مشاهده نسخه کامل
: مشکل صفحه آبی و هنگ کردن سیستم
سلام دوستان
چند وقتیه سیستم من قاطی کرده و وسط کار می بینی که یا هنگ میکنه و یا اینکه صفحه آبی می یاد البته ویندوزم 7 هست توی xp هم این مشکل بود
کارهایی که کردم ولی نتیجه نگرفتم از قرار زیر است:
نصب مجدد ویندوز چندین بار
تعویض پاور
تعویض هارد
تعویض کارت گرافیک
تعویض رم
حالا به این نتیجه رسیدم که مشکل به فن CPU برمیگرده وقتی که فن رو رویه سی پی یو می بیندم و چفتش میکنم سیستم هنگ میکنه ولی وقتی که فن رو رویه سی پی یو می زارم ولی چفتش نمیکنم یعنی اون قفلش رو نمی بندم کار میکنه اونم وقتی داغ میکنه خاموش میشه
یه بار وقتی سیستم کار میکرد داخل بایوس بودم قفل فن رو چفت کردم که در همان لحظه هنگ کرد
حتی خمیر سیلیکونش رو هم عوض کردم و حتی با یه فن دیگه تست کردم جواب نداد.
من هر کاری از دستم بر می یومد کردم و به هر سایتی که می تونستم رفتم ولی به جواب نرسیدم گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی بدونه و راهنمایی کنه
با تشکر
:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما موارد دیگرو چک کنید
دمای قطعات کلا اگه بالا باشه این اتفاق میفته
تداخل سخت افزاری هم میتونه باعث این مشکل باشه
شما باید برید ببینید تو device manager درایور ها همه نصب شده اند یا نه اگه درایوری نصب نشده دارید و زرد رنگ هست همون
میتونه باعث تداخل سخت افزاری بشه پس یا اون سخت افزار رو نصب کنید یا disable کنیدش
مورد بعدی میتونه از ویروس باشه
اگه رم رو چک کنید اسلات های حافظه رو هم چک کنید
خوب شما موارد دیگرو چک کنید
دمای قطعات کلا اگه بالا باشه این اتفاق میفته
تداخل سخت افزاری هم میتونه باعث این مشکل باشه
شما باید برید ببینید تو device manager درایور ها همه نصب شده اند یا نه اگه درایوری نصب نشده دارید و زرد رنگ هست همون
میتونه باعث تداخل سخت افزاری بشه پس یا اون سخت افزار رو نصب کنید یا disable کنیدش
مورد بعدی میتونه از ویروس باشه
اگه رم رو چک کنید اسلات های حافظه رو هم چک کنید
ممنون که جواب دادید
همه درایورها نصب هستند
آنتی ویروس آپدیت شده دارم در ضمن چندین بار ویندوز عوض کردم
از نظر دما که به نظر میرسه که مشکلی نیست کلا دما پایینه
ولی موقعی که اون فن CPU رو روش میبندم یعنی اون قفلش رو می بندم بعضی وقتها سیستم تصویر نمیده
روشن میشه و فن هم کار میکنه ولی تصویر نمیده این معمولا بعد از هنگ کردن هم اتفاق می افته
ممنون که جواب دادید
همه درایورها نصب هستند
آنتی ویروس آپدیت شده دارم در ضمن چندین بار ویندوز عوض کردم
از نظر دما که به نظر میرسه که مشکلی نیست کلا دما پایینه
ولی موقعی که اون فن CPU رو روش میبندم یعنی اون قفلش رو می بندم بعضی وقتها سیستم تصویر نمیده
روشن میشه و فن هم کار میکنه ولی تصویر نمیده این معمولا بعد از هنگ کردن هم اتفاق می افته
با یه فن سی پی یو ی دیگه امتحان کنید من موردی بوده که سیستم تصویر نمیداد و فن سی پی یو ش مشکل داشت
خودمم باورم نمیشد که به همچین چیزی زبط داشته باشه
شما دمای قطعات مثل سی پی یو گرافیک و مین و هارد رو همینطوری نمیتوهنید بفهمید باید با نرم افزار hw monitor
ببینید
حتی خمیر سیلیکونش رو هم عوض کردم و حتی با یه فن دیگه تست کردم جواب نداد.
مگه شما عکس هایی که گذاشتم رو نمی بینید؟؟؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه شما عکس هایی که گذاشتم رو نمی بینید؟؟؟؟؟
عکسش باز نمیشه عزیز یه جای دیگه آپ کنید
در ضمن من گفتم اگه رم رو عوض کردید رو اسلات های حافظه چکئ کنید شاید اسلات های حافظه خراب باشه
در ضمن این ایراد میتونه مربوط به مین هم باشه
قبلا رم رو هم رویه اسلات هایه مختلف تست کردم
Hashem 289
21-02-2011, 07:26
مشکل شما از مادربوردتون هست همونطوری که میدونید مین ها از چند لایه تشکیل شده با اتصالات خیلی ریز زمانی که شما
بست فن cpu میبندین باعث باز شدن اون قسمت از اتصالات زیر cpu میشه و سیستم هنگ میکنه و زمانی که در حالت فشار نیست
این مشکل رو ندارید شما باید مادربوردتونو عوض کنید و اگر از این میخواید استفاده کنید باید کیس رو در حالت خوابیده بذارید تا هدسینگ با
cpu در تماس باشه .
مشکل شما از مادربوردتون هست همونطوری که میدونید مین ها از چند لایه تشکیل شده با اتصالات خیلی ریز زمانی که شما
بست فن cpu میبندین باعث باز شدن اون قسمت از اتصالات زیر cpu میشه و سیستم هنگ میکنه و زمانی که در حالت فشار نیست
این مشکل رو ندارید شما باید مادربوردتونو عوض کنید و اگر از این میخواید استفاده کنید باید کیس رو در حالت خوابیده بذارید تا هدسینگ با
cpu در تماس باشه .
سلام
دوستمون درست میگن مشکل از قلع مردگی که بهش لحیم سردی قطعات هم میگن و زمانی که شما چفت فن رو میبندی قطعات ریز smd شکلی زیر سوکت cpu وجد داره که ممکنه عیب از اونجاها باشه.
با تشکر از دوستانی که به نکات اساسی اشاره کردند
البته سیستم من چند روز پیش دیگه اصلا تصویر نداد و معلوم شد از مادربرد هست فرستادم واسه گارانتی واسه اون چند روز نتونستم بیام
الانم یه سیستم دیگه ردیف کردم تا مادربردم از گارانتی بیاد ببینیم چی میشه
ممنون از دوستان
:11:
amir_toos
25-02-2011, 09:52
ان شا الله که مشکل حل شده باشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.