مشاهده نسخه کامل
: بازیابی اطلاعات پس از نصب اوبونتو
ali_koochooloo
13-03-2011, 17:04
با سلام.الان که این پست رو می دم اینقدر حالم گرفتس که حد نداره:41::41::41:
من 3 تا درایو داشتم.تو یکیش اطلاعت خیلی مهمم مثله عکس های یادگاری و .... تو یکیش ویندوز و تو یکیش برنامه هام رو نصب می کردم.
اومدم و خواستم که لینوکس نصب کنم گزینه ای شبیه به use the largest continuous که می خواستم داخله یکی از درایوام که فضای خالی داره بغلش لینوکس نصب شه.
بعدش دیدم که نه خبری از ویندوز تو بوت لدر هست و نه خبری از درایوی که عکس و .... توش می گذاشتم.و لینوکس به صورت پیش فرض هنگام روشن کردنه کامپیوتر بالا می آد:(( و این یعنی بد بخت شدنه من
به نظرتون راهی برای ریکاوری اطلاعاتم وجود داره؟
اگه میشه راهنماییم کنید
دوست عزیز ایکاش قبل از نصب راهنماهای نصب رو کامل می خوندید و یا در همین انجمن سوال می پرسیدید!
ولی حالا، با توجه به اینکه قاعدتا دو درایو دیگه ی شما فرمت NTFS داشته اند، پیشنهاد می کنم برای ریکاوری بهتر بدون دست زدن به اونها، در درایوی که الآن لینوکس نصب هست، یک ویندوز نصب کنید، و در ویندوز با استفاده از ابزارهای ریکاوری سعی کنید اطلاعات از بین رفته رو برگردونید، توصیه می کنم اگر ویندوز لایو دارید حتی با اون بوت کنید که کمترین تغییرات در هاردتون بوجود بیاید.
و حتی به نظرم بهترین راه متصل کردن این هارد به یک سیستم دیگه (به عنوان هارد دوم) و انجام عملیات در اون سیستم هست.
برای اطلاعات بیشتر این سوال رو در انجمن ویندوز مطرح کنید.
انجمن معرفی و دانلود نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجمن بحث های سیستم عامل ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_koochooloo
13-03-2011, 20:31
دوست عزیز ممنون بابته جوابتون.حدوده 17 تومان پوله کتابه آموزش دادم تا دچاره همچین وضعیتی نشم.
حالا به نظرتون من می تونم هاردم رو که 320sata 2 هست رو به نوت بوکم وصل کنم و ریکاوری انجام بدم؟
اگه نرم افزار ریکاوری سراغ دارید بهم معرفی کنید.با تشکر
نمی دونم چه کتابی خریده اید ولی راهنماهای تصویری نصب به صورت آنلاین تقریبا برای تمام توزیع ها بود، حالا به هر جهت اتفاق افتاده.
شدن که بله، شما به یک کیسینگ مناسب نیاز دارید که هاردتون رو USB تبدیل کنه و بعد متصل کنید به لپ تاپتون.
در مورد نرم افزار هم، من نرم افزار زیاد می شناسم در این مورد ولی بهترین رو نمی دونم! چون در این موارد بهترین و یا حداقل جزو بهترین ها بودن خیلی مهم هست برای بازیابی هرچه بیشتر، در انجمن درخواست نرم افزارهای ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید تا افرادی که در اون انجمن هستند نرم افزار قدرتمندی رو بهتون معرفی کنند و لینک دانلود بدهند.
البته همین جا هم بگم، که متاسفانه درست هست که اطلاعات قابل بازیافت هست ولی خوب از این نرم افزارها نباید اونقدر انتظار داشت، و اگر اطلاعات خیلی براتون مهم بوده شاید به نمایندگی و یا مراکزی که ریکاوری می کنند مراجعه کنید بهتر باشه چون ضریب ریکاوری اونها معمولا خیلی بالاست، البته خوب هزینه اونها خیلی بالا هست ولی اگر اطلاعات مهمی داشتید ارزشش رو داره.
(من از این مراکز در ایران و قیمت هاشون خبری ندارم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.