PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بورس اوراق بهادار تهران؟

golpary
26-02-2011, 19:08
سلام خدمت تمامی عزیزان
مدتی است تصمیم به ورود به بازار بورس اوراق بهادار دارم.ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم.
ایا با ید خودم برم و کلیه مباحث مربوط به تکنیکال و فاندمنتال و غیره رو یاد بگیرم و شروع به خرید و فروش کنم؟
یا اینکه باید سفارش خرید به کارگزار بدم و کارگزار خودش با سنجش بازار اقدام به خرید سهام شرکت خاصی میکنه؟.
اگه کسی از دوستان اطلاعی در این زمینه ها داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه.
سپاس.

baren
03-03-2011, 10:26
دوستان اگر پاسخ این دوست عزیز رو بدهند ممنون میشم
چون بنده هم به شدت دنبال این کار هستم

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-03-2011, 15:55
سلام
بنده در بازار سهام کارنکردم اما یک ضرب المثل هست که میگه اگه نخوردیم نون گندم اما دیدیم دستِ مردم

مراقب باشین که همه ی دار و ندارتون رو نذارین برای خریدِ سهام .
بازار سهام یکشبه عده ای رو ملیاردر کرده و عده ای رو هم به خاکِ سیاه نشونده (در تمامِ دنیا ) ,

مثل همه ی بازارها , بازارِ سهام هم پر از دزد و کلاهبرداره که کارشون خالی کردنِ جیبِ مم تجربه هاست .
مثال:

با هم همدست میشن و سهامِ شرکتهایِ خودشون رو میخرند و با این کار باصطلاح بازار گرمی میکنند و باعث میشن که قیمتِ سهامِ اون شرکت بره بالا . بعد عده ای بی تجربه وسوسه میشن و میرن میخرند به این خیال که داره هس گرون میشه و خیلی زود کلی نفع میبرند .
اما میبینند که برعکس شد و داره میاد پایین (چون دیگه خریدارانِ سوری کنار میکشند ) .
مجبور میشند با ضرر بفروشند و خودِ صاحبانِ شرکت اون سهام رو به قیمتِ ارزون ازشون میخرند .

یعنی دو بار نفع می برند . یکبار موقعِ گرون فروختنش به خریدارانِ کم تجربه و فریب خورده , یکبار هم موقعی که ارزان میخرند ازشون .

مراقب باشین . هر چی برق میزنه طلا نیست و هر گِردی هم گردو نیست .

همه ی سرمایتون رو نذارین رو این کار وگرنه اگر ضرر کردین نابود میشین .