ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره ادیوس-راهنمایی لطفا

mehr1362
08-03-2011, 01:43
با سلام. من ادیوس رو تازه نصب کردم و اولین تجربه من هست.با نرم افزار میکس و موناژ زیادی کار کردم ولی خوب این فیل تشریف داره اونا فنجون بودن.چند سوال دارم :

1.آیا گزینه ای داره که تنظیمات رو به حالت دیفالت دربیاره؟دستکاری کردم همه جاشو و همه چیزشو حتی پنجره ها به هم ریخته.راهی داره که مثل اول بشه بدون اینکه بخوام دوباره از اول نصبش کنم؟

2.این نرم افزار منوی اماده داره؟یا اینکه اگه نداره در کدوم قسمت میشه منو برای اون طراحی کرد؟

3.فرض که یه ویدئو رو داخل و تمام اعمال دلخواه رو روی اون انجام دادم.حال برای تبدیل اون به دی وی دی و نهایتا رایت چه مسیری رو باید برم؟ وقتی روی فیلم کلیک راست میکنیم گزینه رندر داره ولی به صورت غیر فشرده با فرمت AVi تبدیل میشه و گزینه رایت نیز احتیاج به پوشه video داره و فرمت vob.

فرض که همه اعمال دلخواهم رو انجام دادم حال برای تبدیل به دی وی دی و رایت باید چکار کنم؟

4.نسخه ای که دانلود کردم نسخه 6.02 هست با حجم 340 مگابایت.فرق اون با لینک های دانلودی که حجم 2.6 گیگ دارند یا 3.5 چیه؟ اونها چه چیزهایی بیشتر دارند؟

ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن.:11:

mehr1362
08-03-2011, 19:26
همه میان نگاه میکنن و میرن!!! مثل جمعه بازار

mojedarya
08-03-2011, 21:08
همه میان نگاه میکنن و میرن!!! مثل جمعه بازار

برای اینکه سوالات تکراریه یه کم وقت بزاری جوابهاتو پیدا میکنی

mehr1362
08-03-2011, 22:11
تمام تاپیک رو دیدم سوال مشابهی ندیدم.شما با 20 پست چه طوری میگی سوالم تکراریه؟

سوال تکراری نیست.بلکه این قسمت از فروم فعال نیست و اینطور که به نظر میاد مسئولی نداره.

شما به جای اینهمه زحمتی که کشیدی اگه چیزی بارت بود جواب سوال رو میدادی.

این قسمت از فروم اصولا بحث تخصصی در اون دیده نمیشه.پست ها قدیمی و بی پاسخ.لینک ها قدیمی و معیوب...

در ضمن سوالات من احتیاجی به تفسیر و تبیین نداشتند.جوابشون بله و خیر بود!!!!!

3 روزم اینجا وقت گذاشتم و یه لینک درست برای نرم افزار ندیدم!!!

شما اینهمه زحمت کشیدی جایزه نگیری !!

Vahid67
08-03-2011, 23:29
ما یه سوال کردیم چطوری میشه از سورس آنالوگ کپچر کرد 3 روزه کسی جواب نداده حالا این همه سوالی که کردی شما فکر کنم 3 سال دیگه جواب بگیری...:10:

masoudtr
09-03-2011, 00:31
متاسفانه بخش میکس و مونتاژ محروم ترین بخش این فورم است
یک ارش ایرانی اوایل بود که خیلی زود کشید کنار(البته خیلی زحمت میکشید ولی بعد 2-3 سال دیگه سر هم به سایت نزد)
یک انیماتور همکار این انجمن است که چند سالیه نیومده و سر نزده
فقط دو سه نفر هستن که حاضرن وقت بگذارن و سوال های بچه های را جواب بدن مثل اقای طهماسبی
نمیدونم چرا این بخش اصلا پویا نیست
من خودم یک زمانی کاربر فعال این بخش بودم شاید علتش اینه که همه میان فقط سوال میکنن و جواب بگیرن برن اصلا از تبادل اطلاعات و تجربیات خبری نیست همکار های انجمن باید یک فکری برای این بخش بکنن
با فورم های خارجی که مقایسه میکنن اصلا نمیدونم چی بگم

من صبح میخواستم جواب سوالاتت را بدم رو سیستم ادیوس نبود

الان هست

.آیا گزینه ای داره که تنظیمات رو به حالت دیفالت دربیاره؟دستکاری کردم همه جاشو و همه چیزشو حتی پنجره ها به هم ریخته.راهی داره که مثل اول بشه بدون اینکه بخوام دوباره از اول نصبش کنم؟

view را از بالا میزنی بعد گزینه layout
یک حالت داره که نورمال است و وقتی بزنی مثل روز اول میشه در غیر اون صورت حالت دلخواهت را بگذار و بعد گزینه save current layout را بزن

2.این نرم افزار منوی اماده داره؟یا اینکه اگه نداره در کدوم قسمت میشه منو برای اون طراحی کرد؟
ورژن 5.5 به بالا با توجه به موضوعی که انتخاب کنی منوی اماده داره
باید گزینه burn to disc را بزنی تنظیم کردن منوهاش ساده است چون منوهای ساده و ابتدایی ای داره

.فرض که یه ویدئو رو داخل و تمام اعمال دلخواه رو روی اون انجام دادم.حال برای تبدیل اون به دی وی دی و نهایتا رایت چه مسیری رو باید برم؟ وقتی روی فیلم کلیک راست میکنیم گزینه رندر داره ولی به صورت غیر فشرده با فرمت AVi تبدیل میشه و گزینه رایت نیز احتیاج به پوشه video داره و فرمت vob.
یک گزینه زیر مانیتور ادیوس داره که شکل نوار کاست است اونجا burn to disc را میزنی بقیه تنظیماتش ساده است

نسخه های حجم بیشتر درایور ها را احتمالا داره و بونس ها مثلا یک سری پلاگین و متعلقات جانبی اکثر حجم اش برا اینه که تمام کارت های کپچر را برای ریل تایم ساپورت کنه

mehr1362
09-03-2011, 02:53
دوست عزیز masoudrejae به خاطر پاسخگویی و وقتی که گذاشتین بسیار ممنونم.فکر کنم جواب سوال هامو حدودا گرفتم.سر وقت با اموزش شما تمرین میکنم.در ضمن آواتار زیبایی دارین .بازم تشکر میکنم زحمت کشیدین.

علي طهماسبي
09-03-2011, 11:44
سلام مسعود جان

فقط دو سه نفر هستن که حاضرن وقت بگذارن و سوال های بچه های را جواب بدن مثل اقای طهماسبی
مسعود جان ماشاالله خودت استادي
يا حق

rasoolsm
12-03-2011, 01:38
سلام .وحید جان از سورس آنالوگ منظورت چیه ؟؟اگه جواب نگرفتی توضیح بده کمکت کنم

Vahid67
12-03-2011, 15:28
سلام ...
منظورم کامپوزیت هستش همین فیش ها AV ولی نمی دونم چطوری می تونم تنظیمات برنامه رو روی کپچر از سورس کامپوزیت بزارم تا بتونم کپچر کنم ...

با تشکر

علي طهماسبي
12-03-2011, 18:44
دوست عزيز شما از چه كارتي استفاده مي كنيد
اگه از كارتهاي خود كانوپوس استفاده مي كنيد براي اديوس 6 هيچ گونه درايوري وجود ندارد مگه از كارت 1394 استفاده كني جواب ميده كه اونم ديجيتاله و آنالوگ نيست اگه از كارت ديگه ايي استفاده مي كنيد بگو تا راهنماييت كنم
يا حق

Vahid67
12-03-2011, 20:02
کارتم Pyro هتسش اینترناله و خودش 1394 هم داره ....

yahyai
12-03-2011, 20:16
سلام.
من تو تایپیک مربوط به ادیوس سئوال کردم اما کسی جواب نداد.خواهش میکنم اینجا جواب بدین.
من از ورژن 6.1 استفاده میکنم.میخواستم بدونم میشه تو این برنامه زیر نویس رو هم به فیلم اضافه کرد؟اگه آره،چطوری؟
یه سئوال دیگه اینکه میخوام با کیفیت فیلم ورودی، فیلم خروجی رو هم داشته باشم.گزینه ای برای این کار داره؟
خواهش میکنم جواب بدین.ممنون

mojedarya
13-03-2011, 04:32
تمام تاپیک رو دیدم سوال مشابهی ندیدم.شما با 20 پست چه طوری میگی سوالم تکراریه؟

سوال تکراری نیست.بلکه این قسمت از فروم فعال نیست و اینطور که به نظر میاد مسئولی نداره.

شما به جای اینهمه زحمتی که کشیدی اگه چیزی بارت بود جواب سوال رو میدادی.

این قسمت از فروم اصولا بحث تخصصی در اون دیده نمیشه.پست ها قدیمی و بی پاسخ.لینک ها قدیمی و معیوب...

در ضمن سوالات من احتیاجی به تفسیر و تبیین نداشتند.جوابشون بله و خیر بود!!!!!

3 روزم اینجا وقت گذاشتم و یه لینک درست برای نرم افزار ندیدم!!!

شما اینهمه زحمت کشیدی جایزه نگیری !!

معلوم خیلی جونی!!!
انگار طلب داری
این دوستانی که پاسخ میدن برای اینکار وقت میزارن
اره شاید چیزی بارم نباشه ولی اینو میدونم بتمرگ وبشین هر دو یه معنی میده این کجا اون کجا !
اگه جمعه بازاره چرا دوباره درخواست کردی؟

علي طهماسبي
13-03-2011, 11:37
با سلام خدمت دوستان عزيز
دوستان يه كم رعايت همديگه رو بكنيد

کارتم Pyro هتسش اینترناله و خودش 1394 هم داره ....

دوست عزيز بنا نيست شما هر كارتي كه داشته باشيد بتونيد به راحتي با نرم افزار اديوس ارتباط برقرار كنيد و راحت آنالوگ كپچر كنيد پس كارتهاي خود اين شركت چي
ولي ناراحت نشو يه نرم افزار يه امكاناتي گذاشته براي آنالوگ كه اونم در سيتينگ - سيستم سيتينگ - قسمت هارد ور و ديوايس پريست كه در اين قسمت دنبال كارتت بگردي كه اونم بر روي نيو - انتخاب آيكون و اسم گذاري -نكست و در مرحله بعد در قسمت اينتر فيس را روي دايكت شو كپچر تنظيم كن ودر قسمت زير اين گزينه كارت كپچرت رو انتخاب كن در زير اون ويدئو فرمت اگه فعال بود تنظيمات دلخواه رو بذار حالا نكست و در مرحله بعد تنظيمات فرمت خروجيه يعني اگه شما بخواي فيلمتون كه در هارد كامپيوتره بندازي روي فيلم (از طريق پورت 1394) تنظيماتش اينجاست نكست و كمپلتد حالا مي بيني يه گزينه به قسمت اول اضافه شده كه براي راحتي دسترسي به اين گزينه روي اون راست كليك كرده و از زير مجموعه گزينه آخر اولين گزينه را انتخاب مي كني و اوكي و خارج ميشي حالا اگه بخواي اقدام به كپچر كني روي مانيتور اديوس كليك كن و فقط f2 رو بزن و...
يا حق

Vahid67
13-03-2011, 19:04
سلام علی جان....
مرسی از پاسختون کارت رو شناخت ...
و روی f2 هم تنظیمش کردم همونطور که گفتید الان توی منوی کپچر اسمش اومده و شورتکاتش هم f2 هستش ...
موقع تنظیم هم موقعی که بردم دایرکت شو دقیقا اسم سخت افزارم اومدش
ولی وقتی f2 رو میزنم صفحه سیاه میمونه و کار نمی کنه....

yahyai
13-03-2011, 21:06
آقای طهماسبی ممنونت میشم یه کمکی هم به من بکنید.
کسی اینجا پست منو نمیبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علي طهماسبي
14-03-2011, 15:42
سلام

من تو تایپیک مربوط به ادیوس سئوال کردم اما کسی جواب نداد.خواهش میکنم اینجا جواب بدین.
من از ورژن 6.1 استفاده میکنم.میخواستم بدونم میشه تو این برنامه زیر نویس رو هم به فیلم اضافه کرد؟اگه آره،چطوری؟
یه سئوال دیگه اینکه میخوام با کیفیت فیلم ورودی، فیلم خروجی رو هم داشته باشم.گزینه ای برای این کار داره؟
خواهش میکنم جواب بدین.ممنون
اديوس برنامه ايه براميكس حالا نمي دونم زير نويس بهش اضافه ميشه يا نه مگه با خود برنامه كار كني امتحان نكردم
دوست عزيز در مورد خروجي اگه f11 رو بزني با انواع فرمت مواجه ميشي كه بهترين و پرحجم تينشون avi هست
يا حق

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

ولی وقتی f2 رو میزنم صفحه سیاه میمونه و کار نمی کنه....
اونو ديگه نمي دونم يكم باهاش ور بر ببينم چي ميشه
يا حق

magix
15-03-2011, 00:06
باسلام
برای گرفتن خروجی با کیفیت تر بهتر ه از procoder درکنار Ediusاستفاده کنید

علي طهماسبي
15-03-2011, 11:50
برای گرفتن خروجی با کیفیت تر بهتر ه از procoder درکنار Ediusاستفاده کنید

procoder كه خودش از محصولات همين شركته مگه ميشه در خروجي مثلا avi از اديوس بهتر باشه در مواقعي كه مي خوايم چند فايل رو به فرمتي ديگه كانورت كنيم بهترين گزينه همين procoder و نميشه بگيم از اديوس بهتره
يا حق

magix
15-03-2011, 21:57
منظور من این بود که میشه پروژه هایی که در Edius کار کردیم رو مستقیم از داخل خود برنامه اصلی با پروکدر خروجی بگیریم البته برای کارایی مثل تبدیل به DVD و یا فرمتهای خاص

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

البته برای avi گرفتن حق با شماست

mehr1362
16-03-2011, 03:27
معلوم خیلی جونی!!!
انگار طلب داری
این دوستانی که پاسخ میدن برای اینکار وقت میزارن
اره شاید چیزی بارم نباشه ولی اینو میدونم بتمرگ وبشین هر دو یه معنی میده این کجا اون کجا !
اگه جمعه بازاره چرا دوباره درخواست کردی؟

اول بهتر بود نام کاربری بنده رو میدیدی تا مشخص بشه چقدر جوان هستم.بله به زیر 30 سال جمعیت جوان اطلاق میشه!!!:31: من هم با 27 سال سن جوان محسوب میشم:20:

نکته بعدی اینکه نگو شاید.حتما چیزی بارت نیست و جز جمعیت مزاحم و بیکار اسپم زن هستی:46:

اینجا مثل جمعه بازار هست به نظرت چه جمله ای هست؟ توهین آمیز؟

من که کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی هستم فکر میکنم جمله کنایی باشه و کنایه آمیز سخن گفتن جر فرهنگ و زبان فارسی هست.

اینهمه آدم اومدن و رفتن..ازبین اون ها فقط جنابعالی برداشت منفی داشتی؟
تقصیر تو نیست.درس خونده بی سواد هم زیاد دیدم که در ساختن جملات عاجز هستند.تکلیف شما که مشخصه.خودتون صحت جمله بنده رو تائید کردین!!!

من میخوام ببینم شما تو این فروم چه نقشی داری؟ چکاره هستی؟

اصلا معنی فروم رو درک کردی؟ میدونی فرق سایت معمولی با انجمن چیه؟

از 2007 عضوی ولی 23 پست زدی.این پست ها هم مشخصه برای دیگران اسپم زدی.
در فروم هر کسی دانش پاسخ دادن در هر موضوعی رو داشته باشه در بحث شرکت میکنه و به تبادل دانش و افکار میپردازه.
فرق داره با اون سایت هایی که میری ازش دانلود میکنی و بعد هم میزاری میری .

در ضمن وقتی در مورد چیزی دانشی نداری تو هم مثل خیلی های دیگه بیا نگاه کن برو.اینجا جز املاک پدری شما که نیست.هر کسی بتونه به هم نوع و هم وطنش در صورت میل باطنی جواب میده.

نه کسی طلبکار هست و نه بدهکار.

من به نوبه خودم در هر قسمت از فروم پی سی ورد دانشی یا تجربه ای داشتم در اختیار دوستان دیگرم گذاشتم.

امثال شما فکر میکنند چون برای پاسخ دادن پولی دریافت نمیکنند بهتره در مباحث حتی در صورت داشتن اطلاع شرکت نکنند و به تخریب و بر هم زدن نظم پست باز شده بزنند.

دوستانی که جواب بنده رو دادند و راهنمایی کردند از روی خیرخواهی و صله صبر پاسخ دادند.
برای پاسخ دادن از بنده یا هیچ کس دیگری طلب چیزی نمیکنند.

مصداق تفکر این دسته از افراد :

تو نیکی میکن و در دجله انداز ---------------------------- که ایزد در بیاانت دهد باز

دلا چنان معاش کن که گر بلغزد پای ------------------------- فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

در ضمن اضافه کنم که همه چیز را همه کس دانند!!!
الان قرن 21 هست.فرق داره با زمان بوعلی سینا که بودند کسانی که از همه دانش زمان خود آگاه بودند.

من چیزی رو بدونم به دوستان دیگر کمک میکنم و خیلی ها نیز روحیه بنده رو دارند و به من یا دیگران کمک میکنند.

شما بهتره در وادی های تفکرات خودت سیر کنی و فکر نکن همه مثل خودت هستند.

در پست اولت اومدی گفتی جوابم هست بگردم !!! لینکی رو بزار که کسی سوالات من رو پرسیده باشه!!!
اسپم زدن کاری نداره.
مثل شما که اسپم زدی و زحمت اینکار رو کشیدی و جایزه گرفتی !!! دیگران هم زحمت کشیدن و راهنمایی کردند.
بله !!! همانطور که شما برای اسپم زدن وقت گذاشتی.دوستان دیگر هم وقت گذاشتن و راهنمایی کردند.تائید میشه !!:31:

من یک موضوع جدید باز کردم و دوستان دیگری بعد از من از همین موضوع باز شده استفاده کردند و بد از گذشت چندین روز هنوز این قسمت نسبتا فعال باقی مونده.
بنده و این دوستان پیرو دو بیت زیر از رودکی هستیم و به این خاطر مورد سرزنش قرار نمیگیریم :

تا جهان بود از سر آدم فراز ----------کس نبود از راه دانش بی نیاز
دانش اندر دل چراغ روشن است ------- وز همه بد بر تن تو جوشن است

و شاهد شعری :

چنین گفت پیغمبر راستگوی ------ زگهواره تا گور دانش بجوی

جواب گذشته حال و آینده رو دادم !!! انتخاب با شماست
روی ظرفیت خودت بیستر کار کن و زبان مادری خودت رو فرا بگیر. در غیر این صورت از اجتماع رانده خواهی شد!!

mojedarya
16-03-2011, 15:54
اول بهتر بود نام کاربری بنده رو میدیدی تا مشخص بشه چقدر جوان هستم.بله به زیر 30 سال جمعیت جوان اطلاق میشه!!!:31: من هم با 27 سال سن جوان محسوب میشم:20:

نکته بعدی اینکه نگو شاید.حتما چیزی بارت نیست و جز جمعیت مزاحم و بیکار اسپم زن هستی:46:

اینجا مثل جمعه بازار هست به نظرت چه جمله ای هست؟ توهین آمیز؟

من که کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی هستم فکر میکنم جمله کنایی باشه و کنایه آمیز سخن گفتن جر فرهنگ و زبان فارسی هست.

اینهمه آدم اومدن و رفتن..ازبین اون ها فقط جنابعالی برداشت منفی داشتی؟
تقصیر تو نیست.درس خونده بی سواد هم زیاد دیدم که در ساختن جملات عاجز هستند.تکلیف شما که مشخصه.خودتون صحت جمله بنده رو تائید کردین!!!

من میخوام ببینم شما تو این فروم چه نقشی داری؟ چکاره هستی؟

اصلا معنی فروم رو درک کردی؟ میدونی فرق سایت معمولی با انجمن چیه؟

از 2007 عضوی ولی 23 پست زدی.این پست ها هم مشخصه برای دیگران اسپم زدی.
در فروم هر کسی دانش پاسخ دادن در هر موضوعی رو داشته باشه در بحث شرکت میکنه و به تبادل دانش و افکار میپردازه.
فرق داره با اون سایت هایی که میری ازش دانلود میکنی و بعد هم میزاری میری .

در ضمن وقتی در مورد چیزی دانشی نداری تو هم مثل خیلی های دیگه بیا نگاه کن برو.اینجا جز املاک پدری شما که نیست.هر کسی بتونه به هم نوع و هم وطنش در صورت میل باطنی جواب میده.

نه کسی طلبکار هست و نه بدهکار.

من به نوبه خودم در هر قسمت از فروم پی سی ورد دانشی یا تجربه ای داشتم در اختیار دوستان دیگرم گذاشتم.

امثال شما فکر میکنند چون برای پاسخ دادن پولی دریافت نمیکنند بهتره در مباحث حتی در صورت داشتن اطلاع شرکت نکنند و به تخریب و بر هم زدن نظم پست باز شده بزنند.

دوستانی که جواب بنده رو دادند و راهنمایی کردند از روی خیرخواهی و صله صبر پاسخ دادند.
برای پاسخ دادن از بنده یا هیچ کس دیگری طلب چیزی نمیکنند.

مصداق تفکر این دسته از افراد :

تو نیکی میکن و در دجله انداز ---------------------------- که ایزد در بیاانت دهد باز

دلا چنان معاش کن که گر بلغزد پای ------------------------- فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

در ضمن اضافه کنم که همه چیز را همه کس دانند!!!
الان قرن 21 هست.فرق داره با زمان بوعلی سینا که بودند کسانی که از همه دانش زمان خود آگاه بودند.

من چیزی رو بدونم به دوستان دیگر کمک میکنم و خیلی ها نیز روحیه بنده رو دارند و به من یا دیگران کمک میکنند.

شما بهتره در وادی های تفکرات خودت سیر کنی و فکر نکن همه مثل خودت هستند.

در پست اولت اومدی گفتی جوابم هست بگردم !!! لینکی رو بزار که کسی سوالات من رو پرسیده باشه!!!
اسپم زدن کاری نداره.
مثل شما که اسپم زدی و زحمت اینکار رو کشیدی و جایزه گرفتی !!! دیگران هم زحمت کشیدن و راهنمایی کردند.
بله !!! همانطور که شما برای اسپم زدن وقت گذاشتی.دوستان دیگر هم وقت گذاشتن و راهنمایی کردند.تائید میشه !!:31:

من یک موضوع جدید باز کردم و دوستان دیگری بعد از من از همین موضوع باز شده استفاده کردند و بد از گذشت چندین روز هنوز این قسمت نسبتا فعال باقی مونده.
بنده و این دوستان پیرو دو بیت زیر از رودکی هستیم و به این خاطر مورد سرزنش قرار نمیگیریم :

تا جهان بود از سر آدم فراز ----------کس نبود از راه دانش بی نیاز
دانش اندر دل چراغ روشن است ------- وز همه بد بر تن تو جوشن است

و شاهد شعری :

چنین گفت پیغمبر راستگوی ------ زگهواره تا گور دانش بجوی

جواب گذشته حال و آینده رو دادم !!! انتخاب با شماست
روی ظرفیت خودت بیستر کار کن و زبان مادری خودت رو فرا بگیر. در غیر این صورت از اجتماع رانده خواهی شد!!
هنوزم میگم خیلی جونی!
وای بحال ما که کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی ما اینقدر با ادب باشه
من اسپم نزدم ادمهای مثل تو جوابش همینه
چهار تا کتاب بلغور کردی مردمو بی سواد مبینی؟ میگن هر کسی یه ظرفیتی داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همین پیامبر راستگوی شما گفته کسی اگه یک چیز به من یاد بده مرا بنده خود کرده
می دونی یعنی چی؟ یا برات توضیح بدم اقای با سواد!

دوستان میگن
امثال مثل شما ها با اون ادبیات (من دراوردی) کاری میکنید اگه کسی میخواد کمکی بده بگه برای کی؟
در این میان خشک وتر هر دو می سوزن

یه چیز در پایان میگم با ادبیات خاص خودت !
جوجه ای
حالا هر چی دل تنگت میخواد بنویس
جواب ... خاموشیست

mehr1362
16-03-2011, 16:36
هنوزم میگم خیلی جونی!
وای بحال ما که کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی ما اینقدر با ادب باشه
من اسپم نزدم ادمهای مثل تو جوابش همینه
چهار تا کتاب بلغور کردی مردمو بی سواد مبینی؟ میگن هر کسی یه ظرفیتی داره

همین پیامبر راستگوی شما گفته کسی اگه یک چیز به من یاد بده مرا بنده خود کرده
می دونی یعنی چی؟ یا برات توضیح بدم اقای با سواد!

دوستان میگن
امثال مثل شما ها با اون ادبیات (من دراوردی) کاری میکنید اگه کسی میخواد کمکی بده بگه برای کی؟
در این میان خشک وتر هر دو می سوزن

یه چیز در پایان میگم با ادبیات خاص خودت !
جوجه ای
حالا هر چی دل تنگت میخواد بنویس
جواب ... خاموشیست

فکر کنم خودت نمیفهمی چی میگی:31:

الان جواب کدوم سوال تخصصی رو دادی؟:31:

تبریک میگم!!! تعداد پست هات اضافه شد.ادامه بدی باز هم جایزه میگیری:27:

اینهمه حرص نخور.اسپم زدی جوابتو گرفتی.

به جای اینکه تو پست ها بگردی و اسپم بزنی برو زبان مادریت رو یاد بگیر !!! چون خیلی بی سوادی بچه جان:31:

موضوعی باز کردم...سوال پرسیدم...و دوستان راهنمایی کردند...حالا مشکل تو چیه؟

میخوای برای تو هورا بکشم؟ یا جایزه کم گرفتی؟ یا اگه طلبکاری شماره حساب بده طلبت رو بدم !!!

اینجارو با روم یاهو مسنجر اشتباه گرفتی.برو اونجا هر چی خواستی فحش بده و فحش بشنو!!!
چون فهم شعور و درکت در حدی نیست که اینجا بمونی.

تو از روی اشعار هم نمیتونی بخونی چه رسد به اینکه معنی و مفهومش رو درک کنی:31:

من جوونم چون با 27 سال سن جز جمعیت جوان محسوب میشم.بازم تائید میشه !!!:31:

اما چون زبان فارسی نمیفهمی و سواد و درک و فهم تو در حد این حرف ها نیست سعی میکنم به زبان خودت سخن بگم.امیدوارم راضی بشی:20:

من جوان هستم و تو کودک و شاعر میگه :

چونکه با کودک سر و کارت فتاد ------------- پس زبان کودکی باید گشاد

ای کودک اینجا جای هرزنامه زدن نیست.عوضی اومدی کودک دلبندم:46:

mehr1362
16-03-2011, 17:36
به احترام دوستان این قسمت و بازدید کننده ها دیگر جواب هرزنامه های هر بچه ای رو نمیدم.امثال این هرزنامه زن رو زیاد دیدم.کار اینها خراب کردن فروم ها هست.اکثرا تازه پی سی میخرن و فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارند.کارشون هم همینه و با این کارها سرگرمی برای خودشون میسازند و کلا خود درگیری دارند.بهتره بزاریم در عالم کودکی خود خوش باشند.

hamed_aa
16-03-2011, 17:58
دوستان عزیز...
یکی از بزرگترین مشکلات بچه های ایرانی توی فروم ها ، قبول نکردن اشتباهات هست.
شما نه توی این فروم ، بلکه تو تمام فروم های دیگه دنبال یه پست بگردید که یکی پست شخص دیگه رو اصلاح می کنه،اما اون شخص اینقدر بهش بر می خوره که انگار باباشو طرف مقابل کشته!!یا یکی یه حرف حساب می زنه ، طرف دوباره یه جبهه ای میگیره که 2،3 هزار تا تانک میاره واسه نبرد!!
تو همین فروم ادیوس پی سی ورلد ، تو پست هایی که من هم زدم گاهی اوقات این بر خوردن هارو می تونید ببینید.

حالا موضوع اینه که من و شما قراره که به بقیه کمک کنیم و بقیه هم به ما..
شما خوشت میاد مثلا یکی راهنماییت کنه که چجوری کپچر کنی و طرز نصب سیم هارو اشتباهی بهت بگه ، اونوقت بخاطر خطا کردن کارت کپچرت بسوزه ؟؟
پس وقتی یکی کمک می کنه و دیگری پست رو اصلاح میکنه ، فکر نمیکنم برخوردن جایز باشه..
در مجموع این یک فی المثل بود و تمام حرفم اینه بیایید قبول کردن اشتباه رو بپذیریم...
اول از همه به خودم میگم و چندین بار هم توی فروم های مختلف کسی بهم گفته که اشتباه می کنی،وقتی با دلیل و مدرک گفته کاملا قبول کردم...
mehr1362 عزیز ، یک چیز هم برادرانه بهبت میگم امیدورام ناراحت نشی..
اینجا یا باقی فروم ها ، هیچ کسی از من و شما حقوقی نمیگیره که جواب مارو بده یا اینکه موظف باشه جواب بده..
وقتی مثل جمعه بازار میان میبینن و میرن ، حتما یه دلیلی داره.یکی اینکه سوالت تکراریه که یکی از دوستانم همین رو گفته ، یا اینکه کسی بلد نیست جواب بده..
پس اینقدر زود ناراحت شدن فکر کنم با توضیحات بالا بدون منطق هست..
به هر حال من به شخصه شاید نیمی از کارها و تصمیمات زندگیم با جستجو تو فروم ها انجام میشه،هیچ وقت دوست ندارم بین دو نفر کدورت پیش بیاد.:10:

mehr1362
16-03-2011, 22:52
مگر من گفتم کسی بیاد جواب بده؟ مگر من گفتم حتما باید پاسخی داده بشه؟

مگر من گفتم کسی زحمت نمیکشه؟ مگر من گفتم کسی موظف به پاسخ دادن هست؟

پست زدم و بعد از 80 بازدید کسی چیزی نگفت.بنده هم گفتم مثل جمعه بازار هست اینجا.

کجای این حرف بد بود؟ از این جمله چه برداشت بدی داشتید؟ کی پست بنده رو اظلاح کرده؟

شما باید از صفحه اول رو یکبار مرور کنی.

اون بزرگواران دیگه ناراحت نشدند .چی شد که یک بچه میاد بدون هیچ دلیلی قیل و قال راه میندازه؟

من از چیزی ناراحت نیستم.دوست عزیز میگن جواب های هوی است و جواب کلوخ انداز سنگ !!!!

نمیشه که یه نفر بیاد دری وری بگه بره..بعد جواب ندی فکر میکنه فاتح نبردی بزرگ شده!!!

من از این بچه ها زیاد دیدم.از بیکاری میچرخن توی تاپیک ها تا یک سوژه برای تفریح پیدا کنن.

شما باز میگی جواب سوالم بوده...لینک بده...بی مدرک حرف نزن...لینک بده بدونم جواب سوالم کجا بوده!!!

یک دور از صفحه اول مطالعه کنید و بعد جانبداری.

والا اگه منم کم میاوردم مثل اون اسپم زن شاید میرفتم قشون کشی میکردم.

من سوالی پرسیدم.جواب رو گرفتم(هر چند جواب دوتاش رو نگرفتم) ولی ادامه ندادم و ممنون دوستان هم هستم.

حالا میگی باید چکار کنم؟ هر روز بیام تشکر بزنم؟ یا کار دیگه ای؟

من کجا گفتم کسی موظف به پاسخ گویی هست؟ این برداشت شماست!!! بنده همچین حرفی نزدم.

متاسفانه در این سالها میانگین سنی کاربران کم شده و هر بچه ای از روی بیکاری میاد هرزنامه ارسال میکنه!!!

اون بابا اگر جواب سوالم رو داشت جواب میداد.دلیل نداشت بیاد نخود آش بشه!!!

بازم ممنون از این انجمن.کاری نمیشه کرد.همه جا آدم بی فکر و بی منطق پیدا میشه !!!

siavash525
22-03-2011, 13:25
اگر ایمیل شما رو داشتم حتما می تونستم کمک بیشتری بکنم
برید به این آدرس و در جستجو ادیوس رو به انگلیسی بنویسید مطالب خوبی پیدا می کنید