مشاهده نسخه کامل
: مشکل سایه دار شدن نوشته ها در hp1102
shahram1159
06-03-2011, 11:10
سلام من حدود یک ماهه یه hp 1102 خریدم بعد یه مدت پرینت حالا موقع پرینت از بالای ورق تا پایین وسط صفحه نوشته ها سایه دار میشن ( منظورجوهر پخش میشه) که هر چی تعداد پرینت تو یک مرتبه بیشتر میشه بدتر میشه تازگی جای دو تا قلتکشم البته نامحسوس می مونه مشکل چیه دوستان راهنمایی کنن ایا جنس ورق تاثیری داره:41:
pesarkhaleh
20-03-2011, 11:29
من دیروز یه پرینتر hp1102W گرفتم که از قابلیت وایرلس استفاده کنم. در واقع 15 تومن از مدل معمولی گرونتر بود.
مصرف من برای خونه و برای استفاده همزمان از پرینتر توسط دو تا لپ تاپ هست. به همین دلیل وایرلس گرفتم که مثلا از اتاق خودم از لپتاپم به صورت وایرلس پرینت بفرستم.
از دیروز هرکاری میکنم که نصب بشه امکان پذیر نیست!! بعد از اینکه با وایرلس نشد از طریق کابل USB نصب شد و مشکلی نداشت.
من مودم ADSL وایرلس هم دارم توی خونه. در مراحل نصب سوال میپرسه که از کدوم شبکه میخوای استفاده کنی و از کدوم access point!!?
من کلا متوجه نشدم هنوز که وایرلس این پرینتر به چه صورتی عمل میکنه؟ مستقل یا تحت یه شبکه؟
میشه راهنمایی کنید من چطوری باید از قابلیت وایرلس این پرینتر استفاده کنم؟
mehran gorji
28-03-2011, 18:57
سلام من حدود یک ماهه یه hp 1102 خریدم بعد یه مدت پرینت حالا موقع پرینت از بالای ورق تا پایین وسط صفحه نوشته ها سایه دار میشن ( منظورجوهر پخش میشه) که هر چی تعداد پرینت تو یک مرتبه بیشتر میشه بدتر میشه تازگی جای دو تا قلتکشم البته نامحسوس می مونه مشکل چیه دوستان راهنمایی کنن ایا جنس ورق تاثیری داره:41:
پرینتر شما مخزن پودر زائدش پر شده باید خالی شه.اما اگر خالی بود بر میگرده به فوم رولر پلاستیک فومی پشت درام
sadatnia
28-03-2011, 19:37
درام رو عوض کنی مشکلت برطرف میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.