مشاهده نسخه کامل
: صدای داخل کیس(پاور یا سی دی رام)
ملا نصرالدین
27-02-2011, 18:44
سلام
من پاورمو 1 ساله دارم
الان چند وقتی هست به محض اینکه سیستم روشن میکنم یه صدای زیاد (مثل صدای موتور)از کیس میاد ولی نمیتونم تشخیص بدم از پاور هست یا سی دی رام .بعد ویندوز که بالا میاد صدا قطع میشه
مشکل از کجاست؟
خوب عزیزم داخل سی دی رام رو خالی کن تا مطمئن بشی صدای چی هست؟!!اگه بازم صدا داد یعنی از فن هست اگه صدایی نیوومد مطمئن باش از سی دی بوده که داخلش بوده!!
ملا نصرالدین
02-03-2011, 11:30
سی دی رام من همیشه خالی هست.اینکه گفتم مشکل از کدومه واسه اینکه سی دی رام قدیمی هست
oj2008pc
02-03-2011, 12:03
وقتی سی دی رام خالی هست که دیگه کار نمیکنه :31:
مشکل شما از فن هست
کیس باز کنید و ببینید اونجا چه خبره :46:
forhuonly
02-03-2011, 12:58
شاید مشکل از فن پاور یا cpu هست، احتمالا فن پاور هست. اگر تونستید جاوربرقی رو بگیرید پشتش (با احتیاط) و گرد و خاکش رو تمیز کنید. یه برچسب هم احتمالا داره بردارید و یکی دو قطره روغن بزنید...
oj2008pc
02-03-2011, 13:54
در کیس که باز کنید معلوم میشه صدا از کدوم فن هست
موقع کار کردن با سیستم (بازی-برنامه) هم صدا میاد ؟
به احتمال زیاد فن پشت کیس هست... سیم برقشو جدا کنید تا از کار بیافته و ببینید آیا مشکل حل میشه یا خیر؟!
موفق باشید.
مال من هم همچین صدایی میده مثل موتور که می خواد روشن شه:5: بعد یه مدت که گرم شد صداش می افته :31:این صدای فن 8 سانتی عزیز پشت کیس هست یا فن 8 سانتی پاور . این اتفاق تو زمستونها برای من میافته
مشکل زیاد مهمی نیست :19::
مشکل از فن پشت کیسه خاک گرفته بازشن کن تمیزشون کن با دستمال و باد فقط بهشون آب نزنی می تونی دستمال مرطوب بزنی بهشون ولی نه خیس
بعد چسب پشتشون رو آروم بکن دو قطره روغن موتور بریز توش دوباره چسب رو بزار سر جاش تا روغن نریزه سر جاش
درست می شه
Dead Space
16-05-2011, 17:27
البته فن بعضی از کارت گرافیک ها از جمله سری های 9 ان ویدیا تا بالا نیامدن ویندوز حسابی صدا میده، ولی بعد از اینکه ویندوز بالا اومد توسط درایور گرافیک سرعت چرخشش تنظیم می شه. یعنی تا وقتی که درایور رو نصب نکنید همچین صدایی میده. تا ویندوز بالا نیاد، کاریش نمیشه کرد، اکثر برند هایی که از چیپست nVidia بهره می برند این مساله رو تایید کردند.
این توضیحات رو به این دلیل دادم:
بعد ویندوز که بالا میاد صدا قطع میشه
شما باید تک تک فن هارو چک کنید ببینید صدا از کدوم فنه نمیشه گفت حتما مال پشت کیشه هر فنی میتونه باعث این مشکل شده باشه
با قطع کردن فن مورد نظر هم میتونید بفهمید صدا از اون فنه یا نه
soheilsystem72
19-05-2011, 11:17
دوست عزیز فن هارو چک کنید یعنی هم فن Cpu هم پاور رو در بیارید و چک کنید اگر فن درگیر بود اون رو عوض کنید تا به قسمت های دیگر سیستم تون صدمه وارد نشه
مشكل از فن cpu هست . بايد فن cpu رو عوض كني
با سلام
من هم با چنین مشکلی مواجه هستم و صدای سیستمم خیلی زیاده که از شنیدنش خسته میشم.
من هم فن سی پی یو و هم فن پاور رو تمیز و روغن کاری کردم،اولش که تمیز میشه صداش کم میشه اما دفعات بعدی باز همان صدا تولید میشه انگار نه انگار کاری انجام شده:41:پاورم 500وات و یه نکته اینکه فن کارت گرافیک من اصلا نمیچرخه nvidia Gforce 6500
سلام.
قطعاً تکنولوژی یعنی تولید آلودگی که یکی از اون ها آلودگی صوتیه! واسه این که سیستم کم تر صدا بده باید خیلی از موارد رو لحاظ کرد ، من چند موردش رو این پایین ذکر کردم که خوندنش خالی از لطف نیست :
1) کیس مهم ترین پارامتر در گردش هواست! یعنی اگه داخل یک کیس عمل گردش هوا به خوبی انجام نگیره باعث گرم تر شدن داخل کیس و به تبع اون بالا رفتن دور فن ها شده و بر خلاف این که سیستم تهویه رو به درستی انجام نمی ده در نتیجه سر و صدای زیاد فن ها رو به دنبال خواهد داشت. پس باید کیسی انتخاب بشه که متناسب با سیستم مورد نظر فضای مناسبی داشته باشه و عمل گردش هوا رو به خوبی انجام بده.به نظر من کیسی مناسبه که بشه دما رو برای چرخش فن ها مشخص کرد و به نظرم ایده آل ترین کیس هم کیسی هست که بشه میزان دور چرخش فن ها رو تنظیم کرد که کمی گرون هست.
2) پاور تا اون جایی که می شه از نوع خازن های 105 درجه ای ژاپنی باشه و با فن های 12 سانتی تا میزان چرخش فن پایین بیاد و با همین میزان چرخش پایین فن هوا به خوبی در پاور جریان پیدا کنه که این نکته سبب می شه صدای پاور به حداقل برسه.
3)خود فن ها عامل صدا هستن! در موقع خریدشون دقت کنین میزان دسیبل تولید شده توسط اون فن کم باشه ، هر چه دسیبل کم تر صدای کم تر! و بهتره از فن های حداقل 12 سانتی استفاده کنین البته اگه کیستون جایی براش داره.( دسیبل کم شامل انواع فن ها می شه : سی پی یو ، گرافیک ، کیس)
4)فن های استوک سی پی یو و گرافیک هم گاهی اعصاب خورد کن می شن! بهتره نسبت به عوض کردن اون ها اقدام لازم رو انجام بدین مثلاً بتونین یه Tuniq Tower واسه سی پی یو بگیرین عالیه (البته بستگی به سی پی یو تون داره) برای گرافیک هم فن ها و کیت های مختلفی هست که می شه به جای فن استوک ازشون استفاده کرد که هم صدای کم تری دارن و هم قدرت خنک کنندگی بالایی دارن ، حتی هیت سینک های بدون فنی وجود داره که بهتر از فن خالی عمل می کنه و البته بدون صدا!
5)گزینه ی بعدی هم می تونه استفاده از واتر کولینگ باشه ( و یا حتی اختراع یه واتر کولینگ دست ساز! که باید مواظب بود!) که یه کم گرون تموم می شه ولی خنک کنندگی بالایی داره نسبت به صدای بسار ناچیز اون.
6)در آخر هم طبق گفته ی همه ی دوستان هر از گاهی تمیز کردن داخل کیس (مخصوصاً این روزها که سیلی از گرد و غبار عرب کشور عزیزمون رو تحت الشعاع خودش قرار داده) شدیداً توصیه می شه و البته روغن کاری فن ها که در بسیاری از موارد مشکل رو برطرف می کنه. و نهایتاً تعویض فن ها.
برای کیس هایی هم که عمل کولینگ رو به خوبی انجام نمی ده ، من ، فن های حلزونی رو پیش نهاد می دم که گزینه ی خوب و البته کارسازه.
همگی موفق باشید.
ariaei_tabar
21-06-2011, 19:01
اصلا نگران نباشید طبیعیه!!!!!
David Jones
21-06-2011, 19:07
وقتی سی دی رام خالی هست که دیگه کار نمیکنه :31:
مشکل شما از فن هست
کیس باز کنید و ببینید اونجا چه خبره :46:
سیستم وقتی روشن میشه سی دی رام واسه چند ثانیه شروع میکنه به چک کردن محتویات خودش تا ببینه سی دی واسه بوت شدن داخلش هست یا نه!!!
با سلام
من هم با چنین مشکلی مواجه هستم و صدای سیستمم خیلی زیاده که از شنیدنش خسته میشم.
من هم فن سی پی یو و هم فن پاور رو تمیز و روغن کاری کردم،اولش که تمیز میشه صداش کم میشه اما دفعات بعدی باز همان صدا تولید میشه انگار نه انگار کاری انجام شده:41:پاورم 500وات و یه نکته اینکه فن کارت گرافیک من اصلا نمیچرخه nvidia Gforce 6500
سلام.
شما فن ها رو با چه روغنی ، رو غن کاری می کنی؟ بعد مشخصات سیستمت رو می شه دقیق بنویسی ببینم اصلاً نیازی به پاور 500 وات داره یا نه؟
در مورد کارت گرافیکت فکر می کنم اصلاً فنی نداشته باشه درسته؟ این طوریه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون جایی که یادم هست هیت سینک بدون فن روش بود مثل عکس بالا. اگه فن داره شاید فنش سوخته یا سیمش از کنار همون فن دراومده معلومه یه سوکت 2 پینی سفید هست که تو عکس بالا مشخصه پایین خازن طرف چپ هیت سنک هست که بهش فن متصل می شه. در کل مشخصات سیستمت رو بگو تا ببینم چی کار می شه کرد تا سیستمت بی صدا تر کار کنه که اذیت نشی.
موفق باشی.
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
سیستم وقتی روشن میشه سی دی رام واسه چند ثانیه شروع میکنه به چک کردن محتویات خودش تا ببینه سی دی واسه بوت شدن داخلش هست یا نه!!!
دوست عزیز برای بوت شدن چک نمی شه. برای صحت سالم بودن سی دی رام هست که به این عمل می گن post (یا به عبارت دقیق تر : power on self test)
موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.