مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب کارت گرافیک لپ تاپ ایسوس
pershianix
11-03-2011, 15:59
دیروز برادرم یه لپ تاپ ایسوس مدل U41J خرید و این لپ تاپ بدون سیستم عامل بود. بعد از نصب ویندوز 7 و دانلود درایور کارت گرافیکش از سایت ایسوس و نصب اون، بازم رزلوشن صفحه، بیشتر از 1024*768 نمیشه.
مشکل از کجاست؟ در ضمن توی بخش device manager و بخش display adapter دوتا درایور کارت ویدئو شناخته شده که یکیش standard driver و یکیش هم جی فورس انویدیا هست و هر کاری که کردیم نتونستیم درایور جی فورس رو بهش بشناسونیم و از اون درایور استفاده کنیم. یعنی درایور به درستی نصب میشه منتها رزلوشن صفحه بیشتر از 1024*768 نمیشه. مشکل از کجاست؟
ممنون
teknosys
11-03-2011, 18:56
دیروز برادرم یه لپ تاپ ایسوس مدل U41J خرید و این لپ تاپ بدون سیستم عامل بود. بعد از نصب ویندوز 7 و دانلود درایور کارت گرافیکش از سایت ایسوس و نصب اون، بازم رزلوشن صفحه، بیشتر از 1024*768 نمیشه.
مشکل از کجاست؟ در ضمن توی بخش device manager و بخش display adapter دوتا درایور کارت ویدئو شناخته شده که یکیش standard driver و یکیش هم جی فورس انویدیا هست و هر کاری که کردیم نتونستیم درایور جی فورس رو بهش بشناسونیم و از اون درایور استفاده کنیم. یعنی درایور به درستی نصب میشه منتها رزلوشن صفحه بیشتر از 1024*768 نمیشه. مشکل از کجاست؟
ممنون
سلام
شما در قسمت رزولیشن صفحه توی کادری که بالای اون هست گرافیک انویدیا رو انتخاب کردین؟
اگر این کار رو هم کردین پس درایور گرافیک اینتل رو دانلود کنین. اگه بازم نشد اطلاع بدین تا بیشتر راهنماییتون کنم.
موفق باشین.
pershianix
23-03-2011, 11:19
سلام
شما در قسمت رزولیشن صفحه توی کادری که بالای اون هست گرافیک انویدیا رو انتخاب کردین؟
اگر این کار رو هم کردین پس درایور گرافیک اینتل رو دانلود کنین. اگه بازم نشد اطلاع بدین تا بیشتر راهنماییتون کنم.
موفق باشین.
توی کادر بالایی، اصلا درایور جیفورس نیست. فقط جنریک درایور هست! اما توی دیوایس منجر، درایور جیفورس، نصب شده!
درایور اینتلو چرا باید دانلود کنمو از کجا؟
ممنون.
soroosh_rhsld
27-03-2011, 20:51
لپ تاپ های asus معمولا دو گرافیک دارند.
یکیشون اینتله که پیشفرضه
دومین معمولا جیفرسه
شما باید هر دو را نصب کنید.
این دوگرافیکه کردن لپتاپ بیشتر بخاطر اینه که لپتاپ شارژ بیشتری نگه داره.
البته می تونید تنظیم کنید که چه برنامه ای با کدوم گرافیک کار کنه ثلا بازیها رو با گرافیک جیفرس تنظیم کنی.
teknosys
27-03-2011, 21:50
توی کادر بالایی، اصلا درایور جیفورس نیست. فقط جنریک درایور هست! اما توی دیوایس منجر، درایور جیفورس، نصب شده!
درایور اینتلو چرا باید دانلود کنمو از کجا؟
ممنون.
سلام
همونجایی که درایور جی فورس رو دانلود کردین زیرش درایور اینتل هم هست . حدود 40 مگابایت باید باشه.
اون رو هم دانلود و نصب کنید.
بعد دوباره ببینید توی لیستیکه گفتم هر دو گرافیک (اینتل و انویدیا) هستند یا نه؟
موفق باشین.
sajjad256
29-03-2011, 21:23
با سلام این مشکل به خاطر اینه که ویندوزز شما 32 بیتی هستش اگه 64 بیتی نصب کنید مشکلتون حل میشه
pershianix
01-04-2011, 22:29
ممنون از همه. مشکلم حل شد فقط مونده یه مشکل
من روی 7 نسخه ی 64 بیتی، هم درایور اینتلو نصب کردم و هم درایور جی فورسو. حالا مشکل اینه که درایور اینتل به طور پیش فرض فعاله و مثلا توی بخش dxdiag درایور کارت گرافیک، اینتله. در حالیکه من میخوام درایور پیش فرض، ان ویدیا باشه. راهی هست که درایور پیش فرض از اینتل به ان ویدیا تغییر کنه؟
ممنون
FARDIN73
23-09-2011, 13:29
سلام من دیروز لپ تاپ ایسوس n43 رو با کابل hdmi به تلوزیون وصل کردم الان هروقت لپ تاپ رو روشن میکنم تصویر ندارم نه تو تلویزیون نه تو ال سی دی تا دکمه esc رو میزنم تصویر میاد حتی ویندوز رو هم عوض کردم درایور ها رو دوباره نصب کردم در ضمن وقتی ویندوز لود میشه تو مای کامپیوتر هر درایوری رو کلیک می کنتم فقط c باز میشه. زمانی که یکبار دکمه esc رو فشار میدم این مشکل هم حل میشه . لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.