ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین خانوادگی و اتومات در رنج 30 میلیون

clickestan
22-02-2011, 12:43
سلام دوستان
ماشین خانوادگی و اتومات در رنج 30 میلیون چی پیشنهاد میدین؟
حتما هم میخوام صفر بگیرم

total_overdose
22-02-2011, 14:49
انتخاب هاتون به مگان و آوانته محدود میشه که منم مگان 2000 رو پیشنهاد میدم ماشین نرم و جاداریه!

mehrdad1921
23-02-2011, 12:32
تو این رنج مگان 2000 بهترین انتخاب می تونه باشه البته مگان الان حدود31 تومن هست هم از نظر ایمنی خیلی بالاست و هم هندلینگ بسیار خوبی داره و لذت راندگیش خیلی خوبه.

mohamad skystar
23-02-2011, 17:54
دوست من با توجه به اینکه یک بخش دیگه در مورد همین رنج 30 میلیون تومان هست امیدوارم ناظر انجمن این بخش رو نبنده.
ماشین تو رنج 30 میلیون تومان و خانوادگی بهترین گزینه رنو مگان اتوماتیک هست که دیگه نیازی به معرفی نداره و بارها در موردش بحث شده.
مصرف سوخت مناسبی داره شتاب و قدرت و هندلینگ خوبی هم داره.
امکاناتش هم به روز هست.
البته با توجه به اینکه شما حتما صفر میخواین من مگان رو پیشنهاد دادم واگرنه اگر دست دوم میخواستی نمیشد از ماکسیما گذشت.
موفق باشید

nahid7091
25-02-2011, 19:36
من شنیدم تجهیزات مگان اینقدر گرونه که پدر آدم رو در میاره
مثلا لامپ سقفش 200 هزار تومنه !!!!! اگه خراب شه کلی خرج رو دستت می ذاره

mohamad skystar
26-02-2011, 12:39
من شنیدم تجهیزات مگان اینقدر گرونه که پدر آدم رو در میاره
مثلا لامپ سقفش 200 هزار تومنه !!!!! اگه خراب شه کلی خرج رو دستت می ذاره

دوست من شما مطمئن هستید که لامپ سقف 200 هزار تومانه؟
نشنیده بودم..

nahid7091
26-02-2011, 19:43
من خودم تحقیق نکردم
دوست بابام گفت
برای همینم بابام از خریدن مگان منصرف شد
حالا شما اگه می تونید مطمئت بشید که همچین چیزی صحت نداره بابام خیلی خوشحال می شه
چون از مگان خوشمون اومده بود
حالا به نظر شما با بودجه 30 میلیون می شه ماشینای کیا رو خرید ؟ اونا چطورند ؟ غیر از مگان دیگه چی خوبه ؟

hasanmotori
26-02-2011, 22:26
من خودم تحقیق نکردم
دوست بابام گفت
برای همینم بابام از خریدن مگان منصرف شد
حالا شما اگه می تونید مطمئت بشید که همچین چیزی صحت نداره بابام خیلی خوشحال می شه
چون از مگان خوشمون اومده بود
حالا به نظر شما با بودجه 30 میلیون می شه ماشینای کیا رو خرید ؟ اونا چطورند ؟ غیر از مگان دیگه چی خوبه ؟

هیوندا آوانته هم میتونید بخرید
از کیا هم سراتو قدیمی که نوش نیست و باید دست دوم بخری
زانیتا هم هست که نسبت به بقیه بهتر نیست
دیگه ماشین خانوادگی تو این رنج نیست
اگه یکم بیشتر هزینه کنی مزدا 3 2009 دست دو هم میتونی پیدا کنی البته اگه دست دو بخای و یه مشکلیم که هست اینه که عقبش خیلی جادار نیست

shahab_f
26-02-2011, 22:31
فعلا انتخاب ها محدوده ، اما به زودی هیوندای i20 و مزدا2 هم وارد میشن که پیش بینی میشه قیمتشون همون طرفای 30 باشه اما ممکنه یکی دو میلیون بیشتر باشن . هر دو اتوماتیکند و کم مصرف

mehrdad1921
27-02-2011, 11:44
دوست عزیز شما اگه مشکلتون با مگان قیمت قطعات هست و فکر می کنید که زیادی گران هستن مثل لامپ سقف که میگین 200 هزار تومان یه سر برین نمایندگی مگان قیمت چند تا از لوازم مصرفیشو بپرس تا بهتر بتونی تصمیم بگیری من در مورد قطعات خبر ندارم والی فکر نکنم اینقدر هم گران باشه مثلا چراغ جلو چقدر هست که حالا لامپ سقف اینهمه باشه.

vahid_civil
28-02-2011, 15:12
تا 30 میلیون بهترین گزینه به نظرم همین مگان 2000 ه .

سلام ی سوال :

من هفته پیش مگان 2000 اسم نوشتم . (چون پارس خودرو خیلی محدود میده از این واسطه ها خریدیم که همون حدود 32 دراومد)
امروز زنگ زد گفت آماده است ولی نقره ای ! ما دنبال سفید بودیم ولی نبوده گفتیم پس مشکی الان نقره ای آماده اس !
گفت بیاین کارخونه پارس خودرو (کیلومتر9 تهران کرج) با قسمت مدیریت صحبت کنید برای تغییر رنگ .
با توجه به اینکه من زیاد سلیقم خوب نیست ! میخواستم بدونم به نظر شما مگان 2000 کدوم رنگش بهتره تا فردا بگیرم ؟ (اگه همش موجود باشه) مشکیش اگه مدام شسته بشه قشنگه ولی همرنگ بودن سپر با بدنه یه جوریش کرده که نه میشه گفت قشنگه نه زشته !
سفید و نقره ای به جز آرم مگان و رنو که همرنگ بدنه میشه یه جورایی و معلوم نیستن زیاد ! متفاوت بودن رنگ سپر و بدنه به نظرم قشنگشون میکنه هر چند اونا هم وقتی کثیف باشن تو چشم نمیاد !
خلاصه هر کدوم یک حسنی دارن !
به نظر شما کدومش بهتره ؟ کدومش رو ترجیح میدید ؟
===

amirvania
28-02-2011, 16:37
به نظر من تو این رنج قیمت مگان 2000 بهترین گزینه س . البته الان قیمتش 32 تومنه که یکم از بودجه شما بیشتره . من 13 ماهه که دارمش و 100 در 100 و از هر لحاظ ازش راضیم و اگه الآن میخواستم دوباره انتخاب کنم همین مگان اتوماتیک رو میگرفتم .
برتریهایی که مگان 2000 به نسبت رقباش داره : ( زانتیا ، آوانته ، سراتو 2009 و مزدا 3 مدل قدیمی )
1- مصرف کمتر
2- کیفیت بالاتر و افت کمتر در کارکردهای بالا (حداقل 10 تا مگان با کارکردهای خیلی بالا رو خودم دیدم )
3- ظاهر زیباتر ( که البته سلیقه ایه ولی خب سلیقه بیشتر آدما اینو میگه :31: )
4- جادارتر ( تو مسافرت واقعا خودش رو نشون میده بخصوص صندوق عقبش با گنجایش 520 لیتر :18: )
5- ایمنی بالاتر ( 5 ستاره درخشان ایمنی تو کارنامه ش داره که هیچ کدوم از رقباش بیشتر از 4 تا ندارن )
6- پایداری فوق العاده ماشین تو سرعتای بالا به دلیل داشتن فرمون الکترو هیدروهیدرولیک که تو سرعت بالاتر از 120 تا کلا از مدار خارج میشه و فرمون کاملا سفت میشه .
7- ترمزهای بینظیرش که هیچ کدوم از رقباش تو این زمینه حتی نزدیکش هم نمیتونه بشه
ضمنا ماشین من رنگش سفیده که به نظر من از اونای دیگه قشنگتره اما اگه سفید گیرتون نیومد میتونید مشکیش رو بگیرید که البته اونم خیلی قشنگه .
سپاس :10:

mohamad skystar
28-02-2011, 23:46
تا 30 میلیون بهترین گزینه به نظرم همین مگان 2000 ه .

سلام ی سوال :

من هفته پیش مگان 2000 اسم نوشتم . (چون پارس خودرو خیلی محدود میده از این واسطه ها خریدیم که همون حدود 32 دراومد)
امروز زنگ زد گفت آماده است ولی نقره ای ! ما دنبال سفید بودیم ولی نبوده گفتیم پس مشکی الان نقره ای آماده اس !
گفت بیاین کارخونه پارس خودرو (کیلومتر9 تهران کرج) با قسمت مدیریت صحبت کنید برای تغییر رنگ .
با توجه به اینکه من زیاد سلیقم خوب نیست ! میخواستم بدونم به نظر شما مگان 2000 کدوم رنگش بهتره تا فردا بگیرم ؟ (اگه همش موجود باشه) مشکیش اگه مدام شسته بشه قشنگه ولی همرنگ بودن سپر با بدنه یه جوریش کرده که نه میشه گفت قشنگه نه زشته !
سفید و نقره ای به جز آرم مگان و رنو که همرنگ بدنه میشه یه جورایی و معلوم نیستن زیاد ! متفاوت بودن رنگ سپر و بدنه به نظرم قشنگشون میکنه هر چند اونا هم وقتی کثیف باشن تو چشم نمیاد !
خلاصه هر کدوم یک حسنی دارن !
به نظر شما کدومش بهتره ؟ کدومش رو ترجیح میدید ؟
===

رنگ سفید بهتره و از بازار خوبی برخوردار هست.

vahid_civil
01-03-2011, 14:12
ماشین رو تحویل گرفتم و نشد که نقره ای متالیک رو تغییر بدم . البته اینم بد نیست ولی بغل هم که بود سفید خوشگلتر به نظر میرسید !(مگان 2000)
مرسی از همه

nahid7091
01-03-2011, 19:27
بله همینطور که شما میگین درسته.
قیمت لوازم در این حد نمیتونه گرون باشه.
سلام
من پرسیدم
هم مصرف مگان بالاست هم قیمت لوازم جانبی ش
می گن به خاطر سنگینی اتاقش م شتابش اونقدر نمی شه
ما که i20 خریدیم :دی
واقعا عالیه
نه دست انداز نشون می ده نه سنگینه
تازه مونتاژ ایران ام نیست
تا 5 سال گارانتی داره و و و ... خیلی مزایای دیگه
ممنون از گفتگوی شما

mohamad skystar
01-03-2011, 22:35
سلام
من پرسیدم
واقعا عالیه
ممنون از گفتگوی شما

دوست من کاملا مشخص هست که i20 نسبت به مگان گزینه های مثبت بیشتری داره چون سال 2010 رو خط تولید رفته اما مگان قدیمیتر هست.
اما مصرف مگان اصلا بالا نیست و مناسبه.
موفق باشید.

AmiRreZA_RAcEr
02-03-2011, 00:13
مگان جدید قراره وارد بازار بشه ! از ما گفتن

amirvania
02-03-2011, 08:54
سلام
من پرسیدم
واقعا عالیه
ممنون از گفتگوی شما
مبارک باشه دوست من
چند گرفتی ؟ اگه برات ممکنه یه تست درایو کامل برامون بزار .
ضمنا مصرف مگان تو 2000 سی سی ها از همه پائینتره علی رغم اینکه وزنش از اونای دیگه بیشتره (1370 کیلو )
شتاب صفر تا صدش هم 11/1 هستش که من هیچ وقت باهاش مشکلی نداشتم یعنی هیچ وقت حس نکردم که موقع شتابگیری یا فرار از موقعیتهای خطرناک کم بیاره . جسارت نباشه اما هیچ وقت چیزایی که میگن رو ملاک قرار ندید یا خودتون تست کنید یا اینکه از کسی که بهش اطمینان دارین بپرسین .

nahid7091
02-03-2011, 11:31
مبارک باشه دوست من
چند گرفتی ؟ اگه برات ممکنه یه تست درایو کامل برامون بزار .
ضمنا مصرف مگان تو 2000 سی سی ها از همه پائینتره علی رغم اینکه وزنش از اونای دیگه بیشتره (1370 کیلو )
شتاب صفر تا صدش هم 11/1 هستش که من هیچ وقت باهاش مشکلی نداشتم یعنی هیچ وقت حس نکردم که موقع شتابگیری یا فرار از موقعیتهای خطرناک کم بیاره . جسارت نباشه اما هیچ وقت چیزایی که میگن رو ملاک قرار ندید یا خودتون تست کنید یا اینکه از کسی که بهش اطمینان دارین بپرسین .
:D
32,808,000 toman goftand ama emruz malum mishe 32,800,000 migire ya hamun 8 toman am migire :D
mashine kheyli khub o ba keifiatie
az baz kardane daresh malum mishe dg baghiash chie!!!!!!!!!!!!!!!
vaghan narm rah mire
age pulesh o dashtim yekiam baraye khodam mikharidam :D
ham kamja e ham ba keifiat

Gilopa
04-03-2011, 18:17
:D
32,808,000 toman goftand ama emruz malum mishe 32,800,000 migire ya hamun 8 toman am migire :D
mashine kheyli khub o ba keifiatie
az baz kardane daresh malum mishe dg baghiash chie!!!!!!!!!!!!!!!
vaghan narm rah mire
age pulesh o dashtim yekiam baraye khodam mikharidam :D
ham kamja e ham ba keifiat

مبارکه ایشالله چرخش همیشه برات بچرخه ..
در مورد مگان صحبت کردید که کمی بی انصافی بود كلاس هاچ بك و سدان رو نميشه با هم مقايسه كرد i20 به نظرم نباید با مگان مقایسه بشه .. از لحاظ طراحی و عامه پسند بودن در مقابل مگان ضعف داره .. در کل ماشین خونوادگی هم نیستش و جوون پسنده بیشتر ..
شتاب اتوماتیک مگان فکر کنم 11.1 و ماشین شما 11.4 .. در کل مگان شتاب ثانویه و تاپ اسپید خیلی خوبی داره و ماشین در موقع کندن شتاب ضعیفتری نسبت به مزدا و حتی شاید تندر 90 داره .. این یکی از ایرادات مگانه اما در عوض حجم موتور قدرتمندتری داره
گیربکس اتوماتیک 4 دنده ای هیوندای تیپ ترونیک نیست و همراه با OVER DRIVE (کار این دکمه پر کردن دنده ها در دور موتور بیشتر هستش )
و برای ماشین های اتوماتیک که تیپ ترونیک نیستن به کار میاد.. این تیپ ترونیک بودن گاهی اوقات خیلی به درد میخوره ..
مساله ای هم که در مورد هیوندای آزار دهندست افت قیمت بالاشه .. اما خواب مگان اینطور نیست (این مساله افت قیمت هم رابطه مستقیم با فروش بالای یک ماشین داره )
در کل میگم مقایسه این دو زیاد جالب نیست .. به شخصه خیلی ماشینای هیوندای رو دوست دارم و باز هم مبارکتون باشه :11:

farshad bugatti
05-03-2011, 23:23
دوستان لطفا نظراتشون حتما با دلیبل و مدرک و قانع کننده باشه!
در غیر این صورت نظراتشون پاک میشه!
ممنون.

mansoooooooor
18-03-2011, 01:16
اگه نمیگفتی صفر میشد روی ویتارا هم حساب باز کرد !!!
ولی حالا که میگین صفر منم پیشنهادم مگان و آوانته هست !!!
موفق باشین