ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست - آموزش شبکه

zhashemi
24-02-2011, 13:22
سلام
برای آموزش شبکه برای یه مبتدی مثل من مقاله ای دارید مثلا Vmware ؟

***Spring***
24-02-2011, 15:24
سلام ...

بحث هاي تخصصي و عمومی شبكه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=======

آموزش برنامه Virtual Pc ( نصب چند سیستم عامل ، در داخل یک ویندوز )
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش تصویری: ایجاد یک ماشین مجازی در VMWare با سیستم عامل MS DOS
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=======

شبکه‌های کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ==> 85 صفحه

آموزش و توضیح نرم‌افزاری و سخت‌افزاری اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ==> 75 صفحه

همه چیز درباره‌ی ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ==> در 112 صفحه

آموزش و توضیح نرم‌افزاری و سخت‌افزاری شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مديريت شبكه در لينوكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کتاب آموزشی 350 صفحه ای شبکه به زبان پارسی با حجمه 170 مگ ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش شبکه های کامپیوتری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرح کامل شبکه های محلی مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آشنايي با مفاهيم Nat -- موضوع: شبكه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرجع مفاهيم شبكه هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آشنايي با انواع خطوط اتصال به اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خلاصه پروتکل‌های مرتبط با E-mail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

>>WiMAX چيست؟<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حفاظت از اطلاعات در شبکه هاي کامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مفاهیم امنیت شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استراتژی طراحی شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.

zhashemi
25-02-2011, 11:36
بی نهایت ممنون فقط به نظرشما virtualPC بهتره یا VMware

***Spring***
25-02-2011, 14:01
بی نهایت ممنون فقط به نظرشما virtualPC بهتره یا VMware

سلام ...

خواهش میکنم ...

هر دو تا خوبن ... بستگی داره ...

اگه از نظر سادگی و راحتی میخواین ، چون آموزش اون رو هم داریم ، virtualPC رو اول ببینید ...

VMware برنامه خوب و پیشرفته ای هستش ، سختم نیست ... فقط ورژنهای مختلفی برای موارد گوناگون داره ... VMware رو معمولآ بیشتر استفاده میکنند ... چون ورژنهای مختلف اون در زمینه های گوناگون کاربرد داره ... مثل لینکوس و غیره ... virtualPC بسیار برنامه خوب و قویه ، بخصوص برای شروع ... فقط این برنامه ها ترفند و کارایی های خودشون رو دارند که باید یاد بگیرید و بلد باشید ... از دوستان توی تالارهای : بحث های نرم افزاری و + اینترنت و شبکه ، کمک بگیرید ...

بهتره که هر دوتا رو هم یاد بگیرید ، بعد خودتون از نظر راحتی و کارایی ، هر کدوم رو دوست داشتید انتخاب بفرمایید ...

آموزش virtualPC که توی فروم هست ، خیلی راحته و زود و سریع با یکی دو بار تمرین یادمیگیرید ...

zhashemi
27-02-2011, 10:15
آموزش virtualPC که توی فروم هست ، خیلی راحته و زود و سریع با یکی دو بار تمرین یادمیگیرید ...

ممنون اما من چیزی پیدانکردم سرعت اینترنتمم خیلی پایینه دیوونه شدم:19: کمکم کنید من virtualPC رو نصب کردم ویندوز رو هم نصب کردم ولی مطالب آموزشی فقط درمورد نصب این برنامس نه کار با شبکه وتنظیماتش!
بازم از توجهتون ممنون

***Spring***
28-02-2011, 01:02
سلام ...

به تالارها و تاپیک پایین سربزنید ... دوستان حرفه ای زیادی اونجا هستند ، زودتر به نتیجه میرسید ...

اینترنت و شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شبكه هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+++++++

بحث هاي تخصصي و عمومی شبكه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])