مشاهده نسخه کامل
: واقعگرایی
نرم افزار : مایا رندر : منتال ری / زمان کار : 15 ساعت / زمان رندر : 3 دقیقه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایر فریم : .......>>>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.:PAR3A:.
07-03-2011, 21:53
سلام...
دوست عزیز 15 ساعت زمان واس چنین کاری زمان خیلی زیادیه...
سعی کنین تمرین کنین توی مدلینگ...
چنین کاری نهایتا 1 ساعت باید زمان ببره...
Borhan72
07-03-2011, 21:53
آفرين خوب شده...
ولی منظورتونو از واقع گرایی و اين كار نفهميدم...
كار خيلی عالی شده ولی رندر بهتری لازم داره...
كيفيت تكسچر خود كيت هم پايينه...
:10:
سلام...
دوست عزیز 15 ساعت زمان واس چنین کاری زمان خیلی زیادیه...
سعی کنین تمرین کنین توی مدلینگ...
چنین کاری نهایتا 1 ساعت باید زمان ببره...
درود بر شما . یک ساعت میزنید اینکارو ؟ خیلی عالیه گویا با سرعت نور کار میکنید ;) باشه اگه از انیمیت وقت آزاد پیدا کردم حتما روی مدلینگم تمرین خواهم کرد . مرسی
.:PAR3A:.
08-03-2011, 15:43
درود بر شما . یک ساعت میزنید اینکارو ؟ خیلی عالیه گویا با سرعت نور کار میکنید ;) باشه اگه از انیمیت وقت آزاد پیدا کردم حتما روی مدلینگم تمرین خواهم کرد . مرسی
نه رفیق جان....
من خودم اینو توی 38 ساعتم نمی زنم :D ولی این طور که خودم می دونم این کار رو خیلی از افراد همینجا کمتر از 20 دقیقه می زنن...
ولی چنین کاری که مدل سازی اون قدر پیچیده ای نداره سریع تر می تونین انجام بدین...
تکسچر کار یه کم بی کیفیته و رندرش اون چنان تاثیر گذار نیس...
در نهایت کار جالبی بوده...
keyvan20000
08-03-2011, 19:40
سلام این کاریه که حدودا توی 15 دقیقه الی 32 - 3 دقیقه می شه زد البته من احساس می کنم خودم حدودا نیم ساعته بزنم
البته فقط مدلینگو
سعی کنید در مورد زمین کار تجدید نظر کنید رو رندرینگ هم بیشتر کار کنید همونطور که دوستان گفتن نسبت به کیفیت رندر تکسچر مدار خیلی بی کیفیته موفق باشید.
3d-meysam
08-03-2011, 23:23
مدل عجیبی ساختی، تا حالا ندیدم کسی از این چیزا مدسازی کنه. مدتشم اگه مثل مدلسازی من باشه از شما هم بیشتره، چون یک دیقه کار میکنم و یک ساعت کار نمیکنم :31:
مدل عجیبی ساختی، تا حالا ندیدم کسی از این چیزا مدسازی کنه. مدتشم اگه مثل مدلسازی من باشه از شما هم بیشتره، چون یک دیقه کار میکنم و یک ساعت کار نمیکنم :31:
ها ها ها . دقیقا .... روبوت نیستیم که . از زمان شروع تا پایان 15 . بینش هم چایی نهار
رفقا ساعت مفید نیست این 15 . البته با این سن 35 سال انتظار نیروی جوانی خودتان را نداشته باشید از من مرسی از پاسخ همگی
famile dur !
26-07-2011, 23:20
کارت زیباست . فقط یکی از آی سی هاش اضافیه :20: چون باعث اتّصالی مدار میشه :27:
سلام دوست عزیز،
من از LED هات خوشم اومد! زیبا شدند. ولی کیت طبیعی نیست! هم کیفیت بافتت کمه و هم BUMP اون کمه.
با این حال بیشتر تمرین کنی فکر کنم زیبا بشه. موفق باشی.
آفرین کاره زیبایی شده
کاش تصویرای روی کیت هم توی برنامه میساختی ، آخه تصویر یکمی بی کیفیته
kamron_devil
31-07-2011, 10:24
سلام. بچه ها مثل بفرمایید شام هستند ایراد باید بگیرن البته راست میگن زمان ساختش طولانی بوده ولی تمرین کنید سریع تر میشید lمنظور دوست عزیزمون از واقع گرایی realistic بوده که معمولا به کارهایی گفته میشه که انگار واقعی هستند این کارشما اینطور نبود ولی ایول کار قشنگیه به قول دوستان من ندیدم کسی همچین چیزی بزنه!!! ادامه بده منتظر کارات هستیم موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.