ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور drwtsn32 با باز کردن پوشه های حاوی ویدئو

imanpod
20-02-2011, 21:53
موقعی که پوشه های ویدئویی ام رو باز میکنم ، ارور میده و دو تا فایل drwtsn32.exe توی تسک منیجر باز
میشه . گاهی اوقات هم یه پروسس dumprep.exe باز میشه . حتی با خاموش کردن drwtsn32 و پاک کردن
قابلیت DEP (اگر اشتباه نکم DEP بود .همونی که مربوط به بافر سیستم هست) هم مشکل حل نمیشه و
پوشه های حاوی ویدئو یهو به همراه explorer.exe بسته میشن . فایلهای ویدئویی من معمولا mkv و avi
و flv هستن و همینطور mpeg 2 . من یه جا توی یه نقل قول از drhaniball (ناظر انجمن) که از آقا مهران از
کاربرای خوب همین p30wprld خودمون نقل قول کرده بودن خوندم که سرریز بافر (buffer overflow) میتونه
باعث حمله ی شبکه ای بشه . حقیقتش من از اون موضوع چیزی نفهمیدم . ولی چون DEP و drwtsn32
به خاطر سرریز بافر هم ارور میدن ، گفتم مشکلمو مطرح کنم ، یه موقع سیستمم ویروسی یا دچار حمله و
تروجان و ... نباشه . در ضمن این drwatson خیلی میره رو اعصابم .
در ضمن در حال حاضر من از avast free 5 و فایروال مجانی outpost و malwarebytes دارم استفاده میکنم و
قبلا هم هیچوقت سیستم بدون آنتی ویروس نبوده . ویندوزم هم xp بیتی 32 و سرویس پک 2 هست .

saeed774
21-02-2011, 20:48
مشکل مربوط ميشه به پر شدن ظرفيت کش حالت Thumbnail ويندوز . شما وارد Folder option و مطابق شکل گزينه نشان داده شده رو تيک بزنين و ok .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر جواب نداد زماني که وارد پوشه مورد نظر شدين زماني که ارور مربوطه نشان داده شد. روي ارور کليک نکنين و از بالاي صفحه که مربوط ميشه به حالت نشان دادن فايل هاي پوشه ، حالت رو از Thumbnail به Icon يا ....تبديل کنين . بعد يکبار Logoff کنين.

به احتمال زياد شما برنامه K-Lite رو نصب کردي و تيک همه گزينه هاي تصويري اي که مربوط يه انتخاب حالت Thumbnail ميشن رو زدين. اگه اينطوري باشه از منوي استارت برنامه K-lite رو پيدا کنين و از زير مجموعه K-Lite Codec Tools روي All Opyions کليک کنين و مراحل رو ادامه بدين و همون تيک هاي زده شده رو از پايين به حالت پيش فرض برگردونين .

imanpod
21-02-2011, 22:29
به احتمال زياد شما برنامه K-Lite رو نصب کردي و تيک همه گزينه هاي تصويري اي که مربوط يه انتخاب حالت Thumbnail ميشن رو زدين. اگه اينطوري باشه از منوي استارت برنامه K-lite رو پيدا کنين و از زير مجموعه K-Lite Codec Tools روي All Opyions کليک کنين و مراحل رو ادامه بدين و همون تيک هاي زده شده رو از پايين به حالت پيش فرض برگردونين . بله همینطوری هست که فرمودین . اکثر تیکها رو تو k-lite زدم و یه چیز دیگه ای که خودمم شک دارم در مورد تنظیمات آنتی ویروسم هست . چون محدودیتی از نظر حجم فایلهای اسکن شده و همینطور تعداد اسکن فایلها براش تعیین نکردم و حتی فایلهای 2 گیگی و ... رو هم اسکن میکنه که باعث افت سرعت سیستم هم میشه . موقعی که تو پوشه هایی از هاردم که توشون پر از فایلهای exe هست میرم ، باید 2-3 دقیقه صبر کنم ، تا سیستم از حالت قفل شده در بیاد و کارم رو بکنم .

saeed774
22-02-2011, 14:46
از کمودو و تنظيمات مربوطش چيزي نميدونم ميتوني در بخش مربوط به خودش ، مشکلت رو مطرح کني تا دوستان اون بخش جواب بدن.
موفق باشي:40: