ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3d vision انویدیا و استفاده از آن

NINJA0098
09-03-2011, 12:05
سلام به همه ی بر و بچز پیسی.
خوب راستش من از این خاصیت توی کارت گرافیک انویدیا استفاده کردم و حالشو بردم برا همین خواستم یه حالی یه همه و البته به خودم بدم.
شاید قبلا همچین پستی داده باشین ولی این تجربه ی خودمه .
پیش نیاز:
اولا:یه کار ت گرافیک از لیست زیر (من رو 9600gt و8600gt و gt220 تست کردم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوما:
درایورد سه بعدی ساز کامپیوتر که میتونید از سایت انویدیا و از لینک زیر دانلود کنید
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چون ما تحریمیم بهتون ارور میده که برای رفع این مشکل باید از چیز پی ان استفاده کنین.
در ضمن حجم دانلودش هم 244 مگ هست.
سوما:
ویندوز ویستا 32 یا 64 بیت یا ویندوز سون 32 و 64 بیت. همه ی اینا جواب میده .من خودم رو سون 32 بیت تست کردم.
چهارما:
عینک سه بعدی.
که دوتا انتخاب دارین اول این که پک تری دی وین انویدیا رو بخرین که حتما اینکارو نمیکنین به خاطر قیمت زیادش و این که به مانیتور مخصوص نیاز داره و راه دوم که خرید یه عینک سه بعدی هست (که خودمم دارم و از این راه استفاده کردم )

بعد از نصب درایور باید سیستم رو ریست کنید.
حالا باید پنجره ی تنظیمات کارت گرافیکتونو اجرا کنید(همونی که مدل سه بعدی انویدیا هی میچرخه) .
بعد تو منوی advanced settings گزینه ی advanced رو بزنید و بعد در قسمت سمت راست روی لینک set up stereoscopic 3d کلیک کنید .تو قسمت سمت راست تیک enable stereoscopic 3d رو بزنید بعد روی دکمه ی run setup wizard کلیک کنید(البته تو بعضی از سایتا خوندم که خودش اجرا میشه ولی واسه من نشد).
حالا باید تستای اونو جواب بدید .
فقط تو سوال اول 3d vision discover رو انتخاب کنید. بقیه ی سوالا رو هم باید جواب بدید.
جوابا رو نمیگم تا تستا رو خودتون جلو برید و درست تست بشه.

NINJA0098
09-03-2011, 12:46
راستی من پلیر اونو دانلود نکردم و ازش استفاده هم نکردم و فقط رو بازیا استفاده کردم بنا بر این در این مورد نظری ندارم.
اگه وقت کردم از چندتا بازی عکس تهیه میکنم و میزارم تا ببینید چطور میشه. البته شدت عمق رو هم میتونید تنظیم کنید.
یه نکته که امیدوارم بن نکنن منو:
هم درایور و هم عینک سه بعدی (از همون نوعی که عکسشو گذاشتم) خودم میفروشم. برای اطلاعات بیشتر تو پروفایلم بهم پیام بدید.

NINJA0098
09-03-2011, 13:07
جالبه 5 دقیقه 27 بازدید و 0 تشکر.
کاربردی نبود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jack426
09-03-2011, 21:01
یه سوال چقدر خوب بود میگن کیفیتش به اندازه کیت انویدیا اصلا نمی رسه؟

iceweek
09-03-2011, 23:09
جالبه 5 دقیقه 27 بازدید و 0 تشکر.
کاربردی نبود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NINJA0098
10-03-2011, 09:46
یه سوال چقدر خوب بود میگن کیفیتش به اندازه کیت انویدیا اصلا نمی رسه؟
یکی از دوستام کیت انویدیا رو داره گفته به درصد این حالت 40 درصد کیت رو داره . ولی خوب بازم تجربش خیلی عالیه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منم تجربه ی خودمو گذاشتم.

Mehrdad.R201
30-08-2011, 13:38
من کارتم geforce 9600m GT هست. (روی لپتاپ)

اخرین درایور رو نصب کردم. (از سایت خود انویدیا گرفتم)

فیلم سه بعدی هم زدم. با اینکه تصویر به هم میریزه اما عینکه رو میزنم هیچ حالت 3 بعدی ای نمیبینم.

نمیدونم کجای کار اشتباهه..
با اینکه 3d vision نصب شده. اون ستینگ هم اومده. اون تصویر چرخشی هم اومده اما advance setting رو من نمیبینم تو اون صفحه

B.J.U
03-09-2011, 22:34
یعنی فقط کارت گرافیک با دریاور 3 بعدی و عینک نیازه؟مانیتور با رفرش ریت 120 نیاز نیست؟
اگه اره روی این سیستم میتونم؟
Nvidia GTS 450
Monitor Lg L1760TR 17 Inch

jack426
04-09-2011, 10:40
یعنی فقط کارت گرافیک با دریاور 3 بعدی و عینک نیازه؟مانیتور با رفرش ریت 120 نیاز نیست؟
اگه اره روی این سیستم میتونم؟
Nvidia GTS 450
Monitor Lg L1760TR 17 Inch
این روش کم خرج اون هست .میشه اما کیفیت تصاویر اون به اندازه کیت و مانیتور مخصوص نمیشه