مشاهده نسخه کامل
: بورس اوراق بهادار تهران؟
سلام خدمت تمامی عزیزان
مدتی است تصمیم به ورود به بازار بورس اوراق بهادار دارم.ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم.
ایا با ید خودم برم و کلیه مباحث مربوط به تکنیکال و فاندمنتال و غیره رو یاد بگیرم و شروع به خرید و فروش کنم؟
یا اینکه باید سفارش خرید به کارگزار بدم و کارگزار خودش با سنجش بازار اقدام به خرید سهام شرکت خاصی میکنه؟.
اگه کسی از دوستان اطلاعی در این زمینه ها داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه.
سپاس.
دوستان اگر پاسخ این دوست عزیز رو بدهند ممنون میشم
چون بنده هم به شدت دنبال این کار هستم
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2011, 15:55
سلام
بنده در بازار سهام کارنکردم اما یک ضرب المثل هست که میگه اگه نخوردیم نون گندم اما دیدیم دستِ مردم
مراقب باشین که همه ی دار و ندارتون رو نذارین برای خریدِ سهام .
بازار سهام یکشبه عده ای رو ملیاردر کرده و عده ای رو هم به خاکِ سیاه نشونده (در تمامِ دنیا ) ,
مثل همه ی بازارها , بازارِ سهام هم پر از دزد و کلاهبرداره که کارشون خالی کردنِ جیبِ مم تجربه هاست .
مثال:
با هم همدست میشن و سهامِ شرکتهایِ خودشون رو میخرند و با این کار باصطلاح بازار گرمی میکنند و باعث میشن که قیمتِ سهامِ اون شرکت بره بالا . بعد عده ای بی تجربه وسوسه میشن و میرن میخرند به این خیال که داره هس گرون میشه و خیلی زود کلی نفع میبرند .
اما میبینند که برعکس شد و داره میاد پایین (چون دیگه خریدارانِ سوری کنار میکشند ) .
مجبور میشند با ضرر بفروشند و خودِ صاحبانِ شرکت اون سهام رو به قیمتِ ارزون ازشون میخرند .
یعنی دو بار نفع می برند . یکبار موقعِ گرون فروختنش به خریدارانِ کم تجربه و فریب خورده , یکبار هم موقعی که ارزان میخرند ازشون .
مراقب باشین . هر چی برق میزنه طلا نیست و هر گِردی هم گردو نیست .
همه ی سرمایتون رو نذارین رو این کار وگرنه اگر ضرر کردین نابود میشین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.