مسابقه و نظر سنجی
مربوط به بخش مسابقه و نظر سنجی
بیخیال نظرسنجیش شدیم :D بمونه تاپیک : )
Amir_oscar
18-03-2011, 16:24
قرار بود اینسپشن عید از تلویزیون پخش بشه. خبری نیست؟
قرار بود اینسپشن عید از تلویزیون پخش بشه. خبری نیست؟
هست . ۵ فروردین . ساعت ۴ . شبکه ی یک پخش میکنه .
ضمنا فردا هم شاتر آیلند :40: رو از همین شبکه و در همین ساعت از دست ندین . امیدوارم دوبلش خوب باشه .
.
Hamid Hamid
18-03-2011, 18:22
سلام دوستان ...
تيزر تبليغاتي شبكه ي 3 رو ديدم و همه ي فيلم هاش رو ...
يه چيزي برام خيلي عجيبه !! اينكه اينا چطور مي خوان اين 2 تا فيلم رو نشون بدن؟! : Dua Date & Tourist ...
اولي كه اصل قضيه سر بوسيدن آنجلينا و جاني دپ پيش مياد كه ... !! بعدشم آنجلينا چه لباسايي پوشيده !! (هرچند اينا لباس تنش ميكنند)
در مورد دومي هم كه كلا تيكه هاي خيلي تابلويي ميندازن ... يعني بالاي 18 سال هست :دي
Leon-117
18-03-2011, 19:47
الان تيزر فيلم هاي شبكه 1 رو ديدم چندتا صحنه از 127 Hours رو نشون داد ولي فقط زمان پخش شاتر آيلند رو گفتن.
توي فيلم هاي شبكه 1 اين فيلم رو نديدم....
در مورد تحریف داستان فیلم و دیالوگها خاطرات تلختون رو در این تاپیک میتونید بگید :D
تحریف دیالوگ ها،بخش ها و داستان فیلم ها و سریال ها در تلویزیون- اینجا بنویسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد فیلمهای پخش نشده هم لطفاً طالع بینی و کف بینی و ستاره شناسی و ... رو تعطیل کنین !
فکر میکنم در مورد دوبله فیلمها هم تاپیک داشته باشیم در صفحه اصلی فیلم.
کلا این بحث رو همه میدونن که ایران به خاطرا ضوابط و شرایطش فیلمها رو سانسور میکنه و خیلی از مواقع هم داستان فیلم تغییر میکنه .کسی که دوست داره فیلم رو به صورت کامل و همونطوری کارگردان بنده خدا ساخته ببینه میره دانلود میکنه یا میخره یا امانت میگیره یا کادو میگیره :D و ... نه اعصاب خودشو خورد میکنه و نه یه بحث بی نتیجه رو ادامه میده .همه ما میدونیم به عنوان مثال نه Inception فیلمیه که برای دیدنش به تی وی کفایت کنیم نه king's speech .
حق با ماهاست اما خب تی وی ایرانه دیگه ما تا صد سال دیگه هم بگیم و بنویسیم سیاست صدا و سیما تغییر نمیکنه ( البته امیدوارم به صد سال نکشه ! ) . بهترین راه حل اینه که فیلمها رو خودمون تهیه کنیم و ببینیم زیرنویسش هم که موجود هست. دوبله های ماندگار هم برمیگرده به سالها پیش سالهای اخیر کار خیلی خاصی از دوبله ایران دیده نشده. البته یه نکته هم هست قدیمترها انقدر دسترسی به فیلمها و سریالها فراگیر نبود میدیدیم و باور میکردیم و نمی فهمیدیم !!!
milad_takjoo
20-03-2011, 10:33
وااااااااااای....کیفیت تصویر فیلم های شبکه 1 نسبت به بقیه شبکه ها خیلی پایین تره....شاتر آیلند رو از بالاو پایین صفخه دو کیلومتر زده بودن...
MoH_@_MaD
20-03-2011, 12:03
وااااااااااای....کیفیت تصویر فیلم های شبکه 1 نسبت به بقیه شبکه ها خیلی پایین تره....شاتر آیلند رو از بالاو پایین صفخه دو کیلومتر زده بودن...
فكر نكنم زده باشن آ !!
آخه من 720p رو كه دانلود كردم و ديدم سايز تصوير همينقدر بود !
milad_takjoo
20-03-2011, 16:22
فكر نكنم زده باشن آ !!
آخه من 720p رو كه دانلود كردم و ديدم سايز تصوير همينقدر بود !
بیشتر منظورم کیفیت بود...کیفیت تصویر فیلم های شبکه 1 خیلی پایین ترن...نمیدونم چرا...
M A M M U T
20-03-2011, 17:05
در مورد تحریف داستان فیلم و دیالوگها خاطرات تلختون رو در این تاپیک میتونید بگید :D
تحریف دیالوگ ها،بخش ها و داستان فیلم ها و سریال ها در تلویزیون- اینجا بنویسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این صفحه که میگید وجود نداره...یعنی وقتی روش کلیک میکنم میگه:
"شما وارد نشده ايد و يا اجازه مشاهده اين صفحه را نداريد. اين موضوع ميتواند بخاطر موارد زير باشد:"
Haj_Amoo
20-03-2011, 17:24
"شما وارد نشده ايد و يا اجازه مشاهده اين صفحه را نداريد. اين موضوع ميتواند بخاطر موارد زير باشد:"
پس وارد بشین ... !! برا من هم همین پیغام رو داد!
M A M M U T
20-03-2011, 17:33
پس وارد بشین ... !! برا من هم همین پیغام رو داد!
آها فهمیدم.... چون ایشون با .net لینک رو قرار داده بود....
بهتر بود با .com قرار میدادن.
Leon-117
21-03-2011, 19:32
ميگم اين فيلم "سرخ"(RED) چي شد؟!پخشش كردن؟
15 دقيقه نشون دادن بعد يهو فيلم رو قطع كردن ديگه هم فكر كنم نشون ندادن!
ميگم اين فيلم "سرخ"(RED) چي شد؟!پخشش كردن؟
15 دقيقه نشون دادن بعد يهو فيلم رو قطع كردن ديگه هم فكر كنم نشون ندادن!
بهتر. تو همون یه ربع حدود 5 دقیقه حذفی داشت :13:
کسی این فیلم نوع چهارم شبکه چهار را ندید.؟
Pessimist
21-03-2011, 21:02
کسی این فیلم نوع چهارم شبکه چهار را ندید.؟
من این فیلم نوع چهارم رو دیدم خیلی فیلم خوبی بود البته با یه موضوع کلیشه ای(موجودات فضایی)
خداییش فیلم هایی که شبکه چهار پخش میکنه حرف نداره!
Leon-117
21-03-2011, 22:40
فيلم هاي شبكه 4 تكرار هم داره؟
Fate2646
22-03-2011, 01:27
تکرار فیلمای شبکه ها رو میشه بگیدچه ساعتی هستن؟
آها فهمیدم.... چون ایشون با .net لینک رو قرار داده بود....
لینک com. شد .
farhad1122
22-03-2011, 21:27
فکر کنم قرار بود امشب کانال 3 فیلم تایتان ها رو نشون بده اما انگار تصمیمشون عوض شد و میخوان ربوده شده رو نشون بدن!!!:13: من اشتباه میکنم و قراره یه کانال دیگه تایتان ها رو نشون بده یا تو چند روز قبل نشون دادن یا اینکه ....؟!؟ اگه کسی میدونه کی این فیلمو پخش میکننو کدوم کانال پخش میکنه به ما هم بگه...
ممنون:11:
فکر کنم قرار بود امشب کانال 3 فیلم تایتان ها رو نشون بده اما انگار تصمیمشون عوض شد و میخوان ربوده شده رو نشون بدن!!!:13: من اشتباه میکنم و قراره یه کانال دیگه تایتان ها رو نشون بده یا تو چند روز قبل نشون دادن یا اینکه ....؟!؟ اگه کسی میدونه کی این فیلمو پخش میکننو کدوم کانال پخش میکنه به ما هم بگه...
فکر کنم کل داستانا عوض کرده بودند صلاح دیدن نشون ندند.:27:
toolhelp
23-03-2011, 00:05
بهترين فيلمي كه قرار بود در ايام عيد پخش بشه همين نبرد تايتانها بود كه متاسفانه به دليل مخالفت بعضي افراد كه اين فيلم رو توهين به امام زمان دونستن از پخش محروم شد !
farsnews.com/newstext.php?nn=8912280128
بعد از مدتها ميخواستم تلويزيون نگاه كنم كه با اين گندكاريشون حالم بهم خورد.
يه گزينه هيچكدام هم اضافه ميكرديد...
Leon-117
23-03-2011, 07:36
واقعا خودشونو مسخره كردن!:13:
اون همه تبليغ كردن برا فيلم يهو روز پخش فيلم جايگزينش كردن.اون از RED،اينم كه اينجوري شد!
hamid_diablo
23-03-2011, 13:33
خوب به نظر من چون داستان فیلم نبرد تایتانها(خدایان) درباره نفوذه شیطان و مبارزه با خدایانه
صلاح دیدن پخش نکنن.
ولی این فیلم از نظر جلوه های ویژه حرف نداره.فقط خدا کنه فیلم افسانه جادوگر رو که نیکلاس
گیج بازی کرده رو کنسل نکنن
قبل از عید هم قرار بود آیرون من 2 رو پخش کنن ولی اونم حذف شد.دلیلشون هم این بود که در این
سلاحهای ارتش آمریکا نشون داده میشه
farhad1122
23-03-2011, 13:47
بهترين فيلمي كه قرار بود در ايام عيد پخش بشه همين نبرد تايتانها بود كه متاسفانه به دليل مخالفت بعضي افراد كه اين فيلم رو توهين به امام زمان دونستن از پخش محروم شد !
این فیلم بر اساس افسانه های یونان باستان بود! این افسانه ها مربوط به 3000 سال قبله و حتی هومر که خیلی از این افسانه ها رو به صورت منظوم درارود ماله 2700 سال قبله! اینا چه ربطی به امام زمان داره اون وقت؟!؟ اینا هم با این فیلم پخش کردنشون!!! یک هفته کانال 3 تبلیغشو نشون میده بعد یه فیلم دیگه پخش میکنن! برا خودم متاسفم که تو همچین کشور عقب افتاده ای زندگی میکنم!!!:41::41::41: دیگه این بحثو ادامه نمیدم که تاپیک از بحث اصلیش منحرف نشه!
فقط خدا کنه فیلم افسانه جادوگر رو که نیکلاس گیج بازی کرده رو کنسل نکنن
دوست عزيز ميشه ساعت پخش و شبكه رو بگي؟
ممنون:8:
بی باک بی بال
23-03-2011, 19:18
، افسانه جادوگر (4 فروردين)
MoH_@_MaD
24-03-2011, 20:25
دوستان اينسپشن كي و چه ساعتي پخش ميشه؟؟
hamid_diablo
24-03-2011, 20:57
دوستان اينسپشن كي و چه ساعتي پخش ميشه؟؟
جمعه همین هفته ساعت 16 از سبکه اول
افسانه جادوگر (4 فروردين)
شبکه 3 ساعت 24
!@#$%^&*()
25-03-2011, 13:10
دوستان فیلم سولومن کین رو کی دید؟:31:
دیگه چیزی واسه سانسورکردن گیر نیاورده بودند اومده بودند جنگ هاشو سانسور کرده بودند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو تا چاقو به بدنش میخورد میرفت سکانس بعدی=))
Pessimist
25-03-2011, 16:03
ظاهرا امشب قراره فیلم کینگ کونگ از شبکه تهران پخش بشه.
بازم کیفیت فدای کمیت به نظر من اگه پنج تا فیلم سینمایی درست و حسابی پخش کنن خیلی بهتر از اینه که بیان فیلم هایی رو بذارن که مال چند سال پیشه!
سلام
دوستان تکرار اینسپشن رو کی میپخشن ؟
elahe_n12345
26-03-2011, 23:56
سلام. فیلم "سرخ" پنجشنبه 18 فروردین از برنامهء سینما 1 پخش می شه.
دوستان 1 سوال داشتم. شما می دونین از کجا می شه کل برنامهء سینما 1 دیروز که "تلقین/Inception" رو نشون داد رو دانلود کرد؟؟ آخه هم دوبلش، هم ترجمش و هم توضیحات کارشناس و مجریش خیلی خوب بودن. خواهش می کنم اگر کسی می دونه به من پ.خ بده:41:
mohammadirani
27-03-2011, 00:53
due date رو پخش کردند؟
خیلی دوست دارم ببینم چه شکلی پخشش میکنند
خیلی سانسور باید بکنند
H A M A S
27-03-2011, 09:21
سلام دیروز شبکه چهار ساعت 18 فیلم exam (امتحان ) نشون داد
توی ژانر معمایی و غافلگیر کننده بود
کلا جالب ود
M . Sayid
27-03-2011, 09:43
دوستان 1 سوال داشتم. شما می دونین از کجا می شه کل برنامهء سینما 1 دیروز که "تلقین/Inception" رو نشون داد رو دانلود کرد؟؟ آخه هم دوبلش، هم ترجمش و هم توضیحات کارشناس و مجریش خیلی خوب بودن. خواهش می کنم اگر کسی می دونه به من پ.خ بده:41:
سرخ رو که چند روز پیش پخشش کرد !! :18::18:
Leon-117
27-03-2011, 10:11
سرخ رو که چند روز پیش پخشش کرد !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز اول عيد قرار بود پخش كنن كه انصافا پخش كردن.....ولي فقط 10-15 دقيقه اول رو!:31:
M . Sayid
27-03-2011, 10:47
روز اول عيد قرار بود پخش كنن كه انصافا پخش كردن.....ولي فقط 10-15 دقيقه اول رو!:31:
یعنی چی ؟؟
من فقط دیدم داره پخشش می کنه دیگه دنبالشو نگرفتم !!
Leon-117
27-03-2011, 11:30
یعنی چی ؟؟
من فقط دیدم داره پخشش می کنه دیگه دنبالشو نگرفتم !!هيچي ديگه 15 دقيقه از پخش فيلم گذشته بود كه يهو فيلم قطع شد و سخنراني پخش كردن و ديگه ادامه فيلم رو نشون ندادن.
فرداش هم به جاي تكرار فيلم دوباره "خوب،بد،عجيب"رو پخش كردن....
jomong666
27-03-2011, 12:14
انصافن فیلم خوبی بود . من تکرارشو دیدم . شاترآیلند هم خوب دوبله شده بود .
H A M A S
27-03-2011, 13:15
فیلم تلقین که نامزد اسکار بود رو یکمی دیدم ولی انصافا اینقدر میرفتن توی رویا باز توی رویا میرفتن توی یه رویایی دیگه که آدم گیج میشد!!!
کلا با این یارو دی کاپریو حال نمیکنم!!!
توی تیپ سوسولی بازگراست!!!
به نظرم باید بره توی مایه های تایتانیک بازی کنه بیشتر بهش میاد!!!!
M . Sayid
27-03-2011, 14:01
فیلم تلقین که نامزد اسکار بود رو یکمی دیدم ولی انصافا اینقدر میرفتن توی رویا باز توی رویا میرفتن توی یه رویایی دیگه که آدم گیج میشد!!!
کلا با این یارو دی کاپریو حال نمیکنم!!!
توی تیپ سوسولی بازگراست!!!
به نظرم باید بره توی مایه های تایتانیک بازی کنه بیشتر بهش میاد!!!!
هه فصل 4 و 5 لاستو یادت نیست ؟؟
جان لاک از دوران دایناسورها یوهو می رفت سال 3004 !! :27::31:
elahe_n12345
27-03-2011, 20:49
سلام. حالا بعد از این همه نقد این فیلم! کسی جواب منو نمی ده؟:41:
می دونین از کجا می شه کل برنامهء سینما 1 که "تلقین/Inception" رو نشون داد رو دانلود کرد؟؟
mohammadirani
27-03-2011, 23:27
اخر سر کسی نگفت Due date رو پخش کردن یا نه؟ :)
mohammadirani
28-03-2011, 00:44
خوب امشب گفتم فیلم The town رو ببینم
کلا یک شخصیت فیلم به شکل کامل حذف شده بود:)))))
موندم کسایی که فیلم اصلی رو ندیدند از کجا بفهمند چرا اون همه پلیس پشت ورزشگاه بودند؟؟؟؟
مسخرشون رو در اوردند
Leon-117
28-03-2011, 07:31
موندم کسایی که فیلم اصلی رو ندیدند از کجا بفهمند چرا اون همه پلیس پشت ورزشگاه بودند؟؟؟؟
مسخرشون رو در اوردند
من اين فيلمو نديدم،امروز تكرارشو ببينم يا نه؟!
M . Sayid
28-03-2011, 09:56
مسخرشون رو در اوردند
کودومشون ؟؟
فقط دیدم نگفتن دختره اسرائیلیه !!
هر چند موقع دیدن فیلم با زیرنویسش این سوال برام پیش اومد که اصلا چه لزومی داشت دختره اسرائیلی باشه ؟؟
MoH_@_MaD
28-03-2011, 11:19
سلام
اينسپشن و شاتر آيرلند رو از تي وي ديدم دوبله ي نسبتا خوبي داشتن
ولي ديشب يه تيكه هايي از فيلم the town رو ديدم دوبله ي خيلي بدي داشت
صداي هيچكدوم از دوبلورا به بازيگراي اصلي شبيه نبود
ضمن اينكه فيلم 150 دقيقه اي رو 110 دقيقه كرده بودن :13:
يعني 40 دقيقه سانسور:18:
mohammadirani
28-03-2011, 12:02
کودومشون ؟؟
فقط دیدم نگفتن دختره اسرائیلیه !!
هر چند موقع دیدن فیلم با زیرنویسش این سوال برام پیش اومد که اصلا چه لزومی داشت دختره اسرائیلی باشه ؟؟
منظورم کلیر نیست دوست عزیز
منظورم کریستا خواهر اون تبهکار قدکوتاهه جیمز بود که 9 سالم رفته بود زندان
یه مدتم دوست دختر اون یکی یعنی داگ بودش
99 درصد صحنه های مربوط به شخصیت کریستا حذف شده بود
اون یک درصد هم مطمئین نیستم:31::27: فکر کنم کلا شخصیت کریستا وجود نداشت:27:
صحنه تصادف مشکوک چی بود؟
کسی که فیلم اصلی رو ندیده باشه دیشب این سوال براش پیش میومد که اون همه پلیس پشت ورزشگاه چیکار میکردند؟
از کجا فهمیده بودند که قراره دزدی بشه؟ علم و غیب داشتند؟؟؟
اصلا همون کریستا چون فهمیده بود که دیگه اون پسره داگ بهش علاقه ای نداره تو بیمارستان موضوع رو لو میده که دیشب کلا سانسور شد!!!!
بعد مدت زمان فیلم 125 دقیقه بود(نسخه های extended cut که 150 دقیقه بودند)
دیشب ساعت 15 دقیقه بامداد فیلم شروع شد ساعت 1.57 دقیقه تموم شد
یعنی حدود 1 ساعت 45 دقیقه پخش کردند.حداقل 20 دقیقه سانسور داشت!!
سلام
اينسپشن و شاتر آيرلند رو از تي وي ديدم دوبله ي نسبتا خوبي داشتن
ولي ديشب يه تيكه هايي از فيلم the town رو ديدم دوبله ي خيلي بدي داشت
صداي هيچكدوم از دوبلورا به بازيگراي اصلي شبيه نبود
ضمن اينكه فيلم 150 دقيقه اي رو 110 دقيقه كرده بودن :13:
يعني 40 دقيقه سانسور:18:
نه رفیق فیلم اصلی The Town زمانش 125 دقیقه است
اینم صفحه فیلم
MoH_@_MaD
28-03-2011, 12:29
بعد مدت زمان فیلم 125 دقیقه بود(نسخه های extended cut که 150 دقیقه بودند)
دیشب ساعت 15 دقیقه بامداد فیلم شروع شد ساعت 1.57 دقیقه تموم شد
یعنی حدود 1 ساعت 45 دقیقه پخش کردند.حداقل 20 دقیقه سانسور داشت!!
سلام
ميشه يه توضيحي در مورد اين extended cut بدين
من كه فيلم رو دانلود كردم و ديدم دو ساعت و نيم بود!
مگه ميشه زمانه فيلم تو نسخه هاي مختلف با هم تفاوت داشته باشه؟؟
نه رفیق فیلم اصلی The Town زمانش 125 دقیقه است
اینم صفحه فیلم
والا من كه دانلود كردم و ديدم دو ساعت و نيم بود !
حالا چرا زده 125 دقیقه نميدونم
دوستان این فیلمی که شبکه 1 الان گذاشته(القاء)
کسی میدونه اسم اصلیش چیه؟
M . Sayid
29-03-2011, 08:05
منظورم کریستا خواهر اون تبهکار قدکوتاهه جیمز بود که 9 سالم رفته بود زندان
یه مدتم دوست دختر اون یکی یعنی داگ بودش
99 درصد صحنه های مربوط به شخصیت کریستا حذف شده بود
بله اونو یادم نبود !!
Leon-117
29-03-2011, 08:26
اين "مكانيك"كه نشون دادن چند دقيقه بود؟!فيلم اصلي 93 دقيقه هست،ايني كه نشون دادن فكر كنم دوروبر 70 دقيقه بود.
يكي از شخصيت هاي فيلم رو هم اصلا نشون ندادن!:31:
بچه ها وقتی آنوس فیلم ها رو نشون میده و تبلیغشون میکنه یه آهنگی میزنه ، کسی اون آهنگ رو داره ؟
M . Sayid
29-03-2011, 23:03
بچه ها وقتی آنوس فیلم ها رو نشون میده و تبلیغشون میکنه یه آهنگی میزنه ، کسی اون آهنگ رو داره ؟
اینجا زودتر جواب می گیری :
گروه موقت انجمن موسیقی
mohammadirani
29-03-2011, 23:13
سلام
ميشه يه توضيحي در مورد اين extended cut بدين
من كه فيلم رو دانلود كردم و ديدم دو ساعت و نيم بود!
مگه ميشه زمانه فيلم تو نسخه هاي مختلف با هم تفاوت داشته باشه؟؟
والا من كه دانلود كردم و ديدم دو ساعت و نيم بود !
حالا چرا زده 125 دقیقه نميدونم
کامل ترین نسخه که صحنه های اضافه تری از نسخه استاندارد داره رو extended cut میگند
خیلی از فیلم ها 2 نسخه دارند
مثل گلادیاتور یا ارباب حلقه ها یا .....
دیشب تلویزیون شبکه 3 فیلم midnight man رو گذاشته بود که در واقع یه سریال انگلیسی 3قسمتی بوده که ایران به عنوان فیلم گذاشته بود
فیلم فوق العاده سیاسی بود و مسلما خوراک صداسیما بود برای پخش
جدا از سانسورای گاه و بیگاهی که کرده بودن برای آخر سریال خودشون سناریو هم نوشته بودن که فوق العاده خنده دار بود
بر طبق روایت صداسیما،شخصیت اصلی در پایان فیلم کشته میشه توسط صاحبان قدرت در امریکا و انگلیس و همه کارایی که کرده بی نتیجه میمونه ولی توی نسخه اصلی،شخصیت فیلم در پایان از زندان آزاد میشه و به دخترش میپیونده دوباره:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.